DrKeo כתב:הדמו אלמנטל של UE4, הפעם בDX12!
קישור להורדה למי שמסוגל להריץ והתקין חלונות 10:
http://www.guru3d.com/files-details/unr ... nload.html
על 980TI הדמו בDX11 משחק בין 42FPS ל60FPS (עם נעילה ל60, לא עולה מעל) וברגע שמריצים אותו על DX12 הוא נעול על 60 בלי נפילה אחת.
הדמו משודרג קלות, נראה יותר טוב גרפית מהקודם. הנה סרטון למי שלא יכול להריץ אותו בזמן אמיתי מהקישור שהבאתי:
חדשה נוספת, פייבל החדש הוא DX12 (גם הוא רץ על UE4) והבטא שלו מתחילה עוד שבועיים כך שמי שנכנס לבטא בעצם הולך לשחק במוצר DX12 הראשון בשוק. או במילים אחרות, UE4 הוא DX12 וכנראה שכל מה שיצא עליו בחודשים הקרובים והלאה יהיה DX12. כיף
DrKeo כתב:כנראה כמו אצלי, ישחק בין 50 ל120.
DrKeo כתב:טוב, הלכתי על EVO 850 256GB. ההתלבטות בסופ"ש השתלמה כי המחיר ירד ב7$ ל99$
DrKeo כתב:תודה
עכשיו אני צריך להבין איך אני יכול להתקין משחקים ספציפים בסטים על הדיסק הזה ואחרים על הדיסק הגדול. מעניין אם אפשר פשוט לשנות את התיקיה, להתקין ולהחזיר אותה בחזרה לכתובת המקורית.
DrKeo כתב:קליימן מקבל עוגיה, שחר, אתה מקבל פחם!
(למרות שקליימן חשף עכשיו שהוא עם מערכת הפעלה בעברית מימין לשמאל, אולי נדחוף לו טיפה פחם בתוך העוגיה ונגיד שזה צ'וקלד צ'יפס)
Klayman כתב:אני גם בעברית בנקסוס 5 שלי, ואני מוכן להעמיד את האנגלית שלי מול זאת של כל אחד בפורום, אולי למעט סוויס.
Megalomaniac כתב:לא יודע אם דיברו על זה פה אבל חלונות 10 משפר משמעותית את הביצועים ברוב המשחקים.
ב- GTA V העלתי את ה- MSAA ל-4X וזה לא הוריד את ה- FPS אפילו לא ב-1.. לא משנה באיזה איזור אני נמצא, לפני זה ב- MSAA של 4 זה היה לא שחיק אצלי וגם ב-2 זה היה מקרטע.
אני מרגיש שיפור משמעותי גם בבאטלפילד 4 שרץ 95% מהזמן על 60 FPS על ההגדרות המקסימליות.
חלק אמרו שלא בטוח שזה הווינדווס זה יכול להיות גם הדרייבר של AMD אבל אין סיכוי שדרייבר משפר כאלה ביצועים, בשנה וחצי האחרונה בקושי הרגשתי הבדלים בין הדרייברים ואם היה שיפור זה בעיקר ייצב את קצב הפריימים במשחקים בעייתים ולא מעבר לזה.
DrKeo כתב:חלונות 10 דווקא די דופק את GTAV, אחד המשחקים שלא רצים עליו משהו. אחת הבעיות היא שVSYNC לא עובד שם כמו שצריך, יכול להיות שזה מה שקורה לך. כשיש VSYNC, אם הFPS יורד לך מ30, הוא ישר נופל ל20. שאין VSYNC, הנפילה לא תקרה. אז יש מצב שפשוט בוטל לך הVSYNC ובגלל זה החוויה מרגישה לך חלקה יותר. ההבדלים בביצועים בין חלונות 7-8-10 הם אפילו לא 5%, הם גג 1-2 אחוז וגם זה לפעמים לטובת חלונות 8 או 7. בקיצור, אין הבדלי ביצועים בין המערכות
Suffice it to say, if you're still rocking Windows 7—which is generally anywhere from 5 to 20 percent slower than Windows 8 and 10—it is probably time to finally make the jump.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים