חנויות פיזיות - הנושא הראשי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
4shachar
Minion

Re: חנויות פיזיות - הנושא הראשי

הודעהעל ידי 4shachar » 29 מאי 2013, 20:17

FreakinMoney כתב:זאבי אכזבו אותי פעם ראשונה אבל כבר שמעתי את התלונה הזאת חוזרת מעוד אנשים. אז ככה, הזמנתי את מאס אפקט 3 שהגיע לפני מספר ימים, כשפתחתי את האריזת קרטון הדקה שלהם להפתעתי גיליתי שהקופסא של המשחק נסדקה בצד, ועקב כך גם התושבת שמחזיקה את אחד הדיסקים נשברה.

יש טעם לפנות אליהם או שהם יפילו את זה על חברת השילוח ?

זה לא אשמתם,זה אשמת דואר ישראל. גם לי קרה דבר כזה פעם אחד אבל משופטו...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
FreakinMoney
Minion

הודעהעל ידי FreakinMoney » 29 מאי 2013, 12:25

4shachar כתב:
זה לא אשמתם,זה אשמת דואר ישראל. גם לי קרה דבר כזה פעם אחד אבל משופטו...

למה לא אשמתם ? הם לא אחראים על אריזת המוצר לפני שילוח ? מה שקיבלתי מהם זה דיסק בתוך קופסת קרטון ועובדה שהיא לא עושה את העבודה בלהגן מפני פגיעות.
PSN - JayJayDimaggio

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 14 אוגוסט 2013, 22:35

מציע להתרחק מהחנות החדשה גיימוביל
חבר שלי בדק את החנות מבחינת מחירים והחלפות
ובוא נגיד ככה, הוא קיבל מוכר שמנסה לסובב אותך ולמכור לך שקרים
מתחיל קצת להימעס לי מכל מיני משפטי חרטא של חנויות " אני הכי זול "
אבל ברגע שאומרים להם MGO הם מתחילים לגמגם

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 פברואר 2014, 01:43

מי כאן עובד בבאג?
אני שוקל לנסות לעבוד בחנות באג בקניון אילון ורציתי לדעת כמה בערך מכניסים שם
אני אשמח לפרטים בנוגע לעבודה אצל באג, מה סוג העבודה והידע הדרוש, ההכנסה הסבירה וכו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 פברואר 2014, 17:32

שחר, נדמה לי...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 פברואר 2014, 14:39

Fanta כתב:מי כאן עובד בבאג?
אני שוקל לנסות לעבוד בחנות באג בקניון אילון ורציתי לדעת כמה בערך מכניסים שם
אני אשמח לפרטים בנוגע לעבודה אצל באג, מה סוג העבודה והידע הדרוש, ההכנסה הסבירה וכו

כן. אני עובד בבאג.

אם אתה עושה 5-6 משמרות בשבוע (אם אתה יותר מידי יהודי, אתה לא יכול לעבוד בשבתות, רק במוצ"ש), אתה יכול להגיע לסביב ה5000 שקל (עם מכירות טובות), אבל זה כנראה הסף העליון. אם אתה מוכן ויש לך אפשרות לעשות משמרות כפולות (לא תמיד אפשרי), אז אתה יכול להרוויח אפילו יותר, בזכות שעות נוספות.
המשכורת לא משהו בכלל. בסניף הספציפי שבו אני עובד העבודה מאוד נוחה. מעבר לגמישות של המשמרות, אין את כל הקטע של "הפסקות", שיש בהרבה מקומות. אם אני רוצה ללכת ל30-40 דקות לאכול בארומה, אף אחד לא אומר לי כלום.

לרוב מתחילים ממשכורות של 22 שקל לשעה (זה פחות ממינימום, אבל אתה עובר את המינימום די מהר עם עמלת המכירות). מקבלים 0.75% מהמכירות שלך (אחרי קיזוז המע"מ). כלומר, עם מכירות של 120 אלף ברוטו, אתה עושה משהו כמו 750 שקל עמלות.
הסניף בקניון אילון לא אחד המכניסים ביותר, אז כדי למכור כמות כזאת, אתה צריך להיות מוכר טוב. זה ממש לא בשמים.

אם תלך לעבוד בבאג, תזכור לא למכור בשום פנים ואופן TEAC, ARCHOS, XTREAMER או ARNOVA. אלו טאבלטים/טלפונים סיניים ומחורבנים באופן מפתיע. בערך 80% מהלקוחות שתמכור להם את המוצר, יחזרו אחרי חודש וירצו להחזיר והנהלים לא מאפשרים להחזיר מוצר כזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 24 פברואר 2014, 16:06

FreakinMoney כתב:
למה לא אשמתם ? הם לא אחראים על אריזת המוצר לפני שילוח ? מה שקיבלתי מהם זה דיסק בתוך קופסת קרטון ועובדה שהיא לא עושה את העבודה בלהגן מפני פגיעות.

לי קרה מקרה דומה שבו נשברה קצת בפינה הקופסא של המשחק. שלחתי להם הודעה והם אמרו שאני יכול לשלוח אליהם את הקופסא בחזרה, וכשזה יגיע אליהם הם יחזירו לי את מחיר המשלוח וישלחו קופסא חדשה.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 25 פברואר 2014, 05:23

Nucleus_Dawn כתב:
כן. אני עובד בבאג.

אם אתה עושה 5-6 משמרות בשבוע (אם אתה יותר מידי יהודי, אתה לא יכול לעבוד בשבתות, רק במוצ"ש), אתה יכול להגיע לסביב ה5000 שקל (עם מכירות טובות), אבל זה כנראה הסף העליון. אם אתה מוכן ויש לך אפשרות לעשות משמרות כפולות (לא תמיד אפשרי), אז אתה יכול להרוויח אפילו יותר, בזכות שעות נוספות.
המשכורת לא משהו בכלל. בסניף הספציפי שבו אני עובד העבודה מאוד נוחה. מעבר לגמישות של המשמרות, אין את כל הקטע של "הפסקות", שיש בהרבה מקומות. אם אני רוצה ללכת ל30-40 דקות לאכול בארומה, אף אחד לא אומר לי כלום.

לרוב מתחילים ממשכורות של 22 שקל לשעה (זה פחות ממינימום, אבל אתה עובר את המינימום די מהר עם עמלת המכירות). מקבלים 0.75% מהמכירות שלך (אחרי קיזוז המע"מ). כלומר, עם מכירות של 120 אלף ברוטו, אתה עושה משהו כמו 750 שקל עמלות.
הסניף בקניון אילון לא אחד המכניסים ביותר, אז כדי למכור כמות כזאת, אתה צריך להיות מוכר טוב. זה ממש לא בשמים.

אם תלך לעבוד בבאג, תזכור לא למכור בשום פנים ואופן TEAC, ARCHOS, XTREAMER או ARNOVA. אלו טאבלטים/טלפונים סיניים ומחורבנים באופן מפתיע. בערך 80% מהלקוחות שתמכור להם את המוצר, יחזרו אחרי חודש וירצו להחזיר והנהלים לא מאפשרים להחזיר מוצר כזה.

למה אתה עובד שם אם זה כלכך נמוך וקשה כפי שאתה אומר?
ואילון כלכך קשה? דווקא חשבתי שבגלל הזרימת אנשים שיש שם כל יום ( במיוחד אחרי שפתחו את היאס פלאנט ) אז יש קהל
כרגע אני מתלבט אם להגיש קורות חיים לשם

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 פברואר 2014, 06:05

Fanta כתב:
למה אתה עובד שם אם זה כלכך נמוך וקשה כפי שאתה אומר?
ואילון כלכך קשה? דווקא חשבתי שבגלל הזרימת אנשים שיש שם כל יום ( במיוחד אחרי שפתחו את היאס פלאנט ) אז יש קהל
כרגע אני מתלבט אם להגיש קורות חיים לשם

אם הבנת שהעבודה קשה, אז לא הבעתי את עצמי כמו שצריך.
העבודה ממש לא קשה. היא אפילו קלילה. היא גם מאוד נוחה. זו הסיבה שאני עובד שם.
אני יכול גם להרוויח 12 אלף שקל בחודש, אם הייתי הולך להיות נהג משאית, אבל אני מעדיף שיהיה לי הרבה זמן פנוי, על פני שיהיה לי יותר כסף, כרגע.
באופן יחסי, 4000 שקל זה לא הרבה. אם אתה גר עם ההורים, זה סכום מצוין. אם אתה גר בדירה משלך, זה כבר לחוץ.

בדקתי גם בנוגע לכמה הסניף מוכר ומסתבר שהוא ממש ממש אחלה. הוא מוכר יותר מהסניף שבו אני עובד ורק בחודשים ממש חלשים אצלי, אני לא עובר את ה75 אלף. לרוב יש לפחות 4-5 חבר'ה שעוברים את ה50 אלף אצלינו. מה שאומר שכנראה אם תהייה מוכר סביר (נגיד מקום 5-6 בסניף שם), תצליח להגיע למספרים גבוהים יחסית ותעשה כמה מאות על עמלות בכל חודש.
יכול להיות שבסניף הזה, ההערכות שלי לא מדויקות ואתה תרוויח יותר, פשוט בגלל שיש שם הרבה יותר מכירות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 פברואר 2014, 23:14

כרגע אני מתכון להגיש עבודה או לגבעתיים או לאילון בהתאם האם אני יעבור דירה או לא
קצת מפחיד אותי להיות בהכנסה של 4 מינמום בחודש

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 פברואר 2014, 08:13

Nucleus_Dawn כתב:
אם הבנת שהעבודה קשה, אז לא הבעתי את עצמי כמו שצריך.
העבודה ממש לא קשה. היא אפילו קלילה. היא גם מאוד נוחה. זו הסיבה שאני עובד שם.
אני יכול גם להרוויח 12 אלף שקל בחודש, אם הייתי הולך להיות נהג משאית, אבל אני מעדיף שיהיה לי הרבה זמן פנוי, על פני שיהיה לי יותר כסף, כרגע.
באופן יחסי, 4000 שקל זה לא הרבה. אם אתה גר עם ההורים, זה סכום מצוין. אם אתה גר בדירה משלך, זה כבר לחוץ.

בדקתי גם בנוגע לכמה הסניף מוכר ומסתבר שהוא ממש ממש אחלה. הוא מוכר יותר מהסניף שבו אני עובד ורק בחודשים ממש חלשים אצלי, אני לא עובר את ה75 אלף. לרוב יש לפחות 4-5 חבר'ה שעוברים את ה50 אלף אצלינו. מה שאומר שכנראה אם תהייה מוכר סביר (נגיד מקום 5-6 בסניף שם), תצליח להגיע למספרים גבוהים יחסית ותעשה כמה מאות על עמלות בכל חודש.
יכול להיות שבסניף הזה, ההערכות שלי לא מדויקות ואתה תרוויח יותר, פשוט בגלל שיש שם הרבה יותר מכירות.

מפתיע, אני זוכר שכל פעם שהייתי הולך לסניף הזה מידי פעם במהלך יום העבודה הוא היה נטוש, היו שם בערך ארבעה-חמישה מוכרים שהחזיקו אני לא רוצה להגיד את מה.
ו-75 אלף לבן אדם נשמע מטורף. עדיין קונים מחשבים וציוד יקר בבאג?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 פברואר 2014, 09:11

Death_119 כתב:מפתיע, אני זוכר שכל פעם שהייתי הולך לסניף הזה מידי פעם במהלך יום העבודה הוא היה נטוש, היו שם בערך ארבעה-חמישה מוכרים שהחזיקו אני לא רוצה להגיד את מה.

בהחלט קונים. חודשי תחילת השנה, ספציפית, קצת חלשים, אבל עדין הרבה קונים בבאג. החודש אני יודע שכבר 4 סניפים עברו את מיליון השקלים ואחד מהם הוא סניף שרק עכשיו נפתח.
יש אפילו מקרים שבהם מחשבים/טלפונים הם המחירים הכי נמוכים, כאשר משווים לתחרות שמוכרת מכשירים מהיבואן הרשמי (מוצרי אפל, מחשבי HP ועוד).

אנחנו גם מוכרים המון משחקים. אין לי מושג איך. המחירים אצלנו יותר יקרים מטויז אר אס ברוב המקרים. בורות היא אושר. במקרה הזה של עודד מודן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 01 מרץ 2014, 03:39

Death_119 כתב:מפתיע, אני זוכר שכל פעם שהייתי הולך לסניף הזה מידי פעם במהלך יום העבודה הוא היה נטוש, היו שם בערך ארבעה-חמישה מוכרים שהחזיקו אני לא רוצה להגיד את מה.

איזה סניף? איילון?
קניון איילון במהלך השנים צבר עוד קהל וזה רק גדל וגדל
מאז הפתיחת קולנוע YES וכל החלק הנוסף שעשו שם הוא ממש השתפר

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 25 אורחים