ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bozeman » 20 אוגוסט 2015, 21:15

אני יכול להגיד שמעל 50 דולר זאת לא קניה אימפולסיבית של אמריקאים. הם יותר יקנו, אבל זה יהיה במטרה לקנות. כמו מתנה לתחילת הלימודים. אבל לא סתם עברתי מול החנות וראיתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אוגוסט 2015, 21:20

אני מדבר עלי, אם היה לי פה 2DS ב200 שקלים (שזה בערך כוח הקניה ביחס אלינו) בכל קניון וחנות חשמל שהייתי נכנס אליה אז היה לי אחד ממזמן בבית.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 20 אוגוסט 2015, 21:59

זה נכון לגיימרים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2015, 12:24

נינטנדו מגישה פטנט לקונסולה עם שלט שיש בו מסך ובקונסולה אין כונן דיסקים אלה היא מבוססת sd cards:
http://www.tweaktown.com/news/47194/nin ... index.html

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 אוגוסט 2015, 17:50

בטוח שזה לא יהיה SD CARDS ,בגלל פירטיות ,בWIIU יש חריץ לSD ,אבל לא נותנים לשחק דרכו משחקים
כניראה משהו מאוד דומה ,עם שינוים ,כמו בDS ו3DS
אולי אפילו החלום הרטוב שלי יתגשם ,וקלטות הנידת יתאימו לניחת ,למרות היתי מעדיף קונסולה אחת מאוחדת
אפילו ביותר כסף אפילו על חשבון גרפיקה
גם קלטות מאוחדות ,יהיו יתקדמות גדולה ,ויצאו הרבה יותר משחקי צד ראשון ושני (אני מדבר על ספריה מאוחדת של משחקים )
מכניסים לניד ,רמת הגרפיקה יורדת ,אבל זה אותה המשחק ,בניחת הגרפיקה עולה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוגוסט 2015, 18:28

קלטות לניידת/נייחת...
WHAT YEAR IS THIS?!

וגם:
כן, זה בדיוק מה שנינטנדו צריכה - שצד ג׳ יאלצו לפתח בעצם 2 גרסאות למשחקים על הקונסולה שלה. הם פשוט עומדים בתור כדי לעבוד אקסטרא שעות בשביל זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2015, 18:38

יופי של רעיון קרירין, משתמשים יקנו את שתי הקונסולות אבל יקנו את המשחק רק פעם אחת (כלומר הכנסה אחת) ומפתחות יצטרכו לפתח שתי גרסאות. גאוני, דרך מעולה להפטר מה3 מפתחות צד ג׳ שעוד עובדות איתה ולהקטין הכנסות.

לדעתי זה גג סוג של תמיכה לאחור שהותנת לך לשחק משחקי 3ds ו-ds על הnx שזאת גרסה מטומטמת לגמרי של מה שאני הצעתי, שה3ds תתחבר לnx כמו ששלט wiiu מתחבר לwiiu.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 אוגוסט 2015, 21:58

Laskin כתב:קלטות לניידת/נייחת...
WHAT YEAR IS THIS?!

וגם:
כן, זה בדיוק מה שנינטנדו צריכה - שצד ג׳ יאלצו לפתח בעצם 2 גרסאות למשחקים על הקונסולה שלה. הם פשוט עומדים בתור כדי לעבוד אקסטרא שעות בשביל זה.

לא לא לפתח 2 משחקים נפרדים ,לפתח גירסה אחת בודדת ,עם אותו צוות פיתוח
רק שהגרפיקה תיהיה בהגדרות נמוכות בהרבה

זה מאוד אפשרי היום ,עם מראש מכינים את הקונסולות חומרה ותוכנה להתאים לזה
בWIIU ו3DS זה כאב ראש לא קטן ,ולא ראינו הרבה מזה
לי זכור SSB ,אבל לא היה אפילו חיבור בן הגרסאות

בעניין מפתחות ,עם זה יהיה קל וזול לעשות פורטים ,זה יתן להם למכור כל משחק לקהילה גדולה ,ניחת +נידת
לדוגמה ה3DS בבערך 50 מיליון ,הWIIU בערך 10 מיליון ,ביחד זה כבר 60 מיליון ,אנשים שיודעים שעם הם קונים לאחת ,זה תקף גם לשניה ,וזה רק יעודד מכירות חומרה ותוכנה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 אוגוסט 2015, 23:23

זה לא רק גרפיקה... מה נראה לך, שכל ההבדל בין הניידת לניידת יהיה כרטיס המסך??
ברור שלא, זה יהיה גם זכרון, מעבד, שליטה, כפתורים, יכולות אונליין... אלא אם אתה חושב שהמשחקים על הנייחת צריכים להיות ממש, ממש נכים טכנית

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אוגוסט 2015, 00:15

בN3ds יש כל כפתור שיש בWIIU ,חוץ מL3 וR3 ,שנדיר שמישתמשים בהם גם ככה
וזה היום ,ולא ניחת עתידית

ככה שליטה זה בטח לא צריך להיות בעיה
יכולות אונלין ? ,מה הבעיה בזה ? יש WI FI מאז הDS ,כל אנדרואיד בינוני יכול ליתמודד מצוין עם אונלין מודרני וחנויות אינטרנט ,מבחינת כוח חישוב
נינטנדו תיצתרך פשוט לעשות מערכת הפעלה נורמלית גם לנידת וגם לניחת ,אבל החומרה ביתחשב בזה שצפוי הרבה מעבר לN3DS ,לא צריך להיות בעיה בכלל

זיכרון ומעבד בעיה ? למה ?
גם עם זה יהיה ARM בנידת ,וזה לא חובה ,המערכת הפעלה והכלים למפתחים יקבעו
בקיצור אני לא רואה בעיה מבחינה טכנולוגית ,זה עם נינטנדו לא תפשל ,שיזרקו חומרה מספיק טובה גם לנידת ,וזה יהיה אפשרי
תוך שנתים משהו ברמה של סנאפדרגון 810 ,ועם איזה 4 גיגה זיכרון ניד ,יהיה אפשרי לדחוף לנידת זולה
זה יספיק למפתחות ,בהגדרות מאוד נמוכות ,יחסית לPS4
ואני לא צריך יותר מזה לנידת ,ואז שדוחפים לניחת מקבלים בתיקווה את גירסת הקונסולות מינסטרים הכי טובה ,עד היורשות מהמיתחרות

זה בלי לדבר על כמות גדולה של צד ראשון ושני מאוד מגוון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2015, 01:43

קרירין, ברצינות, mgs5 בנייחת וגם בניידת פשוט הגרפיקה טיפה חות יפה? הוויצ׳ר? Gta6? כנס לפרופורציה, יש משחקים ששורדים את המעבר כמו sf4 אבל 95% לא. אתה לא יכול להגביל פיתוח של קונסולת דור הבא עם קונסולה שיש בה 128mb זיכרון.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אוגוסט 2015, 06:09

אני לא מדבר אתך על ה3DS
אני מדבר על נידת שתצא נגיד שנה אחרי הNX

זיכרון יהיה נגיד 4 גיגה ,היום זה בספינות דגל בסמארטפונים ,אבל תוך שנתים זה דרג נמוך

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2015, 10:34

כן נהדר, ניידת כמעט בכוח של הפס2, זה יהיה מדהים לקונסולה שאמורה להתחרות בפס4. נו באמת קרירין, אתה יודע שהדרך היחידה שזה יצא לפועל היא אם הNX תהיה חומרה מעפנה כמו הWII והWIIU או אם פשוט הNX תריץ משחקי ניידת ככה מהצד כפיצ'ר נוסף. נינטנדו בחיים לא תעשה שהמשחקים הם CROSS, בחיים. אתה ברצינות רוצה להגיד לי שהם יוותרו על מכירות של מריו קארט DS ובנוסף מריו קארט NX? שהם יוותרו על NSMB לDS ואחד נוסף לNX? מה המטרה של זה? להקטין רווחים?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 אוגוסט 2015, 11:56

מדברים על זה ש NX הוא שם כולל שיכלול גם נייד וגם נייח, אבל דווקא לפי מה שהבנתי נינטנדו שללה היבריד, יכול להיות שתהיה שם תקשורת בין 2 הפלטפורמות ברמה מסויימת.

בקשר לפטנט, לא כל פטנט מעיד על הקונסולה הבאה או בכלל על משהו, יכול להיות שזה פטנט לשם הפטנט, מתוך מחשבה שישתמשו בו בעתיד למשהו, לא בהכרח NX.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2015, 12:29

bling כתב:מדברים על זה ש NX הוא שם כולל שיכלול גם נייד וגם נייח, אבל דווקא לפי מה שהבנתי נינטנדו שללה היבריד, יכול להיות שתהיה שם תקשורת בין 2 הפלטפורמות ברמה מסויימת.

בקשר לפטנט, לא כל פטנט מעיד על הקונסולה הבאה או בכלל על משהו, יכול להיות שזה פטנט לשם הפטנט, מתוך מחשבה שישתמשו בו בעתיד למשהו, לא בהכרח NX.

היברידית נשמע טפשי בדיוק מאותה סיבה, זה בעצם להרוג קונסולה אחת ולתלות את כולך בקונסולה אחת בודדת. אם לא היה לנינטנדו את ה3DS בזמן שהWIIU כשלה והWII הייתה בהתרסקות מסחררת אני רק מדמיין מה היה קורה לנינטנדו מבחינת רווחים. הם לא יכולים לשים את כל הביצים בסל אחד ואין שום סיבה לוותר על רווחים כפולים (רק לדוגמה, מריו קארט לDS מכר 24 מליון עותקים וגרסת הWII מכרה 38 מליון עותקים. למה לוותר על אחת? למה שיהיה רק מריו קארט אחד ולא שניים ולוותר על איזה 20 מליון יחידות?

אם נינטנדו רוצה ניידת ונייחת מדברות אז שיתנו להן לדבר, שה3DS-2 תהיה גם שלט לNX, שתהיה אופציה של STREAMING בינהן כך שיהיה אפשר לשחק במשחקי 3DS-2 על הטלביזיה ובמשחקי NX על ה3DS-2 כשאתה בשירותים, שישוחחו בינהן עם NCF או שמשחקים כמו AC (לא אססינ'ס קריד, animal crossing :)) ישחקו בין הגרסאות עם כל מני פיצ'רים מגניבים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אוגוסט 2015, 17:09

דרקו אתה חושב שמאריו קארט יצא ,וזהו ,אבל זה בכלל לא העניין
מאריו קארט יוצא ,ואז יש זמן ותקציב לעוד כותר בסדר גודל כזה

סתם לדוגמה ,ספלטון (שלא לטעמי ) ,מכר מאוד טוב יחסית לWIIU ,אז יוציאו ספלטון 2 עם תקציב גדול יותר
יוציאו הרבה יותר כותרים ,חלקם יצליחו ,חלקם יתפתחו לזיכיון חזק חדש

תיראה כמה הם הרוויחו ועדין מרוויחים מפוקימון

בפלטפורמה כזאת צד שלישי לא תיהיה משמעותית למכירות ,כי אתה מקבל כל דבר של נינטנדו צד ראשון ושני
ואנשים לא יבחרו כמו היום בן משחק ל3DS או משחק לWIIU ,או בכלל לקנות קונסולה כזאת או אחרת

לא תיראה בצורת כמו בWIIU

אל תשכח שבנידות הטאבלטים והסמארטפונים לקחו חלק מהשוק ,נינטנדו צריכים לגרום לגימרים לחזור

בעניין כוח ,אני מדבר אתך על נידת בכוח מעל הWIIU מתחת לPS4
וניחת חזקה יותר מהPS4
תזכור שהניחת צפויה לדעתי תוך שנה ונידת תוך שנתים

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אוגוסט 2015, 18:49

סימן שההמיבו מצליחים
https://www.youtube.com/watch?v=Jj-ydUf6coM

מעניין כמה זמן יקח לנינטנדו לילחם בזה
למי שאין כוח לווידיאו ,זה מכשיר לא רישמי ,שמאפשר לגבות מידע מההמיבו ,ולהתחזות לכל אמיבו שקים כרגע

אישית אני לא סובל את הדרך שנינטנדו הלכה בה עם האמיבו ,מבחינתי זה דומה לDLC ,רק שמקבלים בובה ,והתוכן כבר בדיסק רק נעול
אבל אני לא הולך לקנות את המכשיר הזה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2015, 19:20

1) אין דבר כזה קונסולה שבה צד ג' לא משמעותי
2) זה שעושים רק קונסולה אחת לא אומר שמקבלים פי 2 משחקים וגם אם כן זה לא אומר שמקבלים פי 2 מכירות. זה לא עובד ככה. ספלטון מכר מליון עותקים, מריו קארט מכר 30 מליון. יחי ההבדל הקטן.
3) כן, קונסולה חזקה מהWIIU ואתה מצפה שיפמפמו לך משחקים כאילו זה הDS? מדובר במשחקים שעולה 20+ מליון דולר להפיק אותם.

בקיצור, זה לא מחובר למציאות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2015, 20:09

DrKeo כתב:1) אין דבר כזה קונסולה שבה צד ג' לא משמעותי
2) זה שעושים רק קונסולה אחת לא אומר שמקבלים פי 2 משחקים וגם אם כן זה לא אומר שמקבלים פי 2 מכירות. זה לא עובד ככה. ספלטון מכר מליון עותקים, מריו קארט מכר 30 מליון. יחי ההבדל הקטן.
3) כן, קונסולה חזקה מהWIIU ואתה מצפה שיפמפמו לך משחקים כאילו זה הDS? מדובר במשחקים שעולה 20+ מליון דולר להפיק אותם.

בקיצור, זה לא מחובר למציאות.

1) בטח שיש. היא פשוט תהייה כשלון.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 23 אוגוסט 2015, 20:23

כמה כבר צד שלישי היה לN64 ?
הN64 סימה מקום שני ,מכרה 30 מיליון והיתה ריווחית

הWII המקורית קיבלה בעיקר זבל מצד שלישי ואחת מהקונסולות הנימכרות ביותר ,וגם מכרה טונות של תוכנה
כן כן כן ,נינטנדו מרחה אותה שנתים מיותרות בשוק והתחילה להפסיד ,אבל בשלוש שנים ראשונות זאת היתה מדפסת כסף

אני מעריך ששוק מאוחד של נינטנדו נידת וניחת ,יש פוטנציאל להגיע מהר ל50 מיליון ,ושמפתחים כותר יחיד ,יש חיסכון כספי כולל חיסכון בשיווק ואכסון
היום הרבה מעריצי נינטנדו בחרו ב3DS ולא בWIIU
עם הכותר מתאים בשתי הקונסולות הרבה יקנו את שתיהם

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2015, 20:42

הN64? היא נמחצה על ידי הפס1 (102 מליון מול 33 מליון) ונהנתה מכוח האנרציה שהיא מפלצת ענקית מול סוני החדשה בשטח. ולN64 היו לא מעט משחקי צד ג', פשוט לפס1 היו בערך פי 10. לקונסולה שאתה מדבר עליה יהיו אפס משחקי צד ג', יהיו פחות משחקים מאשר ל3DS והWIIU יחד והמשחקים האלה ימכרו פחות מאשר המשחקים על ה3DS והWIIU כי להכפיל את כמות המשחקים לא מכפיל את כמות העותקים שאתה מוכר.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 24 אוגוסט 2015, 01:22

מה זה משנה איך היא תהיה, גם ככה רובכם לא תקנו אותה :)

נדב, תראה כמה זמן לוקח לך לקנות Xbox One ו-Playstation 3, אז אצל נינטנדו זה בוודאי לא יקרה.

ולא, היא לא עתידה להפתיע אותך.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2015, 11:16

רונן כתב:מה זה משנה איך היא תהיה, גם ככה רובכם לא תקנו אותה :)

נדב, תראה כמה זמן לוקח לך לקנות Xbox One ו-Playstation 3, אז אצל נינטנדו זה בוודאי לא יקרה.

ולא, היא לא עתידה להפתיע אותך.

הONE והפס4 הן קונסולות חסרות כל מטרה עד שיצאו להן משחקים, למה שאני אקנה אחת מהן? שיאספו אבק על המדף? אין לא לONE ולא לפס4 משחק אחד טוב בשוק לדעתי. אין מה לעשות עם פס4 עד שיוצא אנצ'רטד 4 ואין מה לעשות עם ONE עד שיצא QB וגם שניהם אולי לא ישכנעו אותי להוציא 2000 שקלים בשביל משחק בודד. אם נינטנדו תלך בדרך הטפשית של הWII והWIIU אז אתה צודק, כנראה שאני לא אקנה. אם היא תלך בדרך גיימרית אז 99% שאני כן אקנה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 אוגוסט 2015, 12:06

בעניין הONE והPS4 ,אני בכלל לא מסכים שאין הרבה מישחקים טובים
עם כבר הבעיה שרובם המוחץ מולטיפלטפורם ,ולרובם גירסת PC טובה יותר

וזה שבינתים אין אף מישחק שמרגיש לי בילעדי חובה באף אחת מהן
לא יצא לי לשחק בהילו 4 ,אבל אני לא הולך לקנות קונסולה ואת האוסף ,בגלל הילו 4
את האמת גם לא שיצא הילו 5

אני צריך כמה בילעדים חזקים מבחינתי להצדיק קונסולה יקרה (בישראל )
ובPS4 מה כבר יצא ? ,אינפמוס ?
אנצארטד 4 צריך לצאת רק ב2016

אז כן יש הרבה מישחקי מולטיפלטפורם טובים ,למעשה רוב הטובים יוצאים לשתי הקונסולות האלו
אבל למי שיש מחשב משחקים נחמד זה מיותר

בארצות הברית זה הרבה יותר זול ויש שוק יד שניה מפותח ,שם קונסולה משתלמת יותר מPC לטעמי
בגלל זה המכירות משחקים ריטיל עדין גבוהות
בארץ עדיף PC ודיגיטלי ,יש לי גם דול שוק 4 וגם גימפאד XBO בPC ,ככה שאין את עניין השוני בשליטה
המחשב שלי מחובר לטלוויזיה גדולה ורמקולים גדולים ,ככה שעברנו מזמן את עניין ה"מסך הקטן "

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2015, 12:08

מן הסתם אני מדבר בפרספקטיבה של בעל PC, אם לא היה לי אחד או שהייתי קונה אחד או שהייתי קונה קונסולה השנה בשביל בטמן/הוויצ'ר/MGS. אבל להגיד שלא קניתי קונסולה כטיעון, אני חושב שזה די ברור שכבעל מחשב חזק בהרבה מהקונסולות אין לי כרגע מה לחפש עליהן כי פשוט אין להן בלעדיים טובים עדין.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 32 אורחים