Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוגוסט 2015, 18:39

כל עוד זה לא "שחק עד מאה חמישים אחוז כדי לראות את הסוף האמיתי" אני סבבה עם זה. אחרת באמת נצפה ביוטיוב. בנוגע לעלילה והקישור לקודמים וכו, אני לא דואג יותר מדי.. Ground Zeros היה אחלה בלספר את העלילה בגדול, ואני לא באמת מאמין שאני אי פעם אבין באמת מה היה ב3,4 כולל הכל כי לא אשחק בהם (אלא אם ייצאו למחשב אי פעם). מתכוון לזרום וזהו. יש לי המון הייפ אליו, אבל יש לי גם עוד מעל 24 שעות בוויצ'ר 3,אז אני לא רואה את עצמי מגיע אליו בקרוב. אחכה 'צץ לאיזה מבצע טוב.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוגוסט 2015, 19:23

Klayman כתב:כל עוד זה לא "שחק עד מאה חמישים אחוז כדי לראות את הסוף האמיתי" אני סבבה עם זה. אחרת באמת נצפה ביוטיוב. בנוגע לעלילה והקישור לקודמים וכו, אני לא דואג יותר מדי.. Ground Zeros היה אחלה בלספר את העלילה בגדול, ואני לא באמת מאמין שאני אי פעם אבין באמת מה היה ב3,4 כולל הכל כי לא אשחק בהם (אלא אם ייצאו למחשב אי פעם). מתכוון לזרום וזהו. יש לי המון הייפ אליו, אבל יש לי גם עוד מעל 24 שעות בוויצ'ר 3,אז אני לא רואה את עצמי מגיע אליו בקרוב. אחכה 'צץ לאיזה מבצע טוב.

מילא לסיים 100% סטייל באטמן, זה עוד לפחות דורש שתעשה תוכן חדש תמיד (גם אם לא משהו) הבעיה היא גריינג שחוזר על עצמו, זה יותר גרוע, למרות התקוות של KEO.

נוספו אגב עוד כמה ביקורות והממוצע רק עלה ל 96, נראה לי דווקא שהתנאים שבהם נכתבו הביקורות שעלו מתוך המחנה לא היו אופטימליים, גרג מילר אומר שהוא שיחק 54 שעות בשבוע במחנה, זה רק שינה, אוכל ולשחק כל היום, טירוף, מבקרים שיקחו את הזמן ולא יעבדו תחת כזה לחץ לדעתי יהנו יותר מה שעוד יכול להשתקף בביקורות אפילו יותר חיוביות (פתאום יגלו שכן יש סוף לסיפור שהם לא פתחו או עדיין וכו'), או שאולי במקרה הפחות טוב, יתוודעו יותר לחסרונות של המשחק.
בכל אופן זה כרגע הממוצע הכי גבוה בסדרה, מעניין אם זה ישאר ככה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2015, 19:29

זה לא יהיה "שחק 150%", גם בPW זה לא היה ככה. הבעיה העיקרית בPW הייתה שהדרישות מעולם לא נאמרו במשחק, כלומר אי אפשר באמת להגיע לסוף הזה בלי מדריכים אינטרנטים או לעשות המון גריינד ובטעות להשיג את מה שצריך. כשאתה יודע מה לעשות אפשר לסגור את זה בכמה שעות בודדות. בסופו של דבר נשארו לי המון משימות צד שלא עשיתי בPW, פשוט הרפטטיביות והחוסר במידע מה בדיוק צריך לעשות כדי לפתוח את הסוף הזה (או בכלל הקיום של הסוף הזה) הרגישו די נורא.

וכבר 96 כמו שבלינג אמר, אבל זה רק 18 ביקורות ועד שהוא יגיע ל70-80 ביקורות הממוצע יכול לרדת גם ל91.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוגוסט 2015, 19:32

קשה לי להאמין שתהיה ירידה כזו חדה, אלא אם כן המבקרים שלוקחים איתו את הזמן ימצאו כאמור חסרונות שאלו שרצו את הקמפיין לא מצאו, דווקא אלו שרצו נראה לי היו אמורים להיות מושפעים יותר לרעה, זה משחק שצריך לקחת איתו את הזמן, בהיגיון שלי ככל שישחקו יותר ברוגע ותחת תנאים נורמלים ככה הם דווקא יהנו יותר ולא פחות.
גם יפתחו את הסוף האמיתי (אני באמת שונא שמשחקים עושים את זה) ככה שטענות כמו של GT שלא הרגישו סיום היו לא רלוונטיות אם היו משחקים בכיף.

מצד שני יכול להיות שהיה שם איזשהו לחץ עקיף מצד קונאמי או אווירה כזו של לתת ציון טוב, אי אפשר לדעת, כל העסק הזה של אירועי ביקורת מפוקפק מתלחתכילה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2015, 20:15

מצב שני יכול להיות שהמשחק יפגע אם צריך לעשות גריינד כדי לפתוח את הסוף האמיתי...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 00:36

טוב, אז מסתבר שלהשיג את הסוף האמיתי זה באמת לא עניין פשוט. לפי גיימר רבולושן אפילו לא ברור מה הקריטריונים להשיג את הסוף, צריך להשיג כל מני קלטות ספציופית ולנצח בוסים מסויימים בציון מסויים. זה מה שהיה להם להגיד עליו:
"Assuming you've met the condition, when you complete the final objective you'll be rewarded with an ending that ties major plot elements together, and provides a sense of closure after years of Metal Gear storytelling. We're talking goosebump triggering stuff.

For the sake of spoilers, I won't share what the ending is. All you need to know is that if you're a big Metal Gear fan like myself, it's worth the effort. "

כלומר, אני לפחות אצטרך לשחק אותו ממש עד הסוף ומדכא אותי שקוג'ימה עשה בדיוק את אותה טעות שהוא עשה עם PW.

אגב בלינג, ראיתי את הסרטון של גרג מילר. האמת שהסרטון נורא מוזר, הוא כל כך אפטי כלפי העלילה שזה די מדהים אותי. מצד שני הוא משתפך על העלילה של PW (שהיא באמת ברמה נמוכה מאוד) ואתרים אחרים כמו פוליגון אומרים שהעלילה סבוכה וכבדה כך שבאמת לא ברור לי למה אני צריך להאמין. אני משער שאני אגלה לבד עוד שבוע :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2015, 00:39

בהנחה שהמפתח מאיביי יעבוד!!!!!!!!!!!!

סתם סתם... סורי :).. הייתי חייב.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 00:42

:(

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 25 אוגוסט 2015, 01:03

עצה: תפסיקו להתכתב בראשי תיבות (מה זה PW?), לא כל אחד מבין זאת. מה שמצחיק הוא שמקצרים שמות בתגובות ארוכות. זה מזכיר לי אדם שאוכל ארוחה מושחתת ושותה בסופה דיאט קולה :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 25 אוגוסט 2015, 01:08

ונעבור לרכילות: למה גרג עזב את IGN?
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 01:58

PW זה PEACE WALKER :)

גרג עזב כדי להתחיל לעשות דברים משלו, דוגמה לאחד מהם זה הסרטון שבלינג הביא.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 אוגוסט 2015, 02:50

זה נושא מטאל גיר. מי שפה מבין את הר"ת...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 04:03

טוב, mgs4 מאחורי. אני מוכן ל5!

אני חייב לציין שהגעתי למסקנה שאפשר לעשות אחלה מטאל גיר חדש שמתרחש אחרי 4. דף חלק, כמו שצריך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 04:14

DrKeo כתב:טוב, mgs4 מאחורי. אני מוכן ל5!

אני חייב לציין שהגעתי למסקנה שאפשר לעשות אחלה מטאל גיר חדש שמתרחש אחרי 4. דף חלק, כמו שצריך.

כן. אני יכול לדמיין את זה. שורה עם 3 גלגלים. בצד אפשר לעשות ידית בצורה של היד של אוסלוט. מושכים את הידית והגלגלים מתגללים. אם אתה מקבל 3 רטיות, הפסדת. אם אתה מקבל 3 סנייק, זכית בפי שניים ממה ששמת ואם אתה מקבל את סוליד סנייק, ביג בוס וליקוויד סנייק, אתה זוכה בכל הקופה!
ולפני כל סיבוב, אתה צריך להקשיב לשיחה על סרט ישן ולא כל כך טוב של חצי שעה, בין שתי דמויות שאף אחד לא אוהב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 10:44

Sad panda :(

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 11:50

DrKeo כתב:טוב, אז מסתבר שלהשיג את הסוף האמיתי זה באמת לא עניין פשוט. לפי גיימר רבולושן אפילו לא ברור מה הקריטריונים להשיג את הסוף, צריך להשיג כל מני קלטות ספציופית ולנצח בוסים מסויימים בציון מסויים. זה מה שהיה להם להגיד עליו:
"Assuming you've met the condition, when you complete the final objective you'll be rewarded with an ending that ties major plot elements together, and provides a sense of closure after years of Metal Gear storytelling. We're talking goosebump triggering stuff.

For the sake of spoilers, I won't share what the ending is. All you need to know is that if you're a big Metal Gear fan like myself, it's worth the effort. "

כלומר, אני לפחות אצטרך לשחק אותו ממש עד הסוף ומדכא אותי שקוג'ימה עשה בדיוק את אותה טעות שהוא עשה עם PW.

אגב בלינג, ראיתי את הסרטון של גרג מילר. האמת שהסרטון נורא מוזר, הוא כל כך אפטי כלפי העלילה שזה די מדהים אותי. מצד שני הוא משתפך על העלילה של PW (שהיא באמת ברמה נמוכה מאוד) ואתרים אחרים כמו פוליגון אומרים שהעלילה סבוכה וכבדה כך שבאמת לא ברור לי למה אני צריך להאמין. אני משער שאני אגלה לבד עוד שבוע :)

וואו ביאסת אותי רצח עם התנאים הללו, זה הוריד לי ממש את החשק לקנות אותו, יש לי פשוט יותר מדי חששות מהמשחק הזה וזה למרות שדווקא הביקורת של גרג מילר עשתה לי חשק בגלל שהוא תיאר את מה שאמרת רק באריכות (כל הגיימפליי LOOP של המשחק שכל כך ממכר ומספק לדבריו וגם את זה שהריגוש שלו הגיע מהגיימפליי (ופחות מהעלילה) עם קטעים שישב על קצה הכסא, מסקרן אותי מהם הקטעים הללו) אבל החשש ממחסור בעלילה עם בשר למשך הרבה זמן, הגריינדינג שצריך לעשות בשלבים מאוחרים יותר (מה שגרג מתאר בלסיים שוב משימות מסויימות תחת תנאים ספציפיים, כמו בלי ציוד או ללא אזעקות וכו' כדי להתקדם, הוא מתאר את זה ככיף אבל לי זה לא נשמע ככה) ועכשיו הקטע של הסוף האמיתי שמי יודע אם אצליח לקבל אותו, יותר מדי סייגים יש לי כלפי המשחק הזה.

לא יודע כבר מה לעשות, ועכשיו שאתה אומר לי מה התנאים לסוף באמת יש סיכוי שהמבקרים שהחליטו לא לעלות ביקורת יעלו ביקורות עם ציונים נמוכים יותר, האלה ב CAMP BOOT רצו את המשחק במשך עשרות שעות וכתבו ביקורת, מן הסתם הם חשבו שזה מספיק זמן כדי לשפוט את המשחק, אבל אני מתערב שרובם בקושי הגיעו לקטעים של גריינדינג רציני ולפגוש תנאים לסוף האמיתי וכו', בטח במקרה הטוב הם סיימו את ה ARC של SKULL FACE, האויב הראשי בלי להבין שיש עוד משחק וסיפור שצריך לעשות גריינדינג ולעמוד תחת תנאים הזויים בשבילו, לי נראה שזה משהו שיכול להוריד ציון, למרות שמקבלים שם סוף מספק יותר כמו שכולם אומרים (ו GT שהתלוננו על הקטיעה של הסיפור בטח לא הגיעו אליו מן הסתם)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 12:02

אני לא יודע מה להגיד לך, אולי התנאי זה לנצח איזה בוס ספציפי שוב ולשדרג את המחקר לדרגה 40 או משהו כזה. היה משהו דומה בPW, היה צריך להביא את הבניין של המחקר לדרגה 2 אבל היה לי את זה ממלא מתוך המשחק. אני מקווה שאין שם יותר מדי גריינדינג, שצריך לעשות כמה דברים ספציפים והמכשול הוא שצריך מדריך כדי לדעת מה לעשות. הבעיה היא, גם כשיהיה מדריך עוד איזה שבוע, אני לא ממש רוצה לקרא ואתו עכשיו כי אני מפחד שיהיה שם ספויילרים. אני משער שתהיה לי תשובה בשבילך אחרי איזה 35 שעות כשאני אסיים את הקשת עלילה של סקאלפייס :)

ואהאהאה! בפנים שלך קליימן! קבלתי את הקוד והוא עבד :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אוגוסט 2015, 12:48

אם זה יראה לי יותר מדי ״גריינדי״ אני פשוט אצפה בו ביוטיוב, בדיוק כמו שאני מתכנן לעשות עם באטמן, ב-99 אחוז (:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 12:57

כן, האמת שזה הפתרון הפשוט. אני בטוח שאני אהיה הבובת ניסוי שלכם בנושא כי כנראה שאני אעשה את מה שצריך כדי להשיג את הסוף הזה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 13:01

Laskin כתב:אם זה יראה לי יותר מדי ״גריינדי״ אני פשוט אצפה בו ביוטיוב, בדיוק כמו שאני מתכנן לעשות עם באטמן, ב-99 אחוז (:

אני שונא לעשות את זה, גם בבאטמן סיימתי הכל ב 100% כדי לראות את הסוף האמיתי, עשיתי לעצמי חוק שאם לוקח לי יותר מ 3 דקות לפתור משהו אני פשוט עף ל GUIDE (אני מדבר רק על החידות שצריך לצלם תמונות ולמצוא לפעמים איזה פריים הזוי באיזור מסויים, ברור שאת החידות הרגילות פתרתי בלי עזרה), סכ"ה זה היה די מהנה בצורה כזו, גם החידות צילום היו בסדר ברגע שנכנסתי לקצב ולעיתים בודדות השתמשתי במדרך בשבילן, רק השטויות שצריך להרוס ובעיקר ה"חידות" שדורשות ממך להגיע מהר מספיק ליעד מסויים היו מעצבנות.

אבל ב MGS5 זה נשמע יותר גרוע, לחזור על תוכן זה פשוט עיצוב רע לא משנה מה, זה יהיה ממש אנטי קליימקס לצפות בסוף האמיתי של המשחק ביוטיוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 13:23

שוב, לא יודעים מה הדרישות אז לא ידוע אם צריך לחזור על תוכן או לא. כנראה נגלה עוד כמה ימים. אישית אני מעדיף לעשות קרב בוס שוב ברמה קשה יותר מאשר למצא 150 דגלים בעולם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 13:31

אגב, היום יוצא הטריילר האחרון בהסטוריה של קוג'ימה לסדרת מטאל גיר :(

ואם שניה נשכח מכל השטויות של "הסוף האמיתי", הנה הסיבה שIGN נתנו למשחק 10 וזה עשה לי המון הייפ לגיימפליי שלו:
[ign]http://www.ign.com/videos/2015/08/25/why-metal-gear-solid-5-deserves-a-10[/ign]

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 14:00

DrKeo כתב:שוב, לא יודעים מה הדרישות אז לא ידוע אם צריך לחזור על תוכן או לא. כנראה נגלה עוד כמה ימים. אישית אני מעדיף לעשות קרב בוס שוב ברמה קשה יותר מאשר למצא 150 דגלים בעולם.

זה נכון שיש לא מעט רידלרים שמפוזרים בעולם סתם ללא חידות אבל יש גם לא מעט שדורשים לפתור חידה ואלו דווקא מגניבים.
גם יש הרבה דברים שצריך להרוס בבאטמן, שזה ברמת COLLECTIBLE בזוי, סכ"ה זה נכון שגם 100% בבאטמן זה הרבה תוכן נחות, אבל לעשות שוב בוס זה לא רק עניין של טרחה, זה מוציא לגמרי מהמשחק, הרי בעלילה הרגת את הבוס הזה, לעשות אותו שוב מביא תחושה שאתה משחק באיזה מיני-גיים ולא בעולם "אמיתי" עם סיפור וחוקים, זה מבאס, איפה זה ואיפה התחושה והאווירה של המטאלגירים הקודמים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 14:08

אין לי שמץ איך זה בנוי, בPW למשל היו משימות שעשית שוב אבל היה הסבר עלילתי לזה (כמו למשל חילוץ שבוי בסינגל וברגע שהיית צריך לעשות את זה שוב זאת הייתה משימה זהה לגמרי אבל בעצם היית צריך למצא מישהו שברח ומתחבא באחד התאים. כלומר זאת בדיוק אותה משימה, קצת יותר קשה ועם תירוץ עלילתי למה אתה צריך לעשות את זה שוב).

בכל מקרה בכלליות אני חושב שיש בעיתיות מסויימת עם זה שהמשחק הוא בעצם אוסף תפריטים שאתה בוחר בהם משימות במקום עולם פתוח שאתה "אוסף" בו משימות כמו בוויצ'ר. זה בכלליות מוציא אותך מהאוירה והעולם. אולי זה היה צריך להיות עולם פתוח רגיל כשMB זה פשוט עוד מיקום ואפשר לעשות אליו FAST TRAVEL מתי שאתה רוצה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 14:21

כן אם זה היה עולם אורגני זה באמת היה מעלה את זה ברמה, יכול להיות שזה קשור למגבלות של דור קודם?
צריך יהיה לשחק בזה כדי להבין למה לא עשו את זה ככה, יכול להיות שאם הכל היה קיים מראש לא יכלת לזוז מטר בלי להתקל בבסיס וכשאתה הולך לתפריט וטוען שלב אז המשחק מכין את העולם לקראת המשימה הזו, גם עלילתית אני מנחש שזו בעיה, פתאום היית הולך לאיזור משימה בצורה ראנדומלית ואז מילר היה מתחיל לדבר על המשימה בלי קשר ובלי הכנה? (שגם כוללת איזה ציוד לקחת, חבר וכו')

כנראה שלא היתה להם ברירה במקרה הזה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים