ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bling » 27 אוגוסט 2015, 10:55

רונן כתב:
DrKeo כתב:הוא לא ממש עשה משחקים מחוץ לMGS, אבל הנה, הוא התחיל לעשות את P.T ואנשים קראו לזה החווית אימה הכי טובה שהם ראו. רק חבל שקטעו אותו באמצע :)

לעזאזל עם קונאמי.

שיחקתי ב־P.T. הוא עדיין מותקן בקונסולה שלי. בהחלט אווירתי וחזק, אך לדעתי נפגע בגלל ה"חידה" המתסכלת בסוף. אין בה שום היגיון. מעולם לא פתרתי אותה, אפילו לאחר שעקבתי אחר ההסברים של אחרים. ישבתי שעות ושום דבר. כמעט העפתי את השלט מהחלון.

כן, זה נעשה בכוונה, KOJIMA רצה שזה יהיה סוג של וויראלי ושהאינטרנט יתאחד כדי לפתור את זה, זה בכוונה אמור להיות בלתי אפשרי.
הוא דווקא התאכזב שאנשים הצליחו לפתור את זה יחסית מהר, הוא קיווה שממש ישבו כמה ימים וינסו כל שטות אפשרית עד שבמקרה יצליחו, כנראה הוא לא העריך נכונה עד כמה אנשים יכולים להיות אובססיבים ולנסות את הדברים הכי הזויים בשביל לנסות לפתור את זה, בכל אופן זה אמור להיות סוג של טיזר שבונה את עצמו ובסוף לקראת החשיפה שזה SILENT HILLS נעשה פסיכי ושבור לגמרי.

זו באמת דוגמא איזה יוצר מוצלח הוא שהוא הוציא משחקון כזה מטופש, שיוצרי אינדי עושים וריאציות walking simulator של אימה במשך שנים בלי להיות קרובים לאותו האימפקט ורמת האימה והאווירה שהוא הצליח להוציא מזה, וליצור ממנו כזה הייפ הסטרי, וההייפ וההתלהבות היו עוד לפני שידעו שזה SH וקוג'ימה.

כאילו לעזאזל, המשחק קיבל GOTY למשחק הכי טוב על הפס4 מ GT וביורוגיימר נכנס לרשימת המשחקים הכי טובים על הקונסולה (ובלעדיים אחרים כמו קילזון, אינפמס ואחרים לא נכנסו...), וכן זה גם מעיד על שנה פאתטית במיוחד שמשחקון שחולק בחינם עשה את זה אבל גם על האימפקט שהוא יצר אצלם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 12:35

בדיוק, הבן אדם מצליח לעשות מדמו (ע"ע P.T או הדמו של MGS2, אפילו GZ שהבעיה העיקרית שלו היא החמדנות של קונאמי שהייתה צריכה בכלל לחלק אותו חינם לדעתי) רעש בכל התעשיה, זה כמה הוא מוכשר. אני לא חושב שאפשר להתווכח עם זה בדיוק שהמשחק החדש שלו יוצא שבוע הבא ויש לו כרגע את הממוצע הכי גבוה השנה :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 אוגוסט 2015, 13:04

DrKeo כתב:בדיוק, הבן אדם מצליח לעשות מדמו (ע"ע P.T או הדמו של MGS2, אפילו GZ שהבעיה העיקרית שלו היא החמדנות של קונאמי שהייתה צריכה בכלל לחלק אותו חינם לדעתי) רעש בכל התעשיה, זה כמה הוא מוכשר. אני לא חושב שאפשר להתווכח עם זה בדיוק שהמשחק החדש שלו יוצא שבוע הבא ויש לו כרגע את הממוצע הכי גבוה השנה :)

אני די משוכנע שדל טורו עשה הכל וסתם דחפו את השם של קוג'ימה, כדי שזה יהיה פופולארי :twisted:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 13:23

האמת שאם תלך לעמוד וויקיפדיה, תראה שקוג'ימה ביים את הדמו :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוגוסט 2015, 13:29

זה אכן בשיתוף עם דל טורו, אני משער שהוא כן תרם לצד הקריאטיבי של העניין, אולי לעיצוב של הסביבה, רעיונות וכו׳
אבל ברור שהוא לא ממש יודע איך מפתחים משחק, הוא בעצמו התייחס לזה כחווית לימוד מקוג׳ימה.

אני בטוח שבסיילנט היל המלא שהיה צריך לצאת היה לו תפקיד משמעותי, בטוח היינו מרגישים את הטאץ׳ של דל טורו בעולם, בעיצוב היצורים, המעברים של העיר וכו׳, כואב הלב :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 13:36

כן, סתם מדכה לחשוב על P.T ועוד בזמן שקונאמי מוציאה מכוננת מזל של SH :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 אוגוסט 2015, 13:42

DrKeo כתב:האמת שאם תלך לעמוד וויקיפדיה, תראה שקוג'ימה ביים את הדמו :)

חחח ברור. זה היה בצחוק :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 27 אוגוסט 2015, 15:25

DrKeo כתב:כן, סתם מדכה לחשוב על P.T ועוד בזמן שקונאמי מוציאה מכוננת מזל של SH :/

חבר שלי אמר שיפה לראות את MGS5 מקבל ציונים כאלה טובים לפני שהסדרה הופכת למכונת מזל. גם מצחיק וגם עצוב.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 אוגוסט 2015, 16:38

DrKeo כתב:לא יודע אם זאת הפתעה גדולה אבל Devil's third קבל בגיימספוט 3. גם בEDGE הוא קבל 3, נראה שהוא הולך להנות מהממוצע הכי גרוע של השנה למשחק AAA (אם אפשר לקרא לדבר הזה AAA). איטגקי, אתה צריך לחזור לעשות משחקים מבוססים על ציצים או חיקוי DARK SOULS, אני לא חושב שהוא מסוגל לעשות משהו אחר.

רוב בעלי הWIIU גם ככה לא ציפו למשהו גדול
המישחק התחיל בכלל כמולטיפלטפורם ,רק יותר מאוחר עבר לצד שני
ונינטנדו היתה יחסית מאוד שקטה כלפיו ,בזמן האחרון הם קידמו בעיקר את ספלטון ,וכרגע מקדמים את מאריו מאיקר

DT עד לא מיזמן בכלל לא ידעתי שקים
וכבר שראיתי את הטרילר ידעתי שזה מישחק סוג ז

למעשה לWIIU יש כרגע 4 מישחקים מצופים וכולם מצד ראשון
אקסנובליד החדש \מאריו מיקאר \זלדה החדש \וSTAR FOX
מתוכם STAR FOX ניראה בינוני ,מאריו מיקאר וזלדה בטח יצליחו ,ואקסנובליד סימן שאלה
וזלדה יוצאת רק ב2016 ,עם יכריזו על זלדה שתקבל פורט לNX ,אני יכניס את הWIIU למכירה שאני יסים את הבילעדים האחרים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוגוסט 2015, 16:42

אין אופציה בה זלדה לא יוצא לNX. אלא אם ממש בא להם להשקיע במשחק ולמכור עשירית מהפוטנציאל שלו, במקרה הטוב

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוגוסט 2015, 16:47

כן זלדה יגיע גם ל NX בסבירות גבוהה למדי, הקטע הוא שכולם בונים על זה כדי שאפשר יהיה לקנות את הקונסולה, קודם שתהיה בכלל עם כח נורמלי, יותר חשוב אם זלדה יגיע או לא, פעם אחרונה שנינטנדו עשתה את הקטע של 2 זלדות קיבלנו גם 2 קונסולות מקבילות בכח :/

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 אוגוסט 2015, 17:12

אני כניראה יקנה את הNX בהשקה ,אלה עם נינטנדו באמת יפשלו
וזה לקבל את הבילעדים שלהם ,לצד המישחקים בPC שלי

כרגע אני לא מוכר את הWIIU בגלל 4 הבילעדים שהזכרתי ,עם יצא לNX זה אומר פחות בילעדי אחד לחכות לו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 17:34

bling כתב:כן זלדה יגיע גם ל NX בסבירות גבוהה למדי, הקטע הוא שכולם בונים על זה כדי שאפשר יהיה לקנות את הקונסולה, קודם שתהיה בכלל עם כח נורמלי, יותר חשוב אם זלדה יגיע או לא, פעם אחרונה שנינטנדו עשתה את הקטע של 2 זלדות קיבלנו גם 2 קונסולות מקבילות בכח :/

דוגרי. אני מפחד שזה WIIU מואץ עם שטיק אחר, כמו שעשו עם הקיוב לWII :/

אני מחזיק אצבעות לשני דברים:
1) הNX היא פס4 ומעלה או לפחות קרובה לזה
2) זלדה הוא משחק NX בלבד, לא קרוס ג'ן

נינטנדו נותנים לי זלדה שמפוצץ לי את המוח, איזה מריו והבטח למטרויד ואני קונה את הקונסולה הזאת כל כך מהר :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 אוגוסט 2015, 19:17

זה לא יהיה WIIU בתחפושת ,לפחות לפי השמועות AMD מפתחת את המעבד ,ומנסים למצוא דרך לתמוך אחורנית (לפחות לפורטים ,לא בהכרך תיהיה תמיכה אחורנית חינמית )
AMD לא מפתחת PPC ,וכניראה הPPC ימות עם הWIIU \360 \וPS3

לAMD יש מעבד בפיתוח שמשלב מעבד סטנדרטי עם מעבד ARM ,יש שמועות שנינטנדו תלך על זה ,אבל זה לא בטוח
מעבד כזה עוזר מאוד למפתחות ,כי אין בעיה לעשות פורטים מנידים מבוססי ARM לARM בקונסולה
ופורטים מPC דרך המעבד הסטנדרטי
השאלה כמה AMD יתקדמה בפיתוח של זה ,ועם זה יכנס בNX

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 אוגוסט 2015, 19:26

DrKeo כתב:
bling כתב:כן זלדה יגיע גם ל NX בסבירות גבוהה למדי, הקטע הוא שכולם בונים על זה כדי שאפשר יהיה לקנות את הקונסולה, קודם שתהיה בכלל עם כח נורמלי, יותר חשוב אם זלדה יגיע או לא, פעם אחרונה שנינטנדו עשתה את הקטע של 2 זלדות קיבלנו גם 2 קונסולות מקבילות בכח :/

נינטנדו נותנים לי זלדה שמפוצץ לי את המוח, איזה מריו והבטח למטרויד ואני קונה את הקונסולה הזאת כל כך מהר :)

אם הוא גם תומך אחורנית בWIIU, אז גם אני. אשמח לשחק במריו קארט שכבר יש, ספלאטון, מריו 3D וכל מיני כאלה, עד שיצאו המשחקים החדשים יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 27 אוגוסט 2015, 22:05

DrKeo כתב:

ברור לך שנינטנדו לא תבטל את זלדה לווי-יו, זה לא איזה מקרה TLG שנעדר שנים וכולם ציפו שגרסת הפס3 כבר תבוטל, קשה להאמין שהיא תעיז, זה גם לא הכרחי, אם המשחק כותר שיגור של ה NX, יפנקו אותו ברימאסטר מינימלי (בתקווה שהיא חזקה יותר) ויסגרו עניין, זה לא שבשלב הזה ינצלו אותו לחומרה של ה NX יותר מדי, בטח גם הגימיק של ה NX ירגיש מודבק כמו שהיה עם ה Wii בזמנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2015, 23:16

למה רימסטר? המשחק הזה עבר לNX עוד ב2014, הNX כנראה תצא בסוף 2016. שנתיים לא מספיק בשביל לעשות קפיצה כמו שצריך? ראינו כבר הרבה משחקים עושים את זה, כמו למשל קמאו ל360 שהתחיל את דרכו על הקיוב ואז כשקנו את RARE העבירו את הפיתוח לXBOX ומשם ל360 ככותר שיגור. אותו דבר קרה גם עם קוד ורוניקה שהיה משחק פס2, הוא היה RE3 המקורי ובסוף העבירו אותו לדור הבא על הדרימקאסט (לא שיגור, אבל בשנה הראשונה) וגם קרה אותו דבר עם ETERNAL DARKNESS בקיוב שהתחיל את דרכו על הN64.

בקיצור, יש מספיק דוגמאות, אני חושב שדווקא TLG הוא החריג. כותר שכנראה עשה את הקפיצה לפס4 עוד ב2012 או 13 ויוצא ב2016 או 17, כלומר לפחות 3 שנות פיתוח על הפס4 אם לא 4 או 5, הוא היה צריך להיות בגרפיקת פס4 וזה שהוא לא זה כתם על הצוות. ראבק, 4 שנים פיתוח על הפס4, אתם אמורים לספק משחק בגרפיקה של פס4 אחרת מה עשית לעזאזל 3-5 שנים? יש מנועים ומשחקים שפותחו בשנתיים מאפס, לא מבסיס ענקי כמו TLG.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 28 אוגוסט 2015, 02:12

אני לא יודע מתי העבירו את המשחק, אבל אם הוא תוכנן ל WIIU במקור אז לפחות מבחינת גיימפליי הוא לא ידחוף יותר מדי את החומרה.
בכל אופן אלו דיבורים באוויר, לא יבטלו את גרסת ה WIIU.

ואתה מזלזל יותר מדי ב TLG, יש לו את האנימציות יצור הכי מרשימות שראיתי בכל משחק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אוגוסט 2015, 07:46

נינטנדו כבר אמרו שזלדה יצא לWIIU ,זה כניראה יהיה הגדול האחרון לWIIU
מאוד יכול להיות גם הפרויקט האחרון של נינטנדו לWIIU

יכול להיות שיצאו 2 גירסאות ,אחת לNX ,אבל לא חושב שהם יהיו טיפשים לבטל את גרסת הWIIU ,כי זה יעצבן מעריצים ,ולפני שמשיקים את הNX

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ספטמבר 2015, 14:17

אמאזון פתחו חנות נינטנדו.
כוללת גם משחקים דיגיטליים וגם סתם מוצרים של נינטנדו שיש ברגיל באמאזון.

מישהו ניסה לקנות שם איזה משחק? זה יותר זול מהחנות במכשיר עצמו, כי לא צריך (אני מניח) להוסיף מיסים, אז משחקי נינטנדו חדשים ב40, במקום 42 דולר.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ספטמבר 2015, 18:12

משחקי 3DS בדרך כלל עולים 40$ בארצות הברית
WIIU בדרך כלל 60$

שים לב שיש הגנה אזורית ,ומבחינה חשמלית הWIIU בארץ מתאים לאירופה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2015, 18:25

מישהו עושה את זלדה OOT בUE4:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ספטמבר 2015, 19:37

זה גרפיקה בלי התוכן
גם נינטנדו נוהגת לחסום דברים כאלו שמתחילים להפיץ אותם

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 ספטמבר 2015, 11:38

נינטנדו הכריזו אתמול, משום מקום, שפיקמין 4 בפיתוח ולא רק זה, אלא שהוא קרוב לסיום, איזו הכרזה מוזרה, מרגיש כאילו הם התחפשו ל VALVE לרגע :)
מעניין כמובן לאיזו קונסולה המשחק יצא, אם הוא לקראת סיום קשה לי להאמין שהוא יצא בלעדית ל NX שתגיע בטח בחגים 2016, כמעט בטוח שהוא יצא ל WIIU, יכול להיות שהוא יהיה המשחק הגדול האחרון של הקונסולה לפני ה NX.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ספטמבר 2015, 13:11

אם יש להם שכל - זה יצא ל3DS

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 53 אורחים