bling כתב:אמרת שבמקרה של גרסאות שרוב הסיכויים שמלחתכילה לא היו נעשות אין לך בעיה לדילים כאלו כמו עם ביונטה 2 למשל(והסכמתי איתך בנושא),אז למה הבכיינות הפעם?
זה הרי ממש לא בטוח שהמשחק הזה היה יוצא ללא תמיכת מייק,EA חותכת בלי בעיה משחקים שלא נהיים מותגים גדולים.
גאלמר,הרשימה של יובי לא הכי מסקרנת מלבד אולי סאות׳ פארק למעריצים ומשחק הדור הבא,מכלבים שומרים ראינו מספיק ובתערוכה שבה נראה המון משחקי דור הבא ייעודיים הוא כבר לא כל כך מעניין.
AC חדש כבר מזמן לא מזיז לאף אחד,ריימן וספינטר סל כבר נחרשו בסרטוני גיימפליי,בקיצור הם צריכים עוד הכרזות.
האמת שזה הAC הכי מעניין עד עכשיו... לא התקופה, לא הספינה, לא העלילה... אבל הגיימפליי.
נראה שהם למדו מהטעויות ולא יעשו משחק שהוא 80 אחוז סרטונים ודיבורים, ולחזור על אותן משימות עם שינוי מינורי במקרה הטוב. זה הולך להיות הרבה יותר משחק אקשן... לפחות עפ"י מה שהם אומרים.
אני שחקתי בכל משחקי AC, ומעולם לא סיימתי אחד. בחלקם שרפתי איזה 15 שעות מחיי. זה פשוט מפסיק להיות מענין בשלב מסוים, ואני ממש אוהב את התקופות שנגעו בהן עד כה, לפחות מבחינה הסטורית וארכיטקטורית.
הם פשוט חוזרים על עצמם יותר מדי ויש תחושב שכל משימה היא רק תירוץ לבזבז זמן או ללמוד עוד פרט שולי.
במשחק האחרון שיחקתי עד השלב שאתה כבר בוגר, ועד אותו רגע ממש, ממש נהנתי! וזהו. אחרי כמה משימות נוספות נהיה לי לא מעניין.
כלבים שומרים עדין מעניין את רוב קהילת הגיימרים, זה טוויסט על GTA וזה משהו שיש לו ביקוש רב.
אני לא מבין איך ריימן וספלינטר סל "נחרשו בסרטוני גיימפליי", לשניהם ביחד יש פחות משעה של גימפליי ייחודי ברשת, ובכל אופן זה ממש לא קשור לאיכות המוצר והעניין בו.
מה שכן אנחנו מסכימים - זה על סאות' פארק