PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Stick » 09 ספטמבר 2015, 02:45

אוקי, ולדעתי אינפינט הוא 7 רמות מעל gta5 והוא המקום שני האמיתי.
כאן אפילו אין למקומות שום חשיבות כי כל אתר בחר רק במשחק הכי טוב. זה אומר שאולי 40 אתרים בחרו בgta5 כמשחק הכי טוב של השנה ורק 20 באינפנט אבל אולי כל מי שבחר בtlou חושב ש אינפנט משחק טוב יותר מgta? אין לך דרך לדעת מי היה זוכה אם לא היה יוצא tlou בשיטת דירוג כזאת. בייחוד ששניהם הרבה יותר דומים ביניהם מאשר מול gta.
אבל בקיצור זה די סתם, אתה מנסה להביא הוכחות לדיון שכולו דעות וכאילו להראות שהדעה שלך היא הנכונה יותר תוך כדי שאתה מדגיש שמדובר רק בטעם אישי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 02:53

אממ יש חשיבות מהבחינה הזו שיותר חשבו ש GTA5 המשחק הכי טוב של השנה מאשר אינפיניט, כל הדירוג הוא כמה חושבים ש X או Y הוא המשחק הכי טוב.
ואני תמיד אמרתי שהכל דיעות ואפילו אמרתי ספציפית שזה סובייקטיבי ולא מדעי, אז אני לא מבין למה אתה מעוות את הדברים שלי, סכ"ה אמרתי שלדיעה שהבאתי יש עוד מאסה שחושבת כמוני.
הדיעה שאינפיניט הוא משחק יותר טוב בהרבה מ TLOU היא לגיטימית, רק אמרתי שהיא יחסית במיעוט ושהוא לקח בקונצנזוס גדול אז לא מעט אנשים לא מסכימים עם זה.

זה כמו שמישהו יאמר לך שמשחק מסויים שאתה אוהב די רע, אז אתה יכול לאמר שאתה לא מסכים ולהסביר למה וגם לאמר שיש לו ממוצע 90, האם זה מדעי? ברור שלא, רק אומר שהדיעה שלך לא הזויה או איזוטרית במיוחד ויש הרבה שמסכימים איתך, לכל אורך הדיון אמרתי שברור שזה סובייקטיבי הכל וסכ"ה הבאתי את זה כסוג של מקור חיצוני כלשהו, אם אתה חושב שזה שרוב הקוראים והאתרים בחרו בו ב GOTY לא אומר הרבה לדעתך זו זכותך, אין יותר מדי לאן לקדם את הדיון אחרי שכל אחד אמר את דעתו, דיעות מלחתכילה זה לא דבר שניתן לויכוח יותר מדי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 09 ספטמבר 2015, 03:05

כן אבל בכלל כל המדד הזה די בעייתי. השאלה היא מה משחק השנה בשנה שבה יצאו הרבה משחקים, כולל עוד מגה משחק כמו gta ואתה מנסה להשליח את זה לשאלה על איזה משחק טוב יותר, ביושוק או tlou.
אם לצורך העניין כל מי שבחר ב gta חושב שאינפנט משחק טוב יותר? אין לזה השלחות במדד הזה. במידה וgta לא היה יוצא אולי כל הקולות היו הולכים לאינפינט.
בנוסף אני לא יודע איך אתרים בוחרים את משחק השנה שלהם, אבל נניח שבדרך כלל זה נעשה בהצבעה פשוטה בין כל הכתבים. אם לאתר עם 10 כתבים הצביעו 4 לtloh ו3 לgta ולאינפנט? משחק השנה הוא של tlou וכל השאר לא רלוונטי. אבל אם מצביעי gta העדיפו את אינפנט ובשנה בלעדיו התוצאה היתה 6-4 לטובת אינפנט? גם לזה אין לך השתקפות במדד הזה.
בקיצור מדד מאוד בעייתי.
תוסיף לזה את הבלעדיות של tlou (מה לעשות, זה עדיין משנה לכמה אנשים) ואת העובדה שההצבעה מושפעת מתאריך היציאה הלא אחיד.

שלא תבין לא נכון, tlou משחק יותר טוב וממש לא חברתי אל חובבי הגיימפלי הנכה האלו :) אבל פשוט מדובר במדד מאוד בעייתי שאתה מסתמך עליו פה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 03:17

ברור שאין לנו יכולת לקרוא מחשבות ולדעת מה כל אחד היה בוחר חוץ מהמקום הראשון ואיך הלכו תהליכי הצבעה פנימיים באתרים השונים, יכול להיות שגם איזה דיקטטור עורך בחר ב TLOU ולמרות שכל השאר חושבים שזה מגיע לביושוק הם יכולים לקפוץ, אבל אתה יכול לאמר זאת על כל טקס פרסים וכל שיטה אחרת שלא מתנהלת בשקיפות של 100% (וברור לנו שרוב השיטות לא מתנהלות ברמת שקיפות שכזו ואתה פשוט מקבל GOTY מאתר וזהו, לא ברור לך לרוב מי בחר מה ואיך), אז איזה עוד מדד יש לך לבחירת GOTY? האם זה אומר שאין טעם להתייחס לזה? אני לא מסכים.

ואני חושב בלי קשר שברמת קונצנזוס כזו, לא משנה איך תנסה לשחק עם הנתונים, לא תצליח ליצור תמונה ש TLOU לא ניצח באותה השנה, תתן גם את כל הפרסים של GTA לביושוק והוא עדיין מנצח, לפעמים במקרים כאלו התמונה ברורה במיוחד.
אולי שווה להתפלסף בכל מני שנים צמודות מאוד יחסית (אפשר גם לאמר באותן שנים שאני רוצה לספור רק אתרים גדולים או משהו וזה אולי יצייר תמונה שונה), אבל דווקא ב 2013 זה נראה לי די ברור שגם אם היית יודע את כל הנתונים שאתה רוצה לדעת וגם אם תפעיל איזה פילטרים שאתה רוצה, הסיכוי שאיכשהו TLOU לא יוצא זוכה מזה בהפרש ברור הוא מאוד קלוש, לפעמים התוצאות פשוט ברורות מדי.

יש לך גם דרך אגב את מדד הקוראים שמחושב שם, וזו באמת מאסה של אנשים ושם הפער בכלל ענקי בין מקום 1 ו 2 לבין 3, אז מה גם פה עכשיו נכנס לכל מני התפלספויות בסגנון של אולי כל אלו שהצביעו ל GTA שמו ביושוק מקום שני וכו׳? הרי התמונה שעולה ברורה, כשהמקום הראשון מנצח בהפרש את המקום השני והשלישי ביחד קצת קשה להתווכח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2015, 03:58

בלינג, אני חושב שסטיק מנסה להגיד שכל מה שאתה
רואה פה היא חותמת מצויינות לgta, ביושוק ו-tlou ומעבר לזה יש כל כל הרבה דקויות ומשתנים שקשה להגיד שx הרבה יותר טוב מy. לפחות מצד giant bomb אני יכול להגיד שהבחירות נעשות בחצי דיקטטורה ובכל קטגוריה 80% מהצוות מתמרמר על הבחירות. ברגע שאתה צולל פנימה ושומע את ה8 חברה מתווכחים אנושות על ביושוק מול gta מול tlou ובסוף חלק פשוט נכנעים כי אין להם כוח יותר אז תראה שלפעמים הבחירות הן על הקשקש ולא תמיד יש באמת מנצח, אפילו אם בסוף כתוב gta5 בתוצאה הסופית.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 12:02

טוב אני לא אכנס לזה יותר מדי אבל אני חושב שזה גם משהו שאפשר לאמר על כל תהליך בחירה של מנצח כמעט בכל מדיום, בסופו של דבר גם פה כולנו יודעים לאמר מה היה המשחק הכי טוב לדעתנו באותה שנה, ובאופן כללי אני חושב שב 2013 לפחות היה מדובר בדי ז'אנר פעולה לשלושת המשחקים, זה לא הרגיש כמו בחירה הזויה בין משחק אסטרטגיה עילי לבין FPS.
------------------------------------------

בכל אופן, נעבור הלאה, מה שעושה קצת רעש ביום-יומיים האחרונים זה הציטוט הזה של המנהל הטכני של מנוע הפרוסטבייט:

נראה לי קצת מוגזם לטעון שבגלל חומרה "מפגרת" כדבריו התעשייה נעצרה, הפס3 באמת ניפח במיוחד את עלויות הפיתוח של חברות צד ג' עד לרמה כזו שההכנסות נפגעו או משהו?
אם המצב של הפיתוח לפס3 היה כל כך רע אני משער שחברות היו מדלגות עליו, אם כולן בסופו של דבר פיתחו לו, זה אומר שהרווחים מהפורט כיסו את ההפסדים של הפיתוח, או שהוא מתכוון מבחינת התקדמות טכנית של משחקים, לא ברור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2015, 13:43

אני יותר חושב שהוא דבר על קשיים בפיתוח, פחות על מה שאתה מדבר שנשמע קצת קיצוני. הCELL היה הטעות הכי גדולה בהסטוריה של יצור הקונסולות לדעתי. מי שמכיר את כל התהליך סיפור של הפס3, הCELL הוא פחות או יותר הסיבה שהפס3 שוגרה במחיר כפול מה360 באותו כוח שנה מאוחר יותר. כשמיקרוסופט הרוויחה, סוני (עם פאקינג חומרה חדשה יותר בשנה מה שאמור להיות חזק יותר וזול יותר) דרשה 200$ יותר והפסידה המון על כל קונסולה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 14:05

לא היו טעויות גדולות יותר שכמעט והרסו מוניטין שלם של חברה כמו קלטות בעידן של דיסקים למשל?
זה היה הדור הראשון שנינטנדו איבדה כמעט את רוב התמיכת צד ג' שלה, ונראה שהבעיה הזו רק החמירה מדור לדור אבל האבן התחילה להתגלגל עוד אז.

בקשר לעלות הייצור, חשבתי שהבלו-ריי היה האשם האמיתי, מכשירי בלו ריי בתקופת ההשקה של הפס3 עלו לבד יותר יקר מהחומרה עצמה, סוני מכרה את זה בהפסד גדול כדי שתהיה לפורמט חדירה גבוהה בשוק.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 09 ספטמבר 2015, 14:47, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2015, 14:42

אני מדבר על חומרה חומרה, כלומר GPU, CPU, זיכרון וכו', טעויות נדומליות של סוגי דיסקים וכו' נינטנדו עשתה מכל צד אפשרי. חוץ מזה לקלטות שלהם היו יתרונות מאוד גדולים, פשוט החסרונות עלו על היתרונות. הבלו ריי היה אשם בבערך 150$ מהמחיר של הפס3 אבל הוא היה רווח מול הפסד, מנפח עלות בזמן שהוא מביא לסוני דרך לדחוף פורמט שישתלט ויעשה לה רווחים ענקיים (וכמובן גם היתרון של הנפח למשחקים בפס3 והנגן בלוריי חינם שהוא סוג של מוקד משיכה נוסף לפס3). הCELL לעומת זאת? הוא יצר קונסולה יקרה מה360, אותו כוח ודחיה של שנה בשחרור של הקונסולה. הCELL הוא רע רע רע, רק רע הביא לפס3. תאר לך שהפס3 הייתה יוצאת באותו כוח ב2005 רק ב100$ יותר מה360, כל התמונה הייתה שונה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2015, 14:46

מה שבטוח זה שמבחינת חומרה הפס3 היתה נוראית, אבל זה גם הזיכרון המפוצל והמסורבל, והכרטיס מסך החלש, ה CELL עצמו הוא מעבד ממש עוצמתי, גם אתה אמרת שאפילו היום הוא חזק יותר מהמעבדים שיש בקונסולות בכמה אספקטים :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2015, 18:33

bling כתב:מה שבטוח זה שמבחינת חומרה הפס3 היתה נוראית, אבל זה גם הזיכרון המפוצל והמסורבל, והכרטיס מסך החלש, ה CELL עצמו הוא מעבד ממש עוצמתי, גם אתה אמרת שאפילו היום הוא חזק יותר מהמעבדים שיש בקונסולות בכמה אספקטים :)

אבל הGPU של הפס3 חלש בגלל הCELL. אין ספק שהCELL חזק אבל ברגע שהוא רצח את הGPU, עלה המון כסף וכל כך קשה לפיתוח שלקח למפתחים שנים להבין איך להוציא ממנו לפחות מה שהם מוציאים מה360, אז הוא היה מקור כל הבעיה של הפס3 פחות או יותר.

רק לרענן את הזיכרון, הפס3 במקור הייתה עם שני מעבדי CELL, אחד כCPU ואחד כGPU. סוני נזכרה בערך שנה וחצי ליציאת הקונסולה שהCELL הוא בעצם GPU ממש אבל ממש מחורבן, אז צריך למצא GPU חדש. זה דחה את הפס3 מ2005 (זוכר שבמקור היא הייתה צריכה לצאת בחגים 2005 יחד עם ה360?) ל2006 והוביל את סוני להביא פיתרון פחות או יותר OFF THE SHELF מ-NVIDIA ובמחיר מופרז לגמרי (כי סוני הייתה ממש לחוצה אז NVIDIA החזיקה אותם בביצים ודפקה אותם במחיר מופרז). כלומר הCELL אחראי לדחיה של הקונסולה ל2006, ל-GPU היקר והחלש מזה של ה360 וכמובן לכל הבעיות מסביב כמו קשיי פיתוח. כלומר הCELL אחראי בערך לכל דבר שלילי שאפשר להגיד על הפס3 בשנתיים הראשונות שלה, בלעדיו הם היו מוחצים את ה360 בקלות.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 09 ספטמבר 2015, 18:46

Laskin כתב:מעניין מה הם מתכננים להרחבה של הסינגל... בTLOU היה אחלה סיפור צד נחמד, שגם חשף צדדים מעניינים של אלי. מקווה שכאן יקחו את זה צעד אחד קדימה.

ההרחבה ל־TLoU הייתה מדהימה.

bling כתב:למען האמת ביושוק אינפיניט אפילו לא נחשב לטוב בסדרה, נראה לי יש קונצנזוס (שאני לא בהכרח מסכים איתו, מתלבט בנושא) שביושוק הראשון הכי טוב בהפרש לא קטן, ביושוק אינפיניט דווקא יחסית מעורר מחלוקת גם בקרב המעריצים של הסדרה אבל אני לא אכנס לזה.

אני מסכים. ואהבתי מאוד את הקודמים, בפרט הראשון.

והגיימפליי של TLOU פשוט מצויין גם בפני עצמו, לא רק עולם וסיפור, מדובר בחבילה שלמה הרבה יותר טובה לדעתי.

כן. אני לא מבין איך אפשר להטיל דופי במשחקיות שלו. לא בגלל עובדה אחרת הוא נהנה מהערכה כל כך רבה.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 14 ספטמבר 2015, 22:21

הגיימפליי שהכי סקרן לראות אותי מהאוסף של אנצ'רטד, איך אנצ'רטד הראשון נראה:

בנוסף יגיע דמו לאוסף כבר ב 29 לספטמבר, נחמד לקבל דמו של משחק גדול (יחסית) שלא יצא עדיין (והוא לא ספורט) :)

טוב עכשיו שראיתי את הגיימפליי, ברור שהם שיפרו הרבה דברים, אבל גראפית המשחק השני עדיין נראה יותר טוב, לפחות גרסת ה HD שלו ככה שהם לא השוו את הגראפיקה של כל שלושת המשחקים כמו שציפיתי והראשון עדיין מפגר מאחור בבירור, חבל שהם בחרו להראות קטע גרוע של מסילה (בתחילת הדור זה היה השיט!) ולא גיימפליי רגיל של ג'ונגל איפה שרוב המשחק מתרחש, הסרטוני מעבר ב 60 FPS מרגישים לי לא טבעי, לא יודע למה, אבל משהו שם ממש מציק לי, הגיימפליי הוא של אנצ'רטד 2 אז מן הסתם פה יש שיפור גדול.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 15 ספטמבר 2015, 07:08

הכותב של The Last of Us פנה בטוויטר ל-Valve והציע לה לאפשר ל-Naugty Dog לפתח את המשחק הבא בסדרת Half Life.

מן הסתם, ההצעה הומוריסטית, אך זו פנייה מעניינת בכל זאת. מעניין אם תילקח ברצינות בעתיד.

אתם בעד?
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2015, 08:59

אני בעד. ואלב גם ככה לא הולכת לעשות שום דבר עם הפרנצ'ייז בקרוב. כל עוד הוא יהיה מולטי פלטפורם. (ברור לגמרי שאנחנו מדברים באוויר על משהו שלא יקרה לעולם, אבל זרמתי עם ההנחה והמצב ההיפותטי שהועלה).

למרות שאין לי שמץ של מושג מה היכולות של ND בפיתוח FPS. לדעתי הם לא עשו זאת מעולם (או שמא אני טועה? אין לי ממש כח לבדוק :P).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 15 ספטמבר 2015, 10:02

נוטידוג נגעו ב3 זאנרים והם אימה (TLOU),אקשן-ארפתקאות (קראש,גק,אנצרטד) ומרוצים (CTR, JAK X)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2015, 10:18

הציוץ הזה קצת נופח מפרופורציה (לא פה, בגאף ובמקומות אחרים שבכלל דיווחו על זה), סכ"ה מדובר בבדיחה בגלל שהמדובבת של Alex מ HL עובדת איתם, אז זרקו קטע בצחוק של "אולי נפתח את HL3?", מפה ועד ניתוחים למוות יש מרחק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2015, 10:22

יש עכשיו את התצוגה של TGS של סוני.

הציגו בינתיים:
- DLC חדש לBB (נראה מעולה!), יוצא בנובמבר השנה. ויש גם גירסת GOTY שכזו, שכוללת את הFLC שתצא יחד איתו.
- רימאסטר לGRAVITY RUSH בשם GRAVITY DAZE או משהו כזה
- וגם GRAVITY DAZE 2 ל2016, שנראה האמת ממש מגניב! מזכיר את DARK CLOUD בסגנון האמנותי
- EVERYBODY'S GOLF חדש ל2016
- יאקוזה 6 ל2016
- KING OF FIGHTER XIV ל2016 (זה חדש? לא עוקב כבר... אבל הגרפיקה נראית כמו טקן)
- PHANTASY STAR ONLINE 2 ל2016 (זה חדש? כנ"ל)
- משחק ONE PIECE חדש ל2016, הפעם יותר כמו משחקי המכות של נארוטו מאשר משחקי DW (כמו הקודמים)
- משחקים לא מעניינים של KOEI חוץ מאחד בשם NIOH - שנראה כמו שילוב בין ONIMUSHA לDARK SOULS. האמת שהוא נראה יחסית מצויין למשחק של KOEI :) יוצא ב2016
- סקוור הכריזה שSTAR OCEAN 5 יוצא בפברואר, WORLD OF FF, עוד איזה משחק לא מעניין לויטה, וגם את KINGDOM HEARTS HD 2.8 אני לא עובד עליכם!
- קאפקום הכריזה על RE UMBRELLA CORPS, נראה כמו מולטי משונה ויכול להיות נחמד, סביר שלא

הנה BB DLC

GRAVITY RUSH/DAZE 2

RE UMBRELLA CORPS

NIOH
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 15 ספטמבר 2015, 11:24, נערך 6 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2015, 10:27

bling כתב:הציוץ הזה קצת נופח מפרופורציה (לא פה, בגאף ובמקומות אחרים שבכלל דיווחו על זה), סכ"ה מדובר בבדיחה בגלל שהמדובבת של Alex מ HL עובדת איתם, אז זרקו קטע בצחוק של "אולי נפתח את HL3?", מפה ועד ניתוחים למוות יש מרחק.

כל מה שרק קשור בצורה מרוחקת ועלומה לHL מנופח מחוץ לכל פרופורציה. :). אישית, סתם זרמתי עם רונן.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2015, 10:34

כן שמתי לב, פשוט קצת מוזר שהוציאו מבדיחה כזו ברורה כל כך הרבה מלל, לא פה כאמור, מדבר על האינטרנט בכלליות :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2015, 10:37

ובינתיים בסטרים של המסיבה של סוני - מלא משחקים שלא שמעתי עליהם בחיים עם מספרים כמו 6, 4, 13 (!!!) וכו'.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2015, 10:52

כן אבל אנשים ממש מתלהבים, שמות די גדולים יחסית, 6 KOF 13, GR2, YAKUZA, פנטזי סטאר אונלין 2, סטאר אושן, פרקים חדשים של קינגדום הארטס (ואם כבר מדברים על מספרים למה לא ציינת את ה 2.8 ההזוי הזה של קינגדום הארטס :D)

יש הרבה פחות זבל מבשנים קודמות, נראה שאשכרה מנסים קצת להעיר את התעשייה ביפן עם חלק מההכרזות פה.

מה שכן הרוב המוחלט של המשחקים עדיין נמצאים דור אחורה מבחינה טכנית, במקרה הטוב.
טוב נו, חלק מהם גם יוצאים ל VITA ומלחתכילה הם מיועדים לקהל מצומצם אז זה הגיוני.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 15 ספטמבר 2015, 11:33, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 ספטמבר 2015, 11:00

אני ממש לא מזלזל או משהו כזה.. אני רואה שאנשים מתלהבים, אבל ואוו.... מלא מלא משחקים שבחיים לא שמעתי עליהם :P. על KOF ו YAKUZA בהחלט שמעתי... אבל היו עוד כמה הזויים לגמרי.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2015, 11:03

כן ברור, זה הזוי כמה שטויות יש ביפן שאין לנו בכלל מושג עליהם, לא רק במשחקים אגב, מרגיש כמו יקום נפרד :P

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2015, 11:05

יש! DQ HEROES 2!! סתם, זה לא מעניין אף אחד, אבל DRAGON QUEST BUILDERS יעשה קצת רעש :)
חיקוי בוטה של מיינקראפט, בעולם של DQ, עם דמויות שלא עשויות מבלוקים, והרבה אלמנטים של RPG.
מניח שיהיה להיט ממש גדול ביפן. נראה רחוק מסיום... אבל יוצא בינואר?! וואו. בטח יצא עם יחסית מעט תוכן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 28 אורחים