בקיצור הם מאמינים שה WIIU מת ברמות ששום דבר לא יעזור לו אז עדיף כבר לעשות כסף טוב מהארדקורים הכבדים של נינטנדו
אני כחובב נינטנדו ,קניתי את הWIIU משומשת בזמנו ,כי המחיר של הפרימיום היה יקר מידי לטעמי
מבחינת מישחקים ,אני קונה רק בילעדים ורק את חלקם
ככה שבמחיר שנינטנדו מוכרת את הWIIU ,הרבה חובבים פשוט יקנו משומשת ,לי היה מזל למצוא משומשת במחיר נורמלי בארץ
בארצות הברית זה לא בעיה בכלל
מבחינת מישחקים ,אותו הדבר ,יש שוק משומשים והשכרות מפותח בארצות הברית
לWIIU אין את הפיצרים שיש לPS4 וXBO ,אומנם לא קניתי אותן (כי יש לי PC מכובד ) ,אבל עם הבחירה היתה רק למכשיר בודד
אני לא רואה ,הרבה אנשים שיקנו WIIU במחיר כרגע
הWII האורגינלית עלתה בהשקה 250$ ,כולל מישחק ,ועם אני זוכר נכון הם ירדו ל120 דולר לגרסת המיני
נינטנדו התחילו את הWIIU עם 300$ ,לא כולל מישחק ו350$ כולל מישחק וזיכרון לשמירות גדול יותר
מאז הם הורידו את המחיר ב50$ לגרסה היקרה ,והוציאו מהשוק את הזולה
לאומת זאת MS שיצאה שנה אחרי הWIIU ,הורידו מחיר ב150$ ,ולהרבה באנדלים הוסיפו מישחק AAA ,נכון הורידו את הקינקט ,אבל הוא לא היה שימושי לרוב המישחקים
כמו שהגימפאד בWIIU ,לא בשימוש מיוחד ברוב המישחקים במילים אחרות MS מוכרת חומרה הרבה יותר מיתקדמת (למרות שחלשה לאומת PC מישחקים מודרני ) ,יש לה מערכת הפעלה טובה בהרבה
ויותר פיצרים ,וכל זה ב50$ יותר
נינטנדו מיזמן היתה צריכה לרדת ל250$ ,ולהוסיף 3 מישחקי AAA בילעדים ,לפחות למכור מעל הקיוב
אבל אין מה לעשות ,וכרגע זה כבר מאוחר מידי ,NX כניראה תצא ב2016 ,ויהיה אדיוטי בשלב הזה ,להתחיל לקדם את הWIIU ,שימות בקרוב