swiss-the-engine כתב:סתם זכור לי שאמרת שהמוצר לא שווה קניה?
kririn כתב:לא זכור לי שיש שינוי במסכים ,לאותו המודל
הזוויות צפיה חוץ מה3D ,היו בסדר כבר בדגם הראשון
אחת הסיבות שלא שדרגתי לN3DS XL ,זה שלא שיפרו את המסך העליון
זה בלי לדבר על זה ,שכרגע רק משחק גדול אחד מחייב את הN3DS ,ואקסנובליד זמין לי בגרסה דיגיטלית לWIIU
omerkot כתב:תודה
אני דווקא נהנה מאוד מה3D. קניתי אותה בזכות ה3D... אני ממש לא רוצה לכבות אותו גם במחיר של חיי סוללה.
אגב, היה לי מזל וקיבלתי מכשיר עם מסך IPS רק חבל שהרזולוציה שלו היא מאוד רטרו ולא בקטע טוב.
Nucleus_Dawn כתב:omerkot כתב:תודה
אני דווקא נהנה מאוד מה3D. קניתי אותה בזכות ה3D... אני ממש לא רוצה לכבות אותו גם במחיר של חיי סוללה.
אגב, היה לי מזל וקיבלתי מכשיר עם מסך IPS רק חבל שהרזולוציה שלו היא מאוד רטרו ולא בקטע טוב.
לא שמעתי על זה שיש הבדל. איך בודקים, מעבר ללהסתכל על איך שהמסך נראה? יש איזה מספר סידורי שמראה את זה?
מהסתכלות בסרטון ועל המכשיר שלי, נראה שגם שלי IPS. התמונה מאבדת מעט מהצבע כשאני מסתכל מלמעלה, אבל מהצדדים היא לא מאבדת כמעט כלום.
ה3D במכשיר החדש כל כך הרבה יותר טוב. בקודם כיביתי אותו אחרי ה20 הדקות הראשונות באיזה משחק, כי הוא היה מעצבן. עכשיו שיש את המצלמות שמתקנות אותו לפי הזווית שלך, הוא הרבה יותר נוח והאפקט הנחמד לא בא על חשבון הצורך לשבת כמו פסל ולא להזיז את הקונסולה במעלה או שניים שגורמות לעיניים שלך להתחלף במקום.
omerkot כתב:Nucleus_Dawn כתב:omerkot כתב:תודה
לא שמעתי על זה שיש הבדל. איך בודקים, מעבר ללהסתכל על איך שהמסך נראה? יש איזה מספר סידורי שמראה את זה?
מהסתכלות בסרטון ועל המכשיר שלי, נראה שגם שלי IPS. התמונה מאבדת מעט מהצבע כשאני מסתכל מלמעלה, אבל מהצדדים היא לא מאבדת כמעט כלום.
ה3D במכשיר החדש כל כך הרבה יותר טוב. בקודם כיביתי אותו אחרי ה20 הדקות הראשונות באיזה משחק, כי הוא היה מעצבן. עכשיו שיש את המצלמות שמתקנות אותו לפי הזווית שלך, הוא הרבה יותר נוח והאפקט הנחמד לא בא על חשבון הצורך לשבת כמו פסל ולא להזיז את הקונסולה במעלה או שניים שגורמות לעיניים שלך להתחלף במקום.
בזמנו כשבדקתי את זה אז לא מצאתי שום דרך להבדיל מהקופסא. זה עניין של מזל.
מעבר לזויות הצפייה, מסכי IPS הם "שחורים" יותר ואם תסתכל על שני המסכים בזמן שהמכשיר כבוי, אתה צריך להבחין שהעליון כהה יותר מהתחתון שנוטה לאפור.
בזמנו שיחקתי קצת ב3DS המקורי אצל ארז וזו היתה אחת הסיבות העיקריות שלא קניתי אותו עד היום (סתם בשביל הרפרנס, היו לי 3 NDSים...).
kririn כתב:הכרטיס מסך בלי קשר לויטה
ואני מדבר על לקנות יד שניה ,אני לא מטורף לשלם את המחיר שעדין רוצים בחנויות על קונסולה מתה
סך הכל לשחק בכמה בילעדים ,ולמכור אותה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים