Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 20 ספטמבר 2015, 12:05

אם זה רימייק מלא, שיקוו שלקונאמי כל כך לא אכפת כבר שהם לא יטרחו למנוע אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2015, 12:32

קצת קשור, הרבה לא:
לא זוכר אם שמתי את זה פה אי פעם, אבל מאוד ממליץ לעקוב אחרי הפרוייקט הזה:
http://www.re4hd.com/
מישהו שממש, ממש ממש משקיע ומשפר את *כל* הטקסטורות בRE4
התוצאה מאוד מרשימה, בינתיים...

תעברו על התמונות שם, יש מלא עדכונים כל הזמן...
די מדהים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2015, 14:41

זה נראה כמו רימאסטר HD סטנדרטי למדי :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 ספטמבר 2015, 15:02

לדעתי זה ברמה גבוה יותר, ומגיע ממעריצים וזה מרשים מאוד.
אפילו ברימאסטר שעובדת עליו החברה עצמה נשארים הרבה מקומות שלא יקבלו תשומת לב או טקסטורות שהן ברזולוציה קצת גבוה יותר, אבל פה ממש משקיעים בהכל, ובלי ASSETS מקוריים שהורידו את האיכות שלהן בזמנו, או משהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2015, 15:27

רימאסטר מדוקדק ומוקפד :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2015, 12:18

אני היחיד שהמשחק כפה עליו לבנות FOB אחרי משימה מספר
ספויילר: הצג
22
?

עריכה:
בדקתי קצת וכן, המשחק כופה עליך FOB. אין לי מושג מי אמר שזה אופציה או מי טען ש"אפשר להסתדר בלי", המשחק כופה עליך לבנות FOB ואני תקוע איתו עכשיו. מה שכן, הקפיצה הפשוט מטורפת בסטטיסטיקות בזכותו היא מבורכת :)

אגב, ברדיט עם אחד המפיקים של המשחק שאלו אותו שוב ושוב על הפרק הסודי, פרק 3, והוא שוב ושוב אמר No comment מה שכנראה אומר שהוא באמת קיים ופשוט צריך שמישהו יגלה איך פותחים אותו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ספטמבר 2015, 12:50

או שהוא עצבני ועדיין רוצה להשלים אותו אבל עדיין הנושא במשא ומתן עם קונאמי... כל העניין הזה נשמע לי משונה, וקצת מסריח.

בקשר לFOB - אם אני שם שם דברים שגנבתי במשחק הרגיל - אז מישהו יכול פשוט לבוא ולגנוב לי את זה?
האם אני חייב להיות חשוף לפלישות של אחרים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2015, 13:10

לפי מה שקראתי אתה חשוף אלה אם אתה בOFFLINE MODE ומה שיכולים לגנוב לך זה רק מה ששמת בFOB.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ספטמבר 2015, 13:15

כן.... העניין הוא שאם ממש קל לגנוב לי דברים (וממה שראיתי - זה די קל), אז למה שאשים אותם שם?
ובכלל, קטע מעצבן.... אני מביא קונטיינרים ואז יכולים לגנוב לי אותם? אז מה היתרון להיות אונליין כשאני לא פולש לאחרים?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2015, 13:23

כי הFOB מסנתז לך חומרים באותו קצב כמו MB, כלומר מכפיל לך את הקצב סינטוז כך ששווה לך לשים שם חומרים לא מעובדים. אבל מצד שני יכולים לגנוב לך אותם. גם הם נותנים לך להחזיק הרבה יותר צוות מאשר MB (ממש מכפיל, FOB זה ממש MB מלא שלם וזהה לשלך) כך ששוב זה סוג של טריידאוף בין צוות גדול בהרבה לזה שיכולים לגנוב לך חיילים.

אתמול אגב פלשתי לFOB של עצמי (יש אופציה כזאת, לנסות לבדוק את האבטחה שלך) ולקח לי בערך 30 שניות להגיע למטרה וזה עם האבטחה הכי כבידה שאני יכול להרשות לעצמי כרגע.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 21 ספטמבר 2015, 14:03

זה נכון שחציו השני מאכזב? לא כל כך הבנתי מה קורה שם. לא קראתי על כך חוץ מבפורום הזה. הוא קיבל ביקורות מעולות. לאן הגעתם?
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ספטמבר 2015, 14:28

מממממ, מתחיל להיות מסובך מדי עם הFOB.
אבל כל MGS V היה לי ממש מסובך בעשר השעות הראשונות, נספוג עוד שעה של בלבול, אחרי 45 שעות בערך :)
(ועדיין במשימה 16)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 ספטמבר 2015, 15:26

אז רגע אפשר לשחק עם FOB אופליין? כי אם כן אז אין בעיה, ואם לא אז בעצם המשחק מחייב אותי להתחבר לאונליין החל משלב מסויים?

רונן, כן אחרי החלק הראשון (שהוא הרוב הגדול של המשחק, שלא תטעה) המשחק לפי מה שכולם אומרים יורד ברמה בצורה דרסטית, וחסרות גם משימות וקטעי סיפור שהראו בטריילרים והוסרו מהמשחק, לא ברור מה קרה, ההנחה היא שמשהו השתבש בהמשך הפיתוח (כל הסיפור עם קונאמי שסגרו את הברז) או שבתקווה יש דרך לפתוח את התוכן החסר, מה שבטוח לפי מה שאומרים, המשחק פשוט לא גמור במצבו הנוכחי.

גם במקרה הכי גרוע עדיין יש לך עשרות שעות של משחק אדיר ככה שלדעתי הוא כבר שווה קנייה, רק תתכונן לאכזבה מהחלקים המאוחרים, אני חושב שהכי עדיף לרוב האנשים לסיים את הסיפור הראשי ולא לטרוח עם החלק הבא אלא לראות את המשך הסיפור (שגם ככה לא נגמר) ביוטיוב וזהו, ככה תהנה מכל השעות המצוינות של המשחק ותצא עם טעם קצת פחות מר כי לפחות לא טרחת יותר מדי עם תוכן חלש כדי להוציא סוף לא גמור.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2015, 15:41

רונן, ממשימה 1 עד 30 זה המשחק ויש לו התחלה, אמצע וסוף. גם יקח לך כנראה 50+ שעות לשחק את ה30 משימות האלה יחד עם כל המשימות צד. אחרי שמסיימים את המשחק יש עוד 20 משימות ועוד המון משימות צד אבל אין בהם יותר מדי עלילה או משה וכזה, בעיקר גיימפליי, הכל כדי להגיע למשימה 50 ששם יש עוד קצת עלילה. אז הקטע של ה20 משימות אחרי שמסיימים את המשחק הן התלונה העיקרית, שהן לא ברמה של ה30 של המשחק הראשי. התלונה העיקרית היא שכמו שבלינג אמר, נחתך המון תוכן עלילתי מהמשחק וזה מבאס את כל המעריצים כי זה המשחק האחרון בסדרה והוא היה אמור לסגור מעגל למעריצים.

אם אתה לא מעריץ של הסדרה, שחק את ה50 שעות האלה ותהנה חבל על הזמן. אם אתה ממש נהנה מהגיימפליי ורוצה לבנות את MB וכדומה אז תמשיך הלאה ל20 משימות הנותרות, החלטה שלך.

בלינג, בנושא FOB, אם אתה OFFLINE אז לא יכולים לפלוש אליך ואתה לא יכול לאחרים. אתה עדין מקבל את כל היתרונות של FOB מינוס הפלישות ההדדיות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2015, 15:51

אז אין סיבה לא להקים FOB :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2015, 15:57

אין ברירה אלה להקים, יש אחרי משימה מסויימת טוטוריאל שכופה עליך לבנות :)

אגב, ראיתי סופסוף את המחירים של הFOB הנוספים. הכי זול שראיתי עולה 1000 נקודות והכי יקר 1200 כשכרגע יש לי כמעט 400 נקודות מבונוסים יומיים שמקבלים כשעושים LOGIN למשחק. אני חושב שאני אוכל להרשות לעצמי FOB ראשון רק כשאני אהיה ממש קרוב לסוף השני שלו :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 ספטמבר 2015, 16:19

נו אז באמת אין בעיה, אולי אפילו עדיף לי לבנות אותו עכשיו כמו שקליימן הציע, מצד שני אולי זה יפגע קצת באיזון לפי מה שאתה אומר, כבר עכשיו יש הכנסה לא רעה מהיחידה הצבאית.

ואני רואה שהאזהרות לא השפיעו עליך ובכל זאת אתה ממשיך לפתוח את כל הסופים למרות שאנשים אומרים שהתוכן החלש לא שווה את זה, מצד שני עשית גריינדינג ב PW אז בטח בשבילך עם גיימפליי עדיף פי 100 בערך זה משחק ילדים לעשות את זה :)

תגיד לנו איך היה, אם זה חופר מדי ואם זה היה שווה את זה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2015, 17:04

קודם תגיע לסוף ותוותר על להמשיך, אחרי זה תרד עלי :)

אגב, אין לך בחירה מתי לבנות את הfob, אחרי המשימה זה יפתח לך עם טוטוריאל שיכפה עליך לבנות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 ספטמבר 2015, 17:39

בטוח שאי אפשר לבנות? כי כשרציתי להוסיף עוד יחידה צבאית למשימה (למרות שיש לי) הוא לא הסכים ונאמר לי שעלי לבנות FOB, גם לא נשמע לי הגיוני שמצב הפלישה נפתח רק אחרי עשרות השעות ששיחקת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2015, 17:47

זה תפריט נוסף שנפתח לך בסוף המשימה מספר
ספויילר: הצג
22
, הוא לא קיים לפני :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 ספטמבר 2015, 20:51

Konami צריכה 6 מיליון עותקים כדי להתחיל להרוויח על MGS V?

http://www.mcvuk.com/news/read/mgs-v-th ... ms/0156162
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 ספטמבר 2015, 21:16

זו הערכה וספקולציה של Forbes contributor, לא משהו מבוסס במיוחד ומפתיע ש MCV התייחסו לזה ברצינות מספיק.

אני משער שהם יגיעו ליעד הזה אבל לא בטוח שבמחיר גבוה מספיק על כל יחידה, מצד שני יש להם אפשרויות רווח עם מיקרו תשלומים ו MGO בעתיד, קשה לי להאמין שהם יפסידו אבל זה בטח תרם להם להחלטה לחפש אפשרויות רווח קלות יותר בתחומים אחרים.

אבל היי, אולי אם הןם היו נותנים לקוג׳ימה לסיים את המשחק, מה שבטח היה מעלה את הממוצע ואת הסיכויים לקחת Goty משמעותית (ואני בטוח שדברים כאלו תורמים מאוד למכירות) אולי הם היו מגיעים ליעד בקלות יותר, כתבה של Engadget שרק היום שמתי לב אליה בפרק של ג׳ים סטרלינג טוענת שנמצאו קבצים בגרסת ה PC של תוכן חסר, בעיקרון היה צריך להיות פרק 3 והמשחק תוכנן להיות מאסיבי הרבה יותר עם דמויות מאוד חשובות שלא נכנסו אפילו, הנה הכתבה במלואה:
Many will tell you that Metal Gear Solid V: The Phantom Pain comes across as rushed at times. While there's a lot to do, it's light on story -- a sharp contrast with earlier Metal Gear games, which are notorious for their epic-length cutscenes. However, there's now evidence suggesting that the original plan was for a much larger, more substantial game. Players on the Facepunch forums have discovered files in the PC version of MGSV which show that the title was supposed to have not only more prominent characters (such as The Boss), but an entire third chapter. It's not clear exactly how much is missing, but the released game's abrupt end hints that the third section was going to bring the story to a proper conclusion.

It's not shocking that there's missing content -- studios frequently cut material from games, whether it's to make looming ship dates or simply to scrap elements that didn't pan out. However, the sheer scope of what was cut, combined with Konami's attempt to divest itself of Metal Gear creator Hideo Kojima, doesn't exactly paint a pretty picture. It hints that the publisher wanted to get MGSV (and its relationship with Kojima) finished as quickly as possible, even if it involved making some big sacrifices. The overall warm response to the shipping game shows that you didn't lose too much of the core experience, but it's all too tempting to wonder what might have emerged if Konami had more patience.

מבאס, ג׳ים סטרלינג העלה אופציה שהם עוד ימכרו את התוכן הזה ב DLC, הוא אמר זאת לשלילה אבל אני מעדיף שיעשו זאת מאשר כלום, הלוואי ונזכה לשחק במשחק במלואו מתישהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2015, 21:46

ידוע די הרבה על הפרק החסר, אפילו שקוראים לפרק peace. אבל לא קראתי יותר מדי, ספויילרים שמחכים לקרות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 ספטמבר 2015, 21:56

ידעתי שכמעט באופן וודאי היה תוכן שנחתך, אבל לא ידעתי שזו עובדה קיימת ושראו כבר את הקבצים ושיודעים עד כמה גדול התוכן הזה, עכשיו גם אני מבין למה ההוא שהתארח ברדיט לא רצה להגיב, לא חושב שזה בגלל שאפשר לעשות UNLOCK, יש מצב שהוא תחת NDA וקונאמי תתבע לו את התחת אם הוא יעז לאמר מה קרה שם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ספטמבר 2015, 22:07

יש מצב. הבאתי לכאן כבר ידיעה על זה שבגרסת אספנים יש ״מאחורי הקלעים״ שמראים שם את משימה 51 כשבמשחק המלא יש רק 50 משימות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 25 אורחים