PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 29 ספטמבר 2015, 18:37

Better safe than sorry!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 29 ספטמבר 2015, 18:55

אני מתחיל לבדוק את הדמו!
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ספטמבר 2015, 19:57

bling כתב:אנצ'רטד 2 הוא באמת סוג של כמעט שלמות ביחס לזמן שיצא, לאמר פשטני מדי זה כמו לאמר שלשליחות קטלנית 2 גם לא מגיע להכנס לרשימה של הסרטים הכי גדולים, שזו בטח עמדה לגיטימית בקרב מבקרי סרטים קצת פלצניים אבל אני לא מסכים איתה.

לא כל משחק חייב להיות סופר מורכב או יצירת אומנות שמעבירה מסרים על טבע האדם, אפשר גם להיות "משחק פופקורן" בין הטובים בכל הזמנים וזה לגיטימי לגמרי, אני בטוח שגם KEO מודע לזה שהוא על תקן סרט קיצי, אבל גם סרטים שכאלו יכולים להכנס לרשימות מכובדות.

הבעיה שלי עם U2 ,זה שיש מישחקים שעקפו אותו בסיבוב
במיוחד טומב רידר ,כן כן כן טומב רידר יצא הרבה יותר מאוחר (אני מדבר על החידוש ,לא על האורגינלי )
אבל בסופו של דבר ,המישחק הרבה יותר טוב

גם TLOU ,הרבה יותר טוב מU2

אני גם לא מזלזל בסדרה ,אולי אני יקנה PS4 שU4 יצא ,אין לי מושג
אני פשוט לא מבין מה קרה לסוני עם הבילעדים שלה ,עוד לא ראיתי מישחק אחד שמבחינתי הוא חובה בPS4 ,וU2 יצא רק ב2016

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2015, 10:26

מחר MM ידגימו בLIVE STREAM את משחק החלומות שלהם, מה שהוא לא יהיה.
חשבתי שהם מחכים עם זה לפריז, אבל כנראה שיראו עוד קודם, כמו שהם אמרו - זה משחק שקשה מאוד להסביר, אז הם פשוט יראו אותו :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2015, 11:34

kririn כתב:
bling כתב:אנצ'רטד 2 הוא באמת סוג של כמעט שלמות ביחס לזמן שיצא, לאמר פשטני מדי זה כמו לאמר שלשליחות קטלנית 2 גם לא מגיע להכנס לרשימה של הסרטים הכי גדולים, שזו בטח עמדה לגיטימית בקרב מבקרי סרטים קצת פלצניים אבל אני לא מסכים איתה.

לא כל משחק חייב להיות סופר מורכב או יצירת אומנות שמעבירה מסרים על טבע האדם, אפשר גם להיות "משחק פופקורן" בין הטובים בכל הזמנים וזה לגיטימי לגמרי, אני בטוח שגם KEO מודע לזה שהוא על תקן סרט קיצי, אבל גם סרטים שכאלו יכולים להכנס לרשימות מכובדות.

הבעיה שלי עם U2 ,זה שיש מישחקים שעקפו אותו בסיבוב
במיוחד טומב רידר ,כן כן כן טומב רידר יצא הרבה יותר מאוחר (אני מדבר על החידוש ,לא על האורגינלי )
אבל בסופו של דבר ,המישחק הרבה יותר טוב

גם TLOU ,הרבה יותר טוב מU2

אני גם לא מזלזל בסדרה ,אולי אני יקנה PS4 שU4 יצא ,אין לי מושג
אני פשוט לא מבין מה קרה לסוני עם הבילעדים שלה ,עוד לא ראיתי מישחק אחד שמבחינתי הוא חובה בPS4 ,וU2 יצא רק ב2016

TR עושה כמה דברים טוב יותר, אבל אנצ'רטד 2 עושה דברים אחרים טוב יותר גם, מסכים שמבחינת מנגנון הירי למשל TR טוב יותר, אנצ'רטד 2 לעומת זאת מכיל SET PIECES ברמה של דור בערך מעל TR הקודם (וע"פ מה שראינו עד עכשיו מהחדש, הם לא מצליחים עדיין לעבור את ה SET PIECES ש ND יצרה ב U2), הפייסינג טוב יותר (למרות שגם של TR בסדר, פשוט U2 זה כמעט שלמות מהבחינה הזו), והעלילה והכתיבה הרבה יותר טובה- יש אווירה יותר כיפית ב U2 ואתה נהנה יותר מהסיפור, ב TR מצידי שכל הדמויות ימותו בסצנה הבאה ושדוב יאנוס את לארה קרופט, באמת שלא היה אכפת לי מכלום ממה שקרה שם והעלילה והדמויות היו זבל מוחלט וקלישאתי.

מן הסתם לפי החשיבות שאתה מייחס לכל קריטריון ככה תאהב יותר משחק מסויים, אבל אני חושב באופן כללי בלי קשר, ש U2 ב 2009 אוכל את TR ב 2013, זאת אומרת שביחס לזמן שיצא U2 אין פה בכלל השוואה מה היה יותר מפוצץ ראשים וחוויה חזקה, גם אם אפשר להתדיין איזה משחק יותר טוב אבסולוטית היום.
----------

מוזר ש MM לא מחכים לפריז, כנראה המשחק מורכב מדי כדי להציג אותו בשידור חי במסיבה, אבל סבבה, זה יותר טוב לנו כי זה אומר שנקבל פרזנטציה ארוכה מאוד.
אישית אני כבר יודע שהוא לא כל כך מעניין אותי, לא אכפת לי מכל משחקי היצירה שלהם, את הדמו של TEARAWAY מאוד אהבתי, הייתי מבסוט יותר לקבל מהם משחק "רגיל" לפס4 עם אלמנטים יצירתיים שמתבטאים בגיימפליי ומצד המפתחת, לא מצד השחקן :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2015, 13:09

אני חושב שבTR הכל חוץ מאשר הSET PIECE יותר טוב מכל משחק אנצ'רטד. גם הפייסינג באנצ'רטד 2 לא בדיוק להיט לדעתי, יש המון זמן מת שלא קורה בו כלום. דוגרי יש שם 2 שלבים יוצאים מהכלל ועוד איזה שתי סצנות ממש טובות והשאר, בגלל הפלטפורמה/ירי/פאזלים הלגמרי MEH משאירים טעם של "יכלתם לעשות את המשחק הזה הרבה יותר טוב".
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2015, 13:18

ההודעה האחרונה שלך קצת סותרת את ההודעה הקודמת של "בין הטובים שיש"...
בכל אופן לא מסכים בכלל שהפייסינג לא בדיוק להיט באנצ'רטד 2, הוא על גבול השלמות לאורך רוב גדול של המשחק, דווקא ב TR בגלל האופי היותר פתוח שלו יש הרבה יותר רגעים מתים של התברברות.

וכמובן שהעלילה והכתיבה במשחקים כאלו היא חשובה למדי וב TR היא בדיחה, מסכים שהגאנפליי והחקירה טובים בהרבה זה כן, אבל כחבילה שלמה לדעתי אנצ'רטד 2 עשוי טוב יותר, ושוב, בטח ביחס לזמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2015, 13:42

bling כתב:ההודעה האחרונה שלך קצת סותרת את ההודעה הקודמת של "בין הטובים שיש"...
בכל אופן לא מסכים בכלל שהפייסינג לא בדיוק להיט באנצ'רטד 2, הוא על גבול השלמות לאורך רוב גדול של המשחק, דווקא ב TR בגלל האופי היותר פתוח שלו יש הרבה יותר רגעים מתים של התברברות.

וכמובן שהעלילה והכתיבה במשחקים כאלו היא חשובה למדי וב TR היא בדיחה, מסכים שהגאנפליי והחקירה טובים בהרבה זה כן, אבל כחבילה שלמה לדעתי אנצ'רטד 2 עשוי טוב יותר, ושוב, בטח ביחס לזמן.

לא סותר, על רוב המשחקים האהובים עלי יש בעיות מאוד קשות. אני אפילו אגדיל ואגיד שביושוק אינפנט, אולי המשחק האהוב עלי, הוא עם גיימפליי לגמרי MEH. השילוב של הכתיבה/דמויות/בימוי יחד עם הSET PIECES באנצ'רטד 2 יצרו משחק מסוג שלא ממש שחקתי עדין אז כן, הוא לגמרי ברשימה שלי. זה לא סותר שהוא יכל להעביר שעתיים די בנליון ברצף עד שמגיע איזה SET PIECE שמפוצץ לך את השכל.

בנושא TR, קשה לקבוע פייסינג למשחק שנותן לך לקחת את הזמן ולחקור או לאסוף דברים. אתה יכול לחזור לאזור ולבזבז בו שעה בלנסות להגיע למקומות חדשים שלא היית בהם. אנצ'רטד זאת חווית מסילה, כמו HL2, אם אין פייסינג טוב אין משחק. כמו KZ2 למשל, אחד המשחקים עם הפייסינג הכי גרוע שראיתי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 אוקטובר 2015, 14:05

אנחנו לא יכולים להשוות השוואה בן U2
"2013 " לבן TR

ולא בן TR
"2009" לבן U2

כי אין משחקים כאלו

ברור שהריבוט של TR ,הוא קלון של סדרת אנצארטד ,סדרת TR הראשונה ,היתה קשה יותר ,ולא "אוטומטית" כמו היום
אחרי זה היה מישחק מוזר לPS2
החליפו צוות פיתוח ,עשו 3 מישחקי TR שיתקרבו במשחקיות לנסיך הפרסי (הנסיך הפרסי בתקופת הPS2 )
ואז עשו את הריבוט הזה

לאומת זאת ,אנצארטד הראשון ,לקח רעיונות מטומב רידר ,ולקח רעיונות מגירס
ועשה את זה בצורה מאוד לינרית ומאוד פשוטה ,הרבה דברים הם אוטומטים ,לפעמים אפילו יש QTE
בגדול הייתי מעדיף משחקיות כמו בטומב רידר המקורים ,כולל קושי דומה ,רק להוריד את שליטת ה"טנק"
אני רוצה שיהיה לי מאתגר לטפס על קירות ,ולא סתם ללחוץ למעלה

בכל מקרה לטעמי ,בסגנון החדש ,TR כרגע הטוב ביותר בזאנר ,סיכוי מצוין שU4 ,יהיה המלך החדש בעתיד
אבל הוא יצא רק ב2014

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2015, 14:16

קרירין, אם שיחקת בשניהם בזמן שהם יצאו (כמוני וכמו רבים אחרים) אז ברור שאתה יכול.
מאותה סיבה נכנס לך משחק כמו דום נגיד לרשימות המשחקים הטובים אי פעם ולא מדאל אוף הונור נגיד, שמן הסתם היה משחק הרבה יותר טוב אבסולוטית אבל כולם זוכרים איך דום הרגיש להם בזמנו וביחס לזה מדאל אוף הונור הוא עוד FPS נחמד בהסטוריה של הז׳אנר, וזו דוגמא קיצונית כי TR מול אנצ׳רטד 2 זה בר דיון גם אבסולוטית בניגוד לדום מול מדאל אוף הונור, אני רק אומר שביחס לזמן שיצא בכלל אין מה לדבר.

אם הדיון היה על אנצ׳רטד 3 מול TR אז הייתי מסכים בלי בעיה בכלל ש TR טוב יותר, ומכל בחינה :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 אוקטובר 2015, 15:29

עוד פעם ,אתה מדבר יותר על רשימה כמו
"המישחקים הטובים ביותר בכל הזמנים "

אני מדבר על נטו משחק מול משחק ,בלי לדבר על היסטוריה

בעניין דום דרך אגב ,עדיף להשוות אותו לסריוס סם עם כבר ,כי הם +- אותו הסגנון
שאתה משנה סגנונות ,זה כבר לא רלוונטי ,כי חלק פשוט יעדיפו את דום בגלל הסגנון מול מאדל אוף אונר

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2015, 15:47

זה לא עניין של טובים בכל הזמנים, פשוט מודדים דברים ביחס לזמן שיצאו, הרי ברור שהמדיום מתפתח כל הזמן.
בכל אופן אם אתה מדבר על היום, כאמור אמרתי כבר מה היתרונות של כל משחק ומה אישית אני מעדיף בסכ"ה, אבל אני מבין גם את העמדה שלך, תלוי בהעדפות אני משער כי כל משחק עושה דברים אחרים בצורה טובה.

ובסדר אם אתה רוצה תשנה לסיריוס סם, אפילו מדגיש טוב יותר את הרעיון של "ביחס לזמנו".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2015, 16:13

bling כתב:קרירין, אם שיחקת בשניהם בזמן שהם יצאו (כמוני וכמו רבים אחרים) אז ברור שאתה יכול.
מאותה סיבה נכנס לך משחק כמו דום נגיד לרשימות המשחקים הטובים אי פעם ולא מדאל אוף הונור נגיד, שמן הסתם היה משחק הרבה יותר טוב אבסולוטית אבל כולם זוכרים איך דום הרגיש להם בזמנו וביחס לזה מדאל אוף הונור הוא עוד FPS נחמד בהסטוריה של הז׳אנר, וזו דוגמא קיצונית כי TR מול אנצ׳רטד 2 זה בר דיון גם אבסולוטית בניגוד לדום מול מדאל אוף הונור, אני רק אומר שביחס לזמן שיצא בכלל אין מה לדבר.

אם הדיון היה על אנצ׳רטד 3 מול TR אז הייתי מסכים בלי בעיה בכלל ש TR טוב יותר, ומכל בחינה :)

גם עם זה אני לא אסכים כי הSET PIECE, העלילה, הסרטוני מעבר וההפקה בכלליות בU3 שמה את TR1 בכיס הקטן. אנחנו נותנים לU3 יותר מדי חרא, הוא משחק מצויין פשוט הוא לא ההמשך שמגיע לU2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2015, 17:17

לא לא התכוונתי לזה, ברור שגם השלישי טוב ממנו ב SET PIECES ובכתיבה (עלילתית הוא גם היה די חלש כי היו לו יומרות בניגוד ל 2 והוא די נכשל איתן), הוא באמת אחלה בסכ״ה.

התכוונתי שגם ביחס לזמן שיצא אני חושב ש TR טוב ממנו (בכל זאת הוא יצא שנתיים אחרי אנצ׳רטד 2 והיה פחות טוב) וגם אבסולוטית, הוא פשוט לא מלוטש ברמה של קודמו והיתרונות של TR עדיפים עליו במקרה הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2015, 17:46

אני די מסכים אבל ממש קשה להתחרות בסצנת מטוס של U3 :)

מעניין לראות מה יהיה בין U4 לTR2, אני חושב ששניהם השתפרו בצד שהם היו חלשים בו (TR בתסרוט והרגעי WOW, אנצ'רטד בפתיחות גיימפליי) אבל בסופו של דבר TR2 כנראה שוב יהיה משחק הרבה יותר פתוח עם גיימפליי איכותי יותר ו-U4 עדין ישים אותו בכיס הקטן בSET PIECES ובדמויות/עלילה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 אוקטובר 2015, 21:11

DrKeo כתב:
bling כתב:קרירין, אם שיחקת בשניהם בזמן שהם יצאו (כמוני וכמו רבים אחרים) אז ברור שאתה יכול.

גם עם זה אני לא אסכים כי הSET PIECE, העלילה, הסרטוני מעבר וההפקה בכלליות בU3 שמה את TR1 בכיס הקטן. אנחנו נותנים לU3 יותר מדי חרא, הוא משחק מצויין פשוט הוא לא ההמשך שמגיע לU2.

תראו אני שיחקתי את U1-3 ,בPS3
ואת TR ריבוט ,בPC ,אבל עם גימפאד ומחובר לטלוויזיה

הPC שלי משתין על הPS3 בקשת ,ככה שזה לא באמת הוגן ,זה כמו להשוות רימסטר טוב ,למשחק מיושן
אולי על הPS3 אחד מול אחד הייתי חושב אחרת

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 אוקטובר 2015, 22:12

DrKeo כתב:אני די מסכים אבל ממש קשה להתחרות בסצנת מטוס של U3 :)

מעניין לראות מה יהיה בין U4 לTR2, אני חושב ששניהם השתפרו בצד שהם היו חלשים בו (TR בתסרוט והרגעי WOW, אנצ'רטד בפתיחות גיימפליי) אבל בסופו של דבר TR2 כנראה שוב יהיה משחק הרבה יותר פתוח עם גיימפליי איכותי יותר ו-U4 עדין ישים אותו בכיס הקטן בSET PIECES ובדמויות/עלילה.

ממה שראיתי עד עכשיו משני המשחקים, לי זה נראה שאנצ׳רטד שיפר את החולשות שלו הרבה יותר ממה ש TR עשה, אין לי ציפיות גבוהות בכלל בכל הנוגע ל Set Pieces ועלילה מ TR החדש, אנצ׳רטד כן נראה ששיפר הרבה את הגיימפליי עצמו ויש לי ציפיות לא קטנות גם שיהיה סיפור טוב שיסגור את הסאגה כמו שצריך, אחת הסיבות ש ND דחו אותו זה בשביל לשפר את הסוף כדבריהם, בתכל׳ס TR מרגיש כמו המשך טוב אבל די By the numbers, הוא יספק המון שעות של הנאה אבל לא ראיתי שהם הקפיצו במיוחד את הנוסחא של הראשון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2015, 01:32

אני לא מסכים אבל נחכה ונראה, tr2 יוצא עוד חמישה שבועות.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 03 אוקטובר 2015, 08:24

הם שני משחקים שמכוונים למקומות די שונים, אף שנוח להשוות ביניהם. טומב ריידר הרבה יותר עמוק והחידות בו הרבה יותר טובות. הוא הרבה יותר יצירתי.

זאת לעומת אנצ'רטד שפשטני מאוד, הן בחוסר יכולת לשדרג הן בחידות הרבה יותר פשוטות (עד גיחוך).

אנצ'רטד הוא משחק "מסילה", נועד לתת תחושה של סרט קיץ כיפי. לכן אין בו הרבה אפשרויות. בטומב ריידר אפשר לשדרג, לבחור איזה חלק במפה לחקור בכל פעם, לחפש ולמצוא דברים רבים בעולם ועוד.

אני אוהב מאוד את שניהם, כל אחד מהם עושה באופן מרתק את מה שהוא מתכוון לעשות. ובכל זאת: אני מצפה לאנצ'רטד 4 יותר מאשר אני מצפה לטומב ריידר, אף שאני מצפה גם לאחרון מאוד!

בעניין הדמו: מישהו שיחק בו? מה דעתכם?

אני התרשמתי מאוד, כיף חיים. אם פורצים בו בלי לכלכל צעדים, ניהרג המון והוא לא יהיה כיף. הרעיון בלכלכל צעדים ולהניח שבחדר הבא יקפצו מולנו כמה בריונים, לכן יש להיערך בהתאם לפני הופעתם (להסתתר ולירות כשהם נחים. אותו דבר בעניין המסוק).

הגרפיקה, בפרט באזורים הפתוחים, מספקת מאוד. האזורים הפנימיים לא יפים ממש. גם לא המודלים. זה גם עוזר לאמוד את הבדלי הכוח בין הפלייסטיישן 3 והפלייסטיישן 4, ותשמעו, הפער גדול.

באמת כיף.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 04 אוקטובר 2015, 01:50, נערך פעם 1 בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 אוקטובר 2015, 11:36

אני שיחקתי בדמו והוא כיפי מאוד, אבל השליטה ממש מרחפת ואני בטוח כמעט ב 100% שזה לא היה ככה במקור.

השיפורים הגראפיים ברורים, המשחק חד מאוד ונראה מצויין, אני חושב כמוך שבחוץ עם הסקיי בוקס הוא נראה הכי טוב, הקטע שעולים על גג המלון ורואים את העיר בנפאל עדיין נראה מצויין, החלק בתוך המלון אכן Rough והמודלים באמת פשוטים יחסית למשחקים היום, מודלים זה בין הדברים שעברו את הקפיצות הכי גדולות לטעמי בדור הזה, המודל של באטמן ב AK, משחק עולם פתוח, נראה פי 10 בערך מרשים יותר, זה אכן ממחיש שאפילו במקרה של רימאסטר בעל שיפורים נרחבים מאוד עדיין יש הבדל ברור בין המפלצות הגראפיות שנבנו לדור הבא לעומת משחק פס3.

ולמרות שרואים את שורשי הדור הקודם הוא נראה סבבה ועשה לי ממש חשק לעשות משחק חוזר על אנצ׳רטד 2.

הפריימרייט אגב מרגיש 60 כמעט נעול לגמרי לאורך כל הדמו, גם בקטעים הכי תובעניים כביכול, וכן 60 זה נחמד ומוסיף, ברור שזה מתבקש ברימאסטר של משחק דור קודם אבל לדעתי מפריזים בחשיבות של זה, הגראפיקה המשופרת עושה עלי אימפקט גדול יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוקטובר 2015, 23:56

No Man's sky אצל סטיבן קולבר:

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 04 אוקטובר 2015, 03:52

bling כתב:אני שיחקתי בדמו והוא כיפי מאוד, אבל השליטה ממש מרחפת ואני בטוח כמעט ב 100% שזה לא היה ככה במקור.

השליטה דומה, למעשה שופרה. ולא הבחנתי בריחוף ממש.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אוקטובר 2015, 10:02

DrKeo כתב:No Man's sky אצל סטיבן קולבר:

ועדיין אין להם תאריך יציאה.. ותכלס? זה נראה משחק משעמם טילים. ואוו :|. חיכיתי שהוא יוציא איזה שפן מהכובע ויציג משהו מגניב באמת - אבל זה פשוט לא קרה. הסתובב שם בעולם ותקע שמות על יצורים שנוצרו ע''י המחשב. ואוו. כנראה שהם בונים על תמיכה מאסיבית בVR של סוני ובאוקיולוס כדי לדחוף את המשחק הזה. אחרת? אני בכלל לא מבין מה הרעיון. היה עדיף שיבנו עולם עם 1,000 כוכבים קטנים ומעניינים שעוצבו על ידם ולא 18 קווינטיליון כוכבים שמעוצבים בידי המחשב ונראה באותם 5-6 סגנונות עם שינויים קלים כל פעם.
?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 04 אוקטובר 2015, 12:42

Klayman כתב:היה עדיף שיבנו עולם עם 1,000 כוכבים קטנים ומעניינים שעוצבו על ידם ולא 18 קווינטיליון כוכבים שמעוצבים בידי המחשב ונראה באותם 5-6 סגנונות עם שינויים קלים כל פעם.

הוא הסביר בתכנית: הם צוות קטנטן, וזו הייתה דרכם להבטיח משחק מקיף.

גם אני לא התרשמתי. מעולם לא התרשמתי. גם כשהייתה התלהבות לא מובנת בעניינו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אוקטובר 2015, 12:57

שמעתי והבנתי את ההסבר שלו. אין צורך בפירוש רונן. אינני מסכים עם הגישה. זה אולי משחק "מקיף" אך מרגיש לי חסר נשמה.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים