bling כתב:מסתבר שבסוף זכרתי נכון את כל עניין הבטא והקודים של סטאר וורס, אכן יש בטא עם קודים שנעולה והיא מתחילה כבר היום, כמה ימים אקסטרה לפני הבטא הפתוחה.
אנשים כבר משדרים את המשחק על הפס4, גם בעלי הוואן והפיסי משחקים כמובן, לא יודע איך אנשים השיגו את הקוד, אני לא זוכר הרשמה מוקדמת, יכול להיות שזה קשור להזמנה מוקדמת.
Laskin כתב:אז.... NBA LIVE 16 הוא *שוב* נפילה ממש ממש קשה, עם ציונים שמגיעים בערך למקסימום 6.0
אני ממש לא מבין, עד כמה 2K כל כך מתקדם, שEA עם כל המשאבים שלה לא מסוגלת כבר *למעלה מעשור* להוציא משחק נורמלי?
במקומם הייתי ממש מתבייש.
לעומתו, דווקא רובוטריקים החדש נראה סביר לגמרי, ומשווים אותו לביונטה (אותה מערכת קרב בערך)... חשבתי שהוא יצא אסון
אבל אני סתם מתבסס על 2 ביקורות ראשונות שראיתי
Laskin כתב:קורה ממש נקטל בביקורות, נראה לי שזה קצת יותר מושקע ומערכת הקרב הרבה יותר טובה. נחכה לעוד ביקורות, בטח יגיעו היום

The maps are HUGE and slightly overwhelming, at least at first. You really do feel like you’re a part of a larger war, which also means you can’t just run in and try to be Rambo.
Laskin כתב:הלוואי, אני מעריץ SW מאז שאני זוכר את עצמי, ואני מת למשחק בעולם הזה שאני אוכל ממש להנות ממנו... כבר איזה 20 שנה זה לא קרה
Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:הלוואי, אני מעריץ SW מאז שאני זוכר את עצמי, ואני מת למשחק בעולם הזה שאני אוכל ממש להנות ממנו... כבר איזה 20 שנה זה לא קרה
באמת? לא נהנית מג'דיי נייט?
Laskin כתב:Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:הלוואי, אני מעריץ SW מאז שאני זוכר את עצמי, ואני מת למשחק בעולם הזה שאני אוכל ממש להנות ממנו... כבר איזה 20 שנה זה לא קרה
באמת? לא נהנית מג'דיי נייט?
בראשון, שיצא לפני 20 שנה בערך - כן. אחד האהובים עליי.
בשני, שיצא לפני כמעט 15 שנה - כבר הייתי בתחילת הצבא ולא יצא לי לשחק בו כמו שצריך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים