סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוקטובר 2015, 10:43

כן, המחיר של הלפטופ הזה מגיעים ל-2500 דולר אם רוצים את כל הביצועים/תוספות.
אבל זה מכשיר פרימיום לגמרי.

דווקא הנוקיה החדש לא *כזה* יקר ביחס למפרט שלו. זול יותר מהתחרות ובקלות הרבה יותר טוב מבחינת חומרה...
הבעייה זה החנות הוירטואלית, שלא מתקרבת לגוגל או אפל.
זו בעייה גדולה, ואולי עכשיו נראה תמיכה רחבה יותר באפליקציות לWIN10, סוף סוף.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוקטובר 2015, 11:16

Laskin כתב:כן, המחיר של הלפטופ הזה מגיעים ל-2500 דולר אם רוצים את כל הביצועים/תוספות.
אבל זה מכשיר פרימיום לגמרי.

דווקא הנוקיה החדש לא *כזה* יקר ביחס למפרט שלו. זול יותר מהתחרות ובקלות הרבה יותר טוב מבחינת חומרה...
הבעייה זה החנות הוירטואלית, שלא מתקרבת לגוגל או אפל.
זו בעייה גדולה, ואולי עכשיו נראה תמיכה רחבה יותר באפליקציות לWIN10, סוף סוף.

אני חושב שזה הניסיון מהתחלה השלישי, פחות או יותר, של מייקרוסופט להכנס לשוק הסמארטפונים. אני באמת רוצה שהם יצליחו לנער קצת את העניינים, אבל קצת קשה להאמין.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אוקטובר 2015, 11:19

אף פעם לא הייתה להם מערכת "מאוחדת" כמו WIN10... אני חושב שזה הסיכוי הכי טוב שיהיה להם :)
לפחות שיקחו נתח קטן... זה ממש חשוב לתחרות :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוקטובר 2015, 11:23

Laskin כתב:אף פעם לא הייתה להם מערכת "מאוחדת" כמו WIN10... אני חושב שזה הסיכוי הכי טוב שיהיה להם :)
לפחות שיקחו נתח קטן... זה ממש חשוב לתחרות :/

כן. הם התקדמו לכיוון הזה מהיום הראשון שמישהו שם חשב על להכנס לשוק הזה והם השתפרו בזה כל הזמן.
אני מסכים איתך. אין ספק שהמערכת שלהם במצב הכי טוב שהוא היה בו אי פעם. אני חושב שזה נכון גם לתחרות שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוקטובר 2015, 12:08

לדעתי היה לנאדלה keynote מוצלח למדי בסוף האירוע.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוקטובר 2015, 14:33

למישהו יש מושג אם אפשרי להזמין מהחנות של גוגל דרך ישראל בדרך כלשהי והאם אפשר להזמין משם עם אשראי ישראלי?
הHTC X של אבא שלי מקרטע כבר הרבה יותר מידי זמן, אז חשבתי להזמין לו לחבר שמגיע מארה"ב את הנקסוס 5X. אם למישהו יש המלצה לטלפון זול (כלומר, ברמת מחיר דומה ל430$) עדיף, אשמח לשמוע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוקטובר 2015, 15:33

היי אני צריך גם עזרה. יש לי אחיין גם גלקסי 4... הוא כל הזמן בסרט שאין לו מקום אז אמרתי לו שיקנה כרטיס SD וזהו... אז הוא רכש אחד של 32 ג'יגה אבל לא הצלחתי לקבוע אותו במקום אחסון עיקרי... לא לתוכנות ולא למדיה... חפרתי קצת והבנתי שזה באמת לא אפשרי (לפחות בגלקסי 4) ושצריך לעשות לו ROOT.

אז זה נכון? המידע שיש בידיי הוא מדוייק ואם כן עד כמה זה סיפור לעשות ROOT לטלפון?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2015, 18:53

אפשר להעביר אפליקציות (או בעצם את רובן) לכרטיס sd בלי שום רוט. אי אפשר להתקין רק על sd בלי רוט. עדיף שיעביר את תיקיית התמונות הדיפולטית לsd וכנ"ל למוזיקה וכו. לעשות רוט לרוב מכשירי הגלקסי זה תהליך מאוד לא מסובך (לחבר אאת המכשיר, להפעיל תוכנה בה טוענים קובץ אחד, ולחיצה על start והמתנה של 30 שניות.

שחר - אם לאבא שלך לא יפריע הגודל, אפשר ושווה ללכת על המוטו x pure החדש. שווה ערך במחיר, עם אפשרויות הרחבה ועדכוני תוכנה מהירים. חסרון נוסף - הוא ללא חיישן טביעת אצבע. מעבר לכך, הוא יותר משווה ערך לנקסוס 5 החדש.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 אוקטובר 2015, 19:31

Klayman כתב:אפשר להעביר אפליקציות (או בעצם את רובן) לכרטיס sd בלי שום רוט. אי אפשר להתקין רק על sd בלי רוט. עדיף שיעביר את תיקיית התמונות הדיפולטית לsd וכנ"ל למוזיקה וכו. לעשות רוט לרוב מכשירי הגלקסי זה תהליך מאוד לא מסובך (לחבר אאת המכשיר, להפעיל תוכנה בה טוענים קובץ אחד, ולחיצה על start והמתנה של 30 שניות.

שחר - אם לאבא שלך לא יפריע הגודל, אפשר ושווה ללכת על המוטו x pure החדש. שווה ערך במחיר, עם אפשרויות הרחבה ועדכוני תוכנה מהירים. חסרון נוסף - הוא ללא חיישן טביעת אצבע. מעבר לכך, הוא יותר משווה ערך לנקסוס 5 החדש.

רעיון מעניין... על הנייר הוא באמת נראה כמו טלפון עדיף, עם כמה פיטצ'רים חביבים כמו עמידות עדיפה למים, פלאש במצלמה הקדמית והיכולת לעצב אותו איך שמתחשק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 07 אוקטובר 2015, 21:15

לי היתה גם בעיה עם הזכרון חיצוני, למרות שהיו לי הרבה ג׳יגה פנויים, לא יכולתי להוריד אפליקציות, למרות שאת כולן העברתי לחיצוני. יש עם זה בעיות באנדרואיד לפי מה שהבנתי
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 07 אוקטובר 2015, 22:25

Klayman כתב:אפשר להעביר אפליקציות (או בעצם את רובן) לכרטיס sd בלי שום רוט. אי אפשר להתקין רק על sd בלי רוט. עדיף שיעביר את תיקיית התמונות הדיפולטית לsd וכנ"ל למוזיקה וכו. לעשות רוט לרוב מכשירי הגלקסי זה תהליך מאוד לא מסובך (לחבר אאת המכשיר, להפעיל תוכנה בה טוענים קובץ אחד, ולחיצה על start והמתנה של 30 שניות.

מוזר מאוד מה שאתה אומר... לא הצלחתי לעשות את מה אתה אומר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 07 אוקטובר 2015, 23:33

אתה צריך להיכנס לתפריט APPS (לא זוכר בדיוק איפה זה בגלקסי), ללחוץ על האפליקציה הרלוונטית, ואז במסך שנפתח לך יש ''העבר לSD''. הייתי מצלם לך את זה אבל אני עם הנקסוס 5 שבו אין SD. בעיקרון, זה קיים.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 אוקטובר 2015, 12:51

אתה מתכוון ללחיצה ארוכה?

עריכה:
טוב רק עכשיו אני שם לב שלא הובנתי נכון... הצלחתי להעביר אבל רציתי שהאפליקציות יהיו ממש רק על הSD, מה שלא נראה שהוא אפשרי (ואת זה גם אמרת) ומעבר לזה הייתי רוצה שההתקנה תהיה בדיפולט על הSD.

לגבי תמונות ומוסיקה... איך עושים שהSD יהיה הדיפולט? וגם נגיד תמונות של וואטסאף שנשמרות אוטומטית... אפשר להגדיר שישמור על הSD?

ולגבי ROOT... אפשר לינק למשהו מהימן?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 08 אוקטובר 2015, 18:21

אין איך לשים את האפליקציה ממש רק על ה sd בקלות.. הרוט הוא החלק הקל (אביא לך לינק מאוחר יותר כשאהיה בבית), אבל לא בטוח שההתעסקות שווה את זה.

בנוגע למוזיקה - למה "להגדיר" משהו? בעיקרון פשוט מעבירים את קבצי המוזיקה לsd ואנדרואיד סורקת את המכשיר כך הזמן ותמצא אותם לבד. הם לא צריכים להיות בתיקיית "music" או משהו כזה. אנדרואיד רואה את כל המדיה על המכשיר בכל רגע נתון, ויודעת לנגן דברים לא חשוב איפה הם נמצאים.

בנוגע לתמונות - אפשר להגדיר במצלמה שהשאירה תתבצע ל sd ישירות. בנוגע לוואטסאפ - לא מכיר דרך לעשות זאת (אבל בטח עם קצת חפירה אוכל לאתר משהו, למרות שלא הייתי מתעסק). ואגב, כמו קודם, לא משנה איפה התמונות במכשיר, אנדרואיד רואה אותן בכל מקרה.
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 אוקטובר 2015, 14:24

סבבה תודה אודה על לינק לרוט
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 09 אוקטובר 2015, 15:18

אתה יודע איזה גלקסי 4 בדיוק (מספר דגם שמתחיל בGT)? זה פשוט מאוד משנה למדריך הרוט הרלוונטי. לסמסונג יש המון וריאנטים ואם תשתמש במדריך לא נכון, יש מצב טוב שתשבית את המכשיר.
?

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 09 אוקטובר 2015, 20:44

קניתי היום את הנוט 5 ואני בטוח שלמרות שהוירו ממנו הרבה תכונות שהיו בנוט 4 כמו הסוללה והרחבת הזיכרון,הוא פשוט בכמה רמות מעל הG3 (שהוא בעצמו טלפון נהדר גם עכשיו).אני ממש נהנה ממנו ועוד מעט אני אוריד איזה משחק לראות עד כמה ה4GB RAM משפיע :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוקטובר 2015, 17:49

טוב אחרי שבוע עם המוטו ג'י אני חייב לומר שזה טלפון לא טוב בכלל לטעמי. חווית שימוש ממש לא טובה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 אוקטובר 2015, 18:01

איזה מוטו G? ואכפת לך טיפה לפרט? :P
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 אוקטובר 2015, 18:07

הדור השני.בהתתלה הוא היה מצויין אבל אחרי שבוע הוא כבר ממש איטי ונתקע ויש כל מיני באגים כמו נגיד מישהו שולח לי הודעת מיקום ואני בוחר לפתוח אותו בווייז וזה לא עובד אבל במפות של גוגל כן עובד. והזמן בטריה שלו לא משהו
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 17 אוקטובר 2015, 18:19

הדור השני הוא באמת הדגם לא מומלץ של המוטו G :\. או הדור הראשון או זה ששוחרר השנה. כי הגדילו את המסך אבל לא שומדבר אחר (מעבד, RAM וכו').
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 אוקטובר 2015, 18:26

טוב אז זה הטלפון שאני צריך לעשות לו רוט
http://www.gsmarena.com/samsung_i9500_g ... 4-5125.php
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 אוקטובר 2015, 21:24

?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 אוקטובר 2015, 22:53

תודה! אז אחרי הcf root הזה יהיה לי שם lollipop?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 אוקטובר 2015, 22:56

לא... אתה מערבב מין שאינו במינו. ROOT נותן לך נטו גישה להתקין ולעשות מה שתרצה. זה לא שדרוג גרסא ולא כלום.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים