E3 2013 - הדיון הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: E3 2013 - הדיון הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2013, 19:07

bling כתב:אמרת שבמקרה של גרסאות שרוב הסיכויים שמלחתכילה לא היו נעשות אין לך בעיה לדילים כאלו כמו עם ביונטה 2 למשל(והסכמתי איתך בנושא),אז למה הבכיינות הפעם?
זה הרי ממש לא בטוח שהמשחק הזה היה יוצא ללא תמיכת מייק,EA חותכת בלי בעיה משחקים שלא נהיים מותגים גדולים.

גאלמר,הרשימה של יובי לא הכי מסקרנת מלבד אולי סאות׳ פארק למעריצים ומשחק הדור הבא,מכלבים שומרים ראינו מספיק ובתערוכה שבה נראה המון משחקי דור הבא ייעודיים הוא כבר לא כל כך מעניין.
AC חדש כבר מזמן לא מזיז לאף אחד,ריימן וספינטר סל כבר נחרשו בסרטוני גיימפליי,בקיצור הם צריכים עוד הכרזות.

האמת שזה הAC הכי מעניין עד עכשיו... לא התקופה, לא הספינה, לא העלילה... אבל הגיימפליי.
נראה שהם למדו מהטעויות ולא יעשו משחק שהוא 80 אחוז סרטונים ודיבורים, ולחזור על אותן משימות עם שינוי מינורי במקרה הטוב. זה הולך להיות הרבה יותר משחק אקשן... לפחות עפ"י מה שהם אומרים.
אני שחקתי בכל משחקי AC, ומעולם לא סיימתי אחד. בחלקם שרפתי איזה 15 שעות מחיי. זה פשוט מפסיק להיות מענין בשלב מסוים, ואני ממש אוהב את התקופות שנגעו בהן עד כה, לפחות מבחינה הסטורית וארכיטקטורית.
הם פשוט חוזרים על עצמם יותר מדי ויש תחושב שכל משימה היא רק תירוץ לבזבז זמן או ללמוד עוד פרט שולי.
במשחק האחרון שיחקתי עד השלב שאתה כבר בוגר, ועד אותו רגע ממש, ממש נהנתי! וזהו. אחרי כמה משימות נוספות נהיה לי לא מעניין.

כלבים שומרים עדין מעניין את רוב קהילת הגיימרים, זה טוויסט על GTA וזה משהו שיש לו ביקוש רב.
אני לא מבין איך ריימן וספלינטר סל "נחרשו בסרטוני גיימפליי", לשניהם ביחד יש פחות משעה של גימפליי ייחודי ברשת, ובכל אופן זה ממש לא קשור לאיכות המוצר והעניין בו.

מה שכן אנחנו מסכימים - זה על סאות' פארק :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2013, 19:58

Laskin כתב:
האמת שזה הAC הכי מעניין עד עכשיו... לא התקופה, לא הספינה, לא העלילה... אבל הגיימפליי.
נראה שהם למדו מהטעויות ולא יעשו משחק שהוא 80 אחוז סרטונים ודיבורים, ולחזור על אותן משימות עם שינוי מינורי במקרה הטוב. זה הולך להיות הרבה יותר משחק אקשן... לפחות עפ"י מה שהם אומרים.
אני שחקתי בכל משחקי AC, ומעולם לא סיימתי אחד. בחלקם שרפתי איזה 15 שעות מחיי. זה פשוט מפסיק להיות מענין בשלב מסוים, ואני ממש אוהב את התקופות שנגעו בהן עד כה, לפחות מבחינה הסטורית וארכיטקטורית.
הם פשוט חוזרים על עצמם יותר מדי ויש תחושב שכל משימה היא רק תירוץ לבזבז זמן או ללמוד עוד פרט שולי.
במשחק האחרון שיחקתי עד השלב שאתה כבר בוגר, ועד אותו רגע ממש, ממש נהנתי! וזהו. אחרי כמה משימות נוספות נהיה לי לא מעניין.

כלבים שומרים עדין מעניין את רוב קהילת הגיימרים, זה טוויסט על GTA וזה משהו שיש לו ביקוש רב.
אני לא מבין איך ריימן וספלינטר סל "נחרשו בסרטוני גיימפליי", לשניהם ביחד יש פחות משעה של גימפליי ייחודי ברשת, ובכל אופן זה ממש לא קשור לאיכות המוצר והעניין בו.

מה שכן אנחנו מסכימים - זה על סאות' פארק :)

לאסקין,בכל E3 רגיל הייתי מסכים איתך (אולי מלבד ac שעדיין לא מעניין את התחת) אבל אנחנו מדברים פה על ה E3 הכי גדול ומשמעותי מאז 2005 כשנחשפה הפס3 וראינו את משחקי ה360,זה לא עוד E3 סטנדרטי שמספיק להיות משחק טוב כדי שנתרגש,מדובר פה על חשיפה של המוני כותרים של הדור הבא,לא כל מני משחקים שזוכים לאיזה שדרוג גראפי מהדור הקודם אלא הדבר האמיתי שאמור לתת לנו את הרושם הראשוני לגבי מה שאפשר לצפות מהקונסולות הללו.

WD משחק טוב,אבל כבר ראינו ממנו כמות נכבדה וקלטנו פחות או יותר את הקטע,מה הם יכולים להראות? עוד משימה שבה הוא ישתמש ביכולות הפריצה שלו ואז יתכנן איזה בריחה נועזת וינצל לטובתו כל מני עזרים שיש בעיר?
סבבה,ראינו,נראה מגניב,אבל לא משהו שלכולנו הלב יחסיר פעימה במיוחד.

ספלינטר סל זה עוד משחק בסדרה ארוכה שיוצא לדור הנוכחי ולא נראה מסעיר במיוחד בלי קשר,יש יחסית מספיק גיימפליי כדי שנראה שאולי מדובר בכותר סולידי בסדרה אבל לא משהו שובר קרקעות שצועק ״דור הבא״ או אפילו שינוי מהותי במיוחד בסדרה עצמה,שוב בE3 הזה זה לא מספיק מעניין.

את ריימן בכלל לא שווה להזכיר,יש כבר דמו שלו ל wiiu,נראה אחלה,בטח שחובבי הסדרה יהנו ממנו מאוד,אבל תכל׳ס הוא יכל גם להיות DLC למשחק הקודם בסדרה ולא היינו שמים לב,אז אתה מצפה שנתרגש ממנו בתערוכה שכולנו קוצצים ציפורניים בציפייה לראות את הדור הבא?

אתה מודע לזה שעד עכשיו עם כל אירועי החשיפות של מייק וסוני ראינו רק סרטון אחד שהוא תכל׳ס גיימפליי בלי קשקושים ערוכים? ממש לא ראינו כלום!
רק המחשבה של עד כמה deep down של קאפקום יהיה קרוב לסרטון ההוא מהחשיפה מסקרנת ומרגשת אותי הרבה יותר מכל הליינאפ הצפוי והדי שחוק של יובי ביחד(מלבד מה שהם לא חשפו כמובן).

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 מאי 2013, 20:20

תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2013, 20:35

bling כתב:לאסקין,בכל E3 רגיל הייתי מסכים איתך (אולי מלבד ac שעדיין לא מעניין את התחת) אבל אנחנו מדברים פה על ה E3 הכי גדול ומשמעותי מאז 2005 כשנחשפה הפס3 וראינו את משחקי ה360,זה לא עוד E3 סטנדרטי שמספיק להיות משחק טוב כדי שנתרגש,מדובר פה על חשיפה של המוני כותרים של הדור הבא,לא כל מני משחקים שזוכים לאיזה שדרוג גראפי מהדור הקודם אלא הדבר האמיתי שאמור לתת לנו את הרושם הראשוני לגבי מה שאפשר לצפות מהקונסולות הללו.

WD משחק טוב,אבל כבר ראינו ממנו כמות נכבדה וקלטנו פחות או יותר את הקטע,מה הם יכולים להראות? עוד משימה שבה הוא ישתמש ביכולות הפריצה שלו ואז יתכנן איזה בריחה נועזת וינצל לטובתו כל מני עזרים שיש בעיר?

ספלינטר סל זה עוד משחק בסדרה ארוכה שיוצא לדור הנוכחי ולא נראה מסעיר במיוחד בלי קשר,יש יחסית מספיק גיימפליי כדי שנראה שאולי מדובר בכותר סולידי בסדרה אבל לא משהו שובר קרקעות שצועק ״דור הבא״ או אפילו שינוי מהותי במיוחד בסדרה עצמה,שוב בE3 הזה זה לא מספיק מעניין.

את ריימן בכלל לא שווה להזכיר,יש כבר דמו שלו ל wiiu,נראה אחלה,בטח שחובבי הסדרה יהנו ממנו מאוד,אבל תכל׳ס הוא יכל גם להיות DLC למשחק הקודם בסדרה ולא היינו שמים לב,אז אתה מצפה שנתרגש ממנו בתערוכה שכולנו קוצצים ציפורניים בציפייה לראות את הדור הבא?

אתה מודע לזה שעד עכשיו עם כל אירועי החשיפות של מייק וסוני ראינו רק סרטון אחד שהוא תכל׳ס גיימפליי בלי קשקושים ערוכים? ממש לא ראינו כלום!
רק המחשבה של עד כמה deep down של קאפקום יהיה קרוב לסרטון ההוא מהחשיפה מסקרנת ומרגשת אותי הרבה יותר מכל הליינאפ הצפוי והדי שחוק של יובי ביחד(מלבד מה שהם לא חשפו כמובן).

אתה קצת מפספס את הנקודה...
זו חברה גדולה שעשתה טיזר לליין-אפ שיהיה לה בתערוכה. סביר מאוד להניח שיש לה גם פרוייקטים כמו הDEEP DOWN בשרוול, זאת אומרת - פרוייקטים רק לדור הבא שמרשימים באמת, אבל הם בחיים לא יעשו להם טיזר כי זה יהיה באחת (או שתי) ממסיבות העיתונאים של סוני או מיקרוסופט. שם זה המקום להראות משהו חדש באמת. וגם אם לא יציגו שם - הם בוודאי עובדים על זה, ולא כל חברה חייבת לחשוף את הטכנולוגיה שלה שנים לפני שיצאו משחקים שאשכרה משתמשים בה (שוב - כמו המשחק של קאפקום, שבטח נראה את המשחק הזה רק ב-2015).
בכל אופן - לא היו פה הכרזות חדשות, ואני אישית חושב שהליין-אפ הזה לוקח את זה של המפיצות האחרות, שעיקרן הוא עוד משחקי מלחמה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 30 מאי 2013, 21:27

Laskin כתב:
אתה קצת מפספס את הנקודה...
זו חברה גדולה שעשתה טיזר לליין-אפ שיהיה לה בתערוכה. סביר מאוד להניח שיש לה גם פרוייקטים כמו הDEEP DOWN בשרוול, זאת אומרת - פרוייקטים רק לדור הבא שמרשימים באמת, אבל הם בחיים לא יעשו להם טיזר כי זה יהיה באחת (או שתי) ממסיבות העיתונאים של סוני או מיקרוסופט. שם זה המקום להראות משהו חדש באמת. וגם אם לא יציגו שם - הם בוודאי עובדים על זה, ולא כל חברה חייבת לחשוף את הטכנולוגיה שלה שנים לפני שיצאו משחקים שאשכרה משתמשים בה (שוב - כמו המשחק של קאפקום, שבטח נראה את המשחק הזה רק ב-2015).
בכל אופן - לא היו פה הכרזות חדשות, ואני אישית חושב שהליין-אפ הזה לוקח את זה של המפיצות האחרות, שעיקרן הוא עוד משחקי מלחמה :)

סבבה,אני בטוח שהם עובדים על דברים מעניינים שבאמת יעיפו אותנו,בין אם יחשפו אותם ב E3 או לא זו החלטה שלהם וזה לא מעיד עליהם כחברה,רק ציינתי שהליינאפ הזה לא מרגש במיוחד,לא יודע מה אתך אבל מלבד the last of us ואולי ביונד ו gta5 הראש שלי כבר לגמרי בדור הבא.
עוד רשימת משחקים של דור קודם שכבר ראינו אינספור איטרציות מהם זה הדבר האחרון שמעניין אותי,יהיה נחמד לראות עוד כמה אלמנטים מגניבים מכלבי שמירה אבל מלבד זה אותי אישית שאר הדברים המוכרזים לא הכי מעניינים.
חלאס הגיע הזמן לעבור כבר הלאה,כמה אפשר למתוח את הדור הזה עם אותם המותגים?
אני אשמח אם יציגו דברים שיעיפו אותנו באחת המסיבות הגדולות,פשוט אין לי הרבה עניין ברוב מותגי ה cross gen למיניהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 מאי 2013, 23:03

bling כתב:לא יודע מה אתך אבל מלבד the last of us ואולי ביונד ו gta5 הראש שלי כבר לגמרי בדור הבא.

זה בדיוק, אחד לאחד התכניות שלי לדור הזה.
למרות שבטח אוותר על GTA5 לדור הזה. אני מצפה לו יותר מכל, עם כל ההתרגשות שלי מ THE LAST OF US, אבל לא אוותר על לחוות אותו ברזולוציה ורמת הפירוט שברור שנקבל על הPC עוד השנה, או על הPS4/ONE בתחילת/אמצע 2014. זה יותר מדי כסף כדי שתהיה אופציה אחרת בכלל. כמובן שעל הקונסולות בטח יהיו פיצ'רים בלעדיים ומיקרוסופט תכריז בE3 הבא על פרקים בבלעדיות של שנה לONE, ותשלם על זה סכום חסר תקדים :) אבל אני בונה על לשחק בזה בסטים, באיזור חג המולד, פורים במקרה הרע 8-)
אלא אם הם יפוצצו את כל הציפיות של כולנו ויותר, ואז אשמח לשלם להם פעמיים או לקנות רק כשיצאו עוד פרקים את גירסאות הדור הבא. אבל ממש ממש לפוצץ לנו את המח. בעיקר מבחינת עלילה. אם היא תהיה ממש טובה אני אפחד מספוילרים :|

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 31 מאי 2013, 00:04

תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 מאי 2013, 03:07

אגב יוביסופט...
אני חושב שריימן החדש מדהים.
הקודם היה מעולה, סיימתי אותו עם חברה שלי ולקחנו את כל השינים... משחק כיפי, מצחיק, יצירתי ותענוג לעינים.
ההמשך שלו נראה אותו דבר על סטרואידים.
הנה קרב בוס (ספוילר? אני הרצתי מדי פעם קדימה כדי להנות מזה יותר כשאשחק) מטורף:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... QsC2LyQnSg

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 מאי 2013, 08:54

שמתי לב שמחיר ה3DS XL ירד לאחרונה בארץ
מעניין מאוד עם יוכרזו מודלים חדשים בקרוב

זה ירד מ1500 בערך ל1250

אני מחכה יותר מכל לנינטנדו דירקט הבא

דרך אגב הוכרז "ציפ גיבוי" ל3DS ,לא יודע כמה זה אמיתי ,ועם העדכוני חומרה זה מישחק חתול ועכבר

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 31 מאי 2013, 14:35

bling כתב:לאסקין,בכל E3 רגיל הייתי מסכים איתך (אולי מלבד ac שעדיין לא מעניין את התחת) אבל אנחנו מדברים פה על ה E3 הכי גדול ומשמעותי מאז 2005 כשנחשפה הפס3 וראינו את משחקי ה360,זה לא עוד E3 סטנדרטי שמספיק להיות משחק טוב כדי שנתרגש,מדובר פה על חשיפה של המוני כותרים של הדור הבא,לא כל מני משחקים שזוכים לאיזה שדרוג גראפי מהדור הקודם אלא הדבר האמיתי שאמור לתת לנו את הרושם הראשוני לגבי מה שאפשר לצפות מהקונסולות הללו.

תשמע, בשנה שעברה יוביסופט לקחה בקלות את E3: הציגה את הגיימפליי אולי הכי מרשים גם במסיבת העיתונאים של מיקרוסופט וגם במסיבת העיתונאים של סוני, ואז לקינוח חשפה את WatchDogs שנראה כל כך מדהים שכולם חשבו שמדובר בכותר של הדור הבא.
אז נכון, ראינו מהמשחק כבר די הרבה מאז אבל הוא עדיין נראה מעולה ועל סף המשחק הכי מרשים בדור הזה (ומעבר לזה, הם מתכננים עבורו גיימפליי שנראה מאד מעניין בקישוריות שלו בין מכשירים שונים - אני לא אתפלא אם יציגו את זה בתערוכה הנוכחית). אמנם ליוביסופט היה הרבה יותר קל להתבלט בשנה שעברה בגלל שמיקרוסופט וסוני עוד לא חשפו את הדור הבא (ונינטנדו חשפה קונסולה שהתגלתה כ-Dud), אבל הם עדיין פאוורהאוס רציני למשחקים שמשקיע הרבה מאד בכל פרנצייז.

הנקודה שלי היא שמה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו זה זה: אם Watchdog הוא משחק שחשבנו בהתחלה שמיועד לקונסולות הדור הבא ובסוף התגלה כמשחק מעבר לדור הנוכחי, כמה טוב הולך להיראות משחק של יוביסופט שמיועד מלכתחילה לדור הבא בלבד? אני מזכיר לך שבתחילת הדור הזה הם חשפו את Assassins Creed שהפיל לסתות לרצפה והפך לפרנצייז החדש הכי מצליח בדור הנוכחי, ככה שאפילו במסגרת E3 שבה סוני ומיקרוסופט הולכות לשלוף אסים מהשרוול, ג'וקרים מאחורי האוזן, וPR מהתחת - לא הייתי מוותר לרגע על התערוכה של יוביסופט עצמה. בטח כשהם מבטיחים מראש להציג יותר מפרנצייז אחד שמיועד אקסלוסיבית לקונסולות הדור הבא.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 01 יוני 2013, 00:58

לפי השמועות פאר קריי יוצא בQ1 של שנה הבאה אז יכול להיות שנראה אותו.

לא מבין את הדיבור לגבי וואטץ' דוגס. המשחק נראה מדהים כי הוא אכן היה דור הבא ורץ על מחשב היי-אנד...מאז, כל סרטון חדש של המשחק נראה פחות מרשים גרפית וגם מבחינת משחקיות סובל ממה שהרבה משחקים של יוביסופט סובלים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יוני 2013, 04:40

מייג'ור נלסון מסביר על החלק במסיבת העיתונאים של E3, שיעסוק בטלויזיה:

I can confirm that we will have TV's (or similar) on stage to show the games.That should be the extend of TV talk in your #E3
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 31 מאי 2013, 23:50

GolanBerlin כתב:מסתבר ש-GTA V לא יופיע בתערוכה. מוזר. :?

כלל לא מוזר. רוקסטאר מחרימה את E3 באופן מסורתי.

kaz כתב:גרינברג מבטיח 'טונות של בלעדיים' לאקס בוקס החדשה ב E3.

זה לא אומר לנו דבר, השאלה מה טיבם.

לפי השמועות פאר קריי יוצא בQ1 של שנה הבאה אז יכול להיות שנראה אותו.

קשה לי להאמין, האחרון יצא לאחרונה. ייקח קצת זמן לפתח ולהציג משחק חדש בסדרה.

DrKeo כתב:למי שהתאכזב מרק 2 בלעדיים בתצוגה של מיקרוסופט, בe3 הולכים להראות בלעדיים aaa מrare שמחזירה פרנצ׳ייז ישן (בבקשה בלאסט קורפס!), משחק של סטודיו חדש של מיקרוסופט בשם בלאק פאסק שעושה משחקי aaa, רייזן של קרייטק, פורצה 5, המשחק של רמדי ועוד כמה וכמה בלעדיים. הולך להיות מעניין.

אני מסכים עם דודי כאן, קשה לא להיות ספקן בקשר לרייר, אבל נחכה ונראה.

בינתיים פורצה 5 והמשחק של רמדי הם המעניינים היחידים מבחינתי.

bling כתב:המשחק הופיע באתר של EA לפני שהסירה אותו ככה שזה שהוא קיים ונראה אותו ב E3 זה וודאי.
גם ההנחות לגבי בלעדיות לבוקס מאוד סבירות

EA בכלל נוהגת לפתח משחקים באופן בלעדי? אילו משחקים בלעדיים יש לה? כך או כך אני מניח שזו תהיה בלעדיות זמנית, או בלעדיות על DLC או משהו. או יכול רק לקוות :)

swym כתב:כלומר מלבד התותחים הכבדים, יהיו לפחות עוד שני משחקים חדשים שמיועדים אקסלוסיבית לדור הבא.

יוביסופט זו חברה בליגה א'. היא זו שהעיפה את כולם בשנה שעברה עם Watch_Dogs. בטח המשחק שייחשף זה המשחק החדש מאותו צוות פיתוח.

bling כתב:לא יודע מה אתך אבל מלבד the last of us ואולי ביונד ו gta5 הראש שלי כבר לגמרי בדור הבא.

גם שלי, אבל תוטיף עבורי גם את Beyond.

laskin כתב:אגב יוביסופט...
אני חושב שריימן החדש מדהים.

מרשים מאוד. ריימן הקודם אכן היה אחד הטובים ביותר הדור, עוד הוכחה לדבריי שיצירתיות עושה משחק, ובקושי תלויה בעליונות טכנולוגית. כך גם משחקים יצירתיים רבים זכו להערכה גבוהה בדור הזה, ביניהם משחקי אינדי רבים ומריו גלקסי.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
SHAPIRA500
Trainee

הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 01 יוני 2013, 01:07

Nucleus_Dawn כתב:מייג'ור נלסון מסביר על החלק במסיבת העיתונאים של E3, שיעסוק בטלויזיה:

אחת הפעמים היחידות שקראתי משהוא שהוא כתב ולא התבאסתי.
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יוני 2013, 19:22

רונן גם אני מחכה לביונד (וציינתי את זה רק פספסת) אבל חשוב שהפעם העלילה תהיה ברמה גבוהה יותר.
אני לא יודע אם למשחק יהיה את אותו האימפקט כמו שהיה להאבי ריין בזמנו שיכול לחפות על אלמנטים פושרים אחרים כמו כתיבה ונראטיב,הפעם לדעתי גם הביקורות יהיו פחות סלחניות במקרה שכזה.
פעם שעברה התלהבנו מהקונספט,הממשק החדשני,האינטרקטיביות העלילתית הגבוהה,היום אחרי שכבר נחשפנו לכל זה דייויד קייג׳ יצטרך לעשות את הדבר שהכי מתבקש בז׳אנר שלו וזה לספק אשכרה סיפור טוב למשחק שמציג סיפור אינטרקטיבי...

SWYM,הצלחת לעלות לי את הציפיות לקראת יובי,כשדיברת על שמות לא מוכרזים שלא ראינו מהם ואחרי שהם באמת הדהימו את כולם בזמנו עם AC וגם לקחו שנה שעברה את התערוכה עצמה,זה כנראה באמת מטופש לא להיות עם ציפייה כלפיהם,במיוחד שנזכרתי שהם אחראים על BG&E 2 :)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 02 יוני 2013, 00:19

המחשב שלי לא במיטבו, ואני מקווה שאני אצליח לצפות במסיבות העיתונאים השנה.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 יוני 2013, 21:40

Kazz כתב:לא מבין את הדיבור לגבי וואטץ' דוגס. המשחק נראה מדהים כי הוא אכן היה דור הבא ורץ על מחשב היי-אנד...מאז, כל סרטון חדש של המשחק נראה פחות מרשים גרפית וגם מבחינת משחקיות סובל ממה שהרבה משחקים של יוביסופט סובלים.

אבל זו בדיוק הנקודה: לא מדוברבמשחק דור הבא אלא במשחק שתוכנן מראש עבור מכנה משותף נמוך הרבה יותר של חומרה על מנת שבכל זאת יוכל לרוץ גם על קונסולות הדור הזה. משחק דור הבא אמיתי יהיה חופשי מהמגבלות האלו. לשם השוואה, תסתכל על הקפיצה בין משחקים כמו נניח Just Cause 1 ו-Just Cause 2. אחד תוכנן כמשחק "מעבר" והשני כמשחק שמיועד לדור חדש של חומרה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 יוני 2013, 17:05

האם סוני החליקו על הראש סופית??
האתר של E3 העלה ברשימת המשחקים תחת סוני את The last guardian ונחשו מה?
הוא עדיין מיועד לפס3!
http://www.e3insider.com/exhibitor/view/182/sony-computer-entertainment-america/#!/exhibitor/view/182/the-last-guardian/29581/
סוני חתיכת ליצנים אם הם לא העבירו אותו לדור הבא,מתי הם יוציאו את זה? ב 2014 כשלרוב לא יהיה אכפת?
איך אפשר לפספס הזדמנות למנף כזה קילר אפ על קונסולה חדשה שזקוקה לכל כותר אפשרי,במיוחד שבניגוד לשנים האחרונות מייק שופכת מאות מליונים על משחקים והם הולכים לתת להם פייט לא קל,פשוט לא מצליח להבין את זה.

בתקווה שמדובר בסתם טעות ואין להם באמת מושג.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 יוני 2013, 09:33

bling כתב:האם סוני החליקו על הראש סופית??
הוא עדיין מיועד לפס3!
http://www.e3insider.com/exhibitor/view/182/sony-computer-entertainment-america/#!/exhibitor/view/182/the-last-guardian/29581/
סוני חתיכת ליצנים אם הם לא העבירו אותו לדור הבא,מתי הם יוציאו את זה? ב 2014 כשלרוב לא יהיה אכפת?
איך אפשר לפספס הזדמנות למנף כזה קילר אפ על קונסולה חדשה שזקוקה לכל כותר אפשרי,במיוחד שבניגוד לשנים האחרונות מייק שופכת מאות מליונים על משחקים והם הולכים לתת להם פייט לא קל,פשוט לא מצליח להבין את זה.

ווטף? הם רציניים?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2013, 11:58

הוא עדיין מיועד לפס3!

ויש שיאמרו שכך הם נשארים נאמנים לקהל שלהם, שמתוך הכמעט-שמונים מליון אנשים שיש להם פס3 - לא הולכים לקנות בשנתיים הקרובות יותר מעשרים מליון פס4. יש המון שמחכים למשחק הזה ולא מעוניינים להוציא עכשיו 500 דולר כדי לשחק בו (:
אני כן הולך לקנות פס4 בשנה הקרובה, אז ברור שאני מעדיף שייצא אליו כדי שיהיה באמת הרבה יותר יפה ומתוחכם. אבל אני לא חושב שזה ממש יאכזב כל כך הרבה אנשים. הרי סביר להניח שגם ככה כל המשחקים הממש-טובין שיוצאים בשנתיים הקרובות לפס3 יקבלו פורט ל-4 בשלב מסויים, כפי שהיה בדור הזה עם משחקי פס2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 יוני 2013, 12:22

Laskin כתב:
ויש שיאמרו שכך הם נשארים נאמנים לקהל שלהם, שמתוך הכמעט-שמונים מליון אנשים שיש להם פס3 - לא הולכים לקנות בשנתיים הקרובות יותר מעשרים מליון פס4. יש המון שמחכים למשחק הזה ולא מעוניינים להוציא עכשיו 500 דולר כדי לשחק בו (:
אני כן הולך לקנות פס4 בשנה הקרובה
, אז ברור שאני מעדיף שייצא אליו כדי שיהיה באמת הרבה יותר יפה ומתוחכם. אבל אני לא חושב שזה ממש יאכזב כל כך הרבה אנשים. הרי סביר להניח שגם ככה כל המשחקים הממש-טובין שיוצאים בשנתיים הקרובות לפס3 יקבלו פורט ל-4 בשלב מסויים, כפי שהיה בדור הזה עם משחקי פס2.

אתה צודק,מנקודת המבט של רוב הלקוחות כנראה מדובר בדבר חיובי ורצוי ויפה מצד סוני שהיא משקיעה בלקוחות הללו.
אבל אני מנסה לחשוב על זה מנקודת המבט של סוני (וגם שלי בתור מי שממשיך איתם בדור הבא) שרוצה שהפס4 יהיה הצלחה ואני לא מצליח להבין את פשר המהלך,למה משחק שכבר החמיץ את הרכבת של הדור הזה לא הועבר לפס4 כאחד מהכותרים הגדולים שלו?

זה לא איזה מותג בקליבר של GTA 5 או אפילו GT6 שהציפיות מהם הן למליוני עותקים שאולי כואב לוותר עליהם למען הדור החדש,מדובר פה על מותג יחסית קטן עם קהילת מעריצים הדוקה,לא עדיף להשיק אותו כמשחק פס4 ולהביא עוד איזה מליון או יותר לקוחות אוטומטיים שחייבים את המשחק הזה בכל מחיר?

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 יוני 2013, 12:26

הוא עדיין מיועד לפס3!

והחלטת לפרסם את זה עוד פעם כי...?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 יוני 2013, 13:15

GolanBerlin כתב:
והחלטת לפרסם את זה עוד פעם כי...?

מילא היית משתמש חדש שלא מבין מה קורה,אבל נראה לי בשלב הזה אתה כבר אמור להבין לבד ״למה פרסמתי שוב״ :roll:

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 יוני 2013, 13:22

הוא עדיין מיועד לפס3!

אם זה נכון, אז זו החלטה הגיונית, לא משנה מאיפה מסתכלים על זה, לפי דעתי.
מהצד העסקי, מדובר על פרויקט שנדחה מלא פעמים וכנראה הוציאו עליו הרבה יותר כסף, מאשר תוכנן, כך שלהוציא אותו לקונסולה שיש לה בסיס משתמשים של 0, זו החלטה הרבה פחות מוצלחת, מאשר להוציא אותו לקונסולה עם בסיס משתמשים של איזה 80 מיליון.
בנוסף, ברור שהם לא רוצים להשקיע עכשיו עוד כסף (ועוד המון זמן, כנראה) בלשדרג את המשחק לPS4. לא מדובר פה על מעבר בין הגיימקיוב והWII, שיצירת פורט של זלדה, לא הכריח את המפתחת להכניס הרבה שינויים. מדובר פה על תהליך הרבה יותר מורכב ואני מתאר לעצמי שהרבה יותר יקר.

מבחינת השחקנים, זה גם טוב, כי להרבה יותר שחקנים יש PS3, מאשר PS4. לנטוש לחלוטין את הPS3, בשניה שהPS4 יוצאת, זו לא אסטרטגיה שטובה לשחקנים. ההפך.
חוץ מזה, אם הPS4 תעלה 450 דולר, אני (ואני מתאר לעצמי שעוד כמה אנשים) לא אקנה אותה בהשקה. אני אחכה שנה-שנתיים להורדת מחיר/עיצוב חדש, כמו שעשיתי עם ה360 והPS3. אם לא יהיו מחירים אטרקטיביים בהשקה, כנראה שלא אקנה שום קונסולה בהשקה, ככה שלי באופן אישי, זה בטח חדשות טובות.

חוץ מזה, זה לא חדש שסוני ממשיכים לתמוך בקונסולות ישנות שלהם, גם אחרי שהם מוציאים קונסולה חדשה. GOD OF WAR 2 יצא אחרי שיצאה הPS3, למשל.
אני לא חושב שזה רע. אני גם לא חושב שמישהו יתלונן אם המשחק הזה ייצא לPS3 ולא PS4. המשחק הזה מצופה כל כך הרבה זמן, שנראה לי שאף אחד לא יתלונן גם אם הוא ייצא לNEO GEO. רק שייצא כבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 יוני 2013, 13:29

bling כתב:מילא היית משתמש חדש שלא מבין מה קורה,אבל נראה לי בשלב הזה אתה כבר אמור להבין לבד ״למה פרסמתי שוב״ :roll:

רגע, זה גם בגלל הבעיה עם השעון?

לא ידעתי שבנוסף לבלבול השעות, היא גורמת גם לכתיבת הודעות מספר פעמים. מרגיז.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 47 אורחים