Klayman כתב:לא... אתה מערבב מין שאינו במינו. ROOT נותן לך נטו גישה להתקין ולעשות מה שתרצה. זה לא שדרוג גרסא ולא כלום.
swiss-the-engine כתב:Klayman כתב:לא... אתה מערבב מין שאינו במינו. ROOT נותן לך נטו גישה להתקין ולעשות מה שתרצה. זה לא שדרוג גרסא ולא כלום.
אוקיי צא מנקודת הנחה שאני הדיוט גמור. אני רוצה שיהיה שם סטוק אנדרויד... אם אני מבין נכון זה אומר שאני רוצה שיהיה שם אנדרויד כמו בנקסוס והוא יהיה מהגרסה החדשה והעדכנית שלמיטב ידיעתי זה אומר שהוא יהיה לוליפופ.
Nucleus_Dawn כתב:swiss-the-engine כתב:Klayman כתב:לא... אתה מערבב מין שאינו במינו. ROOT נותן לך נטו גישה להתקין ולעשות מה שתרצה. זה לא שדרוג גרסא ולא כלום.
אוקיי צא מנקודת הנחה שאני הדיוט גמור. אני רוצה שיהיה שם סטוק אנדרויד... אם אני מבין נכון זה אומר שאני רוצה שיהיה שם אנדרויד כמו בנקסוס והוא יהיה מהגרסה החדשה והעדכנית שלמיטב ידיעתי זה אומר שהוא יהיה לוליפופ.
מרשמלו. אין לי מושג אם אפשר להתקין אותה על המכשיר שלך, אבל זו הגירסא החדשה.
swiss-the-engine כתב:Klayman כתב:לא... אתה מערבב מין שאינו במינו. ROOT נותן לך נטו גישה להתקין ולעשות מה שתרצה. זה לא שדרוג גרסא ולא כלום.
DrKeo כתב:רציתי לקנות אייפד פרו ליום הולדת אבל אז נזכרתי שאין לו forces touch. מה הקטע אפל? למה הם חייבים לעשות את זה עם כל דור ראשון?
bling כתב:אני לא הייתי קונה אייפד במקומך, לא ברור לי איך אנשים סובלים את הטעינות מחדש של האפליקציות כל פעם במכשירים של אפל.
bling כתב:אני לא הייתי קונה אייפד במקומך, לא ברור לי איך אנשים סובלים את הטעינות מחדש של האפליקציות כל פעם במכשירים של אפל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים