נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 נובמבר 2015, 16:12

אם דסטיני מכר טוב אז כנראה שמי שאוהב/אהב היילו עדיין נמצא באקס בוקס.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2015, 16:21

מה זה מכר טוב? הכל יחסי. על פי VGC הוא מכר 8 מליון עותקים סך הכל כשעל הONE נמכרו 3 מליון עותקים. משחקי היילו לרוב עוברים את ה10 מליון כך שלהגיד ש3 מליון קנו את דסטיני אומר שהקהל עדין שם זה לא בדיוק בסיס מספיק יציב בשביל לבנות תאוריות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 נובמבר 2015, 16:59

עשר מיליון בכמה שנים. לא נבנת תאוריות... רק עוד נקודה במכלול של הסיבות להיחלשות המכירות/המותג.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2015, 18:08

היילו בדרך כלל מוכר מה שדסטיני מכר בשנה האחרונה על הone בשבוע הראשון שלו. יש המון מעריצי הייחו על הone, מספיק כדי שהיילו 5 ימכור ממש מעט עותקים יחסית לסדרה ודסטיני יהיה להיט.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 נובמבר 2015, 09:45

bling כתב:אם יצא אנצ'רטד חדש בסקופ קטן יותר ובלי SET PIECES אז הוא בטח יחטוף על זה במחיר מלא גם אם עדיין ישמור על הכתיבה השנונה ועל הפייסינג שלו, לי זה נשמע משהו שרק נינטנדו יכולה להתחמק ממנו כמו שלאסקין אמר, מספיק שהמשחק יהיה מלוטש וכיפי וזה בסדר.

Death_119 כתב:חדשות מדהימות, לא כי חשוב שסוני תצליח על פני משהו, אלא רק בשביל שכולן יצליחו ונקבל עוד הרבה ממה שיש היום. אני מקווה שגם מייקרוסופט מרוצה מהביצועים שלה עד כה.

MS לא שחררה נתונים של משלוחים ל ONE, ברור שהם מחווירים לעומת אלו של סוני, היא אמרה שמעתה היא תתמקד בעיקר בנתונים של ה LIVE, שהמטרה שלה זה להגדיל את מספר המנויים, מהבחינה הזו היו לה נתונים חיוביים ברבעון האחרון וה LIVE גדל בכמה עשרות אחוזים (לא זוכר בדיוק).

נקווה שזה יתלווה בהמשך חיתוכי מחיר בקונסולה עצמה. אם הם רוצים להגדיל את מספר המנויים הם צריכים שקודם כל יהיו למנויים האלו קונסולות.

bling כתב:מוזר שהיילו מכר חלש ככה, לא מוצא לזה גם הסבר, הוא יצא בתקופה טובה יחסית בלי תחרות מצד משחק אחר, הביקורות לא מדהימות אבל הן בסדר גמור, המולטי שלו נחשב לטוב בסדרה (וממילא לרוב האנשים נראה לי אכפת בעיקר מזה), ל ONE מן הסתם יש יותר לקוחות מאקסבוקסים קודמים באותה נקודת זמן (כשאני משווה למשחקים הראשונים בכל דור, לא להיילו 4 שיצא בסוף), אז למה הוא לא מכר טוב?
חוסר אמון ב 343 בעקבות היילו 4 והבעיות שהיו ב MCC?

באמת שלא ברור לך למה משחק שמקבל ביקורות משמעותית פחות טובות (נקודה שלמה פחות בערך), מציג קמפיין דל משמעותית בתוכן, וחותך אלמנטים קיימים מהסדרה כמו local co-op או מצב PVE מוכר פחות טוב? החשש מבעיות באונליין הוא רק אלמנט אחד נוסף, ותוסיף אליו את העובדה שכשהיילו 1/3 יצאו היה רק היילו - עכשיו היילו יוצא בין דסטיני לבין COD וכל אחד נוגס בחלק לא מבוטל של הקהל הביתי שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2015, 11:35

דווקא ההיילו עם הפתיחה הכי טובה הוא ריץ' שיצא כבר בתקופת COD. גם המולטי של היילו 5 מקבל ביקורות מטורפות, הסינגל הוא הבעייתי וגם שם נשמע שהוא אחד הטובים בסדרה. אם אתה חושב שמשחק ב2015 נמכר על בסיס זה שיש לו מסך מפוצל או אין לו מסך מפוצל, יש לי חדשות בשבילך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 נובמבר 2015, 10:30

נראה לי שזה המקום הכי מתאים לעדכן בכל המבצעים הפסיכיים שהולכים להיות לקונסולות בחודש-חודשיים הקרובים. גם בגלל שיש רק אדם אחד שזה באמת משנה לו (היי, חנן!) ועובר כל השאר זה בעיקר כדי ליצור תמונה של מה התמחור של הקונסולות בתקופה הקרובה ואיך זה יתחבר בסופו של דבר לנתוני המכירות שיבואו עלינו לטובה.

אז... אפשר לקנות PS4 או ONE ב299$ ולקבל 50$ בקופון(וחידושי אנצ'רטד או גירס בהתאם). אז גם ירידה של 50$ במחיר וגם קופון של 50$. זה בSam's Club.
המבצע של הPS4 הוא מבצע יומי (מרגע פתחית הדלתות ועד סגירת החנות) ב14 לחודש.

הקופונים קצת מעצבנים, כי אפשר להשתמש בהם רק אחרי חג המולד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2015, 14:16

אחרי חג המולד כל המשחקים השווים יוצאים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 נובמבר 2015, 14:27

DrKeo כתב:אחרי חג המולד כל המשחקים השווים יוצאים :)

נכון. אולי אפילו פחות מקצת מעצבנים :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 נובמבר 2015, 14:53

אז יוצא 250 דולר? זה אשכרה הפסד, לא יודע אם החנות סופגת את זה או מייק/ סוני אבל זה מטורף.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 נובמבר 2015, 15:20

bling כתב:אז יוצא 250 דולר? זה אשכרה הפסד, לא יודע אם החנות סופגת את זה או מייק/ סוני אבל זה מטורף.

בהחלט מטורף. הולכות להיות מכירות NPD פסיכיות בחודשיים הקרובים, לדעתי. גם יוצאים כמה משחקים עצומים (בניגוד לעונת החגים המאוד יבשה של 2014) וגם המחירים של המכשירים עצמם נמוכים מאי פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2015, 20:37

השאלה היא מה ההיקף של זה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 07 נובמבר 2015, 02:33

אותי יותר יעניין מכירת משחקים, בעיקר כי כרגע אני לא רואה איך אני מביא פס4 במזוודה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 07 נובמבר 2015, 10:39

DrKeo כתב:השאלה היא מה ההיקף של זה.

זה ברור שההיקף לא יהיה משמעותי, הקונסולות הללו יעופו מהמדפים כמו כלום, יש לי תחושה שהמלאי מוגבל מאוד במבצעים שכאלו, שהם נועדו בעיקר ליצור הייפ לחנות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 נובמבר 2015, 11:21

bozeman כתב:אותי יותר יעניין מכירת משחקים, בעיקר כי כרגע אני לא רואה איך אני מביא פס4 במזוודה...

גם את הPS3 שלי וגם את ה360 הביאו לי מארה"ב במזוודה...
אז זה אפשרי :D
רק צריך מתאם למתח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 נובמבר 2015, 11:01

דלפו המבצעים של גיימסטופ ליום שישי השחור:
תמונה

PS4 וONE עם הרימייק המתאים ב299$.
יש גם באנדל של ווי-יו, אבל נו למי אכפת?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 נובמבר 2015, 14:20

אחרי המבצע הקודם שהבאת זה קצת מחוויר, אבל ברור שהולכים להיות מבצעים מדהימים וגיימסטופ זה גם משמעותי יותר מהמבצע הקודם כי זו תפוצה רחבה, אם בגיימסטופ זה המחיר אז אפשר לשער שזה יהיה המחיר בכל הרשתות הגדולות שבטח יישרו קו איתה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 נובמבר 2015, 14:41

זה מחיר מאוד טוב
פרסמתי הרגע בדיון אחר ,כי לא ראיתי את זה

השאלה הגדולה מה יקרה אחרי קריסמס ,שהמחירים צפוים לעלות בחזרה ,ל350$
אני חושב שניראה עליה גדולה מאוד בחגים (שזה רגיל ,אבל הפעם יותר בגלל המבצעים הגדולים ) ,ואז צניחה ענקית ,במיוחד בXBO
וניראה עם MS תוריד את המחיר ל300$ ,אני גם לא מבין איך הם עדין לא שחררו גירסה מוקטנת

הXBO חלשה יחסית ,וכבר שנתיים בשוק ,הייתי מצפה למשהו יותר קומפקטי היום
לPS4 בערך אותה החומרה ,עם כרטיס מסך טוב יותר ,והרבה יותר קטנה ,וגם בגרסה החדשה די שקטה לפי הדיווחים
למה MS לא עושה את זה כבר ? ,באמת מוזר לי

בסוף עד שMS תשיק XBO מוקטנת ,יש סיכוי שסוני תשיק הקטנה שניה כבר לPS4

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2015, 13:04

COD כצפוי מתברג במקום הראשון באנגליה, ה COD השביעי מבחינת מכירות בסדרה, אבל ההשוואה לא שווה הרבה שכן לראשונה מזה 6 שנים הוא יצא ביום שישי במקום יום שלישי של הקודמים ככה שאין לנו באמת אינדיקציה אם מוכר טוב או לא, מה שידוע לנו זה שנתוני ה pre order שלו היו הרבה יותר טובים משל AW.

נתון יותר מעניין זה שהיחס בין דור הבא לדור קודם הוא 91% לעומת 9%, עוד בזבוז לחינם של משאבים, למרות שגרסת הדור הקודם כל כך מסורסת שאולי גם 9% מצדיקים את עצמם.

1. Call of Duty: Black Ops III, Activision Blizzard
2. FIFA 16, EA
3. Need for Speed, EA
4. Halo 5: Guardians, Microsoft
5. Assassin’s Creed Syndicate, Ubisoft
6. Minecraft: Story Mode, Telltale Games
7. WWE 2K16, 2K Games
8. Grand Theft Auto V, Rockstar
9. LEGO Dimensions, Warner Bros
10. Call of Duty: Ghosts, Activision Blizzard

http://www.mcvuk.com/news/read/call-of-duty-black-ops-iii-debuts-at-no-1-91-of-sales-on-ps4-and-xbox-one/0158787

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 נובמבר 2015, 19:39

DrKeo כתב:דווקא ההיילו עם הפתיחה הכי טובה הוא ריץ' שיצא כבר בתקופת COD. גם המולטי של היילו 5 מקבל ביקורות מטורפות, הסינגל הוא הבעייתי וגם שם נשמע שהוא אחד הטובים בסדרה. אם אתה חושב שמשחק ב2015 נמכר על בסיס זה שיש לו מסך מפוצל או אין לו מסך מפוצל, יש לי חדשות בשבילך.

נראה לי שבלינג לא התייחס לריץ' כי הוא יצא בתקופה יותר מאוחרת של הקונסולה ועם בסיס משתמשים גדול משמעותית.
ובכל מקרה, אני מכיר לפחות עותק אחד שלא נרכש בגלל שאין מסך מפוצל, ולאור הביקורות הזועמות שאנחנו רואים למחסור בפיצ'ר הזה (רק תצפה באנגרי ג'ו) לך תדע איזה אפקט מצטבר יש לדבר הזה כשמשקללים אותו יחד עם כל שאר הדברים.

bling כתב:COD כצפוי מתברג במקום הראשון באנגליה, ה COD השביעי מבחינת מכירות בסדרה, אבל ההשוואה לא שווה הרבה שכן לראשונה מזה 6 שנים הוא יצא ביום שישי במקום יום שלישי של הקודמים ככה שאין לנו באמת אינדיקציה אם מוכר טוב או לא, מה שידוע לנו זה שנתוני ה pre order שלו היו הרבה יותר טובים משל AW.

נתון יותר מעניין זה שהיחס בין דור הבא לדור קודם הוא 91% לעומת 9%, עוד בזבוז לחינם של משאבים, למרות שגרסת הדור הקודם כל כך מסורסת שאולי גם 9% מצדיקים את עצמם.

http://www.mcvuk.com/news/read/call-of-duty-black-ops-iii-debuts-at-no-1-91-of-sales-on-ps4-and-xbox-one/0158787

10% ממשחק שלמרות הדעיכה בטח מוכר בקלות 10 מליון עותקים זה עדיין הרבה מאד. אם השחקנים גם ימשיכו לקנות מפות הרחבה זה עוד יותר משתלם להם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2015, 17:25

COD Black Ops 3, אחרי שנתיים של החלשות יחסית של המותג, בולם את הנפילה ומחזיר אותו למסלולו.

המשחק הוא ההשקה הבידורית הגבוהה ביותר ל 2015, עשה יותר מ 500 מליון דולר בשלושה ימים (יותר גם מכל סרט כולל פארק היורה), המכירות הדיגיטליות הוכפלו ביחס חשנה שעברה, בריטייל הוא מכר גבוה יותר משני המשחקים הקודמים בסדרה:
“Call of Duty’s millions of passionate fans have shown us, yet again, the strength of their commitment to this enduring franchise,” said Bobby Kotick, Activision Blizzard’s Chief Executive Officer. “Call of Duty: Black Ops III is the biggest entertainment launch this year in any medium, and bigger than any theatrical opening weekend ever.”

“The Call of Duty: Black Ops III launch is bigger than any game, any movie, or any entertainment launch this year. But more importantly, our fans are engaging more deeply with the franchise than ever before. In fact, so far, people are playing Black Ops III for more hours per player than any Call of Duty game on record,” said Eric Hirshberg, CEO of Activision Publishing. “Call of Duty is more than a game, it’s a year round passion for a growing base of millions of fans and it’s only gaining momentum.”

“As we‘ve said from the start, PlayStation is the best place to play Call of Duty, and this record-breaking launch shows how true this statement is. Black Ops III is the biggest launch of the year so far, and the PlayStation Nation is ready. We’re proud to call PlayStation the home of Call of Duty and look forward to supporting our community with DLC map pack content first,” said Adam Boyes, VP of Publisher and Developer Relations, Sony Computer Entertainment America.

On PlayStation®4, Black Ops III set a new record as the best-selling digital full game by units sold in its first day of availability in PS4™ history.
During the three-day opening, worldwide sales rose significantly over the previous two years, including setting a new franchise mark, as digital downloads of the game across next generation consoles rose nearly 100% from a year ago.

Black Ops III established new marks in viewership as the No. 1 most streamed and most viewed game of any game launch in 2015, as reported by Twitch."

מן הסתם המשחק לא שבר את השיאים של הסדרה, הנה השוואה ל COD אחרים, צריך לציין שזה הסכום שהם עשו בחמישה ימים לעומת 3 של BO3:
Top five highest grossing video games over five days
1. Call of Duty: Modern Warfare 3 ($775m)
2. Call of Duty: Black Ops ($650m)
3. Call of Duty: Modern Warfare 2 ($550m)

אפשר לראות שאומנם הוא לא ברמה של BO הראשון ו MW3 אבל הוא כן כנראה יותר מ MW2 ושבאופן כללי המשחק מתברג יפה בין משחקי הסדרה, יש פה חזרה לגדולה מבחינת ACTI עם המשחק הזה.

אתם חושבים אגב שלסטאר וורס יש סיכוי לנצח את ההשקה של BO3? (הסרט או המשחק :P)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2015, 19:14

הגיוני מאוד. AW היה אחלה משחק, אז BLOPS 3 הרוויח מזה. אני מניח ששנה הבאה נראה שוב ירידה, כי BLOPS לא התקבל כל כך טוב.

אני חושב שלסטאר וורס יש סיכוי לנצח את ההשקה של GTA V.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2015, 19:42

למה אתה חושב ש BO3 לא מתקבל טוב? דווקא נראה לי יותר אוהבים אותו מ AW אבל אני לא מבין בזה מספיק, כל ה CODים נראים לי אותו דבר, גם יש בו המון המון תוכן, פי כמה מ AW.

אה ונראה לי אתה מפריז עם SW, אולי הוא ינצח את BO3, אבל לא את GTA5, אלא אם אתה מדבר על הסרט, שם, באמת אי אפשר לדעת מה יקרה.

בכל אופן עוד נתון, לפי סטים ספיי נמכרו ב 24 שעות 1.2 מליון עותקים של FO4 על ה PC:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2015, 20:04

bling כתב:למה אתה חושב ש BO3 לא מתקבל טוב? דווקא נראה לי יותר אוהבים אותו מ AW אבל אני לא מבין בזה מספיק, כל ה CODים נראים לי אותו דבר, גם יש בו המון המון תוכן, פי כמה מ AW.

אה ונראה לי אתה מפריז עם SW, אולי הוא ינצח את BO3, אבל לא את GTA5, אלא אם אתה מדבר על הסרט, שם, באמת אי אפשר לדעת מה יקרה.

בכל אופן עוד נתון, לפי סטים ספיי נמכרו ב 24 שעות 1.2 מליון עותקים של FO4 על ה PC:
תמונה

אין לי איזה גב עובדתי רחב ידיים וחוצה גבולות. סתם הרושם שלי מביקורות ותגובות של אנשים שראיתי פה ושם.

אני בהחלט מפריז עם SW. אם הוא יעבור את ההשקה של GTA V (בטח לא את המכירות הכלליות) זו תהייה הפתעה. אני פשוט חושב שזו לא תהייה הפתעה ענקית.

המכירות של FO4 בסטים די אדירות. מעניין מה היה היחס בין PC וקונסולות בסקיירים בימי ההשקה והאם אפשר להסיק ממנו כמה יחידות נמכרו סה"כ.
פולאאוט 3 מכר בסביבות ה12 מיליון יחידות (נכון לדיווח האחרון עליו, לפחות). מרגיש לי כאילו 4 יצליח לעקוף אותו ואולי להתקרב למספרים הפסיכיים של סקיירים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2015, 20:31

רק פרופורציה, סטים ספיי מתחשב גם בFAMILY SHARE כך שלמשל העותק של שחר נחשב כ-6 עותקים בסטטיסטיקה של ה1.2 מליון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים