bling כתב:אם יצא אנצ'רטד חדש בסקופ קטן יותר ובלי SET PIECES אז הוא בטח יחטוף על זה במחיר מלא גם אם עדיין ישמור על הכתיבה השנונה ועל הפייסינג שלו, לי זה נשמע משהו שרק נינטנדו יכולה להתחמק ממנו כמו שלאסקין אמר, מספיק שהמשחק יהיה מלוטש וכיפי וזה בסדר.Death_119 כתב:חדשות מדהימות, לא כי חשוב שסוני תצליח על פני משהו, אלא רק בשביל שכולן יצליחו ונקבל עוד הרבה ממה שיש היום. אני מקווה שגם מייקרוסופט מרוצה מהביצועים שלה עד כה.
MS לא שחררה נתונים של משלוחים ל ONE, ברור שהם מחווירים לעומת אלו של סוני, היא אמרה שמעתה היא תתמקד בעיקר בנתונים של ה LIVE, שהמטרה שלה זה להגדיל את מספר המנויים, מהבחינה הזו היו לה נתונים חיוביים ברבעון האחרון וה LIVE גדל בכמה עשרות אחוזים (לא זוכר בדיוק).
bling כתב:מוזר שהיילו מכר חלש ככה, לא מוצא לזה גם הסבר, הוא יצא בתקופה טובה יחסית בלי תחרות מצד משחק אחר, הביקורות לא מדהימות אבל הן בסדר גמור, המולטי שלו נחשב לטוב בסדרה (וממילא לרוב האנשים נראה לי אכפת בעיקר מזה), ל ONE מן הסתם יש יותר לקוחות מאקסבוקסים קודמים באותה נקודת זמן (כשאני משווה למשחקים הראשונים בכל דור, לא להיילו 4 שיצא בסוף), אז למה הוא לא מכר טוב?
חוסר אמון ב 343 בעקבות היילו 4 והבעיות שהיו ב MCC?
DrKeo כתב:אחרי חג המולד כל המשחקים השווים יוצאים
bling כתב:אז יוצא 250 דולר? זה אשכרה הפסד, לא יודע אם החנות סופגת את זה או מייק/ סוני אבל זה מטורף.
DrKeo כתב:השאלה היא מה ההיקף של זה.
bozeman כתב:אותי יותר יעניין מכירת משחקים, בעיקר כי כרגע אני לא רואה איך אני מביא פס4 במזוודה...
DrKeo כתב:דווקא ההיילו עם הפתיחה הכי טובה הוא ריץ' שיצא כבר בתקופת COD. גם המולטי של היילו 5 מקבל ביקורות מטורפות, הסינגל הוא הבעייתי וגם שם נשמע שהוא אחד הטובים בסדרה. אם אתה חושב שמשחק ב2015 נמכר על בסיס זה שיש לו מסך מפוצל או אין לו מסך מפוצל, יש לי חדשות בשבילך.
bling כתב:COD כצפוי מתברג במקום הראשון באנגליה, ה COD השביעי מבחינת מכירות בסדרה, אבל ההשוואה לא שווה הרבה שכן לראשונה מזה 6 שנים הוא יצא ביום שישי במקום יום שלישי של הקודמים ככה שאין לנו באמת אינדיקציה אם מוכר טוב או לא, מה שידוע לנו זה שנתוני ה pre order שלו היו הרבה יותר טובים משל AW.
נתון יותר מעניין זה שהיחס בין דור הבא לדור קודם הוא 91% לעומת 9%, עוד בזבוז לחינם של משאבים, למרות שגרסת הדור הקודם כל כך מסורסת שאולי גם 9% מצדיקים את עצמם.
http://www.mcvuk.com/news/read/call-of-duty-black-ops-iii-debuts-at-no-1-91-of-sales-on-ps4-and-xbox-one/0158787
“Call of Duty’s millions of passionate fans have shown us, yet again, the strength of their commitment to this enduring franchise,” said Bobby Kotick, Activision Blizzard’s Chief Executive Officer. “Call of Duty: Black Ops III is the biggest entertainment launch this year in any medium, and bigger than any theatrical opening weekend ever.”
“The Call of Duty: Black Ops III launch is bigger than any game, any movie, or any entertainment launch this year. But more importantly, our fans are engaging more deeply with the franchise than ever before. In fact, so far, people are playing Black Ops III for more hours per player than any Call of Duty game on record,” said Eric Hirshberg, CEO of Activision Publishing. “Call of Duty is more than a game, it’s a year round passion for a growing base of millions of fans and it’s only gaining momentum.”
“As we‘ve said from the start, PlayStation is the best place to play Call of Duty, and this record-breaking launch shows how true this statement is. Black Ops III is the biggest launch of the year so far, and the PlayStation Nation is ready. We’re proud to call PlayStation the home of Call of Duty and look forward to supporting our community with DLC map pack content first,” said Adam Boyes, VP of Publisher and Developer Relations, Sony Computer Entertainment America.
On PlayStation®4, Black Ops III set a new record as the best-selling digital full game by units sold in its first day of availability in PS4™ history.
During the three-day opening, worldwide sales rose significantly over the previous two years, including setting a new franchise mark, as digital downloads of the game across next generation consoles rose nearly 100% from a year ago.
Black Ops III established new marks in viewership as the No. 1 most streamed and most viewed game of any game launch in 2015, as reported by Twitch."
Top five highest grossing video games over five days
1. Call of Duty: Modern Warfare 3 ($775m)
2. Call of Duty: Black Ops ($650m)
3. Call of Duty: Modern Warfare 2 ($550m)

bling כתב:למה אתה חושב ש BO3 לא מתקבל טוב? דווקא נראה לי יותר אוהבים אותו מ AW אבל אני לא מבין בזה מספיק, כל ה CODים נראים לי אותו דבר, גם יש בו המון המון תוכן, פי כמה מ AW.
אה ונראה לי אתה מפריז עם SW, אולי הוא ינצח את BO3, אבל לא את GTA5, אלא אם אתה מדבר על הסרט, שם, באמת אי אפשר לדעת מה יקרה.
בכל אופן עוד נתון, לפי סטים ספיי נמכרו ב 24 שעות 1.2 מליון עותקים של FO4 על ה PC:
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 20 אורחים