אני
אז בסוף mgs5 כן קבל את הממוצע הטוב של השנה (אלה אם fo4 יפתיע) עם 94 מתוך כמעט 70 ביקורות.
שחר
אני חושב שיהיה מאוד מאוד מפתיע, אם FO4 לא יהנה מציונים בball park הזה. אם הוא יקבל יותר או פחות בחצי נקודה, אי אפשר לדעת, אבל זו בטח לא תהייה הפתעה.
אני
לא הפתעה בקטע של 70, אני פשוט לא חושב שהוא יגיע ל94. לפחות לי הוא נראה נורא חסר הייפ. חיכיתי להכרזה שלו שנים ובסוף כשהיא באה משום מה ההתלהבות שלי לא באה איתה.
שחר
אני לא חושב שמשחק של בת'סדה זקוק להייפ, כדי לקבל ציונים מטורפים. מה גם שאני בטוח שטפטוף טריילרים בחודשיים הקרובים יעזור גם לזה.
הוא הולך להיות משחק סופר איכותי. אחד ממשחקי התפקידים הטובים ביותר שאי פעם יצאו, עם אחד מהעולמות הכי מעניינים שאי פעם נבקר בהם. זה משחק של בת'סדה.
אני
כן, דוגרי אתה צודק. סתם תקוות שלי שMGS יקבל את הGOTY

אתה
בקשר ל GOTY, גם אם F04 לא יגיע לממוצע של MGS5 (ולא הייתי מוציא את זה מכלל חשבון), הוא כמובן יכול לקחת GOTY עדיין, זה לא שהמשחק עם הממוצע הגבוה ביותר לוקח אוטומטית, בוא נגיד ככה, סטטיסטית מספיק שהוא יהיה מעל 90 כדי להיות מועמד עם אפשרות לנצח, לך תראה את הממוצע של GTA5 שלא לקח ב 2013 לפרטים (שלא לדבר על GTA4 שב 2008 היתה לו תחרות אפילו פחות רצינית ועדיין לא לקח למרות שחיסל את התחרות מבחינת ממוצע- יש לו את הממוצע הכי גבוה בדור הקודם למרבה הביזיון)
גם הוויצ'ר 3 בהחלט יכול לקחת את הפרס מ MGS5 בסופו של יום, שניהם מועמדים רציניים, זה די ברור שזה יהיה מגס 5 נגד הוויצ'ר 3 נגד פולאאוט 4 בתחרות על ה GOTY (גם BB כמובן יקח חלק, אבל לא נתח משמעותי מהפרסים)
לאסקין
קשה לי להאמין שהרבה אתרים יתנו לBB את משחק השנה הכללי. אולי בז'אנר האקשן, או משהו... וגם, מעט מאוד לדעתי.
אין ספק שהתחרות היא בין השלושה שציינת, אלא אם איכשהו FO4 יעשה משהו נורא ואיום.
שלושתם יקבלו את הפרס בצורה די שווה. אולי אם הDLC של הוויצ'ר יהיה מטורף ברמות זה יטה את הכף לצד שלו, ואולי אם MG ONLINE יהיה מעולה ויפתיע את כולם אז לצד שלו... אני חושב שמעט מאוד אנשים יספיקו לסיים את FO4 עד דצמבר, זה לא יהיה הוגן כל כך, ובטח הרבה פחות אתרים יתנו לו את התואר.
ומצד שני, הוא יוצא אחרון, אז ההתלהבות הכי גדולה תהיה ממנו.
אתה
כן, ברור שלא מלא אתרים, בגלל זה לא הכנסתי אותו בחשבון, אבל תמיד יהיו כמה בודדים, אפילו TR ב 2013 קיבל כמה מול GTA5 וביושוק ו TLOU אז בטח ש BB גם יקבל כמה, רק לא בצורה משמעותית.
וכן אני חושב שיהיה קרב צמוד יחסית, הם באמת יהיו 3 משחקים מעולים שמציגים סטנדרטים חדשים לז'אנר (שוב, כמו שאמרת במידה ו FO4 יגשים את הציפיות ולא יפשל בצורה לא צפויה), אז הבחירה באחד מהם זה די עניין של העדפה.
למי אתה נותן את הפרס- לזה שהעלה את ז'אנר ההתגנבות לרמה הבאה והראה איך אפשר להכניס אותו לעולם פתוח או לזה שהביא עולם פתוח בסטנדרט חדש מבחינת עושר של תוכן, מורכבות העולם וכו'? שניהם זוכים ראויים.
We're just normal men. We're just innocent men