Fallout 4 - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Fallout 4 - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2015, 21:41

DrKeo כתב:ואל תשכח שהוויצ'ר 3 היה באג אחד גדול ובעיות ביצועים קשות, MGS5 ממש נקי מבאגים חוץ מאשר דברים קטנים וספציפים מאוד שקורים גם במשחקים לינארים. רמת ליטוש שלא קיימת כבר בתעשיה הזאת. אבל כל זה לא משנה, הוויצ'ר 3 יקח את הGOTY כי ככה, זה RPG ומבקרים מ-ת-י-ם על RPG עולם פותח.

מבחינת באגים צריך להודות שהוויצ'ר 3 מציג עולם מורכב פי מליון בערך מ MGS5, עם כל הכבוד העולם של 5 MGS הוא לא יותר ממגרש משחקים, הם לא מנסים לעשות אותו מורכב ושירגיש כל כך חי ומאסיבי, הוא כן אותנטי כי זה שטח כבוש עם בסיסים צבאיים באמצע מדבריות וסוואנות, אתה לא מצפה בדיוק מ SETTING כזה למורכבות של GTA אבל אני משער שזה כן תורם לכך שלא יהיו הרבה באגים ובעיות בסגנון.

בכל אופן הפרס באמת חתום על שמו של הוויצ'ר, כמו שאמרת, הוא פשוט בנוי לטעם של המבקרים והמיינסטרים (יחסית לקהל כבד כן?), כמו שסקיירים לקח בלי תחרות בכלל.
לפחות אני מרגיש שלוויצ'ר מגיע יותר מסקיירים ובטח שמ DA3 (שזכה מההפקר בשנה אולי הכי חלשה שאני זוכר) אם צריך לבחור ביניהם :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 נובמבר 2015, 21:48

בניגוד לMGS, ויצ'ר 3 לא נהיה משחק רע יותר אחרי פאטצ'ים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2015, 21:48

MGS נעשה רע יותר אחרי פאטצ'ים? ואגב זה לא נכון, היו פאטצ'ים לוויצ'ר שהכניסו באגים שוברי משחק וגרמו לפעמים לביצועים להיות גרועים יותר. הם כמובן תקנו בפאטצ'ים מאוחרים יותר אבל זה קרה. בו נגיד שבעולם הבאגים והפאטצ'ים, לא נראה לי שמשחק עולם פתוח אחד בשנים האחרונות יכול להתחרות בMGS5 ברמות ליטוש והנקיון באגים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2015, 21:51

MGS 5 נהיה משחק רע יותר אחרי הפאטצ'ים?
מאיזו בחינה? אתה מדבר על מיקרו תשלומים וכאלו? למי אכפת :)

חוץ מזה שעם הוויצ'ר 3 היו פאטצ'ים מביכים שדפקו דברים שפאטצ'ים קודמים סידרו, אתה לא עקבת כנראה אחרי כל הפארסה של התיקונים שלהם, ככה שעובדתית אתה טועה, אכן היו מקרים שהוויצ'ר 3 היה פחות טוב אחרי הפאטצ'ים, רק עכשיו אחרי הפאטצ' הסופי האחרון (ה 11 במספר אם אני לא טועה) הם באמת פחות או יותר סידרו את הכל.

בקיצור, מה ש KEO אמר (הקדמת אותי בכמה שניות).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2015, 21:52

bling כתב:MGS 5 נהיה משחק רע יותר אחרי הפאטצ'ים?
מאיזו בחינה? אתה מדבר על מיקרו תשלומים וכאלו? למי אכפת :)

חוץ מזה שעם הוויצ'ר 3 היו פאטצ'ים מביכים שדפקו דברים שפאטצ'ים קודמים סידרו, אתה לא עקבת כנראה אחרי כל הפארסה של התיקונים שלהם, ככה שעובדתית אתה טועה, אכן היו מקרים שהוויצ'ר 3 היה פחות טוב אחרי הפאטצ'ים, רק עכשיו אחרי הפאטצ' הסופי האחרון (ה 11 במספר אם אני לא טועה) הם באמת פחות או יותר סידרו את הכל.

בקיצור, מה ש KEO אמר (הקדמת אותי בכמה שניות).

5 חודשים אחרי השיגור אגב. ו-Thats what she said.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 נובמבר 2015, 21:54

אני מתכוון לכל העניין של הresources שהוצמד לאונליין. אם היית בוחר לשחק אופליין הGMP שלך היה נפגע והיית נכנס למינוס (שיש לזה השלכות במשחקיות) ורוב הדברים שאספת ושאתה יכול למכור מצויים ב FOB ולא ב MB כך שכל הזמן זה היה צריך להעביר אותם מהמאגר המקוון לסינגל וכל מיני שטויות שכאלה. לא שמתי לב אם הם חזרו בהם מהעניין הזה.

חוץ מזה, למרות שלא שיחקתי אישית במשחק, יש מצב שלא הייתי מקלטג את MGS V כמשחק עולם פתוח.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2015, 21:58

אתה צריך פשוט לעשות כשאתה משגר את המשחק שאתה בוחר לא להתחבר אונליין ואז הם לא נוגעים בזה.

זו קונאמי והחרא שלה, גם אני כמעט התפחלצתי שראיתי שהורידו לי מאות אלפי GMP פעם אחרונה כשהתחברתי, מאז אני עושה DECLINE כשאני משגר את המשחק והכסף נשאר זהה, זה קטע שצריך לאמר FUCK KONAMI ולהמשיך הלאה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 נובמבר 2015, 22:02

זה תקף גם למשאבים והרכבים שאתה אוסף בסינגל ורובם מועברים לFOB? וזה בלי קשר אם מדלגים על המשימה שמציגה את אלמנט הFOB? זה שקונאמי פשוט הגניבו את העדכון הזה ואפילו לא טרחו להציג את עמדתם לגבי השינוי או איך הכל עובד זה אומר הרבה.

אין דרך יותר טובה מלהגיד 'פאק קונאמי' מאשר אי-מתן פרסי GOTY למשחק.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 10 נובמבר 2015, 10:22

bling כתב:סלח לי על הנאיביות אבל ממתי עיתונאים מפעילים לחץ על מפתחות, את הצד ההפוך מן הסתם אני מכיר, אבל מתי שמעת על מקרה שכזה?

כל הזמן בערך? והעצוב הוא שזה לא רק על מפתחות מבוססות שיכולות ופועלות לייצר לחץ הפוך (כי בסופו של דבר העיתון מתקדיים מפרסומות) אלא גם על מפתחים עצמאיים שאין להם מערך יח"צ שיכול להתמודד עם זה. נדיר לתפוס על חם מקרים של לחץ ישיר (כמו שנדיר למצוא מפתח משחק שאשכרה מציע שוחד / מנסה להביא לפיטורי עיתונאי) אבל בשני הצדדים ברור לכולם איך ציוני ביקורות משפיעים לא רק על בונוסים של עובדים בסטודיו אלא ממש על הסיכוי שלו להצליח, ואף חברה לא רוצה להיות על הכוונת.

בסופו של דבר ללא מעט עיתונאים (וזה כולל כמובן גם כל מי שכתב כמה משפטים קוהרנטים בבלוג) יש תסביך גדלות והם בטוחים שהם מובילי דעה. אולי זה מסביר קורלציה עם הפוליטיקה אצלנו בארץ, אבל דווקא בארצות הברית אפשר לראות עוד דוגמא לתסביך הזה עם פרק מצויין אחר של סאות'פרק מהעונה. You're not Yelping.

ואגב, הדבר המשמח לדעתי הוא שמתווכחים כאן איזה משחק MGS V או TW3 יקח את משחק השנה כשלצידם יכולים להפתיע בבחירות גם בלאדבורן וPoE ומשחקי אינדי כמו Undertale או אורי. אחרי האכזבה של 2014 זה נחמד שהויכוח הוא מה באמת יותר טוב, ולא במה בוחרים בגלל חוסר ברירה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2015, 13:19

בינתיים משחק השנה לדעתי מגיע ללא ספק לWITCHER 3

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 נובמבר 2015, 13:24

לWitcher לא מגיע משחק השנה, הוא ארוך מידי, העלילה שלו חלשה מידי (הראשית), הוא משחק פנטזיה פעולה מעולה, אבל הוא נהיה משעמם מאוד אחרי כמה עשרות שעות. הגיימפליי שלו נותר בבסיס ותכלס מה שדוחף אותך קדימה זה המשימות צד והעלילה שלהן (בערך כמו שהיה בFO3 מלבד העניין עם הגיימפליי).

משחק השנה צריך להיות משחק שהוא מהוקצע בכל החוויה שהוא נותן לך, מבחינתי אין ספק שBB הוא הבחירה (בלי לשחק עדיין בFO4, TR וMGS5).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 10 נובמבר 2015, 13:29

Laskin כתב:אם יעשו AC ביפן הפאודלית - זה ישנה את הגיימפליי לסמוראים ונינג'ות, ויכריח אותם להתרכז בהתגנבות, צללים, קרבות סמוראים, גיישות...
אז כן - זה בדיוק מה שיבטיח את איכותו ^_^

חחח זה לא. זה יבטיח את השוני שלו. לא את איכותו.

בעניין משחק השנה: קרב קשה בין MGS5 לבין Witcher 3. אני גם נהניתי מאוד מ־Arkham Knight. גם הוא במשחקים הגדולים.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 10 נובמבר 2015, 14:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2015, 13:38

Death_119 כתב:לWitcher לא מגיע משחק השנה, הוא ארוך מידי, העלילה שלו חלשה מידי (הראשית), הוא משחק פנטזיה פעולה מעולה, אבל הוא נהיה משעמם מאוד אחרי כמה עשרות שעות. הגיימפליי שלו נותר בבסיס ותכלס מה שדוחף אותך קדימה זה המשימות צד והעלילה שלהן (בערך כמו שהיה בFO3 מלבד העניין עם הגיימפליי).

משחק השנה צריך להיות משחק שהוא מהוקצע בכל החוויה שהוא נותן לך, מבחינתי אין ספק שBB הוא הבחירה (בלי לשחק עדיין בFO4, TR וMGS5).

אני אישית הייתי שמח לעוד 20-40 שעות ממנו, בכיף... מזל שאקבל את זה עם שתי ההרחבות ^_^
העלילה מצויינת בעיקר לקראת הסוף, אבל אם אתה מודד עלילה - אז בטוח יותר טובה מBB, ולפי הדיווחים גם הראשית של FO4 ממש לא ברמה גבוהה.
עניין של טעם בכל אופן, אבל BB הוא משחק נישה שלדעתי לא יהיה מועמד מעבר לז'אנר שהוא נמצא.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 נובמבר 2015, 13:54

Laskin כתב:
Death_119 כתב:לWitcher לא מגיע משחק השנה, הוא ארוך מידי, העלילה שלו חלשה מידי (הראשית), הוא משחק פנטזיה פעולה מעולה, אבל הוא נהיה משעמם מאוד אחרי כמה עשרות שעות. הגיימפליי שלו נותר בבסיס ותכלס מה שדוחף אותך קדימה זה המשימות צד והעלילה שלהן (בערך כמו שהיה בFO3 מלבד העניין עם הגיימפליי).

אני אישית הייתי שמח לעוד 20-40 שעות ממנו, בכיף... מזל שאקבל את זה עם שתי ההרחבות ^_^
העלילה מצויינת בעיקר לקראת הסוף, אבל אם אתה מודד עלילה - אז בטוח יותר טובה מBB, ולפי הדיווחים גם הראשית של FO4 ממש לא ברמה גבוהה.
עניין של טעם בכל אופן, אבל BB הוא משחק נישה שלדעתי לא יהיה מועמד מעבר לז'אנר שהוא נמצא.

גם את Geometry war פסלת בגלל עלילה גרועה? מה הקשר. BB הוא לא משחק בעל עלילה, הכל שם מרומז (מה שהופך אותה להרבה יותר מעניינת), כל מה שהוא מנסה לעשות כמשחק הוא עושה מצויין ולא משעמם לרגע. Witcher לטעמי לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2015, 13:57

הוויצ'ר משחק מדהים אבל הוא כל כך "קלאנקי" שקשה לי לתת לו תואר כזה. ביחוד ליד MGS5 שהוא האנטיתזה שלו, רמות פוליש שלא רואים גם במשחקים לינארים של 200 מליון דולר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2015, 14:59

אני ממש לא סבלתי מהקלאנקיות שלו... לעומת זאת סבלתי מזה שאני לא יכול לצאת מחדר של מישהי לעולם, בMGS V, למשל :)
ועניין האונליין ממש מרגיז... אבל עדיין, מת על MGS V. משחק ענק

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2015, 19:01

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 נובמבר 2015, 19:51

DrKeo כתב:תמונה

יאי :D סביר להניח שהוא יעבוד לי מושלם. אולי אפילו על 60 FPS, שזה מושלם+.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2015, 19:56

כן, נשמע שזה נעול 60 חוץ מאשר מצבי קיצון. ממוצע 80 זה מצויין. אגב, שוב ה750ti מבצע בסביבות הפס4 למי שהיה ספק. ה950 כבר בהפרש יפה. קונסולה עם 950gtx בפנים תרסק את הקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 נובמבר 2015, 23:42

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2015, 07:21

הפס4 ממש לא על אולטרה, חלק מההגדרות שלה על low, חלק על medium וחלק על high. לצערנו במקרה הזה היא מציגה ביצועים אף למטה מה750ti.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2015, 11:00

המשחק ירד לממוצע 87 ב MC (!), אני שם סימן קריאה כי זה די נדיר שמשחק שרץ על ציר ה 90-89 פתאום מאבד 2-3 נקודות שלמות אחרי שנראה שהממוצע יחסית התיישר.
הוא עכשיו שווה לשל TR, מי חשב שזה יקרה לפני שהוא יצא?

אז איפה DEATH שאמר לי שהמשחק 9 אוטומטית גם אם הוא סתם FO3 עם שכבת צבע חדשה? אולי עכשיו כן תקבל את זה שהיום משחק (לפחות AAA, כשזה מגיע לאינדים זה יותר קל) לא מוציא 9+ אם הוא לא עושה משהו מאוד מרשים יחסית, קשה יותר להרוויח את הממוצע הזה מבעבר.

וזה לא ש FO4 קרוב ללהיות משחק רע, דווקא אומרים שהקמפיין הראשי שלו הוא אולי הטוב ביותר שבת'סדה אי פעם עשתה, ובכל זאת, הקפיצה שהביא לז'אנר לא מספיק משמעותית כדי לקרוע את MC.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2015, 15:11

bling כתב:המשחק ירד לממוצע 87 ב MC (!), אני שם סימן קריאה כי זה די נדיר שמשחק שרץ על ציר ה 90-89 פתאום מאבד 2-3 נקודות שלמות אחרי שנראה שהממוצע יחסית התיישר.
הוא עכשיו שווה לשל TR, מי חשב שזה יקרה לפני שהוא יצא?

אז איפה DEATH שאמר לי שהמשחק 9 אוטומטית גם אם הוא סתם FO3 עם שכבת צבע חדשה? אולי עכשיו כן תקבל את זה שהיום משחק (לפחות AAA, כשזה מגיע לאינדים זה יותר קל) לא מוציא 9+ אם הוא לא עושה משהו מאוד מרשים יחסית, קשה יותר להרוויח את הממוצע הזה מבעבר.

וזה לא ש FO4 קרוב ללהיות משחק רע, דווקא אומרים שהקמפיין הראשי שלו הוא אולי הטוב ביותר שבת'סדה אי פעם עשתה, ובכל זאת, הקפיצה שהביא לז'אנר לא מספיק משמעותית כדי לקרוע את MC.

היה לנו (לי, לך, לאסקין ושחר) דיון בדיוק על זה כאן:
viewtopic.php?f=1&t=19&start=1475

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 נובמבר 2015, 15:14

swym כתב:
bling כתב:סלח לי על הנאיביות אבל ממתי עיתונאים מפעילים לחץ על מפתחות, את הצד ההפוך מן הסתם אני מכיר, אבל מתי שמעת על מקרה שכזה?

כל הזמן בערך? והעצוב הוא שזה לא רק על מפתחות מבוססות שיכולות ופועלות לייצר לחץ הפוך (כי בסופו של דבר העיתון מתקדיים מפרסומות) אלא גם על מפתחים עצמאיים שאין להם מערך יח"צ שיכול להתמודד עם זה. נדיר לתפוס על חם מקרים של לחץ ישיר (כמו שנדיר למצוא מפתח משחק שאשכרה מציע שוחד / מנסה להביא לפיטורי עיתונאי) אבל בשני הצדדים ברור לכולם איך ציוני ביקורות משפיעים לא רק על בונוסים של עובדים בסטודיו אלא ממש על הסיכוי שלו להצליח, ואף חברה לא רוצה להיות על הכוונת.

בסופו של דבר ללא מעט עיתונאים (וזה כולל כמובן גם כל מי שכתב כמה משפטים קוהרנטים בבלוג) יש תסביך גדלות והם בטוחים שהם מובילי דעה. אולי זה מסביר קורלציה עם הפוליטיקה אצלנו בארץ, אבל דווקא בארצות הברית אפשר לראות עוד דוגמא לתסביך הזה עם פרק מצויין אחר של סאות'פרק מהעונה. You're not Yelping.

ואגב, הדבר המשמח לדעתי הוא שמתווכחים כאן איזה משחק MGS V או TW3 יקח את משחק השנה כשלצידם יכולים להפתיע בבחירות גם בלאדבורן וPoE ומשחקי אינדי כמו Undertale או אורי. אחרי האכזבה של 2014 זה נחמד שהויכוח הוא מה באמת יותר טוב, ולא במה בוחרים בגלל חוסר ברירה.

בקיצור כתבת פה הרבה אבל לא אמרת כלום ואין לך שום בסיס לדברים (בניגוד למקרה ההפוך כמו למשל פיטורי ג'ף מגיימספוט בזמנו אחרי ביקורת רעה, העובדה שיש אירועי ביקורות מבוקרים וסגורים, זה שהם מקבלים מתנות וצ'ופרים וכו'- כל מני ראיות שכן רומזות על לחץ ישיר או עקיף), פשוט החלטת שככה בגלל שלעיתונאים יש שגעון גדלות מאיזשהי סיבה שהחלטת, אוקיי :|

עם הפסקה האחרונה אני מסכים, אחלה שנה היתה וברווווור שטובה שנות אור מ 2014.

ו KEO, מה אמרנו בדיוק בדיון הזה, תאמלק לי :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2015, 15:23

אני
אז בסוף mgs5 כן קבל את הממוצע הטוב של השנה (אלה אם fo4 יפתיע) עם 94 מתוך כמעט 70 ביקורות.

שחר
אני חושב שיהיה מאוד מאוד מפתיע, אם FO4 לא יהנה מציונים בball park הזה. אם הוא יקבל יותר או פחות בחצי נקודה, אי אפשר לדעת, אבל זו בטח לא תהייה הפתעה.

אני
לא הפתעה בקטע של 70, אני פשוט לא חושב שהוא יגיע ל94. לפחות לי הוא נראה נורא חסר הייפ. חיכיתי להכרזה שלו שנים ובסוף כשהיא באה משום מה ההתלהבות שלי לא באה איתה.

שחר
אני לא חושב שמשחק של בת'סדה זקוק להייפ, כדי לקבל ציונים מטורפים. מה גם שאני בטוח שטפטוף טריילרים בחודשיים הקרובים יעזור גם לזה.
הוא הולך להיות משחק סופר איכותי. אחד ממשחקי התפקידים הטובים ביותר שאי פעם יצאו, עם אחד מהעולמות הכי מעניינים שאי פעם נבקר בהם. זה משחק של בת'סדה.

אני
כן, דוגרי אתה צודק. סתם תקוות שלי שMGS יקבל את הGOTY :)

אתה
בקשר ל GOTY, גם אם F04 לא יגיע לממוצע של MGS5 (ולא הייתי מוציא את זה מכלל חשבון), הוא כמובן יכול לקחת GOTY עדיין, זה לא שהמשחק עם הממוצע הגבוה ביותר לוקח אוטומטית, בוא נגיד ככה, סטטיסטית מספיק שהוא יהיה מעל 90 כדי להיות מועמד עם אפשרות לנצח, לך תראה את הממוצע של GTA5 שלא לקח ב 2013 לפרטים (שלא לדבר על GTA4 שב 2008 היתה לו תחרות אפילו פחות רצינית ועדיין לא לקח למרות שחיסל את התחרות מבחינת ממוצע- יש לו את הממוצע הכי גבוה בדור הקודם למרבה הביזיון)

גם הוויצ'ר 3 בהחלט יכול לקחת את הפרס מ MGS5 בסופו של יום, שניהם מועמדים רציניים, זה די ברור שזה יהיה מגס 5 נגד הוויצ'ר 3 נגד פולאאוט 4 בתחרות על ה GOTY (גם BB כמובן יקח חלק, אבל לא נתח משמעותי מהפרסים)

לאסקין
קשה לי להאמין שהרבה אתרים יתנו לBB את משחק השנה הכללי. אולי בז'אנר האקשן, או משהו... וגם, מעט מאוד לדעתי.

אין ספק שהתחרות היא בין השלושה שציינת, אלא אם איכשהו FO4 יעשה משהו נורא ואיום.
שלושתם יקבלו את הפרס בצורה די שווה. אולי אם הDLC של הוויצ'ר יהיה מטורף ברמות זה יטה את הכף לצד שלו, ואולי אם MG ONLINE יהיה מעולה ויפתיע את כולם אז לצד שלו... אני חושב שמעט מאוד אנשים יספיקו לסיים את FO4 עד דצמבר, זה לא יהיה הוגן כל כך, ובטח הרבה פחות אתרים יתנו לו את התואר.
ומצד שני, הוא יוצא אחרון, אז ההתלהבות הכי גדולה תהיה ממנו.

אתה
כן, ברור שלא מלא אתרים, בגלל זה לא הכנסתי אותו בחשבון, אבל תמיד יהיו כמה בודדים, אפילו TR ב 2013 קיבל כמה מול GTA5 וביושוק ו TLOU אז בטח ש BB גם יקבל כמה, רק לא בצורה משמעותית.

וכן אני חושב שיהיה קרב צמוד יחסית, הם באמת יהיו 3 משחקים מעולים שמציגים סטנדרטים חדשים לז'אנר (שוב, כמו שאמרת במידה ו FO4 יגשים את הציפיות ולא יפשל בצורה לא צפויה), אז הבחירה באחד מהם זה די עניין של העדפה.

למי אתה נותן את הפרס- לזה שהעלה את ז'אנר ההתגנבות לרמה הבאה והראה איך אפשר להכניס אותו לעולם פתוח או לזה שהביא עולם פתוח בסטנדרט חדש מבחינת עושר של תוכן, מורכבות העולם וכו'? שניהם זוכים ראויים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים