ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי bling » 13 נובמבר 2015, 03:27

סטארפוקס נראה קטסטרופה מכל בחינה, אני די בהלם שפלטניום אחראים על זה, זה מרגיש כמו אחד ממשחקי ה LOW BUDGET שהם מקבלים לעשות ממפיצות מערביות, יכול להיות באמת נינטנדו לא משלמים להם מספיק? קשה להאמין שנינטנדו יזלזלו ככה במותג הזה.

ונראה לי חשוב שיהיה זלדה בהשקה, די, נינטנדו צריכה להחזיר קצת את ההייפ כלפיה, חומרה חזקה + זלדה בהשקה זה מלהיב, כבר אין כח לחכות להבטחות, עם ה WIIU לקח יותר משנה עד שיצא מהם משהו נורמלי והם פחות או יותר זרקו לפח את כל הפור שהיה להם, אסור שזה יקרה שוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2015, 03:29

bling כתב:סטארפוקס נראה קטסטרופה מכל בחינה, אני די בהלם שפלטניום אחראים על זה, זה מרגיש כמו אחד ממשחקי ה LOW BUDGET שהם מקבלים לעשות ממפיצות מערביות, יכול להיות באמת נינטנדו לא משלמים להם מספיק? קשה להאמין שנינטנדו יזלזלו ככה במותג הזה.

ונראה לי חשוב שיהיה זלדה בהשקה, די, נינטנדו צריכה להחזיר קצת את ההייפ כלפיה, חומרה חזקה + זלדה בהשקה זה מלהיב, כבר אין כח לחכות להבטחות, עם ה WIIU לקח יותר משנה עד שיצא מהם משהו נורמלי והם פחות או יותר זרקו לפח את כל הפור שהיה להם, אסור שזה יקרה שוב.

לרוב יש לנינטנדו שנה ראשונה מאוד חזקה, בעצם הWIIU הייתה הפעם הראשונה בהסטוריה שלה שהשנה הראשונה בנייחת לא הייתה אחת השנים הכי טובות של אותו דור. מעניין מה יהיה עם הNX אבל נראה שבערך כלום לא הוכרז לWIIU בשנתיים האחרונות שלה מה שהופך את השנה הראשונה של הNX לפוטנציאל טוב יחסית. סוג של מקרה הפוך לפס4/פס3, כלום לא יוצא לWIIU שנתיים וחצי כך שהשיגור/שנה ראשונה של הNX יכולים להיות פשוט נהדרים. תחשוב למשל שזלדה היה נדחה לאמצע 2017, איזה מטרויד טוב מרטרו לחגים 2017 (בחגים 2017 רטרו תוכל להביא משחק אחרי 3.5 שנים של פיתוח) ומריו גדול לשיגור של הקונסולה (בחגים 16 הצוות של מריו יכול לספק משחק אחרי 4 שנות עבודה). תרפד את זה עם כל מני מותגי ספורט כמו מריו טניס או כדורגל, איזו הכרזה לעתיד של SSB ומריו קארט פלוס כל מני שטויות כמו משחקי זינו ותמיכת צד ג' טובה ויש לך חתיכת התחלת חיים מרשימה לNX.

וכמובן שאתה יכול לפסול את כל מה שאמרתי כי כלום מזה לא יקרה ובסוף הNX תהיה אייפון שמתחבר לאייפד שהופך לרובוטריק ועולה 500$ עם ביצועים של פחית שימורים :(
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 נובמבר 2015, 03:35

כן זה באמת נראה שנינטנדו בונה שם ליינאפ טוב, עושה רושם בשלב הזה שכמעט כל המשאבים מופנים לשם מלבד הפורט של זלדה וסטאר פוקס שכאמור נראה עם השקעה מינימלית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2015, 03:39

וסטאר פוקס זה משחק חיצוני, לא בדיוק נחשב אני משער. יש לה המון צוותים פנימיים, השאלה היא איך הם יכולים להתמודד עם משחקי דור הבא אמיתיים. מריו זה מריו, אבל למשל מטרויד או זלדה צריכים לעשות זינוק מסויים כדי לעמוד בסטנדרטים מודרנים. בכל מקרה יש לה המון צוותים איכותיים שבצללים כבר שנתיים-שלוש ולכן הרבה הפתעות נעימות בפוטנציה לNX. אני עדין מבכה על זה שזלדה מכוון לWIIU ולא לNX, אני בטוח שכל אחד מאיתנו היה מוכן להתאפק ל2017 בשביל זלדה דור הבא אמיתי. זה עדיף עד לחכות לזלדה הבא הבא שיצא ב2021 וכבר יהיה ממילא בגבול היציאה של הפס5 פחות או יותר ולכן ירגיש מיושן.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 13 נובמבר 2015, 05:10

כשדלף השבוע שזלדה tp (שאף פעם לא שיחקתי בו) יגיע ל wii u ציפיתי שהוא יקבל טיפול דומה ל ww.. נו, זה היה מאכזב. במיוחד אחרי שאתה רואה מה מעריצים שעובדים על המשחק בדולפין הצליחו להשיג מבחינה גרפית, המאמץ של נינטנדו נראה עלוב.

זלדה wii u לעומת זאת, כן דור הבא לא דור הבא, נראה סוף הדרך. גם אם הייתי מאלה שבונים על הקונסולה החדשה של נינטנדו ( רק הצעה שבאמת אי אפשר לסרב לה מבחינת משחקים תגרום לי לקנות את הקונסולה שלהם בשנה-שנתיים הראשונות) לא הייתי מתאכזב לקבל משחק זלדה שנראה ככה ב 2016. נכון ראינו מעט, אבל בינתיים מה שראינו נראה מהמם לדעתי, הסגנון האומנותי כל כך טוב. שמח מאוד שזה עדיין מגיע ל wii u

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2015, 12:43

"נראה לי חשוב זלדה להשקה"
זה האמא של האנדרסטייטמנטס...
חוץ מזה - לדעתי הוא יהיה מספיק מתקדם לעומת זלדות קודמים, שלא משנה שלא יהיה "דור הבא" במלוא מובן המילה... מספיק שירוץ ב-60 ויהיה עם AA טוב יותר מגירסת הWII U- וזה כבר נהדר.
הוא עדיין נראה כמו זלדה *מדהים*, ומספיק כדי לגרום לי גם לקנות קונסולה שלהם, אם אני אחשוב שיש לה עתיד ראוי, ואם תהיה במחיר תחרותי.

בקשר לקלאוד - זה לדעתי גם סוג של "אישור" שהרימייק של FF7 יגיע גם לNX.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 נובמבר 2015, 16:57

ראיתי היום את הנינטנדו דירקט האחרון ,אבל אז נסעתי לעבודה
בגדול לא הביאו יותר מידי מידע חדש

והיה גם דבר מעצבן מאוד מבחינתי ,וזה היתרכזות הגדולה באמיבו
במקום DLC ומיקרותשלומים ,לנינטנדו יש את האמיבו

יש גם דברים טובים ,לדוגמה לחלק מהכותרים יהיה DLCים חינמים ,בלי קשר לאמיבו

מעבר לזה ,יש הרגשה חזקה מאוד ,שהפסיקו לפתח כותרים גדולים לWIIU ,לא יכול לחשוב על משחק גדול חדש אחד שהוכרז
יש כמה גדולים בדרך ,אבל הם הוכרזו לפני הרבה זמן כבר
זלדה TP ,הם קוראים לזה רימסטר ,לי זה ניראה פורט משופר ,ופורט של משחק השקה לWII המקורי ,ובניגוד לזלדה WW
בגלל הגרפיקה הראליסטית יותר ,המשחק ניראה לי יזדקן בצורה רעה
עם מתעלמים מהגרפיקה ,זה עדין משחק מצוין ,מבחינתי זה הזלדה הטוב ביותר שיצא לי לשחק ,ושיחקתי בכולם חוץ מהמשחקי CD-I

אבל עדיף היה שהיו דוחפים את זה לאוסף זלדה ,במקום למכור בנפרד
כמו שMS עשתה עם הילו וסוני עם אנצארטד

בכל מקרה בזירת ה3DS ,עדין יש חיים ,אבל גם לא משהו ענקי
ההכרזות על דרגון קווסט נחמדות מאוד
דרגון קווסט 7 ודרגון קווסט 8
אבל צריך לזכור שזה משחק PS1 ומשחק PS2 במקור

אני גם הולך לבדוק מה זמין לויטה ,כי יש סיכוי שדרגון קווסט 7 זמין כמשחק PS1
ואני יעדיף לשחק בויטה JRPG ולא ב3DS
גם משחקי PS1 זולים יותר ,מפורטים של אותם משחקים ל3DS

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2015, 20:34

Laskin כתב:"נראה לי חשוב זלדה להשקה"
זה האמא של האנדרסטייטמנטס...
חוץ מזה - לדעתי הוא יהיה מספיק מתקדם לעומת זלדות קודמים, שלא משנה שלא יהיה "דור הבא" במלוא מובן המילה... מספיק שירוץ ב-60 ויהיה עם AA טוב יותר מגירסת הWII U- וזה כבר נהדר.
הוא עדיין נראה כמו זלדה *מדהים*, ומספיק כדי לגרום לי גם לקנות קונסולה שלהם, אם אני אחשוב שיש לה עתיד ראוי, ואם תהיה במחיר תחרותי.

בקשר לקלאוד - זה לדעתי גם סוג של "אישור" שהרימייק של FF7 יגיע גם לNX.

גם מריו גדול יכול להיות כותר השקה גדול (ופופולרי בהרבה. מאז ומתמיד זלדה היה כותר של סביבות ה5-6 מליון בזמן שמריו עושה די בקלות 10 כשהוא טוב). קצת מוציא את העוקץ של זלדה זה שהוא כותר קרוס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 נובמבר 2015, 21:30

בטח, חייב גם מריו, ופורט של קארט האחרון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2015, 22:56

אני רוצה תמיכה לאחור, לא פורט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 נובמבר 2015, 05:42

תמיכה לאחור אולי תיהיה דרך אמולטור ,כמו בXBO
השאלה עם בכלל יתנו לך תמיכה דרך דיסקים ?

גם לך תדע איזה גימפאד יהיה? ,יש כמה משחקים שמחיבים את הגימפאד ,עם לא רוצים לעשות שינוים רצינים בקודים
בעניין פורט של קארט ,זה ניראה לי מיותר ,נינטנדו חוץ מהווירטואל בואי והDD64 -אחת קונסולה מאוד כושלת ,השני הרחבה לN64 שהיה ברור שיכשל לפני ההשקה
הוציאה משחק מאריו קארט 1 ,לכל קונסולה שלה ,מאז המשחק הראשון לSNES
גם לנידות (מאז הGBA) ,וגם לניחות
בטח יהיה מאריו קארט לNX ,ואולי יעשו כמו בSSB האחרון ,ויפתחו במקביל לNX ולנידת הבאה שלהם

עד שהנידת הבא תצא ,סיכוי מאוד טוב שתיהיה חזקה מהWIIU ,והגרפיקה במשחקי קארט גם ככה קלה יחסית

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2015, 23:14

99% מהמשחקים של הWIIU שחיקים על השלט פרו (ואם השלט NX לא דומה לשלט פרו נינטנדו יכולה להחזיר את המפתחות כבר עכשיו) וכך גם משחקי גיימקיוב. משחקי WII, בשבילם רק צריך בלו תות' וכך השלטים של הWII נתמכים. בקיצור, לא באמת בעיה, הבעיה האמיתית היא לעשות את התמיכה עצמה וזה תמיד אפשרי אם מתאמצים. נינטנדו צריכה להתאמץ, יש לה יופי של ספריה לWIIU שאף אחד לא שחק וכולנו נשמח לבדוק כמה וכמה משחקים ממנה על הNX.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 נובמבר 2015, 00:12

אני שיחקתי
אני יפספס בערך 3 משחקים ,אבל די בטוח שלפחות זלדה הבא יהיה זמין גם לNX
ככה שזה 2

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2015, 00:14

אף אחד לא שחק זאת צורת ביטוי. יש לעוד איזה 12 מליון אנשים WIIU חוץ מאשר לך.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 23 נובמבר 2015, 13:15

DrKeo כתב:הפער ביננו עומד בזה שאני חושב שזה רעיון מגוחך שלא רק שלא יביא עוד מכירות, יש לו פוטנציאל להרוס את נינטנדו.

1) ניידת חדשה של נינטנדו תעלה בערך 200$, אתה מדבר על תחנת בסיס של בערך 250$, איך מוכרים את זה ב400$ פלוס משחק ברווח?
2) נניח שכן אפשר למכור את זה ב400$ כי זאת לא הנקודה שלי. אני רוצה רק נייחת, אני משלם 400$ (במקרה המאוד אופטימי שלך) רק כדי להתקע עם ניידת במקום לשלם 299$? ובמקביל אני רואה את הONE והפס4 נמכרות ב250$?
3) אתה באמת מציע ששוק נייחות של נינטנדו יהיה מוגבל לקהל הסופר מצומצם של המשתמשים הניידים? בדור הזה ה3DS הצליחה להזיז רק 55 מליון יחידות ואתה מדבר על קונסולה שתהיה בת 5 עוד כמה חודשים, היא בסוף חייה. אז כמה הניידת הבאה תמכור? 40 מליון? 30 מליון? אתה בעצם מציע שהנייחת תהיה אביזר לניידת שעוד 5 שנים יהיה אותה לבערך 30-40 מליון אנשים? ברצינות? להיות סגה CD לקונסולה פופולרית כמו המגדרייב?
4) כשהמכירות של הWI צללו לתחת, המכירות של הDS הצילו את נינטנדו מדוחות מזעזעים. כשהמכירות של הWIIU לא התרוממו, המכירות של ה3DS הצילו אותה שוב והיום כנראה יחד עם האמיבו הביאו אותה לרווחים קלים. ברגע שאתה מאחד את שתי הקונסולות שלה לאחת, אתה שם את כל הביצים בסל אחד.

אז מה המטרה של זה? מה היתרון? אוקיי, קבלת ניידת וניחת במחיר טוב. אבל אם רצית רק נייחת שלמת פרמיה ענקית לקונסולה שלא רצית. אז איפה היתרון? אתה רוצה שהפיתוח לשתיהן יהיה פשוט כי הן משתפות את הזיכרון והCPU (לא שזה באמת משנה למפתחים, באמת שאפס יתרונות)? שים בנייחת את אותו CPU וזיכרון ותמכור את הנייחת ב299$. הופס, יש לך בדיוק אחד לאחד מה שאתה רוצה רק בחלוקה הגיונית (למרות שלא ברור לי למה שתרצה CPU מעפן בנייחת, אולי גרסה חזקה יותר של בדיוק אותו CPU).

באמת שאני רואה רק חסרונות ואפס יתרונות להצעה שלך חוץ מאשר לשוק הקטנטן של כמה מליונים שקונים גם את הניידת וגם את הנייחת של נינטנדו.

בנושא הקונספט שלי, הוא מסוגל לעשות כל מה שאתה מדבר עליו רק שהניידת תעלה בסביבות ה199$ כמו שניידת אמורה לעלות והנייחת תעלה 299$ כמו שנייחת צריכה לעלות בסוף 2016 ולהשאר תחרותית. השטיק לא מספיק שטיקי בשבילך? השטיק הזה הוא פנטזיה של נינטנדו כבר 15 שנים וכאן היא סופסוף תממש אותו, הקונסולה לא תהפוך ליקרה יותר בגללו כמו ברעיון שאתה מציע או הWIIU והוא מכיל את הרעיון שלך פלוס נותן עוד המון פונקציונאליות. אז לא ברור לי איך הרעיון שלך הוא סוג של Subset של הרעיון שלי, הוא יקר יותר והוא שם את נינטנדו בסיכון אבל איכשהו הפיתרון הסולידי יותר, הזול יותר והפחות מסוכן נשמע לך מנותק.

1) אני מדבר על ניידת ב-250$ (אותו מחיר שבה הושקה ה3DS, ובתכלס זה מספיק מתח רווחים בשביל למכור אותה גם בפחות מ-200$ ברווח) פלוס תחנת בסיס ב-200$ שגם היא נמכרת ברווח. למכור את שתיהן יחד ב-400$ עם משחק tacked-in שגם ככה רק נינטנדו מספקת באופן מסורתי ולא עולה לה כסף לכל עותק שנמכר? זה עדיין ברווח, ובתאוריה יכול להיות אפילו יותר רווחי מאשר מתח הרווחים שנינטנדו עושה היום על מי שקונה קונסולה נייחת וניידת שלה בנפרד.
2) למה לקנות חומרה של נינטנדו במקום של סוני/מיקרוסופט ב-400$ לעומת 300$? (ההיסטוריה מראה ששתיהן לא ירדו מהמחיר הזה בזמן הקרוב, במקרה הטוב יציעו באנדלים חדשים עם יותר נפח אחסון): אחד כי אתה מקבל חומרה יותר חזקה, שתיים כי אתה מקבל משחקים בלעדיים של נינטנדו, ושלוש כי אתה מקבל אפשרות לקחת את הקונסולה איתך לדרך בלי לוותר על המשחק בסלון. הקטע של הניידות זה רק מבדל אחד מתוך שלושה עבור מי שמעוניין בקונסולה סלונית, ואתה מדבר פה על פרמיה של 100$ על פני קונסולות בנות 3, שבהשקה שלהן מכרו מצויין בתג מחיר של 400-500$.
3) אגב, גם עם הWiiU אתה קונה פלטפורמה ניידת. היא פשוט ניידת ל-10 מטר מתחנת הבסיס ולא יותר...
4) מה שהציל את המכירות של הWii שצללו לתחתית זה המכירות של הWii לפני שהן צללו לתחתית. נינטנדו ישבה בזכות הWii על הר של מזומנים שיכול להספיק לה להפסדים של עשור שלם בלי להניד עפעף. אבל גם אם היחידה הנייחת תהיה כושלת כמו הWiiU ואנשים יקנו רק את היחידה הניידת, אתה בעצם מדבר על אותו המצב בו נינטנדו נמצאת היום עם ה3DS והWiiU שהזכרת.

בשורה התחתונה קונסולה "ניידת" משולבת שתמכור "רק" 40 מליון יחידות לשוק המשתמשים הניידים הקיים (זה לא כולל את שוק המשתמשים הסלוניים שיקנו אותה כי הם רוצים קונסולה לסלון) עדיין תמכור יותר טוב מהWiiU, מהגיימקיוב, ומהנינטנדו 64 - ככה שמבחינת נינטנדו זה יהיה יחסית בסדר. אלטרנטיבות אחרות לנינטנדו לעומת זאת - אין. היא לא תצליח בשום עימות חזיתי של קונסולה סלונית מול סוני ומיקרוסופט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2015, 13:58

1) ה3DS הייתה כישלון קולוסאלי ב250$, הם מהר מאוד ירדו ל169$ ורק במחיר הזה היא התחילה להצליח. נינטנדו לא הולכת להוציא קונסולה ניידת ב250$ שוב
2) אז להיות הכי יקרה בשוק? כשאתה יוצא באיחור של 3 שנים ויש לך הזדמנות להיות הכי זולה או גג שווה במחיר ובכוח חזק יותר? למה? איפה ההגיון פה? ואין דבר כזה "לקחת את המשחקים שלך איתך" כי שום דבר שיעבוד על היחידת בסיס לא יעבוד בניידת שחלשה ממנה פי 15 פחות או יותר
3) נכון, איזה יופי היא מכרה, נכון?
4) הDS מכרה הרבה יותר טוב מהWII וגם מכרה הרבה יותר תוכנה ממנה. הרווחים הענקיים של נינטנדו נבעו מהשניים. מה שאתה רוצה לעשות פה יהפוך את הנייחת של נינטנדו לאביזר

בקיצור, בא לך לזייף מכירות של קונסולה נייחת. הניידת הרי תמכור בערך 40 מליון כך או כך. אז אתה רוצה שהנייחת תמכור לשבריר מהבסיס משתמשים ותגרום לWIIU להרגיש כמו הצלחה מסחררת. אני מנסה להתאמץ ממש חזק להבין את ההגיון הכלכלי מאחורי מה שאתה אומר וכל מה שעולה לי היא סוג של פנטזיה מוזרה שאין בה שום הגיון בשום תצורה שלא תסתכל עליה. פשוט נשגב ממני איך אתה לא מבין שקונסולה ביתית שהיא אביזר לקונסולה שתמכור 40 מליון יחידות והאביזר הזה יעלה 200$ תהיה כישלון טוטואלי שיעשה במקרה הטוב 10 מליון יחידות.

חוץ מזה הקונספט הבסיסי שלך שבור. קונסולה ניידת לא יכולה להריץ מה שנייחת יכולה, אז מה המטרה בכלל של השילוב הזה? אתה רוצה (מסיבה כלשהי ולא ברורה) שהCPU של הניידת יהיה בנייחת? סבבה, אז שים שם אחד. מה יוצא לך מזה שהמחיר כניסה לנייחת הוא קונסולה נייחת ב250$ לעזאזל?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2015, 14:04

או במילים אחרות, הרעיון הזה הוא קטסטרופה כי כל מה שאתה יכול לעשות בחומרה משותפת אתה יכול לעשות בחומרה נפרדת וכשהחומרה נפרדת הנייחת יכולה לעלות 300$ כמו קונסולה נורמאלית והניידת יכולה לעלות 200$ כמו קונסולה נורמאלית ולהיות שתי יחידות עצמאיות, לא סוג של תלות אביזרים בזויה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 נובמבר 2015, 23:56

כרגע מעיין פרילוק בלילה כלכלי דברה על שישי השחור ואמרה שאחת המתנות הפופולריות היא נינטנדו wii מדגם u. וכך במשפט אחד סוכם כל הכישלון של הוויו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 נובמבר 2015, 00:25

DrKeo כתב:כרגע מעיין פרילוק בלילה כלכלי דברה על שישי השחור ואמרה שאחת המתנות הפופולריות היא נינטנדו wii מדגם u. וכך במשפט אחד סוכם כל הכישלון של הוויו.

זה קצת כמו לשמוע מישהו שעדין אומר שהוא לא רוצה ONE, בגלל שאתה חייב להיות כל הזמן אונליין.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 נובמבר 2015, 05:49

יותר גרוע מהONE ,גם הONE לא מוכרת טוב ,וגם השם די אידיוטי
אבל בWIIU ,חלק חשבו שזה תוסף לWII המקורית ,וחלק חשבו שזה דגם אחר ,אבל לא שדרוג רציני

גם העיצוב והגודל ,ניראה כמו הWII המקורית

הNX בטח יתרחק מהעיצוב הזה ,והשם הזה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2015, 13:08

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:כרגע מעיין פרילוק בלילה כלכלי דברה על שישי השחור ואמרה שאחת המתנות הפופולריות היא נינטנדו wii מדגם u. וכך במשפט אחד סוכם כל הכישלון של הוויו.

זה קצת כמו לשמוע מישהו שעדין אומר שהוא לא רוצה ONE, בגלל שאתה חייב להיות כל הזמן אונליין.

כן, מה שקרירין אמר, אנשים לא הבינו שזה לא תוסף לWIIU אלה בעצם הWII2. כלומר בנוסף ל97 טעויות האחרות שהם עשו בדרך.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 30 נובמבר 2015, 16:04

DrKeo כתב:או במילים אחרות, הרעיון הזה הוא קטסטרופה כי כל מה שאתה יכול לעשות בחומרה משותפת אתה יכול לעשות בחומרה נפרדת וכשהחומרה נפרדת הנייחת יכולה לעלות 300$ כמו קונסולה נורמאלית והניידת יכולה לעלות 200$ כמו קונסולה נורמאלית ולהיות שתי יחידות עצמאיות, לא סוג של תלות אביזרים בזויה.

הפוך: כל מה שאתה יכול לעשות בחומרה נפרדת אתה יכול לעשות בחומרה משותפת - אתה פשוט צריך לשלם פעמיים על שתי יחידות עיבוד נפרדות ובמקרה הטוב תחסוך כמה דולרים אם תרצה לקנות רק מכשיר אחד מתוך השניים. בכל מקרה הרעיון של קונסולה נייחת נפרדת הוא לא אופציה כי נינטנדו הולכת לפי ההצהרות על מכשיר משולב כלשהו.

לגבי המספרים שלך, אתה חי תחת איזושהי הנחה קסומה לפיה אף אחד לא ירצה לקנות את הקונסולה בשביל היכולות שלה כקונסולה נייחת אלא כל בסיס המשתמשים שלה יהיה רק חתך מבסיס המשתמשים של קונסולה ניידת, שגם אותו אתה מגביל לכל מי שקנה 3DS בלבד.
אבל זה היגיון עקום, כי אני למשל בחיים לא אקנה קונסולה ניידת בלבד של נינטנדו ולכן אני לא אחד מאותם 40 מליון. אבל מצד שני אני כן אהיה בשוק בשביל לקונסולה משולבת עם יחידה פיזית - ואם הקונסולה של נינטנדו תציע תמורה עדיפה על אלו של סוני ומיקרוסופט אז אני אלך עליה ולא על המתחרות גם אם היא תעלה קצת יותר מהן. וכמוני יש בערך 100-150 מליון משתמשים פוטנציאלים שעוד לא עשו את הבחירה שלהם לדור הקונסולות הזה (או כאלו שקונים שתי קונסולות בדור) וגם הם בקהל הפוטנציאלי לקונסולה כזו של נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 נובמבר 2015, 17:06

זה יוצא זול יותר רק ואך ורק למי שרוצה גם לקנות ניידת וגם לקנות נייחת. אתה בעצם מציע פה אך ורק דבר אחד, באנדל, זה כל מה שזה. השילוב החומרתי בין שני החלקים האלה הוא חסר כל ערך, הרי הניידת הזאת לא תוכל להריץ כלום שהנייחת יכולה, גג סוג של Companion app, אז מה המטרה? אתה לא הולך "לקחת את המשחק שלך איתך", כשהאחת היא יותר חזקה מהפס4 והשניה היא בקושי VITA אז איזה מן חתך מגוחך יהיה בינהן חוץ מאשר משחקי אינדי (וכן, גם NSMB נכנס לשם). שמץ של הגיון אין בזה, הרי כבר היום יש לך בויטה ובפס4 משחקי CROSS BUY (שהם כמובן לרוב אינדים סופר פשוטים, כאלה שרצים גם על הVITA), איך זה שונה מהחזון שלך?

בנושא הבסיס משתמשים, ניידות הולכות ונעלמות מהשוק. הסלולר אוכל להן את נתח השוק. ה3DS הרבה פחות פופולרית מהDS והיורשת שלה תהיה אפילו פחות פופולרית ממנה. בגלל שיחידת הבסיס שלך היא תוסף לניידת (זה לא או זה או זה, מדובר ביחידת בסיס ריקה שלא יכולה לפעול לבד אבל יחידה ניידת שכן. כלומר הנייחת היא אביזר לניידת), מתוך הגדרה היא מוגבלת לבסיס משתמשים של הניידת. האם יהיו אנשים נוספים שיקנו בגלל הקומבו? נגיד. אתה בערך האדם היחיד בפורום הזה שמתלהב מהקונספט אבל נגיד.

בקיצור, מה שאתה מציע מביא יתרון אחד בלבד, מחיר זול יותר למי שרוצה את שתי הקונסולות, סוג של באנדל, ואין ספור חסרונות. אני פשוט בשוק שבשביל CPU של כמה דולרים אתה אשכרה חושב ששווה להפוך את הנייחת של נינטנדו לסוג של SHELL ריק שלא יכול לפעול לבד, פשוט בשוק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 נובמבר 2015, 17:27

אני חושב שבינתים לא ראיתי משהו שגרם לי לתאבון לXBOX או PS4
ולא שהן רעות ,הן מקבלות המון משחקים טובים ,רק שכבעל PC ,אין לי סיבה לקנות אחת מהן כרגע

כן קניתי גם דול שוק 4 וגם גימפאד XBO ,אבל זה מחובר לPC ,למשחקי מכות יש לי כבר שנים גימפאד סגה סאטורן מודל 2 USB
אני רוצה אומנם את טומב רידר 2 ריבוט ,אבל זה אמור לצאת לPC ,רוצה לסים את הילו 4-5 ,אבל לא לקנות קונסולה יקרה לזה
אנצארטד צריך לצאת רק ב2016 ,אבל כניראה גיס שלי יקנה PS4 לאחינים ,ואני פשוט יקנה בילעדים שאני רוצה וישחק שם ,גם אז רק ב2016 יוצא משחק חובה מבחינתי

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 נובמבר 2015, 18:16

אקסנובליד X ,קיבל 8 מגימספוט

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים