bling כתב:סטארפוקס נראה קטסטרופה מכל בחינה, אני די בהלם שפלטניום אחראים על זה, זה מרגיש כמו אחד ממשחקי ה LOW BUDGET שהם מקבלים לעשות ממפיצות מערביות, יכול להיות באמת נינטנדו לא משלמים להם מספיק? קשה להאמין שנינטנדו יזלזלו ככה במותג הזה.
ונראה לי חשוב שיהיה זלדה בהשקה, די, נינטנדו צריכה להחזיר קצת את ההייפ כלפיה, חומרה חזקה + זלדה בהשקה זה מלהיב, כבר אין כח לחכות להבטחות, עם ה WIIU לקח יותר משנה עד שיצא מהם משהו נורמלי והם פחות או יותר זרקו לפח את כל הפור שהיה להם, אסור שזה יקרה שוב.
Laskin כתב:"נראה לי חשוב זלדה להשקה"
זה האמא של האנדרסטייטמנטס...
חוץ מזה - לדעתי הוא יהיה מספיק מתקדם לעומת זלדות קודמים, שלא משנה שלא יהיה "דור הבא" במלוא מובן המילה... מספיק שירוץ ב-60 ויהיה עם AA טוב יותר מגירסת הWII U- וזה כבר נהדר.
הוא עדיין נראה כמו זלדה *מדהים*, ומספיק כדי לגרום לי גם לקנות קונסולה שלהם, אם אני אחשוב שיש לה עתיד ראוי, ואם תהיה במחיר תחרותי.
בקשר לקלאוד - זה לדעתי גם סוג של "אישור" שהרימייק של FF7 יגיע גם לNX.
DrKeo כתב:הפער ביננו עומד בזה שאני חושב שזה רעיון מגוחך שלא רק שלא יביא עוד מכירות, יש לו פוטנציאל להרוס את נינטנדו.
1) ניידת חדשה של נינטנדו תעלה בערך 200$, אתה מדבר על תחנת בסיס של בערך 250$, איך מוכרים את זה ב400$ פלוס משחק ברווח?
2) נניח שכן אפשר למכור את זה ב400$ כי זאת לא הנקודה שלי. אני רוצה רק נייחת, אני משלם 400$ (במקרה המאוד אופטימי שלך) רק כדי להתקע עם ניידת במקום לשלם 299$? ובמקביל אני רואה את הONE והפס4 נמכרות ב250$?
3) אתה באמת מציע ששוק נייחות של נינטנדו יהיה מוגבל לקהל הסופר מצומצם של המשתמשים הניידים? בדור הזה ה3DS הצליחה להזיז רק 55 מליון יחידות ואתה מדבר על קונסולה שתהיה בת 5 עוד כמה חודשים, היא בסוף חייה. אז כמה הניידת הבאה תמכור? 40 מליון? 30 מליון? אתה בעצם מציע שהנייחת תהיה אביזר לניידת שעוד 5 שנים יהיה אותה לבערך 30-40 מליון אנשים? ברצינות? להיות סגה CD לקונסולה פופולרית כמו המגדרייב?
4) כשהמכירות של הWI צללו לתחת, המכירות של הDS הצילו את נינטנדו מדוחות מזעזעים. כשהמכירות של הWIIU לא התרוממו, המכירות של ה3DS הצילו אותה שוב והיום כנראה יחד עם האמיבו הביאו אותה לרווחים קלים. ברגע שאתה מאחד את שתי הקונסולות שלה לאחת, אתה שם את כל הביצים בסל אחד.
אז מה המטרה של זה? מה היתרון? אוקיי, קבלת ניידת וניחת במחיר טוב. אבל אם רצית רק נייחת שלמת פרמיה ענקית לקונסולה שלא רצית. אז איפה היתרון? אתה רוצה שהפיתוח לשתיהן יהיה פשוט כי הן משתפות את הזיכרון והCPU (לא שזה באמת משנה למפתחים, באמת שאפס יתרונות)? שים בנייחת את אותו CPU וזיכרון ותמכור את הנייחת ב299$. הופס, יש לך בדיוק אחד לאחד מה שאתה רוצה רק בחלוקה הגיונית (למרות שלא ברור לי למה שתרצה CPU מעפן בנייחת, אולי גרסה חזקה יותר של בדיוק אותו CPU).
באמת שאני רואה רק חסרונות ואפס יתרונות להצעה שלך חוץ מאשר לשוק הקטנטן של כמה מליונים שקונים גם את הניידת וגם את הנייחת של נינטנדו.
בנושא הקונספט שלי, הוא מסוגל לעשות כל מה שאתה מדבר עליו רק שהניידת תעלה בסביבות ה199$ כמו שניידת אמורה לעלות והנייחת תעלה 299$ כמו שנייחת צריכה לעלות בסוף 2016 ולהשאר תחרותית. השטיק לא מספיק שטיקי בשבילך? השטיק הזה הוא פנטזיה של נינטנדו כבר 15 שנים וכאן היא סופסוף תממש אותו, הקונסולה לא תהפוך ליקרה יותר בגללו כמו ברעיון שאתה מציע או הWIIU והוא מכיל את הרעיון שלך פלוס נותן עוד המון פונקציונאליות. אז לא ברור לי איך הרעיון שלך הוא סוג של Subset של הרעיון שלי, הוא יקר יותר והוא שם את נינטנדו בסיכון אבל איכשהו הפיתרון הסולידי יותר, הזול יותר והפחות מסוכן נשמע לך מנותק.
DrKeo כתב:כרגע מעיין פרילוק בלילה כלכלי דברה על שישי השחור ואמרה שאחת המתנות הפופולריות היא נינטנדו wii מדגם u. וכך במשפט אחד סוכם כל הכישלון של הוויו.
Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:כרגע מעיין פרילוק בלילה כלכלי דברה על שישי השחור ואמרה שאחת המתנות הפופולריות היא נינטנדו wii מדגם u. וכך במשפט אחד סוכם כל הכישלון של הוויו.
זה קצת כמו לשמוע מישהו שעדין אומר שהוא לא רוצה ONE, בגלל שאתה חייב להיות כל הזמן אונליין.
DrKeo כתב:או במילים אחרות, הרעיון הזה הוא קטסטרופה כי כל מה שאתה יכול לעשות בחומרה משותפת אתה יכול לעשות בחומרה נפרדת וכשהחומרה נפרדת הנייחת יכולה לעלות 300$ כמו קונסולה נורמאלית והניידת יכולה לעלות 200$ כמו קונסולה נורמאלית ולהיות שתי יחידות עצמאיות, לא סוג של תלות אביזרים בזויה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים