MGS FREAK כתב:החיפוש נמשך, ומצאתי מועמד מכובד: http://ksp.co.il/?select=.268..271..853 ... axprice=0#
מה אתם אומרים ?
ומישהו יכול להסביר לי מה העניין של שני כוננים קשיחים ? ולמה רק אחד מהם הוא SSD (אם אני מבין נכון) ?
Nucleus_Dawn כתב:MGS FREAK כתב:החיפוש נמשך, ומצאתי מועמד מכובד: http://ksp.co.il/?select=.268..271..853 ... axprice=0#
מה אתם אומרים ?
ומישהו יכול להסביר לי מה העניין של שני כוננים קשיחים ? ולמה רק אחד מהם הוא SSD (אם אני מבין נכון) ?
לא מכובד בכלל. 950M זה כרטיס מאוד חלש. לא יריץ לך משחקים הרבה יותר מורכבים מפיפ"א, לדעתי.
העניינים של שני כוננים קשיחים נובע מכך שSSD הרבה יותר מהיר, אבל גם הרבה יותר יקר. אז שמים כונן HDD גדול וכונן SSD קטן, לאכסון של כל מיני דברים זמניים יותר, או בשביל איזה משחק אחד כל פעם.
MGS FREAK כתב:הקפצה.
או המלצה על כל מחשב אחר (מה, כולם פה משחקים רק על נייחים ?)
Nucleus_Dawn כתב:MGS FREAK כתב:הקפצה.
או המלצה על כל מחשב אחר (מה, כולם פה משחקים רק על נייחים ?)
ברור. מעטים מאוד המחשבים הניידים שמסוגלים לספק ביצועים טובים וגם הם בקושי נייחים, כי הם שוקלים 3-5 ק"ג.
Klayman כתב:קח בחשבון שלהסתובב עם מחשב של מעל ל3 ק''ג על הגב זה לא כיף. גם אם אתה מגיע ללימודים באוטו, ועל אחת וכמה וכמה אם אתה מתכוון להגיע בתחבורה ציבורית. זה גם די סותם לך את כל התיק לכל דבר אחר.
Laskin כתב:כי אתה בעצמך כתבת:
"בכל מקרה, רוב המשחקים שאני רואה את עצמי משחק בהם הם משחקים ישנים מ-GOG, משחקי אינדי למינהם, החינמיים של ואלב ובליזארד, והשלמות פערים כמו Fallout 3 לדוגמא. המשחקים הכי חדשים שאני אולי רואה את עצמי רוכש (וברור לי שכאן אני כבר די pushing it ולכן לא מגזים עם הציפיות) הם GTA5, וויצ'ר 3 (כדי לסיים את הטרילוגיה שקיבלתי את שני חלקיה הראשונים בחינם מ-GOG ועדיין לא שיחקתי בהם) ו-Fallout 4 במידה שהוא ירוץ טוב ויראה מספיק טוב על מדיום-היי."
אז עדיף לך כבר להסתובב עם לפטופ ממש קל ומגניב, ולשחק בו משחקי GOG ולהשאיר את המשחקים הכבדים יותר לקונסולה.
DrKeo כתב:אני אשתף אותך בסיפור אמיתי. כשהתחלתי ללמוד קניתי לפטופ גיימינג בכמעט 6000 שקלים, חשבתי שאני גאון, שאני אוכל גם לשחק במה שבה לי וגם להנות איתו בלימודים. אז המציאות התפוצצה לי בפנים. כשכולם נהנו בלימודים מתיק ששוקל קילו וקצת, אני הייתי תקוע עם לפטופ של 3 קילו, מזיע, סובל, איום ונורא (תאמין לי, אם יש מקום שאתה לא רוצה להסתובב בו מזיע זה הבינתחומי). ובגזרת המשחקים? עברה בדיוק שנה ובערך כלום לא רץ עליו כמו שצריך. מה לעשות, לפטופ גיימינג לא באמת שורד יותר מדי, 6000 שקלים יתנו לך ביצועים של מחשב נייח ב3000. בסופו של דבר לפטופ גיימינג הוא הרע מכל העולמות, ביצועים חלשים מאוד לגיימינג ולא נייד מספיק בשביל להיות מחשב נייד.
מה אתה באמת צריך לעשות? במקום להוציא 6000 על לפטופ גייימינג, תוציא 4000 על מחשב נייח חזק ועוד 2000 על לפטופ קל ונוח ללימודים.
MGS FREAK כתב:ואני בגישה שתמיד כדאי ללכת על אוברקיל כשזה נוגע לביצועים של מחשב, תקן אותי אם אני טועה.
Laskin כתב:MGS FREAK כתב:ואני בגישה שתמיד כדאי ללכת על אוברקיל כשזה נוגע לביצועים של מחשב, תקן אותי אם אני טועה.
אתה לא טועה, אבל זה לא תופס לניידיםהמחיר של מחשב "אובר קיל" נייד הוא פשוט לא שווה את הכסף, והוא בדר"כ ממש ממש לא יעיל, כבד, מתחמם, נגמרת סוללה תוך 45 דקות ובעצם הוא מאבד את כל ה"ניידות" שלו, ועדיין חלש ממחשב נייח שעולה חצי.
DrKeo כתב:אז זה אומר שאתה הולך על לפטופ + נייח?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 11 אורחים