bling כתב:DrKeo כתב:bling כתב:נתון ריק לגמרי? אתה צוחק?
הנתון הזה לא סתם נקבע ראנדומלית, הוא מבוסס על ביקוש, הזמנות מוקדמות וכו׳
זה עדיין לא נמכר אבל לבטל אותו כחסר משמעות זה לא רציני, עובדה שהם שלחו כמעט פי 2 מסקיירים בזמנו וסקיירים מכר אדיר, הגיוני שהוא לפחות יגיע למספרים האלו (תלוי גם בפה לאוזן שנשמע לא בדיוק היסטרי וגם הממוצע הטיפונת מאכזב יכול לפגוע בו, אבל עדיין סביר להניח שיגיע לשם)
אני חושב שלטומב ריידר יש סיכוי טוב להכתש על ידו, התקווה היחידה זה שיש קהל גדול של אנשים שנמאס להם מעולמות פתוחים והם לא שחקני מולטי והם הלכו דווקא על טומב ריידר במקום פולאאוט, קוד ובאטלפרונט שהולכים לשלוט בחודש הזה.
אני מהמר על כשלון יחסי מבחינת שיגור אבל שכן יקנו אותו מספיק אנשים בהמשך כשירד המחיר, אנשים סימנו אותו בראש שלהם אבל הם מעדיפים משחקים אחרים ומצופים יותר כרגע, לא יודע אם בסופו של דבר סקוור תהיה מרוצה ממנו, לטעמי הם היו צריכים לשחרר אותו בחודשים בין AK להיילו או אפילו במקביל להיילו לאור הכישלון שלו, הוא בטח לא היה מאיים עליו יותר מדי (למרות שבמקרה של היילו זו חוכמה בדיעבד)
הנתון נקבע על ידי כושר השכנוע של המפיצה מול החנויות והזמנות מראש. עכשיו כשיש תגובות קרות (באופן יחסי) ותלונות על באגים שוברי משחק, לך תדע מה יקרה למכירות. הנתון הזה הוא לגמרי זיוף שיווקי, "תראו כמה עותקים הצלחנו לשכנע את החנויות לקנות". הרבה פעמים זה מתפוצץ להם בפנים.
ובנושא TR, אני בנושא התערבויות דברתי על המצב שלו בגיל שנה, השיגור יהיה טוב או לא טוב, בסופו של דבר מדובר במשחק איכותי בלעדי שהקודם מכר מליונים ונדחף בכל באנדל אפשרי בשנה הקרובה אז אני עדין מרגיש בטוח.
התגובות אכן קרות באופן יחסי, גם בסטים שזה נראה שכולם קוטלים את המשחק יש רוב של כמעט 80 אחוז מרוצים שאוהב וזה מדגימה די קורית של שחקנים.
עכשיו תחשוב במונחים של 12 מליון, אין פה מקרה של אססינס קריד יוניטי שהתגובות זוועה, רק חלק מאוכזבים, זה די נפוץ במשחקים שהם לא קונצנזוס מוחלט בקרב השחקנים, גם מגס5 כזה...
הנתון הזה לא זיוף שקרי ב 100 אחוז ובביטול מוחלט כמו שאתה עושה, הוא כן מעיד על השקה גדולה מאוד, תרצה או לא, אפילו אתר פורנו מסויים שחרר נתונים שהיתה ירידה של 10 אחוז בפעילות האתר ביום שפולאאוט שוחרר, הוא המשחק הכי נמכר באמאזון ל 2015, הכי משוחק בסטים, להגיד ש 12 מליון לא אומר כלום זו בדיחה,זו כן אינדיקציה להשקה מעולה ואין משהו קטסטרופלי עם המשחק שירמוז על כשלון בסגנון שכולם מחזירים את המשחק או משהו, מקסימום הרגליים לא יהיו ארוכות כמו שהיו יכולות להיות עם ממוצע 9 פלוס והכתרות של GOTY מצד כולם אבל עדיין יש פה הצלחה גדולה.
בקשר לטומב ריידר, קשה לי להכנס לחישובי מספרים כי אני חושב שהמשחק ימכר יפה כשירד למחירים נמוכים, זאת אומרת שאנשים כן מעוניינים לשחק בו, רק לא עכשיו ובמחיר מלא, אז זה שהוא יגיע לכמה מליונים בזכות זה שימכר ב 15$ זה לא בדיוק מלהיב, התחזית שלי איתו זה שתהיה לו השקה רעה במחיר מלא ושבסופו של דבר הוא לא יחשב להצלחה גדולה גם אם ישיג מספרים סבירים.
bling כתב:אני לא חושב שזה יתפוצץ להם, די ברור שהיתה למשחק השקה מעולה וכבר לפני שיצאו נתונים היו אנקדוטות שהעידו על כך, הנקודה היא שמספר של משלוח כזה אומנם לא אומר שהם מכרו מספר דומה אבל כן מעיד על השקה גדולה ומכירות של כמה מליונים טובים.
בהקשר לדיון שלנו, אני מסתכל על כל ההשקות הבומבסטיות האלו ושואל את עצמי מה נשאר לטומב ריידר מכל העוגה הזו? והשבוע יוצא באטלפרונט שיעיף עוד כמה מליונים... לא רואה איך טומב ריידר מצליח בתנאים כאלו ועוד על פלטפורמה שפחות מזוהה עם המותג מאשר הפלייסטיישן.
דרך אגב היום במדור המחשבים של ממון פולאאוט 4 קיבל את הכתבה הראשית הגדולה, לא זוכר מתי פעם אחרונה הם הקדישו לביקורת של משחק כתבה ראשית במקום הטור הקטן הרגיל, מבחינת הייפ בקרב קהל הקור היחסית כבד זה נראה לי המשחק הגדול של השנה, יותר מהוויצ׳ר, באטמן ומגס5.
bling כתב:לא אמרתי בחיים שהוא יגיע ל GTA, רק שההשקה היתה מעולה וההימור שלי שטומב ריידר לא רץ משהו במחיר השקה לאור הנסיבות הללו.
bling כתב:לא יודע מי טען את זה אבל ברור שאין לו מושג, גם אם פולאאוט 4 היה הפולאאוט המושלם (שהוא לא) אין לו את הפוטנציאל המסחרי להגיע למכירות של עולם פתוח פשע ברמה גבוהה, זה קשור לז׳אנרים וסגהון ולא לאיכות, כמו שמגס מושלם אף פעם לא ידגדג את COD.
ואני חושב שההימור צריך להיות האם טומב ריידר יהיה הצלחה, זה שהוא יוכל להגיע לכמה מליונים במבצעי כסאח בסופו של דבר למרות כישלון בהשקה זה לא אומר הרבה, הדיעה שלי זה שהם עשו מהלכים שגויים עם המשחק הזה מהבלעדיות הזמנית ועד תאריך היציאה, חבל, כי זה משחק ממש טוב.
אני מקווה שהפיצוי של מייק גדול מספיק.
DrKeo כתב:אני חולה על הPC אבל צריך לצאת מהסרט שמשחקים בPC מוכרים יותר, ב99% מהמקרים משחקים מוכרים טוב יותר על הקונסולות. היוצאי דופן לרוב הן מדינות כמו גרמניה או רוסיה.
בנושא TR, אין ספק שהם הוציאו את המשחק בזמן רע. הם כבר עשו את זה בעבר עם AW שRDR רצח אותו (בסוף היה לו זנב ארוך עם כמעט 5 מליון מכירות אבל בשיגור הוא היה כישלון) אבל אפשר לחשוב שQ1 כזה ריק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 59 אורחים