נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי kririn » 14 נובמבר 2015, 19:50

בעניין הילו ,כמו שאמרתי מיקודם ,והרבה אחרים אמרו
יש המון תחרות בזאנר הזה ,על הXBO ,והילו 5 יצא גם בתקופה של כמה השקות גדולות
פלאוט 4 \באטלפרונט \טומב רידר \COD חדש
זמן קצר לפני יצא גם אססין קריד חדש

בנוסף לזה MS הפסיקו לדווח כמה הXBO מוכרת ,שזה סימן שאלה גדול ,יש סיכוי טוב שהמכירות חומרה לא טובות במיוחד
"זונות גרפיקה" ,לדוגמה לא יקנו XBO
ולקזואלים יש טאבלטים וסמארטפונים

ולילדים יש סמארטפונים טאבלטים ו3DS

בכל מקרה בנוגע לטומב רידר 2,MS החליטו גם על גרסת 360 ,שזה לטעמי כן טוב לגימרים (לא כולם רצים לקנות קונסולה חדשה )
אבל צריך לזכור ,שהמכירות תוכנה ב360 צנחו לרמה מאוד נמוכה ,אני מעריך שהרבה מאוד מאלו שעדין משחקים במשחקים חדשים ל360
פרצו אותה ,ומשחקים בפרוצים
טומב רידר 2 גם בבילעדיות זמנית ,לפי הבנתי ,ובטח הרבה מצפים שתוך שנה או פחות ,המשחק יצא לPC וPS4 ואולי לNX
זה פשוט לא משחק לקנות קונסולה בשבילו ,למרות שהוא טוב
הסיפור היה אחרת עם MS היתה קונה את הזיכיון לגמרי ,כמו שהיה עם גירס בסוף

זה היה יכול להיות מתחרה ראוי לסדרת אנצארטד ,אבל בגלל הזמניות זה שטויות

בגדול אני די מצפה שהדור הזה של הקונסולות ינטש די מהר ,הקונסולות פשוט חלשות יחסית ,והיו חלשות יחסית מההשקה
מחירי המשחקים לאומת זאת די יקרים ,גם שהמחיר באותו המחיר של המשחק לPC
גרסאות הPC (תלוי במחשב) ,נותנות לרוב ביצועים וגרפיקה הרבה יותר טובים
ואפשר לישתמש בדול שוק 4 או בגימפאד XBO במחשב ,ומי שבאמת רוצה יכול לחבר גם גימפאד פרו ,עם קצת משחקים בתוכנה צד שלישית

אנחנו גם לא בתקופה שמשחקים מסוימים יוצאים לקונסולות ואחרים לPC ,המולטיפלטפורם אפך רחב יותר
אומנם יש יוצאים מהכלל ,אבל רוב הגדולים מינוס בלעדים ,ומשחקים כמו טוטל אוור ,יוצאים גם וגם

הקונסולות עדין יכולות להצליח ,אבל זה צריך להיות כמו בעבר שהצליחו ,וזה במחירים נמוכים יותר
יותר מבצעים למשחקים (כמו סטים) ,חומרה זולה יותר
שאנשים יוכלו לקנות באיזה 300$ קונסולה +משחק כדבר רגיל ,ולא בלאק פראידי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2015, 23:43

bling כתב:
DrKeo כתב:
bling כתב:נתון ריק לגמרי? אתה צוחק?

הנתון הזה לא סתם נקבע ראנדומלית, הוא מבוסס על ביקוש, הזמנות מוקדמות וכו׳
זה עדיין לא נמכר אבל לבטל אותו כחסר משמעות זה לא רציני, עובדה שהם שלחו כמעט פי 2 מסקיירים בזמנו וסקיירים מכר אדיר, הגיוני שהוא לפחות יגיע למספרים האלו (תלוי גם בפה לאוזן שנשמע לא בדיוק היסטרי וגם הממוצע הטיפונת מאכזב יכול לפגוע בו, אבל עדיין סביר להניח שיגיע לשם)

אני חושב שלטומב ריידר יש סיכוי טוב להכתש על ידו, התקווה היחידה זה שיש קהל גדול של אנשים שנמאס להם מעולמות פתוחים והם לא שחקני מולטי והם הלכו דווקא על טומב ריידר במקום פולאאוט, קוד ובאטלפרונט שהולכים לשלוט בחודש הזה.

אני מהמר על כשלון יחסי מבחינת שיגור אבל שכן יקנו אותו מספיק אנשים בהמשך כשירד המחיר, אנשים סימנו אותו בראש שלהם אבל הם מעדיפים משחקים אחרים ומצופים יותר כרגע, לא יודע אם בסופו של דבר סקוור תהיה מרוצה ממנו, לטעמי הם היו צריכים לשחרר אותו בחודשים בין AK להיילו או אפילו במקביל להיילו לאור הכישלון שלו, הוא בטח לא היה מאיים עליו יותר מדי (למרות שבמקרה של היילו זו חוכמה בדיעבד)

הנתון נקבע על ידי כושר השכנוע של המפיצה מול החנויות והזמנות מראש. עכשיו כשיש תגובות קרות (באופן יחסי) ותלונות על באגים שוברי משחק, לך תדע מה יקרה למכירות. הנתון הזה הוא לגמרי זיוף שיווקי, "תראו כמה עותקים הצלחנו לשכנע את החנויות לקנות". הרבה פעמים זה מתפוצץ להם בפנים.

ובנושא TR, אני בנושא התערבויות דברתי על המצב שלו בגיל שנה, השיגור יהיה טוב או לא טוב, בסופו של דבר מדובר במשחק איכותי בלעדי שהקודם מכר מליונים ונדחף בכל באנדל אפשרי בשנה הקרובה אז אני עדין מרגיש בטוח.

התגובות אכן קרות באופן יחסי, גם בסטים שזה נראה שכולם קוטלים את המשחק יש רוב של כמעט 80 אחוז מרוצים שאוהב וזה מדגימה די קורית של שחקנים.

עכשיו תחשוב במונחים של 12 מליון, אין פה מקרה של אססינס קריד יוניטי שהתגובות זוועה, רק חלק מאוכזבים, זה די נפוץ במשחקים שהם לא קונצנזוס מוחלט בקרב השחקנים, גם מגס5 כזה...

הנתון הזה לא זיוף שקרי ב 100 אחוז ובביטול מוחלט כמו שאתה עושה, הוא כן מעיד על השקה גדולה מאוד, תרצה או לא, אפילו אתר פורנו מסויים שחרר נתונים שהיתה ירידה של 10 אחוז בפעילות האתר ביום שפולאאוט שוחרר, הוא המשחק הכי נמכר באמאזון ל 2015, הכי משוחק בסטים, להגיד ש 12 מליון לא אומר כלום זו בדיחה,זו כן אינדיקציה להשקה מעולה ואין משהו קטסטרופלי עם המשחק שירמוז על כשלון בסגנון שכולם מחזירים את המשחק או משהו, מקסימום הרגליים לא יהיו ארוכות כמו שהיו יכולות להיות עם ממוצע 9 פלוס והכתרות של GOTY מצד כולם אבל עדיין יש פה הצלחה גדולה.

בקשר לטומב ריידר, קשה לי להכנס לחישובי מספרים כי אני חושב שהמשחק ימכר יפה כשירד למחירים נמוכים, זאת אומרת שאנשים כן מעוניינים לשחק בו, רק לא עכשיו ובמחיר מלא, אז זה שהוא יגיע לכמה מליונים בזכות זה שימכר ב 15$ זה לא בדיוק מלהיב, התחזית שלי איתו זה שתהיה לו השקה רעה במחיר מלא ושבסופו של דבר הוא לא יחשב להצלחה גדולה גם אם ישיג מספרים סבירים.

אני לא אומר שהוא לא ימכור 12 מליון או שזאת לא אנדקציה טובה, רק שדבר כזה יכול בסוף להתפוצץ להם בפנים. GTA לא שלח 12 מליון יחידות לחנויות בזמן הזה אז אתה חושב שהמשחק ימכור יותר מ50 מליון יחידות? אני רק אומר שה12 מליון האלה הם כמה בת'זדה הצליחה לשכנע חנויות לקנות. אני בטוח שהם הצליחו לשכנע אותם בעזרת נתונים של סקרים וההזמנות מראש כך שהמספר לא ראנדומאלי ומופרך לגמרי, אבל זה שמכריזים לך מראש ששלחו X זאת עדין לא אנדקציה כמה המשחק ימכור. הקודם אגב מכר 12+ מליון יחידות כך שאין לי ספק שהמשחק הזה יזיז בסוף את כל ה12 מליון שהוא שלח, פשוט אני לא חושב שיש כאן את השיגור הגדול בהסטוריה בערך עם 12 מליון יחידות על ההתחלה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2015, 14:40

אני לא חושב שזה יתפוצץ להם, די ברור שהיתה למשחק השקה מעולה וכבר לפני שיצאו נתונים היו אנקדוטות שהעידו על כך, הנקודה היא שמספר של משלוח כזה אומנם לא אומר שהם מכרו מספר דומה אבל כן מעיד על השקה גדולה ומכירות של כמה מליונים טובים.

בהקשר לדיון שלנו, אני מסתכל על כל ההשקות הבומבסטיות האלו ושואל את עצמי מה נשאר לטומב ריידר מכל העוגה הזו? והשבוע יוצא באטלפרונט שיעיף עוד כמה מליונים... לא רואה איך טומב ריידר מצליח בתנאים כאלו ועוד על פלטפורמה שפחות מזוהה עם המותג מאשר הפלייסטיישן.

דרך אגב היום במדור המחשבים של ממון פולאאוט 4 קיבל את הכתבה הראשית הגדולה, לא זוכר מתי פעם אחרונה הם הקדישו לביקורת של משחק כתבה ראשית במקום הטור הקטן הרגיל, מבחינת הייפ בקרב קהל הקור היחסית כבד זה נראה לי המשחק הגדול של השנה, יותר מהוויצ׳ר, באטמן ומגס5.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 נובמבר 2015, 16:35

סקיירים מכר 20 מיליון יחידות, למעשה זה הכותר השני הכי חזק בשוק אחרי GTA. הם לא צריכים לשכנע אף אחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2015, 16:59

bling כתב:אני לא חושב שזה יתפוצץ להם, די ברור שהיתה למשחק השקה מעולה וכבר לפני שיצאו נתונים היו אנקדוטות שהעידו על כך, הנקודה היא שמספר של משלוח כזה אומנם לא אומר שהם מכרו מספר דומה אבל כן מעיד על השקה גדולה ומכירות של כמה מליונים טובים.

בהקשר לדיון שלנו, אני מסתכל על כל ההשקות הבומבסטיות האלו ושואל את עצמי מה נשאר לטומב ריידר מכל העוגה הזו? והשבוע יוצא באטלפרונט שיעיף עוד כמה מליונים... לא רואה איך טומב ריידר מצליח בתנאים כאלו ועוד על פלטפורמה שפחות מזוהה עם המותג מאשר הפלייסטיישן.

דרך אגב היום במדור המחשבים של ממון פולאאוט 4 קיבל את הכתבה הראשית הגדולה, לא זוכר מתי פעם אחרונה הם הקדישו לביקורת של משחק כתבה ראשית במקום הטור הקטן הרגיל, מבחינת הייפ בקרב קהל הקור היחסית כבד זה נראה לי המשחק הגדול של השנה, יותר מהוויצ׳ר, באטמן ומגס5.

המשחחקים של בתזדה עם זנב ארוך, אין מצב שיש על ההתחלה הם ימכרו 12 מליון, זה יותר מGTA5 שיצא על בסיס משתמשים גדול פי 5 ופופולרי בהרבה מכל משחק בתזדה. אולי FO4 יעבור את סקיירים אבל יגיע לGTA? אין מצב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2015, 17:11

לא אמרתי בחיים שהוא יגיע ל GTA, רק שההשקה היתה מעולה וההימור שלי שטומב ריידר לא רץ משהו במחיר השקה לאור הנסיבות הללו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2015, 17:34

bling כתב:לא אמרתי בחיים שהוא יגיע ל GTA, רק שההשקה היתה מעולה וההימור שלי שטומב ריידר לא רץ משהו במחיר השקה לאור הנסיבות הללו.

הטענה הוא שהוא מכר יותר מGTA5 בשיגור ויותר ממה שFO3 מכר כל חייו. מצטער, אני לא קונה את זה. ברור שהמשחק ימכור מדהים אבל לי זה נשמע כמו מפיצה שהצליחה למכור לחנויות כמות גדולה מאוד של משחקים, לא משחק שממש מכר לצרכנים יותר מGTA5.

בנושא TR, אין לי מושג איך הוא ישגר (הרי בסופו של דבר כל המשחקים שיצאו עכשיו שאתה מציין הם משחקי מולטי ו-FO4 הוא מגה RPG, אני בטוח שנשאר קהל לא קטן ש-TR ממלא לו בדיוק את החור) אבל אני יודע שעד החגים הבאים הוא ימכור ממש טוב כי אם השיגור יהיה טוב או רע, זנב ארוך יהיה לו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 09:43

לא יודע מי טען את זה אבל ברור שאין לו מושג, גם אם פולאאוט 4 היה הפולאאוט המושלם (שהוא לא) אין לו את הפוטנציאל המסחרי להגיע למכירות של עולם פתוח פשע ברמה גבוהה, זה קשור לז׳אנרים וסגהון ולא לאיכות, כמו שמגס מושלם אף פעם לא ידגדג את COD.

ואני חושב שההימור צריך להיות האם טומב ריידר יהיה הצלחה, זה שהוא יוכל להגיע לכמה מליונים במבצעי כסאח בסופו של דבר למרות כישלון בהשקה זה לא אומר הרבה, הדיעה שלי זה שהם עשו מהלכים שגויים עם המשחק הזה מהבלעדיות הזמנית ועד תאריך היציאה, חבל, כי זה משחק ממש טוב.
אני מקווה שהפיצוי של מייק גדול מספיק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 נובמבר 2015, 10:40

טומב רידר בסוף ימכור טוב ,כרגע הוא זמין רק לXBO ו360
אחת קונסולה מתה ,השניה מקום שני רחוק

חכו שהמשחק יצא לWIN וPS4

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 11:34

כשהוא יצא לפס4 במחיר כמעט מלא הוא יהיה רלוונטי כמו סדאם חוסיין, כבר פספסו את הרכבת על הפלטפורמה הזו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2015, 12:14

לאו דווקא. אם ישימו בפנים את כל הDLC שיהיו עד אז, ויוציאו אותו כגירסת GOTY עם שיפורים גרפיים וכו' - זה כן יכול למכור סבבה+, ויהיה שווה מחיר מלא

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 12:29

איזה DLC יוצא בכלל למשחק הזה?

איזה שיפורים גראפיים הם כבר יכניסו? זה לא פורט ל PC סטייל GTA5 שקיבל הרבה שיפורים, זה PS4, ההבדלים לא כאלו גדולים.
סבבה ישפרו את ה IQ עם AA טוב יותר, יהיה פחות SHIMMERING ואולי FPS קצת יותר יציב (אלו החסרונות הגדולים של גרסת ה ONE- רמת IQ לא מדהימה ו FPS לא יותר מסביר), ממש שווה לחכות שנה במחיר מלא מה אני אגיד לך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 13:31

bling כתב:לא יודע מי טען את זה אבל ברור שאין לו מושג, גם אם פולאאוט 4 היה הפולאאוט המושלם (שהוא לא) אין לו את הפוטנציאל המסחרי להגיע למכירות של עולם פתוח פשע ברמה גבוהה, זה קשור לז׳אנרים וסגהון ולא לאיכות, כמו שמגס מושלם אף פעם לא ידגדג את COD.

ואני חושב שההימור צריך להיות האם טומב ריידר יהיה הצלחה, זה שהוא יוכל להגיע לכמה מליונים במבצעי כסאח בסופו של דבר למרות כישלון בהשקה זה לא אומר הרבה, הדיעה שלי זה שהם עשו מהלכים שגויים עם המשחק הזה מהבלעדיות הזמנית ועד תאריך היציאה, חבל, כי זה משחק ממש טוב.
אני מקווה שהפיצוי של מייק גדול מספיק.

הטענה על למכור יותר מGTA5 היא הטענה של "שלחנו 12 מליון ב24 שעות הראשונות" כי GTA5 שלח קצת פחות (11 ומשהו, לא זוכר במדוייק). שניהם משחקים עם זנב ארוך. אני אומר דבר פשוט, אולי גם 2T וגם בת'זדה הצליחו לשכנע חנויות לקנות בערך אותו מספר עותקים, אבל ב24 שעות הראשונות אני מוכן לשים כסף שGTA5 מכר משמעותית טוב יותר מFO4, ממש ללקוחות.

בנושא TR, נחיה ונראה. קודם בו נראה אותו נכשל בשיגור, אחרי זה נרחם על סקוואר איניקס. אל תשכח שגרסת הPC יוצאת בQ1.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 14:09

הנה רמז ראשון ל"הצלחה" של TR בשיגור, התברג במקום רביעי ב UK, מכר פחות מ 60K עותקים (לפי הנתונים מ GAF- מכר 56,700K לשתי הגרסאות: http://m.neogaf.com/showpost.php?p=185640029), חלוקה- 85-15 לטובת XB1:

http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-16-fallout-4-tops-uk-chart-launch-sales-200-percent-up-on-new-vegas

The full top 10 lies below:

Fallout 4
Call of Duty: Black Ops 3
FIFA 16
Rise of the Tomb Raider
Minecraft: Story Mode
Need for Speed
Football Manager 2016
Lego Dimensions
Assassin's Creed: Syndicate
Halo 5: Guardians

TR בשיגור שלו מכר 183K וגם אז סקוור טרחה להסביר לנו שהם מאוכזבים, מעניין מה חושבים על המספרים האלה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 14:56

אני לא חושב שמישהו ציפה שהוא ימכור יותר מCOD או FO4, אבל רק 50,000+ עותקים זה לא סימן טוב. מצד שני, אם אני לא טועה הטבלה הבריטית לא כוללת באנדלים. גרסת הפס4 של FO4 אגב מכרה יותר מהONE. הטבלה האנדבדואלית נראת ככה:
1) FO4 - פס4
2) FO4 - בוקס
3) COD - פס4
4) COD - בוקס
5) TR - בוקס
6) פיפ"א 16 - בוקס
7) FO4 - מחשב
8) COD - בוקס 360
9) מנג'ר 2016 - מחשב
10) היילו 5 - בוקס

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2015, 15:06

היו צריכים לעשות השקה משותפת עם הPC בינואר ולהפציץ בטבלאות... ללכת ראש בראש מול FO4 וכמובן COD - לא היה רעיון טוב...
לשחקני הONE יש אותם וגם את HALO עוד מחודש שעבר, אין להם זמן לכוסיות עכשיו :P

נדב, ממש לא נראה לי סביר שFO4 מכר פחות על המחשב מאשר לPS4... הדיגיטל בטח אוכל את שתי הגרסאות האחרות ביחד

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 15:08

הייתי זורם איתך על הלא כוללת באנדלים אם לא היה באנדל של פולאאוט 4 שרץ במקביל, הסיכוי שבחרו בבאנדל של TR בכמות משמעותית הוא קלוש.

לאסקין, די בטוח שפולאאוט 4 מכר על הפס4 יותר מעל ה PC, בכל זאת נשלחו 12 מליון יחידות, ברור שכמה מליונים טובים נמכרו, אני בטוח ב 95 אחוז שפולאאוט 4 על הפס4 מכר יותר.

היתרון במשחקי בת׳סדה על הפיסי זה רגליים ארוכות, עם הזמן ועם המבצעים שיהיו יש סיכוי טוב שג׳רסת הפיסי תהיה המוכרת ביותר, אבל בהשקה במחיר מלא אין מצב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 15:21

אני חולה על הPC אבל צריך לצאת מהסרט שמשחקים בPC מוכרים יותר, ב99% מהמקרים משחקים מוכרים טוב יותר על הקונסולות. היוצאי דופן לרוב הן מדינות כמו גרמניה או רוסיה.

בנושא TR, אין ספק שהם הוציאו את המשחק בזמן רע. הם כבר עשו את זה בעבר עם AW שRDR רצח אותו (בסוף היה לו זנב ארוך עם כמעט 5 מליון מכירות אבל בשיגור הוא היה כישלון) אבל אפשר לחשוב שQ1 כזה ריק. אני בטוח שאפשר למצא איזה שבוע ריק בינואר או פברואר אבל מאוחר יותר מזה והם מתקרבים יותר מדי לQB. בכל מקרה אם הייתי צריך לבחור בין הצלחה של TR או QB אני לגמרי הולך על QB. לפחות אני יודע שTR חדש יהיה כך או כך, רמדי לעומת זאת היא חברה עצמאית במצב מסוכן בהרבה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 15:26

פיסי היא פלטפורמה חזקה יותר מבעבר אבל כשזה מגיע ל AAA במחיר מלא הקהל של הקונסולות עדיין יותר מורגל למנטליות הזו של לשלם מחיר כזה על משחק, הקהל של הפיסי הוא בעל יותר מנטליות של סיילים והנחות, קשה לו להוציא בקלות מחיר מלא כמו לשחקן קונסולות ממוצע.

בקשר ל TR, למה אתם מחפשים את שנה הבאה, מה רע בלהוציא אותו באוגוסט למשל? בהנחה שהוא יכל לצאת כמובן, אבל עדיף לשים אותו אפילו מול מטאל גיר או לדחות אותו לדצמבר לחודש של Just Cause 3, העיתוי הנוכחי מול המפלצות הכי גדולות של השנה הוא אומלל ברמות.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 16 נובמבר 2015, 15:29, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2015, 15:27

DrKeo כתב:אני חולה על הPC אבל צריך לצאת מהסרט שמשחקים בPC מוכרים יותר, ב99% מהמקרים משחקים מוכרים טוב יותר על הקונסולות. היוצאי דופן לרוב הן מדינות כמו גרמניה או רוסיה.

בנושא TR, אין ספק שהם הוציאו את המשחק בזמן רע. הם כבר עשו את זה בעבר עם AW שRDR רצח אותו (בסוף היה לו זנב ארוך עם כמעט 5 מליון מכירות אבל בשיגור הוא היה כישלון) אבל אפשר לחשוב שQ1 כזה ריק.

כן, אם אתה מחשיב את כל שתי/שלושת הקונסולות ביחד (תלוי בדור), אז הנתון הזה איכשהו נכון... אבל כל קונסולה בנפרד? ועוד משחק FO? קשה לי להאמין

בקשר לQ1 2016 - הוא באמת מפוצץ, אבל ינואר היה יכול להיות הרבה יותר טוב. הרבה, הרבה יותר טוב :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 15:32

לאסקין, הוויצ׳ר 3 מכר בשיגור הכי הרבה על הפס4, משחק שלא היה קיים בכלל על הפלטפורמה, אין ספק שעם פולאאוט זה עוד יותר מובן מאליו, הקהל שם סאקר לעולמות פתוחים לא פחות מעל הפיסי, זה לא שכל קהל הקונסולות הוא מיינסטרים ברמה של COD ו FIFA, יש הרבה שחקנים עם מנטליות דומה לשחקני פיסי בחלק מהז׳אנרים (מן הסתם לא אסטרטגיה ו RTS, שהם המחסום האחרון שנשאר על הקונסולות, אבל עולמות פתוחים סטייל פולאאוט, סקיירים והוויצ׳ר? ברור)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 נובמבר 2015, 15:43

טוב, אולי באמת בשבוע ההשקה זה עוד הגיוני, אבל בכל אופן אתה בטוח שהוויצ'ר מכר יותר בשיגור כולל דיגיטלי?
לפי זה (נתון מתחילת יוני):
http://www.dsogaming.com/news/the-witch ... c-version/
1.3 מליון מתוך 4 - היו על הPC.

כך שגם אם הPS4 כן מכרה בערך 1.7 מליון והONE קרוב למליון, עדיין זה מספרים די קרובים, ומשום מה אצלי בראש FO4 הוא משחק שמאוד מזוהה עם הPC.
אבל יכול להיות שזה סתם בגלל שגירסת הPC נמכרה כמו לחמניות רק אחרי שירד המחיר... אף פעם לא ממש אהבתי משחקים של החברה אז אני פחות עוקב ^_^

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 נובמבר 2015, 15:47

כן, גם בנפרד הקונסולות מוכרות יותר מהPC. כלומר לפחות הפופולרית בחבורה. לרוב אם תפצל את המכירות לפי פלטפורמה, הPC יהיה מקום שני או שלישי, כמעט אף פעם לא ראשון.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 נובמבר 2015, 15:48

דווקא הוויצ׳ר יותר הגיוני שימכור טוב יותר על הפיסי מאשר הפס4, זה שמותג פיסי שלעולם לא הופיע בכלל על הפלפורמה הצליח למכור טוב יותר רק אומר לך מה יקרה במצב של פולאאוט שגם שחקני פלייסטיישן (וגם 360, שהרבה מהם נמצאים על הפס4 ואולי זה גם מה שעזר למכירות של הוויצ׳ר 3 על הפלטפורמה) למדו להכיר בדור שעבר עם 2 משחקים בסדרה.

וכן זה נכון בעיקר לתקופה הזו של מחיר מלא, יכול להיות שהפיסי יעבור את כולם כשיתחילו המבצעים השונים, יש הרבה שחקני פיסי למותג רק שהם מעטים יותר מכמות שחקני הקונסולה שמוכנים להוציא 60 דולר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 נובמבר 2015, 17:39

lol טומב ריידר נכתש. לא רק שהוא מכר פחות מהריבוט של 2013 אלה שגם מבחינת SKU גרסת הXB1 של המשחק החדש מכרה פחות גם מגרסת ה360 של הריבוט וגם מגרסת הפס3.
הכי מצחיק שהכל היה צפוי. ההחלטה של SE להסכים לבלעדיות. השחרור באותו יום של פולאאוט. SE ומיקרוסופט אוכלים את הדייסה שהם בישלו. בנתיים 'הליין-אפ הטוב ביותר בהיסטוריה של XBOX' הוא פלופ אחד גדול בהזזת קונסולות.

הנתונים של פולאאוט:

01 (NE) FALLOUT 4 (BETHESDA SOFTWORKS) - 482,000 / NEW

PlayStation 4 (53%) - 255,460
Xbox One (41%) - 197,620
PC (6%) - 28,920

בעוד שסוני עושים חיל עם משחקי צד ג' שיש להם הסכם פרסום איתם, מיקרוסופט לא מצליחים אפילו להביא לידי כך שגרסת הXB1 תמכור יותר במשחקים שלהם יש את ההסכמים כמו במקרה וויצ'ר 3 ועכשיו גם פולאאוט.

הנה השוואה של משחקי COD הקודמים אחרי השבועיים הראשונים באנגליה:

Call of Duty: Black Ops (90%)
First week - 2,000,000
Second week (-85%) - 300,000
First two weeks - 2,300,000

Call of Duty: Modern Warfare 3 (90%)
First week - 1,970,000
Second week (-87%) - 256,100
First two weeks - 2,226,100

Call of Duty: Black Ops II (90%)
First week - 1,540,000
Second week (-81%) - 292,600
First two weeks - 1,832,600

Call of Duty: Ghosts (90%)
First week - 690,000
Second week (-76%) - 165,600
First two weeks - 855,600

Call of Duty: Advanced Warfare (95%)
First week - 730,000
Second week (- 76%) - 175,200
First two weeks - 910,200

Call of Duty: Black Ops III (95%)
First week - 635,000
Second week (-57%) - 273,000
First two weeks - 908,000

Note 1: Ghosts sales were more spread out due to later launches of PS4 and Xbox One, this impacted first weeks' sales.
Note 2: Contrary to other Call of Duty games, BOIII was released on a Friday, not on a Tuesday.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 59 אורחים