Nucleus_Dawn כתב:ראיתי במהלך היומיים האחרונים את כל סרטי מלחמת הכוכבים.
חשבתי לעצמי מתי ראיתי לאחרונה את הסרטים החדשים והפעם האחרונה היתה לפני עשור, כשיצא הסרט השלישי.
המרתון הזה הזכיר וחידד כמה דברים בנוגע לסדרה. קודם כל, הסרטים הישנים התיישנו היטב. למרות האפקטים המיושנים במיוחד (הכי בולט, באופן לא מפתיע, בפרק 4) הקצב שלהם מוצלח, הם כיפיים, הסיפור טוב ומרגש. יש בהם משהו מאוד נאיבי וחביב עם החלוקה הברורה לטוב ורע.
הדבר שהכי ברור לי מהצפיה הזאת, זה עד כמה הסרטים החדשים מחורבנים. תמיד זכרתי שהסרט הראשון מחורבן, אבל עכשיו אני נזכר עד כמה הוא משעמם ומביך. הזכרונות שלי מהסרטים הבאים בטרילוגיה החדשה היו הרבה יותר חיוביים. זכרתי שהם לא היו מדהימים, אבל שהשני היה בסדר ושהשלישי היה אפילו כיפי והיו בו אחלה אפקטים.
אז, מסתבר שלא. הם כולם פשוט מחורבנים. נקודת האור היחידה היו הקרבות בחרבות האור. הכוריאוגרפיה היתה סבירה. השימוש המוגזם בCGI הפך להרבה יותר בולט במרחק של עשור (בטח לעיניים המאומנות של גיימר). הסצינה עם האגס המקולל היתה נוראית. העובדה שהכל מרגיש כל כך מזויף, ממש מעצבנת. לא היה חייל משובט אחד במדים במהלך כל הסרט הזה, שבאמת קיים במציאות. כולם בCGI. כל פעם שמישהו נפל, זה CGI. הדוכס דוקו עושה סלטה, אז זה CGI. איכס.
זה אפילו זלג לסרטים הישנים, עם כמות פסיכית ומכוערת של שינויים. אם זה כמה חיות שהולכות במדבר וברור מאוד שהם גרפיקה ממוחשבת, תוספת של דמויות CGI לסצינות, תוספת של אפקטים מכוערים לR2 כשהוא נפגע. אוף...
זה גורם לי לצפות הרבה יותר לסרט החדש, שיוצא עוד חודש. במיוחד בזכות החזרה לאפקטים פרקטיים וסטים שבאמת קיימים.
ברצינות... FUCK THAT PEAR
מזכיר לי את מה שעברתי לפני איזה שנתיים...
אני לא מסכים שהבעייה היא השימוש המוגזם בCG כמו שלדעתי היא הטקסט, התסריט, הבימוי, המשחק... כל אלו עלובים במיוחד.
כמו שאמרת - רק הכוריאוגרפיה מעולה בטרילוגיה השנייה, ואני מוסיף כמובן את עניין הפס-קול, שלא נופל מהטרילוגיה המקורית.