DrKeo כתב:הרגע דפק לי בדלת נציג של UNLIMITED, מסתבר שמחברים את הבניין שלנו השבוע
Laskin כתב:אני יכול להגיד לך שאני שולח קבצים גדולים יחסית, או מגבה דברים בענן - וזה לוקח שבריר מהזמן שלוקח למי שנמצא באינטרנט הישן
גם הורדת סרטים ב-200 מגה פשוט נהדרת, אבל לא צריך יותר ממאה מגה, והסימטריות משנה המון.
בנוסף - המהירות הרבה יותר יציבה מבזק והוט, וכל הבניין יכול לגלוש בלי שזה יפגע לך במהירות *בכלל*.
120 ש"ח לחודש זה כולל ספק+תשתית, ויש לך 100 מגה סימטרי, יציב ומהיר יותר. לא נראה לי ממש עונה להגדרה של "מחירים אסטרונומים"
200 מגה עולה 170.
אגב, נדב - מנסיון שלי - זה ייקח יותר משבוע עד שתחוברו, אז אל תבנה על לוח הזמנים הזה
Laskin כתב:רגע, כמה אתה משלם לספק+תשתית במאה מגה?
Shlomix כתב:דודי, המון לקוחות של בזק והוט מתלוננים שהם מקבלים רק 90 או 80 ולעיתים אפילו 70 מגה.
אני, למשל, לא הצלחתי אי פעם להגיע למהירות מעל 95 מגה ומדי פעם יש נפילות לאזור ה85-80.
אצל אנלימיטד אני אשלם פחות ואקבל הרבה יותר. רק שיגיעו כבר.
DrKeo כתב:אז מה התלונה דודי? 30 שקל זול יותר ואינטרנט טוב בהרבה. מה רע בהעלאה גבוהה? זה טוב לפינגים, זה משפר זמן תגובה של אתרים וכשאתה כבר מעלה דברים (אין לך דרופ בוקס? גוגל פוטוס? שולח סרטונים בוואטסאפ?).
DrKeo כתב:Nvidia מודיע שJc3 לא יתמוך בsli כי המנוע שלו לא תואם טוב לשימוש בכמה gpu. מתחיל להיות קצת טרנד לאחרונה.
Laskin כתב:אני משלם על 200 מגה כרגע, כולה 30-40 שקל יותר ממך, ומקבל מהירות כפולה בהורדה, ומהירות בערך פי 100 בהעלאה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים