ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי swym » 01 דצמבר 2015, 09:23

DrKeo כתב: שמץ של הגיון אין בזה, הרי כבר היום יש לך בויטה ובפס4 משחקי CROSS BUY (שהם כמובן לרוב אינדים סופר פשוטים, כאלה שרצים גם על הVITA), איך זה שונה מהחזון שלך?

פשוט מאד: הצורך בשתי ארכטיקטורות שונות פלוס העובדה שהם לא תוכננו מראש לעבודה יחד הוא בעייתי גם עבור הצרכן וגם עבור מפתחי משחקים (שפשוט לא יכולים לפתח משחק שיעבוד בקלות על שתי הפלטפורמות). זה חוסר יעילות מטורף שמסתכם בהזרמת וידאו של המשחק מפלטפורמה אחת לשניה שנמצאת על תקן שלט.
במקרה של קונסולה שבאמת תוכננה לעבוד בצורה משולבת אז במקום 500$ שעולות לך PS4 וויטה יחד, אתה יכול לקבל ב-400$ (ואפילו פחות) מכשיר שהוא גם יותר חזק מהויטה כיחידה ניידת וגם יותר חזק מהPS4 כיחידה נייחת, וגם מאפשר למפתחים ליצור משחק אחד בלי לשבור את הראש על שתי ארכיטקטורות שונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2015, 13:25

swym כתב:
DrKeo כתב: שמץ של הגיון אין בזה, הרי כבר היום יש לך בויטה ובפס4 משחקי CROSS BUY (שהם כמובן לרוב אינדים סופר פשוטים, כאלה שרצים גם על הVITA), איך זה שונה מהחזון שלך?

פשוט מאד: הצורך בשתי ארכטיקטורות שונות פלוס העובדה שהם לא תוכננו מראש לעבודה יחד הוא בעייתי גם עבור הצרכן וגם עבור מפתחי משחקים (שפשוט לא יכולים לפתח משחק שיעבוד בקלות על שתי הפלטפורמות). זה חוסר יעילות מטורף שמסתכם בהזרמת וידאו של המשחק מפלטפורמה אחת לשניה שנמצאת על תקן שלט.
במקרה של קונסולה שבאמת תוכננה לעבוד בצורה משולבת אז במקום 500$ שעולות לך PS4 וויטה יחד, אתה יכול לקבל ב-400$ (ואפילו פחות) מכשיר שהוא גם יותר חזק מהויטה כיחידה ניידת וגם יותר חזק מהPS4 כיחידה נייחת, וגם מאפשר למפתחים ליצור משחק אחד בלי לשבור את הראש על שתי ארכיטקטורות שונות.

איך? איך מפתחים משחק לקונסולה חלשה מהפס3 וחזקה מהפס4 בו בזמן חוץ מאשר משחקי אינדי שלא דורשים יותר מדי? מי יעשה את זה? ואיך הארכיטקטורה הזאת מאפשרת ניידת חזקה יותר? הניידת פשוט תהיה בכוח שנינטנדו יכולה לעשות אותה כך או כך, ניידת או לא ניידת. ועדין לא ענית לנושא הCROSS BUY עם הויטה, איך זה שונה? מה הקשר הזרמת וידאו לCROSS BUY שיש לויטה והפס3/4?

בקיצור, מעט מאוד מפתחות יפתחו במקביל לשתיהן (זה אפילו יותר גרוע מלעשות משחקי קרוס ג'ן מבחינת הפרשי כוח), ארכיטקטורה דומה אתה יכול לעשות כך או כך בלי צורך בקונסולה משולבת (אני מזכיר לך שהCPU הוא הדבר היחיד שמשותף) אם אתה באמת חם על זה ובעצם כל מה שאתה מציע היא דרך לעשות באנדל זול ב50$ לניידת ולנייחת שלהם ועל הדרך לגרום למי שרוצה לקנות רק נייחת לשלם הרבה יותר ממה שהם היו משלמים על רק נייחת.

באמת שלא רק שיש פחות או יותר אפס יתרונות (טוב, אחד, מחיר טוב לבאנדל של שניהם), יש רק חסרונות לדרך הזאת.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2015, 20:07

קמינישומה:
"I can assure you we're not building the next version of Wii or Wii U. [NX] is something unique and different."

עכשיו השאלה היא האם הוא מתכוון שהיא לא תהיה גימיק כמו הWII או הWIIU (כלומר חזרה לנינטנדו הקלאסית) או שהוא פשוט מתכוון לרעיון הדגנרטי הזה שרץ על הקונסולה המשולבת או רעיון מטומטם אחר שירצח את הקונסולה אצל הCORE (וכנראה גם את הקז'ואלים לא יביא). אלוהים ישמור אם הם עושים את הרעיון הנוראי הזה למרות שהוא כל כך נינטנדו, הם תמיד ידעו לעשות את הבחירה המוזרה והלא ברורה.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 03 דצמבר 2015, 21:15

unique and different לא מותיר מקום לספק... זה בדיוק מה שהם מתכננים לעשות...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 דצמבר 2015, 23:46

אז הnx תהיה בעצם ליידי בוי? כי אני לא חושב שהם יכולים להצדיק על זה 299$.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 04 דצמבר 2015, 01:36

DrKeo כתב:אז הnx תהיה בעצם ליידי בוי? כי אני לא חושב שהם יכולים להצדיק על זה 299$.

הם הצליחו לגרום למאה מליון אנשים לנפנף בויברטור מול הטלויזיה ולהתפלל שמשהו יקרה כתוצאה מזה על המסך...

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 דצמבר 2015, 11:32

הNX תשלח לייצור בFoxconn בQ1 השנה (לא ידוע אם קלנדרי או פיסקלי), היא תגיע לשוק בQ2. הם צופים 20 מיליון מכירות ב-2016. זה כנראה בטוח לא קונסולה אלא יותר לכיוון DS חדשה לאור המספרים המצופים. הניחוש שמדובר בDS חדשה שתוסף נייח שלה ייצא בהמשך בשנת 2017 (מין 32X של סגה רק הפוך). הם כנראה יחשפו את הקונסולה רישמית בE3 כאשר הניטנדו Direct הבא יעשה טיזינג לקראת ויודיעו מעל הבמה בE3 שהיא יוצאת עוד איזה חודשיים. כך שכל הרבעונים שלהם זה פיסקאליים וQ2 זה למעשה רבעון 3 ב2016. נשמע מעניין.

הם עדיין מחוייבים לזלדה לWiiU למה שבנה שהפרויקט יעבור דירה.
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 דצמבר 2015, 12:04

אישית היתי מעדיף יורשת ל3DS ,אבל לא מזמן שיחררו את הN3DS ,ככה שלא ניראה לי הגיוני
עם זה יוצא ב2016 ,זה בטח ניחת
ל3DS גם הוכרזו משחקים חדשים בפיתוח ,לWIIU לא הוכרזו גדולים

גם יש דוגמה למשל של משחק דרגון קווסט (סדרה מאוד גדולה ביפן) ,שהוכרז לPS4,3DS ,וNX ,הראו גם קצת משחקיות מה3DS

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 דצמבר 2015, 12:08

DEATH תן איזה מקור, אם אני לא טועה מדובר בשמועה ואתה מציג את זה פה כאילו זה יצא מפיה של נינטנדו :)

מה שכן, אם אני לא טועה המקור הוא די אמין, לפחות בכל הנוגע לכך שכבר נשלחת לייצור ושם המפעל, לא בטוח לגבי המספרים שהם זורקים.

העניין של ה DS זו לא ההערכה שהגיע מהמדליף אלא מאנשים שחושבים שהמספרים מתאימים לכך, מאוד מקווה שזה לא המצב, אני ממש לא רוצה שטויות היברידיות למרות שבאמת יש קצת הרגשה שזה הכיוון שהם הולכים אליו.
OH WELL, עוד קונסולה של נינטנדו שאדלג עליה (במידה ו וכו')

עוד נקודה, שמתם לב שלא מעט מהמשחקים היפנים שהוכרזו ב PSX ולפני היו עם הכוכבית של CONSOLE DEBUT, יש ההערכות שמדובר במשחקי NX עתידיים, פשוט לא רוצים להכריז על כך רשמית עדיין, זה גם מאוד הגיוני, ה ONE לא שווה את התמיכה הזו כי באמת שהשוק למשחקים כאלו עליו הוא אפסי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2015, 12:10

מאיפה כל המידע הזה?
Q2?! אני ממש לא הייתי מהמר על זה.
20 מליון יחידות? מה??? אולי יש להם משהו באמת שונה וחדש, או משהו שעולה 100 דולר ומפעיל משחקים מכל הדורות שלהם אי פעם :P

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 דצמבר 2015, 12:42

20 מיליון לא אומר הרבה בכלל ,זה לא אומר שהם מצפים למכור 20 מיליון בהשקה
יכול להיות שזאת הזמנה בשלבים ,וכללית
כמו חוזה ליצור והרכבה של 20 מיליון ,במהלך הדור ,ובמקרה הצורך הזמנות נוספות

בטח להשקה עצמה יכינו מיליון או שנים ,תלוי בהיפ ,אבל שסוגרים חוזים כאלו עם יצרניות חלקים ,ומפעלי הרכבה ,כמה שהמספר גדול יותר
זה זול יותר
סתם נניח שנינטנדו תלך עם AMD ,עם היו אומרים להם אנחנו רוצים להזמין מיליון יחידות ,מציפ יעודי בילעדי לקונסולה ,יכלו לצחוק להם בפנים
20 מיליון ,יש כבר הצדקה ,עם זה לא ציפ מורכב מידי לפיתוח

אותו הדבר עם הרכבה במפעלי ענק ,מיצרים בכמויות ,מרכיבים בכמויות ,והשוק מקבל את ה20 מיליון האלו ,תלוי במכירות

זה לא צרכן פרטי ,נינטנדו מקבלת מחירים של עסק גדול ,ומזמינה כמו עסק גדול

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 12:43

ואו, אם הרעיון של גיא מתגשם אני לא רואה את הקונסולה הזאת מוכרת לקור בחיים. עוד כישלון מנינטנדו, תודה, נתראה ב2021.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 דצמבר 2015, 13:00

די להיות אנטי
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 13:10

צודק, לכפות עלי קונסולה ניידת של נינטנדו (שמעולם לא הייתה לי למרות שהייתה לי כל קונסולת נינטנטדו חוץ מאשר הWIIU, כי זה לא מעניין אותי) שתיקר לי את הנייחת ב150$ (או בבמחירים של הארץ באיזה 800 שקלים לפחות) זה סתם להיות אנטי :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 08 דצמבר 2015, 13:14

שמעתי את זה בGiant bomb אבל יש ידיעות אצל כולם, הנה של IGN:
http://www.ign.com/articles/2015/12/01/ ... d-for-2016
גם הרבעונים מאומת, זה יוצא בQ2, רק לא יודעים אם זה פיסקאלי או קלנדרי. לגבי כל השאר, ניידת, נייחת, זה ספקולציה בלבד.
אבל עם 20 מיליון בפחות מחצי שנה, זה דיי ברור שהם הולכים על קונסולה ניידת שנה הבאה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 13:17

שום קונסולה בהסטוריה של הקונסולות לא מכרה 10 מליון בחצי שנה, אז 20? WTF? זאת החדשה הכי מטומטמת ששמעתי בחיי אלה אם הם עושים פחות או יותר מה שאני אמרתי, שתי קונסולות נפרדות שמדברות ואז הם יקראו לשתיהן NX ולכן הם מצפים שהנייחת תמכור X והניידת תמכור Y ויחד הן ימכרו 20 מליון. זה עדין לא יקרה אבל תמיד נחמד לחיות בסרט :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 13:23

אגב, ידעתם שבKSP אפשר לקנות WII ב250 שקלים?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 דצמבר 2015, 14:13

DrKeo כתב:צודק, לכפות עלי קונסולה ניידת של נינטנדו (שמעולם לא הייתה לי למרות שהייתה לי כל קונסולת נינטנטדו חוץ מאשר הWIIU, כי זה לא מעניין אותי) שתיקר לי את הנייחת ב150$ (או בבמחירים של הארץ באיזה 800 שקלים לפחות) זה סתם להיות אנטי :)

כן נו... אולי זה יהיה מגניב.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 14:51

מי יודע מה הם יעשו עם זה, אולי זה באמת יהיה מגניב אש. אבל אני רוצה לקנות נייחת שלהם שנותנת לי ביצועים של פס4 ובמחיר סביר, זה הכל. אני מרגיש כאילו בלי גימיק הם מרגישים שאין להם זכות קיום וזה קצת מבאס. אבל מי יודע, אולי זה כן הקונספט של שתי קונסולות נפרדות לגמרי אבל מדברות יפה יחד.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 דצמבר 2015, 15:02

אבל אני לא מבין מה רע בכל הנסיונות האלה שלהם... העולם לא יותר מעניין איתם כמו שהם?
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 15:14

swiss-the-engine כתב:אבל אני לא מבין מה רע בכל הנסיונות האלה שלהם... העולם לא יותר מעניין איתם כמו שהם?

אני אוהב שהם עושים נסיונות הזויים במשחקים שלהם, לא בחומרה. לא היית רוצה נינטנדו רלוונטית? הם לא רלוונטים לגיימרים כבר 10 שנים, זה ממש מדכא אותי כפאנבוי נינטנדו לשעבר. דגש על הלשעבר כי הWII שברה אותי. היית מוצא אותי ב2003 מגן על הגיימקיוב ביחס לפס2, כזה פאנבוי הייתי, אבל הWII הייתה הקש.

נניח מה שגיא דבר עליו, קונסולה שיש לה בסיס נייח. מה המטרה של זה? למה הקונסולה הנייחת צריכה להיות תוסף או אביזר כאילו מדובר בX32 הכושל (או כל תוסף כושל אחר כי תוספים תמיד יהיו כשלונות ביחס להצלחה של קונסולה)? תעשו ניידת, תעשו נייחת. אתם רוצים סנרגיה מושלמת בינהן? יאללה, תעשו את זה, תפתחו את הכלים והטכנולוגיה כדי לתת להן לדבר בצורה מושלמת. זה מצחיק כי נינטנדו עשתה את זה פחות או יותר, הצ'יפ תקשורת שיש בשלט WIIU שמדבר עם הקונסולה. למה תמיד צריך להיות פריקי ברמה שלא מאפשרת משחקי AAA מצד ג' בצורה נורמאלית או ניפוח מחיר הזוי?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2015, 15:47

אולי הם עובדים על טמאגוצ'י מתוחכם, של דמויות פוקימון, שיעלה בערך 80 דולר.
אם כן - אז יש מצב ל-20 מליון יחידות בשנה הבאה :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 דצמבר 2015, 15:51

למה לא בחומרה? אתה מדבר על זה כאילו הם מוציאים חומרה שעולה 600 דולר.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2015, 16:12

קודם היה את הוירטואל בוי = חומרה הזויה
אחר כך עשו ניסוי עם ה-ווי, חומרה חלשה וגימיק הזוי ששימש רק קז'ואלים ולא היה מדוייק בשיט עד שהגיע התוסף, ואז כבר לא עשו שום משחקים "רציניים" שתומכים בו מלבד זלדה בערך
אחר כך את הווי-יו שכלל טאבלט ואפשר לגמרי לקרוא לו חומרה הזויה...

הניסוי ההזוי היחיד שהלך להם היה ה-DS. אפילו ה-3D עובד די קקי וכמעט כל כתב שאני שומע - אומר שהוא מבטל את האפקט לגמרי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 17:06

swiss-the-engine כתב:למה לא בחומרה? אתה מדבר על זה כאילו הם מוציאים חומרה שעולה 600 דולר.

כי הגימיקים שלהם לרוב משמידים את כל הדור. בWII הגימיק הפך אותה לקטסטרופה קז'ואלית, בWIIU הגימיק עשה אותה יקרה רצח (350$ בכמעט הפסד לחומרת 360, שנה אחרי זה פס4 חזקה פי 10 ב50$ יותר), הווירטואל בוי היה פשוט קטסטרופה והגימיק תלת מימד ב3DS הפך אותה לקונסולה הניידת הכי יקרה שלהם (מה שהפך אותה לכישלון עד לחיתוך מחיר מטורף אחרי חצי שנה שהפך אותה להפסד פיננסי באותה תקופה). אין בעיה עם גימיק אבל כדי שהוא לא יפגע בקור הוא צריך להיות קטן וזול ליצור.

קונסולה משולבת לא נשמעת זולה או מעודנת, זה נשמע גימיק קיצוני. אם הנייחת והניידת נפרדות אבל מדברות יחד זה דבר אחד שנשמע דווקא מגניב (ואני צ'מפיון של הקונספט הזה כבר שנתיים) ולא דורש השקעה פיננסית בחומרה הזויה. אבל קונסולה משולבת? זה כבר אומר שתי חומרות שצריכות אחת את השניה וזה נשמע ממש יקר. במקום לקבל משהו חזק מהפס4 ב300$ ברווח נקבל פרנקנשטיין שיעלה במקרה הטוב 400$+.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים