swiss-the-engine כתב:די תפסיק נו... קיבלת אחלה משחקים. החברה מנסה דברים שונים. יש לך PC ויש לך שתי קונסולות אחרות שעושים את אותו הדבר. די אתה סתם אנטי
DrKeo כתב:ועל מה המונטיזציה שלהם?
DrKeo כתב:אם ימכרו לך משחקי F2P ב32$ אז איך יוציאו מילדים בני 12 32,000$?
Laskin כתב:נשמע נורא.
אני ממש לא רואה את חברות צד ג' מתחילות לעשות אופטימיזציה לכל הגדרה עם כל קונפיגורציה אפשרית, פאצ'ים לכל אחת מהגסראות, מולטי שיהיה בלתי אחיד, העובדה שזה יוצא באמצע דור וכמובן - המחיר.
"קוביות כח"... חזרנו לימי ה64DD?
DrKeo כתב:swiss-the-engine כתב:די תפסיק נו... קיבלת אחלה משחקים. החברה מנסה דברים שונים. יש לך PC ויש לך שתי קונסולות אחרות שעושים את אותו הדבר. די אתה סתם אנטי
קבלתי אחלה משחקים? בWII? בWIIU? נינטנדו לא נמצאת בעולם המודרני עם הקונסולות שלה כבר 10 שנים. אני לא מבין את הטיעון שלך, או שהקונסולה שלהם מיושנת בדור או שהיא יקרה נורא, איפה החיובי בזה?
swiss-the-engine כתב:די נו... יש PC יש שתי קונסולות "קור" ויש את נינטנדו העליזים... זה אחלה אחי ואתה סתם אנטי
swiss-the-engine כתב:לא רע. אבל גם עכשיו לא רע.
swiss-the-engine כתב:אין לי ווי אבל היה לי 3DS והסיבה המרכזית שבגללה לא רכשתי עדיין וויו בשביל לשחקי בכמה משחקים של נינטנדו שהייתי רוצה זה בגלל שהתוודעתי למחירים השערורייתיים (לטעמי) למשחקי נינטנדו בתוספת העובדה שאני לא ילד עם מלא זמן פנוי.
DrKeo כתב:swiss-the-engine כתב:אין לי ווי אבל היה לי 3DS והסיבה המרכזית שבגללה לא רכשתי עדיין וויו בשביל לשחקי בכמה משחקים של נינטנדו שהייתי רוצה זה בגלל שהתוודעתי למחירים השערורייתיים (לטעמי) למשחקי נינטנדו בתוספת העובדה שאני לא ילד עם מלא זמן פנוי.
אז אתה אשכרה נהנה מהסיטואציה הזאת של משחק נינטנדו גדול פעם בשנה בטגנולוגיה של דור קודם ושממה של כלום מסביב לזה? היית איש של גייימקיוב או N64?
Laskin כתב:נדב, אני באמת לא חושב שמפתחים יבזבזו את הזמן שלהם ובכל פעם שיש פאץ' הם צריכים לוודא שזה מתאים גם בהגדרות MEDIUM גם בULTRA וגם ב4K ולא פוגע בביצועים, ויש דברים שיוסיפו שיפגעו רק למי שיש את אופציית ה-4K ואז צריך לשנות כל הזמן דברים... לדעתי זה יהיה סיוט עבורם, בערך כמו PC רק ששם אתה משנה את ההגדרות לבד ומתאים בעצמך, זה משהו אחר.
אם היה מדובר במשהו שהיה יוצא בתחילת הדור - עוד הייתי רואה את זה קורה, איכשהו, והיינו מדברים על תחרות בין קונסולות שהן "FIXED" לבין זו של נינטנדו שהיא קונסולה "דינאמית", אבל באמצע הדור, כשהמתחרים מכרו יחד איזה 45 מליון... אני לא חושב שזה ריאלי שחברות רבות ישקיעו הרבה יותר זמן דווקא על הקונסולה שיש לה 0 משתמשים כרגע.
swiss-the-engine כתב:פעם אחרונה שהם עשו AAA זה היה בתקופה שAAA עלה כמו אינדי בימינו. בסדר נו מבין לליבך אבל זה מה יש... אני לא חושב שזה בגלל גימיק כזה או אחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים