ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 08 דצמבר 2015, 18:19

די תפסיק נו... קיבלת אחלה משחקים. החברה מנסה דברים שונים. יש לך PC ויש לך שתי קונסולות אחרות שעושים את אותו הדבר. די אתה סתם אנטי :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 18:55

swiss-the-engine כתב:די תפסיק נו... קיבלת אחלה משחקים. החברה מנסה דברים שונים. יש לך PC ויש לך שתי קונסולות אחרות שעושים את אותו הדבר. די אתה סתם אנטי :)

קבלתי אחלה משחקים? בWII? בWIIU? נינטנדו לא נמצאת בעולם המודרני עם הקונסולות שלה כבר 10 שנים. אני לא מבין את הטיעון שלך, או שהקונסולה שלהם מיושנת בדור או שהיא יקרה נורא, איפה החיובי בזה?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2015, 19:51

קצת לא קשור לדיון שהולך פה כרגע, אבל יצא משחק פוקימון חינמי ל3DS. זה בעצם משחק פיקרוס (שנראה אחד לאחד בול כמו המשחק פיקרוס שקניתי לפני שנים לDS), רק עם פוקימון. ממש חביב. חינמי לגמרי. לא הרגשתי בנתיים שתוקעים אותי בשביל שאשלם (וממה שקראתי על המשחק, כנראה שזה מעוצב בצורה מספיק נדיבה). ממש נחמד. כל פיקרוס (בארץ קוראים לזה שחור ופתור) של פוקימון מסוים אני כאילו תופס אותו. יש להם יכולות שעוזרות לפתור לוחות.
חביב ביותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 19:57

ועל מה המונטיזציה שלהם?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 דצמבר 2015, 20:01

DrKeo כתב:ועל מה המונטיזציה שלהם?

יש לך מד "חיים" שמתמלא עם הזמן שאתה חייב בשביל להמשיך לשחק. שידרגתי אותו פעמיים בשעה הראשונה (עם מה שנתנו לי בחינם במשחק) ובנתיים לא קרה לי שהוא נגמר כל כך. רק פעם אחת, אחרי ששיחקתי איזה שעה וחצי רצוף ועשיתי איזה 6 לוחות ברצף (וברור שהמשחק לא מעוצב לזה).
יש לך מטבע משחקי כזה שצריך כדי לעשות פעולות מסוימות (לשדרג את מד החיים, לפתוח אזורים חדשים עם לוחות חדשים). אתה מקבל ממש מלא פשוט מלפתור לוחות, אז ככל הנראה רק בשלב באמת מאוחר אתה יכול להרגיש שזה חסר לך.

בכל מקרה, אפשר לקנות ב32$ ואז לא צריך לשלם יותר שום דבר ואתה מקבל אינסוף מהמשאב הזה, שזה פיטצ'ר נחמד שאני חושב שצריך להיות בכל משחק F2P (סוג של, אתה לא רוצה שום הגבלות לזמן משחק? אז תקנה את המשחק ונעזוב אותך לעד).

נ.ב.
שכחתי לספר על פיטצ'ר ממש חביב. יש אירועים מוגבלים בזמן. פתאום הפרופסורית של המשחק אומרת לך שראו איזה פוקימון נדיר באיזה מקום ויש לך 4 שעות עד שהוא יעלם. אז אתה יכול ללכת למקום שבו הוא נמצא במפה ואם אתה פותר את הלוח שלו (לרוב הוא קצת יותר קשה מהרגיל), אתה תופס אותו.

יש גם פיטצ'ר חביב של התקדמות כללית. יש שני אובר-לוחות. אתה בעצם מוצא לוחות על ידי מילוי תנאים מסוימים בלוחות הרגילים של המשחק (נניח, להשתמש לפחות פעם אחת בכוח X, או להציב בחבורה שלך פוקימון עשב וכאלה). כל אובר-לוח כזה בנוי מעשרות לוחות מיוחדים כאלה שאתה מוצא.

יש גם לוחות אימון שאתה יכול לעשות כל יום. הם לא מורידים לך ממד החיים ומזכים אותך בקצת כסף. זה סדרה של לוחות פשוטים יחסית שאתה צריך לסיים כמה שיותר מהר, עם תחכום שהולך וגובר עם הזמן.

עוד דבר שאפשר לקנות ושכחתי, הוא מקום לעוד פוקימונים. שחררתי רק שני מקומות, אז יש לי 3 פקימונים בכל לוח. גם הפוקימונים עצמם מתעייפים ועובר זמן עד שהם מתאוששים, כך שאפשר לקנות את הבריאות שלהם בחזרה.
כל ההגבלות האלו, בשלב המוקדם שלי במשחק, לא הגבילו אותי בכלל. לפי רשמים שקראתי, הם לא כל כך מגבילים גם בהמשך (מה גם שהכוחות של הפוקימונים בכל מקרה לא הכרחיים למילוי של לוחות).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2015, 20:22

אם ימכרו לך משחקי F2P ב32$ אז איך יוציאו מילדים בני 12 32,000$?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 דצמבר 2015, 01:07

DrKeo כתב:אם ימכרו לך משחקי F2P ב32$ אז איך יוציאו מילדים בני 12 32,000$?

ב3DS זה לא עובד ככה. כל כך מורכב וקשה לקנות משהו דרך המכשיר, שאין באמת סיכוי שילדים יקנו בכמות הזאת בטעות. בקושי יש סיכוי שהם יקנו משהו בכוונה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2015, 01:17

הממממממ... זה מעניין. נינטנדו רושמת פטנט על לתת לקונסולה אחת לנצל את כוח החישוב של קונסולה אחרת דרך כבל או wifi. זאת כבר פרשנות שלי אבל הפטנט הזה פותח דלת לזה שהnx תהיה בעצם קלאסטר של קונסולות. כלומר נניח נינטנדו מוכרת שלושה רכיבים נפרדים. הראשון הוא קונסולה נייחת ראשית שכוללת את כל מה שצריך בפנים ב200$ (כוח עיבוד, בלו ריי, דיסק קשיח וכו׳). השני הוא 3ds2, רגילה לגמרי ובכוח שמתאים ליורשת של ה3ds גם ב200$. השלישי הוא סוג של קובית כוח, נטו כוח עיבוד עם cpu ו-gpu שעולה 100$. אז נינטנדו פותח אפשרות שמזכירה pc. יש לך רק נייחת? אתה מקבל גרפיקה x. קנית את הקובית כוח? תקבל גרפיקה 2x גם בנייחת וגם בניידת. יש לך שתי קוביות כוח? אולי תקבל 60fps במקום. יש לך קובית כוח נוספת? אולי עכשיו אתה יכול לשחק גם בqhd.

אני לא יודע אם דבר כזה יכול לעבוד, אבל זה יהיה מעניין אם זה הכיוון. זה בעצם סוג של נקודת אמצע בין מה שאני אמרתי למה שגיא אמר. הקונסולת בית לא דורשת ניידת ועולה מחיר סביר (שזה היה הקו שלי) אבל בו בזמן יש יחידת שדרוג חיצונית שמקפיצה את הגרפיקה (שזה הקו של גיא). מצד שלישי יש יתרון נוסף, גיימר שמוכן לשפוך 200$ על שתי קוביות כוח כמוני ישלם 400$ על הנייחת שלו אבל קז׳ואלי שלא מעניין אותו גרפיקה לא יקנה בכלל קוביות כוח ויוכל לקנות קונסולה ב200$. קונספט די מגניב, השאלה היא איך צד ג׳ יגיבו לזה שהם יצטרכו לעשות שתי הגדרות גרפיות לכל משחק, אחת שכנראה תראה פחות טוב מהפס4 ואחת שתראה יותר טוב. אם זה המקרה גם התחזית 20 מליון קונסולות בחצי שנה נשמעת הגיונית יותר. בחישוב כזה אדם כמוני שקונה קונסולה ושתי יחידות עיבוד נוספות בעצם קונה 3 קונסולות וככה מגיעים למספר המנופח.

קישור לפטנט:
http://appft.uspto.gov/netacgi/nph-Pars ... M/Nintendo

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2015, 10:24

נשמע נורא.
אני ממש לא רואה את חברות צד ג' מתחילות לעשות אופטימיזציה לכל הגדרה עם כל קונפיגורציה אפשרית, פאצ'ים לכל אחת מהגסראות, מולטי שיהיה בלתי אחיד, העובדה שזה יוצא באמצע דור וכמובן - המחיר.
"קוביות כח"... חזרנו לימי ה64DD?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 דצמבר 2015, 11:50

פטנט ? ,הגימפאד של הWIIU ,לוקח כוח מהניחת ,לא האפך
הPS ויטה לוקחת כוח מהPS4 או PS3 ,לא האפך

ככה שכיוון של מהניחת לנידת קים מיזמן ,מה שאין כרגע זה הכיוון האפוך ,או שילוב כוחות ,כלומר
2 מכשירים עצמאים ,שיכולים ליתחבר ביד ,ליצור מכשיר חזק יותר

ולא ה32X ,זה לא דוגמה ,כי זה לא מכשיר עצמאי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2015, 13:07

Laskin כתב:נשמע נורא.
אני ממש לא רואה את חברות צד ג' מתחילות לעשות אופטימיזציה לכל הגדרה עם כל קונפיגורציה אפשרית, פאצ'ים לכל אחת מהגסראות, מולטי שיהיה בלתי אחיד, העובדה שזה יוצא באמצע דור וכמובן - המחיר.
"קוביות כח"... חזרנו לימי ה64DD?

זה לא מולטי בלתי אחיד או אלף גרסאות, זה הגדרות MEDIUM והגדרות ULTRA. זה כמו מחשב שיש בו 950GTX ואם יש לך את הכסף אז אתה מחבר לו 980TI. זה גם לא כזה ביג דיל, זה לא מה שגיא דבר עליו. גיא דבר על ניידת שכנראה הייתה מביאה ביצועים נמוכים מהפס3 ותחנה שמביאה ביצועים של לפחות פס4. כלומר הבדל דורי בין שתיהן שהיה דורש פיתוח שהוא סוג של CROSS GEN ומגביל מפתחים בצורה קיצונית כך שגג היית רואה שם אינדי. אבל מה אם הנייחת היא נניח 30%-40% מהפס4 עם כמות הזיכרון המתאימה לדור הזה ועולה רק 199$? אז משחקי צד ג' ירוצו עליה ב900P ואולי עם טקסטורות קצת פחות יפות ו-AA קצת פחות טוב. זה לא מספיק לג'ו ממונטנה שרוצה לקנות לבן 10 שלו קונסולת נינטנדו או למשפחה מניו יורק שרוצה קצת סופר מריו בסלון? מספיק מעל ומעבר. אבל אתה, אדון לאסקין, אתה תקנה אותה יחד עם אותה קוביה ואותה קוביה מכילה GPU שמביך את הפס4 וברגע שאתה מחבר אותה לא רק שפתאום הכל ב1080P עם AA טוב וכל השבנג שיש בפס4, אולי המשחק גם רץ ב60FPS או בהגדרות גרפיות שמזכירות יותר PC מאשר פס4. אבל מה אם החלטת להשקיע עוד 100$? לקנות עוד קוביה. אז פתאום נפתח עולם של 4K? אולי 60FPS בכל המשחקים?

אני חושב שזה מגניב, גם נינטנדו מקבלת את הקונסולת 199$ שלהם לקהל הרחב, גם תמיכת צד ג' מלא כי אפילו הגרסה הכי חלשה מתמודדת בקלות עם משחקי פס4 וגם אופציה לפנאטים כמונו לשחק בגרסאות סופר איכותיות לעומת הפס4. בנוסף לכך אולי הקוביה הזאת יודעת להחמיא גם ל3DS2? אולי כשאתה מגיע הביתה פתאום המשחקי 3DS שלך רצים ב60FPS ואיכות תמונה מעולה? ואם כבר שלושת הקונסולות מדברות אז למה שכשאתה חוזר הביתה לא תוכל לשחק בנייחת בעזרת הניידת?

קרירין, מה הקשר VITA? מה הקשר WIIU? אני מקווה שאתה מבין את ההבדל בין שני הדברים. מה שמדובר פה הוא כמו כרטיס מסך חיצוני לקונסולה. מה שאתה מדבר עליו זאת הזרמת וידאו, אין שום קשר בין הדברים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 דצמבר 2015, 13:42

DrKeo כתב:
swiss-the-engine כתב:די תפסיק נו... קיבלת אחלה משחקים. החברה מנסה דברים שונים. יש לך PC ויש לך שתי קונסולות אחרות שעושים את אותו הדבר. די אתה סתם אנטי :)

קבלתי אחלה משחקים? בWII? בWIIU? נינטנדו לא נמצאת בעולם המודרני עם הקונסולות שלה כבר 10 שנים. אני לא מבין את הטיעון שלך, או שהקונסולה שלהם מיושנת בדור או שהיא יקרה נורא, איפה החיובי בזה?

אני חושב שהם תורמים בתצורתם הנוכחית הרבה לתעשיית המשחקים, ככה אני אסכם את זה :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2015, 13:45

זה כמו שאומרים לילד ההוא בכיתה שכל הזמן מפריע "הוא ילד נורא מיוחד"? :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 דצמבר 2015, 13:51

די נו... יש PC יש שתי קונסולות "קור" ויש את נינטנדו העליזים... זה אחלה אחי ואתה סתם אנטי :)
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2015, 13:59

swiss-the-engine כתב:די נו... יש PC יש שתי קונסולות "קור" ויש את נינטנדו העליזים... זה אחלה אחי ואתה סתם אנטי :)

זה לא אחלה כי נינטנדו פעם היו חברה רלוונטית שהיה אפשר לקנות את הקונסולה שלהם אם אתה קור והיום כבר לא. זה לא עליז, זה מדכא. גם לפני 15 שנים היה להם זלדה צבעוני או מריו קארט, פשוט הקונסולה הייתה חזקה ומלאה במשחקים לכולנו. מה רע בזה?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 דצמבר 2015, 14:12

לא רע. אבל גם עכשיו לא רע.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2015, 14:14

swiss-the-engine כתב:לא רע. אבל גם עכשיו לא רע.

יש לך WIIU? WII? מתכנן על הNX?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 דצמבר 2015, 14:39

אין לי ווי אבל היה לי 3DS והסיבה המרכזית שבגללה לא רכשתי עדיין וויו בשביל לשחקי בכמה משחקים של נינטנדו שהייתי רוצה זה בגלל שהתוודעתי למחירים השערורייתיים (לטעמי) למשחקי נינטנדו בתוספת העובדה שאני לא ילד עם מלא זמן פנוי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2015, 14:41

swiss-the-engine כתב:אין לי ווי אבל היה לי 3DS והסיבה המרכזית שבגללה לא רכשתי עדיין וויו בשביל לשחקי בכמה משחקים של נינטנדו שהייתי רוצה זה בגלל שהתוודעתי למחירים השערורייתיים (לטעמי) למשחקי נינטנדו בתוספת העובדה שאני לא ילד עם מלא זמן פנוי.

אז אתה אשכרה נהנה מהסיטואציה הזאת של משחק נינטנדו גדול פעם בשנה בטגנולוגיה של דור קודם ושממה של כלום מסביב לזה? היית איש של גייימקיוב או N64?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2015, 15:13

נדב, אני באמת לא חושב שמפתחים יבזבזו את הזמן שלהם ובכל פעם שיש פאץ' הם צריכים לוודא שזה מתאים גם בהגדרות MEDIUM גם בULTRA וגם ב4K ולא פוגע בביצועים, ויש דברים שיוסיפו שיפגעו רק למי שיש את אופציית ה-4K ואז צריך לשנות כל הזמן דברים... לדעתי זה יהיה סיוט עבורם, בערך כמו PC רק ששם אתה משנה את ההגדרות לבד ומתאים בעצמך, זה משהו אחר.
אם היה מדובר במשהו שהיה יוצא בתחילת הדור - עוד הייתי רואה את זה קורה, איכשהו, והיינו מדברים על תחרות בין קונסולות שהן "FIXED" לבין זו של נינטנדו שהיא קונסולה "דינאמית", אבל באמצע הדור, כשהמתחרים מכרו יחד איזה 45 מליון... אני לא חושב שזה ריאלי שחברות רבות ישקיעו הרבה יותר זמן דווקא על הקונסולה שיש לה 0 משתמשים כרגע.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 דצמבר 2015, 15:21

DrKeo כתב:
swiss-the-engine כתב:אין לי ווי אבל היה לי 3DS והסיבה המרכזית שבגללה לא רכשתי עדיין וויו בשביל לשחקי בכמה משחקים של נינטנדו שהייתי רוצה זה בגלל שהתוודעתי למחירים השערורייתיים (לטעמי) למשחקי נינטנדו בתוספת העובדה שאני לא ילד עם מלא זמן פנוי.

אז אתה אשכרה נהנה מהסיטואציה הזאת של משחק נינטנדו גדול פעם בשנה בטגנולוגיה של דור קודם ושממה של כלום מסביב לזה? היית איש של גייימקיוב או N64?

אז הייתי איש של PC.

ולא, אני אומר הם מנסים וזה נחמד וטוב ולא גורע לדעתי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2015, 15:54

Laskin כתב:נדב, אני באמת לא חושב שמפתחים יבזבזו את הזמן שלהם ובכל פעם שיש פאץ' הם צריכים לוודא שזה מתאים גם בהגדרות MEDIUM גם בULTRA וגם ב4K ולא פוגע בביצועים, ויש דברים שיוסיפו שיפגעו רק למי שיש את אופציית ה-4K ואז צריך לשנות כל הזמן דברים... לדעתי זה יהיה סיוט עבורם, בערך כמו PC רק ששם אתה משנה את ההגדרות לבד ומתאים בעצמך, זה משהו אחר.
אם היה מדובר במשהו שהיה יוצא בתחילת הדור - עוד הייתי רואה את זה קורה, איכשהו, והיינו מדברים על תחרות בין קונסולות שהן "FIXED" לבין זו של נינטנדו שהיא קונסולה "דינאמית", אבל באמצע הדור, כשהמתחרים מכרו יחד איזה 45 מליון... אני לא חושב שזה ריאלי שחברות רבות ישקיעו הרבה יותר זמן דווקא על הקונסולה שיש לה 0 משתמשים כרגע.

יכול להיות שחברות לא ירצו לעשות את זה, אולי הם יתחזקו רק שתי גרסאות (ובאמת שזאת תחזוקה ממש קטנה באופן יחסי. מקרה הכי גרוע הם יתנו לך בגרסה החזקה גרפיקה של פס4 ויפתחו את הנעילת FPS). אבל זה בטוח משחק ילדים ליד הקונספט של גיא של לפתח במקביל גם לניידת וגם לנייחת חזקה יותר מפי 10 ממנה. אני לא מדבר פה על PC עם אלף הגדרות, אני מדבר על שתיים כשהנמוכה היא פשוט שנמוך קליל של הגרסת ONE שלא דורשת יותר מדי כי היא מכוונת לקז'ואלים ממילא והגבוהה היא חזקה מהפס4 כך שבמקרה הגרוע אתה מקבל את הגרסת פס4 שזרקו עליה AA טוב יותר או עשו UNLOCK לFPS ובמקרה הטוב השקיעו בגרפיקה יפה יותר.

אפילו אפשר לפשט את זה לקהל, לעשות סימונים מאחורי האריזה עם ביטויים מוכרים מראש כמו שיש לESRB. בדיוק כמו שכתוב M על כותר ומתחתיו "blood" ואתה יודע שהוא קבל דרוג M בגלל דם אפשר לעשות נניח שלושה סימונים של "Smoothness", "Sharpness", "Graphics" מאחורי האריזה של המשחק כך שאתה יודע מה משתפר אם יש לך power cube.

סוויס, אני רק אומר שהייתה תקופה שנינטנדו עם כל המוזריות שלהם עשו משחק AAA מדהימים. זה שהם היו מלאים במוזריות זה עשה אותם עוד יותר מדהימים. היום הם עושים קז'ואל מוזר והקונסולות שלהם מרגישות דור קודם. אני מתגעגע לתקופה שמטרויד פריים לא רק היה המשחק מוזר וחדשני שפתח קוונספט חדש לגמרי למשחקי גוף ראשון, הוא גם היה המשחק גוף ראשון הכי מרשים בשוק עם גרפיקה מטורפת וערכי הפקה שלא הכרנו. תקופה שונה, היו זמנים שזלדה או משחק מירוץ מנינטנדו היו שוברי קרקעות גם בצד של הגיימפליי וגם הטכנולוגי. זה כבר לא קיים היום וזה ממש מבאס, אפילו משחקי הAAA שלהם מרגישים דור קודם. זה גם לא סותר אגב, אפשר לעשות AAA מטורפים ולעשות במקביל NSMB או מריו מייקר וכדומה. זה מה שהיה בגיימקיוב וב-N64, אתה חושב ששם לא היה Animal crossing?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 דצמבר 2015, 16:09

פעם אחרונה שהם עשו AAA זה היה בתקופה שAAA עלה כמו אינדי בימינו. בסדר נו מבין לליבך אבל זה מה יש... אני לא חושב שזה בגלל גימיק כזה או אחר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2015, 16:10

swiss-the-engine כתב:פעם אחרונה שהם עשו AAA זה היה בתקופה שAAA עלה כמו אינדי בימינו. בסדר נו מבין לליבך אבל זה מה יש... אני לא חושב שזה בגלל גימיק כזה או אחר.

אתה חושב שזלדה החדש משחק זול שעולה כמו אינדי? חוץ מזה אפשר לחשוב שנינטנדו כאלה מסכנים, לא סוני ולא מיקרוסופט יודעים לעשות רווח כמוהם. אפשר גם להוציא כמה שקלים על משחקים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 09 דצמבר 2015, 16:30

כן נראה כמו אינדי סופר מושקע... למרות שבקושי בכלל ראינו ממנו משהו אז לא יודע כמה אפשר בכל לדבר עליו.

אה ולגבי רווח... זאת לא הנקודה? :)
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים