ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי kririn » 14 אפריל 2016, 12:43

להזכיר לך שהps4 והxbo משתמשים במעבד סטנדרטי של and
שמיועד למחשבים ניידים ,רק אנדר קלוק
וכן אני מתכוון להאפך מoc

חוץ מזה אני מתכוון למשפחת מעבדים
כל המיינסטרים דור קודם ,ישתמשו בפאור PC
אפילו הcell המוזר ,היה ממשפחת פאור pc

רק שסוני עשתה כמה דברים ,שהיה קשה לנצל אותו עד הסוף
ובמיוחד במולטיפלטפורם

כל המיינסטרים החדש חוץ מהwiiu משתמש ב86x
הזמנים של מעבד מיוחד ,מתו אחרי הps2
זאת אומרת ,שמאז לוקחים מעבד נפוץ ,ומשנים אותו לטובת הקונסולה

זה יכול להיות שינוי גדול ,כמו הps3
או קטן כמו הps4
אבל לא היה משהו באמת מיוחד ,מאז הps2
ובגדול חוץ מהדרימקסט ,הps2 ,היתה הכי חלשה
ומכולם כולל מהדרימקסט ,היתה הכי קשה לפיתוח

מעבד מיוחד היום ,גם יכול לעלות המון כסף
הcell עלה מיליארדים לפתח ,וזה למרות שהיה עדין פאוור PC

ככה שלמה לנינטנדו ללכת על זה ?
הם חייבים לנטוש פאור PC
ולבחור או 86x או arm

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 16 אפריל 2016, 23:59

שמועה מעניינת, והבנתי שהיא די מאושרת: Luigi Mansion 3 בפיתוח ל־NX. חדשה די מלהיבה לדעתי. שיחקתי במשחק השני ל־DS וממש נהניתי ממנו. הוא יצירתי וטוב יותר ממשחקים רבים אחרים בשוק (ואת זה אומר מי שלא התלהב מהמשחק הראשון הדל).

מקור
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2016, 00:39

היא רצה די הרבה זמן, נחמד מאוד אבל לא מטריף את הדעת. הייתי מעדיף שמועות על משחקים קצת יותר גדולים ואפים כמו מטרויד אבל גם לואיג׳י יכול להיות משעשע. אם כבר שמועות, רצה אחת על רימאסטר למריו 3d ול-ssb של הwiiu לnx.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אפריל 2016, 17:00

השמועה האחרונה גורסת שנינטנדו משתמשת בוולקאן כ-API של הNX. כרגע (נכון לדצמבר) היא נותנת למפתחים וריאציה על GMNX שהפס4 משתמשת בה מה שעושה את התהליך פורט מהפס4 או מהPC לNX פשוט ביותר. מאוחר יותר (יכול להיות שכבר היום כי וולקאן יצא לפני כמה שבועות) הם יחלקו ערכות שמשתמשות בוולקאן כ-API שגם הפורט אליו מהפס4 והPC אמור להיות מאוד פשוט. שמועה גם אומרת שהקונסולה תהיה מבוססת וריאנט חלש של פולאריס, הטכנולוגיה שתניע את סדרה 400 של AMD שאמורה לצאת בקיץ. כלומר תהליך יצור 14NM ועל פי השמועה בערך כוח כפול מהפס4. חלק מהשמועה הזאת אומרת שהחלק הנייד, שלט, יהיה חסר מוח (כלי CPU רציני או GPU) ובעצם ישמש סוג של מצב remote play סטייל הויטה. כלומר לא מכשיר נייד שעומד בפני עצמו והמוח יושב בשלט כמו שחלק מהשמועות שדברו על מכשיר נייד ונייח משולבים. להגיד את האמת, זה פשוט נשמע כמו WIIU.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 אפריל 2016, 18:36

אולי באותו סגנון ,אבל כוח כפול מהps4
יכול למשוך הרבה קונים פוטנציאלים ,עם המחיר יהיה טוב

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 19 אפריל 2016, 11:43

DrKeo כתב:היא רצה די הרבה זמן, נחמד מאוד אבל לא מטריף את הדעת. הייתי מעדיף שמועות על משחקים קצת יותר גדולים ואפים כמו מטרויד אבל גם לואיג׳י יכול להיות משעשע. אם כבר שמועות, רצה אחת על רימאסטר למריו 3d ול-ssb של הwiiu לnx.

אם לא הייתי משחק במשחק ל-3DS גם אני לא הייתי מתלהב, כי המשחק לגיימקיוב היה מאכזב. מפתחת אותו אותה חברה שאחראית עם המשחק השני, לכן אני די מתרגש ממנו. הוא יצירתי, כיפי וטוב, כמו שמשחק צריך להיות :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 27 אפריל 2016, 10:49

רשמית: זלדה נדחה ל 2017, ישוחרר גם ל NX. הNX תושק במרץ 2017. נינטנדו לא תציג את ה NX בE3 הקרובה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 אפריל 2016, 12:24

לי זה מצוין ,נותן לי זמן להשלים משחקי PC
בלי לקנות קונסולה בקרוב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אפריל 2016, 12:30

מה שעושה את הone והפס4 החדשות רשמיות להשנה :)
אחלה חדשות שזלדה מגיע לדור הבא, אני מוכן לזלדה יפה גרפית ראשון מאז ww ב2003, רק 14 שנים לקח להם :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 אפריל 2016, 12:56

מי יודע ,אולי החדשות על PS4 NEO ,גרם להם לדחות את ההשקה
היה יכול להיות מצב שהם היו משיקים את הNX ,אומרים שהיא חזקה משמעותית מהמתחרות ,ואז היו יוצאות הקונסולות המשודרגות ,ונינטנדו הייתה נדפקת חזק
אני רק מקווה שהזמן יאפשר להם להוציא קונסולת 1080P טובה ,אפילו ברמה של הPS4 NEO יספיק לי ,למרות שלא יספיק לרוב הלקוחות
אז עדיף חזקה יותר
קונסולה שתריץ ב1080P ,60 פרימים לשניה ,את רוב המשחקים
גם ככה הטלוויזיה שלי לא מסוגלת ליותר ,ולא מתכנן לשדרג ל4K בעתיד הקרוב (הציוד יקר ,ואין מספיק תכנים כרגע )

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 28 אפריל 2016, 12:13

DrKeo כתב:מה שעושה את הone והפס4 החדשות רשמיות להשנה :)
אחלה חדשות שזלדה מגיע לדור הבא, אני מוכן לזלדה יפה גרפית ראשון מאז ww ב2003, רק 14 שנים לקח להם :)

אבל הוא יוצא גם ל־WiiU. כך או כך הוא פותח במחשבה עליה, לכן אל תצפה לגרפיקת דור הבא אמתית.

לי זה לא משנה שהקונסולה נדחתה, זה נותן זמן לנשימה. אני רק מאוכזב קצת שלא תיחשף ב־E3 הקרבה.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 28 אפריל 2016, 12:16

ומייקרוסופט הכריזה גם כן על קונסולה חדשה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אפריל 2016, 17:26

טעות שלי, של מיקרוסופט ב2017. מנכ״ל and אמר שהצ׳יפ החדש שלהם הולך להיות בשלושה קונסולות ואחת מהן תצא ב2016, כלומר one חדשה ו-nx ב2017 והניאו ב2016.

ואני לא מצפה מזלדה שיהיה הכי יפה בשוק אבל אני כן מצפה ממנו להראות מודרני וב1080p.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 אפריל 2016, 19:57

MS אמרו שהם יראו משהו בE3
אבל זה יכול להיות גם XBO SLIME ,ככה שלא ברור מה יראו

אני חושב שהם יקברו כיצרני קונסולות ,עם במינימום לא ניראה XBO SLIME ,הPS4 יצאה קטנה יותר וקבלה עוד הקטנה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 29 אפריל 2016, 02:20

יש רמזים לכוחה של הקונסולה המשופרת של ה־Xbox One?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 אפריל 2016, 11:11

לא שראיתי.. אבל בתכלס מי שהתחיל את כל השיח של ''בואו נשדרג את הקונסולות כל כמה זמן ולא נחכה עד סוף הדור'' היה פיל ספנסר: http://www.polygon.com/2016/3/1/1112166 ... -microsoft

אז אני משער שהם כבר בדרך להכריז על משהו.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 29 אפריל 2016, 17:39

אני עדיין בשוק מזה שנינטנדו סיפרה למשקיעים שלה ש-E3 מבחינתה יהיה ממוקד זלדה בלבד. זה... די מטורף בעצם. מתאים לאיזה אולפן משחקים בינוני מאשר לחברה ענקית עם שתי קונסולות פעילות ועוד אחת בדרך.

אני תוהה אם זו החלטה שהחליטו שם אחרי שהבינו שסוני כנראה תחשוף ב-E3 את הגירסה החדשה של הפלייסטיישן, מתוך רצון לא להתחיל להכנס ל"קרב כותרות" מול סוני. אולי עדיף לנינטנדו להמתין עוד חודש-חודשיים, להכריז על ה-NX באירוע סגור שלא מתחרה בשום הכרזה טכנולוגית גדולה אחרת, ולזכות למקסימום סיקור לקראת מרץ. או שזה פשוט סגנון הניהול של הנשיא החדש: להתרכז במוצרים הגדולים, להיות ממוקדים מאוד במסרים ולא להתפזר על "תראו הנה זלדה וואו והנה NX יו ותראו עוד משחקים" אלא להגיע לתערוכת המשחקים החשובה בעולם עם המוצר הכי חזק שיש להם בקנה.

כך או כך זה מוזר לאללה. כאילו, יותר מוזר ממה שנינטנדו עושה בדרך כלל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 אפריל 2016, 17:54

erezronen כתב:אני עדיין בשוק מזה שנינטנדו סיפרה למשקיעים שלה ש-E3 מבחינתה יהיה ממוקד זלדה בלבד. זה... די מטורף בעצם. מתאים לאיזה אולפן משחקים בינוני מאשר לחברה ענקית עם שתי קונסולות פעילות ועוד אחת בדרך.

אני תוהה אם זו החלטה שהחליטו שם אחרי שהבינו שסוני כנראה תחשוף ב-E3 את הגירסה החדשה של הפלייסטיישן, מתוך רצון לא להתחיל להכנס ל"קרב כותרות" מול סוני. אולי עדיף לנינטנדו להמתין עוד חודש-חודשיים, להכריז על ה-NX באירוע סגור שלא מתחרה בשום הכרזה טכנולוגית גדולה אחרת, ולזכות למקסימום סיקור לקראת מרץ. או שזה פשוט סגנון הניהול של הנשיא החדש: להתרכז במוצרים הגדולים, להיות ממוקדים מאוד במסרים ולא להתפזר על "תראו הנה זלדה וואו והנה NX יו ותראו עוד משחקים" אלא להגיע לתערוכת המשחקים החשובה בעולם עם המוצר הכי חזק שיש להם בקנה.

המכירות חומרה של הwiiu ,נמוכות כבר תקופה ארוכה
גם המכירות של ה3ds ,ןn3ds
ירדו מאוד ,למרות שקרוב ל60 מיליון זה מספר טוב מאוד

ככה שלנינטנדו אין הרבה מה להפסיד כרגע ,מבחינת מכירות חומרה
אבל המון מה להפסיד ,עם הnx תיכשל
נינטנדו עדין מוציאה משחקים טובים מידי פעם לwiiu ו3ds
לא מספיק לטעמי ,אבל משאירה אותם בחיים
אבל מתרכזת בnx

ולדעתי זה הרבה יותר טוב מהסוני ויטה

בעניין Ms ,לא אמרו מה יציגו
לטעמי xbo slim זולה מאוד ,תוכל לתת תחרות חזקה במכירות
לps4 וps4 neo
השאלה הגדולה עם Ms תלך בדרך הזאת
נגיד slim ב250 דולר כולל משחק

אני יקנה כזאת חדשה ,רק לכמה בילעדים
אבל המון יקנו בגלל התקציב
קונסולה ב250 דולר ,שיכולה להריץ סביר משחקים כמו וויצר 3

אין כרגע אף פלטפורמה אחרת ברמת מחיר כזה ,שעושה את זה
ככה שms יכולה להתקיף מלמטה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 29 אפריל 2016, 20:31

נינטנדו רשמה פטנט על שלט קונסולה חדש. יהיה אפשר להחזיקו כמו חץ וקשת ולמתוח כמו חץ וקשת. נינטנדו המוזרה... (מקור)

והנה שמועה: Retro Studio מפתחת זיכיון חדש לקונסולה הנייחת הבאה של נינטנדו (מקור)

erezronen כתב:אני עדיין בשוק מזה שנינטנדו סיפרה למשקיעים שלה ש-E3 מבחינתה יהיה ממוקד זלדה בלבד. זה... די מטורף בעצם. מתאים לאיזה אולפן משחקים בינוני מאשר לחברה ענקית עם שתי קונסולות פעילות ועוד אחת בדרך.

כשמדובר בנינטנדו אני כלל לא בשוק. היא קצת מפחדת מתחרות על תשומת לב, בשנים האחרונות היא מחפשת פינה שקטה (אישית) כדי לדבר על מוצריה.

מבחינתה, יש היגיון בכך שלא תרצה להתחלק בתשומת הלב עם שאר החברות. גם רוקסטאר די מתעלמת מ־E3 בכל שנה וחושפת את משחקיה בתזמונים שנוחים לה.

ואני לא קובע אם זה טוב או רע. אני רק מנסה להבין את החלטתה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אפריל 2016, 02:00

זה באמת כזה שוק מחברה שעושה הזרמות direct במקום מסיבות כבר שנים? ביחוד שea מבריזה מe3 ועושה אירוע משלה. מי יודע, אולי space world קמה לתחיה, אני עדין זוכר את ההכרזה של הגיימקיוב בspace world 2000, הspaceworld האחרון :)

רונן/קרירין, אין יותר מדי מסתורין, מנכ״ל amd פחות או יותר אמר שיש שלוש קונסולות משתמשות בצ׳יפ זהה בשנה הקרובה. לא צריך להיות שרלוק הולמס בכדי להבין שזה הפס4 המחודשת, הone המחודשת והnx :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 03 מאי 2016, 13:41

לא לילדים קטנים...
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 מאי 2016, 18:06

מצחיק, לא ידעתי שקונן ילך כל כך רחוק

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 06 מאי 2016, 23:37

לפי שמועה חדשה, ייתכן שה־Nintendo NX תתמוך במדיית הקלטות. עם זאת, יש ספק שהקונסולה תתמוך בקלטות בלבד.

(מקור)

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 07 מאי 2016, 01:09

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מאי 2016, 12:26

נשמע יקר מדי בשביל להיות פראקטי. לפני איזה 8 שנים גם אני חשבתי שזה רעיון מגניב אבל זה באמת יקר מדי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים