ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 19 יוני 2016, 14:27

Valve היא חברה חכמה, הרי כולם פה מייחלים לHalf life 3 ויודעים בסתר ליבם שהוא לא ייצא מסיבה אחת ברורה - Valve כל כך עשירה שהיא לא צריכה להוציא שום משחק לעולם תודות לSteam, אבל Valve גם יודעת שאם היא מוציאה משחק ובטח משהו בסדר גודל של Half life 3 צריכה להיות הצדקה, קרי - קפיצה טכנולוגית אמיתית שהיא תרצה לייחצן דרך המשחק המדובר. לא עוד סתם מנוע גראפי נוצץ, אלא משהו פורץ דרך. ב-2 זה היה מנוע פיסיקאלי וSteam כשני המוצרים שהיא רצתה לקדם או ללמד את התעשייה איך צריך לעשות את זה כמו שצריך. אז מה תהיה הקפיצה הפעם? VR שיעבוד כמו שצריך עם FPS? ומשחק שיהיה בלעדי לVive כשהמחיר שלה יירד מעט בדורות הבאים? סתם מעניין מה האופציות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 יוני 2016, 14:52

אין ספק שVR זו הקפיצה שהם חיכו לה, הוא פשוט לא נפוץ כל כך, בלשון המעטה, והם בטח מחכים לראות אם הMR יהיה טוב יותר מהVR...
אגב, MAGIC LEAP התאחדו עם ILM של לוקאס (משמע דיסני עכשיו) בשביל המציאות המשולבת שלהם, אז אני ממש מחכה לראות עכשיו מה יהיה עם זה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 יוני 2016, 14:55

אני בספק. נראה לי שלעולם לא נקבל משחק FPS "אמיתי" בVR.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2016, 15:30

יש כל כך הרבה בעיות שצריך לפתור בVR בשביל לעשות משחק כמו HL שזה כמעט בלתי אפשרי לעשות משהו כזה בזמן הקרוב. מה שהוריד לי מ-VR בצורה קשה היא העובדה שכמעט בלתי אפשרי לעשות משחקים "נורמאלים" בגלל כל הקטע של הבחילה. לא ברור לי איך יעשו HL עם VR, אפילו משחק איטי ולא מלוטש כמו FO4 עושה VR בצורה מפגרת מוות (טלפורטינג במקום הליכה). הייתי רוצה לראות מה RE7 בדיוק עושה, נראה שזה הFPS הראשון שנותן לך ממש ללכת עם שלט בצורה קלאסית לגמרי ועדין לשחק ב-VR. מעניין אותי מה יהיה מדד הבחילה והחוסר נוחות בו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 יוני 2016, 15:31

אני מקווה שגבוה, כי הם מכוונים להפוך אותו לSilent hill חדש, ככה שבחילה זה טוב :D, סוג של תוצר אימה, רק שפה תוצר של VR גרוע, לצופה מן הצד זה לא ישנה. דרך אגב, פאלמר טוען שבמה שאתה מאזין כרגע שהם יפתרו את זה וFPS יהיה נורמה מתי שהוא.

דרך אגב, מי אמר שהקפיצה המיוחלת תהיה VR, אולי זה יהיה המדד דופק של ניטנדו שValve תשתלט לו על הפטנט :D. איפה הוא דרך אגב? הוכרז בצמוד לקינקט ונעלם.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 19 יוני 2016, 15:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 יוני 2016, 15:36

אולי יוכלו להצמיד אותו לשחקן ה-VR וככה לדעת מתי הוא עומד להקיא?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 יוני 2016, 12:43

^האמת שזה גאוני

תרשום פטנט, מכשיר לזיהוי מוקדם של בחילות VR... איך לא חשבו על זה קודם?!

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 יוני 2016, 14:32

שאלה אישית שמופנית לגיא, מקווה שהיא במקומה - שמתי לב שהחשבון Steam שלך מציין שאתה משחק 24 שעות בימימה, אבל אין כל אצ'יוומנטס על המשחקים השונים. גם מרבית המשחקים הם איזוטריים שקשה לי להאמין שהיית רוכש או טורח באמת לשחק (מפאת הזמן המועט שיש לך לבטח מלכתחילה וטעם סופר איכותי), השאלה שלי היא כזאת:
שיעבדת את החשבון למקום העבודה והם עושים לך רונדלים על המשתמש כדי לבדוק תפריטים בלבד (חוסר אצ'יוומנטס) או שלבים מוקדמים?
אני חייב שזה יגיע לכדי תשובה, אני סקרן מידי. אם ניתן כמובן.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2016, 16:14

משתמש ב idlemaster בשביל לקבל קלפים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 יוני 2016, 16:43

שיט, פחות מעניין ממה שחשבתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2016, 18:44

הולי שיט לא ידעתי שקיים דבר כזה, הייתי עושה את זה ידנית כמו כלב.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 יוני 2016, 09:24

אתם פשוט שפלים, משייפים את נתוני שעות המשחק שלכם בשביל קלף שמתמכרו במקרה הטוב בסנט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2016, 10:01

לי כרגע יש 50$ בחשבון :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יוני 2016, 11:39

DrKeo כתב:לי כרגע יש 50$ בחשבון :)

אני לא השתמשתי בשום קליינט אוטומטי ויש לי כרגע 11$. כבר השתמשתי בעבר באיזה 20$ בשביל לקנות משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2016, 15:00

כן, גם אני לא, הייתי צריך :(

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 יוני 2016, 17:25

DrKeo כתב:כן, גם אני לא, הייתי צריך :(

קח בחשבון שזה מבטל את האפשרות שלך לשתף משחקים. הספריה שלך כל הזמן בשיתוף.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 יוני 2016, 18:19

Death_119 כתב:שאלה אישית שמופנית לגיא, מקווה שהיא במקומה - שמתי לב שהחשבון Steam שלך מציין שאתה משחק 24 שעות בימימה, אבל אין כל אצ'יוומנטס על המשחקים השונים. גם מרבית המשחקים הם איזוטריים שקשה לי להאמין שהיית רוכש או טורח באמת לשחק (מפאת הזמן המועט שיש לך לבטח מלכתחילה וטעם סופר איכותי), השאלה שלי היא כזאת:
שיעבדת את החשבון למקום העבודה והם עושים לך רונדלים על המשתמש כדי לבדוק תפריטים בלבד (חוסר אצ'יוומנטס) או שלבים מוקדמים?
אני חייב שזה יגיע לכדי תשובה, אני סקרן מידי. אם ניתן כמובן.

תודות לidlemaster אני בעיקר חסכתי לValve את עלויות הורדת כמה טרות של משחקים למחשב שלי רק כדי לפתוח כמה קלפים: לא רק שלא צריך להריץ את המשחק בשביל הקלפים אלא שאפילו לא צריך להוריד אותו.
אבל בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי היום את ההודעה Idling Complete אחרי איזה אלף משחקים עם קלפים שרצתי עליהם בחשבון שלי. ועכשיו תודות למנגנון ההגנה של ואלב יש לי רק 2500 קלפים למכור ואז לאשר את המכירה של כל אחד בנפרד - ואני אהיה עשיר.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 יוני 2016, 20:12

אני עדיין מופתע שואלב לא מציעים מיקרותשלם של חצי דולר פר משחק כדי שתקבל ממנו את הכרטיסים שאתה זכאי להם. חוסך זמן, לא יחרבש לך את זמני המשחק, לא ישבש את מנגנון ההמלצות שכולל את כל משחקי הפח בחישובים ולא יפריע לשיתוף משחקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2016, 20:50

לשלם כסף עבור חבילה רנדומאלית של קלפים שאין לך מושג מה תקבל? נשמע לי נורא! :twisted:

שחר, לדעתי תוך 24 שעות אני סוגר הכל, יש לי אולי 10 משחקים עם קלפים כרגע.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 יוני 2016, 09:00

לשלם חצי דולר פר משחק רק בשביל הקלפים? זה הרבה יותר ממה שיעלה לך לקנות את הכרטיסים באופן עצמאי במחיר הממוצע של קלפים היום. חוץ מזה, אני מניח שואלב רוצה לעודד את זה שאנשים ינסו יותר ויותר משחקים כי בסופו של דבר זה תורם לecosystem שלהם. ואלב גם ככה מרוויחה מכל קלף שנמכר בשוק שלהם, וככה גם יוצרי המשחקים שמקבלים אחוזים. זה ערוץ מאד מינורי אבל זה עדיין תורם להם משהו בשורה התחתונה.

אגב, מי שמשתמש בenhanced steam על דפדפן כרום יכול לעשות quick sell או instant sell - שזה נחמד למישהו כמוני עם 100 עמודים של קלפים לדפדף בהם עכשיו (גם אם זה יוצא קצת מתחת למחיר התאורטי שניתן להשיג). מבחינתי מספיק שואלב היו מאפשרים לעשות "approve all" בלחיצת כפתור בודדת מהטלפון וזה היה הרבה יותר שפוי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 יוני 2016, 11:23

ואלב נתבעת על הימורים בCS:GO. התביעה עוסקת בנושא הסקינים, שמשווים לז'יטונים של קזינו, כי יש להם ערך כספי אמיתי והם משמשים להימורים על משחקים:
אמ;לק: ואלב היא הבעלים של הליגה, מוכרת את ''הז'יטונים'', מקבלת נתח מעסקאות סביבם מאתרי צד ג' אבל טוענת שהיא לא מעודדת את ההימורים.
http://www.polygon.com/2016/6/23/120201 ... kins-valve
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 27 יוני 2016, 05:56

מעניין שלא ראינו שום תגובה מקאזז לנושא.. הוא היה כ''כ להוט לחרוץ את דינה של בליזארד על כך שאין לה שוק סקינים ושאר ירקות ו:

כן, בהחלט מגיע שאפו לבליזארד לנצל לרעה את הנטיות השליליות של אנשים ולא לתת להם שום אפשרות מלבד להשתתף בהימורים.

בינתיים בליזארד לא נתבעת בנושא, ונראה שכל שוק הסקינים של ואלב, עלול לסווג אותה כ''בעלת פלטפורמת הימורים''. לול. :roll: :lol:
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 יוני 2016, 08:20

Klayman כתב:ואלב נתבעת על הימורים בCS:GO. התביעה עוסקת בנושא הסקינים, שמשווים לז'יטונים של קזינו, כי יש להם ערך כספי אמיתי והם משמשים להימורים על משחקים:
אמ;לק: ואלב היא הבעלים של הליגה, מוכרת את ''הז'יטונים'', מקבלת נתח מעסקאות סביבם מאתרי צד ג' אבל טוענת שהיא לא מעודדת את ההימורים.
http://www.polygon.com/2016/6/23/120201 ... kins-valve

זה שיש תביעה לא אומר שהיא אידיוטית. כל עוד אתה לא יכול לקחת את הז'יטונים הוירטואליים שלך (או ז'טונים אמיתיים) ולהמיר אותם בחזרה לכסף אז זה בהגדרה לא הימורים, ויותר מזה אפילו לא מדובר פה על הימור וירטואלי אלא על מסחר וירטואלי (אפילו הכסף בsteam wallet שלך הוא לא אמיתי - אתה לא יכול להמיר אותו בכסף רגיל).
במקרה הקיצוני שבו הדבר הזה לא יגולגל מכל המדרגות של בית המשפט (כמו במקרי עבר), יש לובי חוצה תעשיות שידרוס כל ניסיון לשנות את החוק: מחברות תשתית למשחקים כמו גוגל ופייסבוק, דרך יצרניות משחקים, ועד לקלפי אספנים עם פלטפורמות מסחר - כולם רוכבים בדיוק על אותו עיקרון לפיו לא מדובר בשווה ערך כסף אמיתי ובטח לא בהימורים.

רק בשביל לקבל פרופורציה: מה שהתביעה הזו בעצם אומרת זה שאם אני ואתה נתערב עכשיו על תוצאת היורו ואני אשים את קלף המייקל ג'ורדן שלי מהאוסף של NBA מול קלף הברנדה שלך מהאוסף של בוורלי הילס 90210, אז היצרניות של הקלפים האלו עוסקות בהימורים לא חוקיים כי את הקלפים האלו אחר כך אני ואתה יכולים למכור באיביי ולכן הם שווי ערך כסף.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 29 יוני 2016, 14:27

לא אמרתי שזאת תביעה גאונית או שאני מאמין שעליה להתקבל. אני גם לא מתיימר להבין את החוקים הספציפיים של אותה המדינה, כדי להגיד האם יש או אין קייס. סה"כ הצבעתי על אירוניה שבה קאזז התלהם נגד בליזארד בעשרות הודעות ככזאת שמעודדת אנשים להמר בכספם, כשמנגד, ואלב נתבעת על ניהול פלטפורמת הימורים. ממה שהבנתי, מדובר בממשק של אתרים צד ג' לפלטפורמה של סטים,ולכן ואלב נתבעת כבעלת הפלטפורמה.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 29 יוני 2016, 21:25

ושוב הרצון שלך 'להכניס' לי מתפוצץ לך בפרצוף ומציג את חוסר הבנת הנקרא שלך ואת האג'נדה שלך שבספר שלי שווה אזהרה/הרחקה. די לשקר. די להכניס לי מילים לפה. די לסלף.

אמרתי בבירור שאין לי בעיה עם זה שבליזארד נותנת סקינים. הבעיה שאין דרך לקנות אותם ישירות בכסף אמיתי ולכן היא מנטוות בגסות את השחקנים להוציא את כספם על הדבר היחיד שניתן : קופסאות לוט רנדומליות. כלומר, אתה משלם מכספף האמיתי על סיכוי קטן לקבל משהו שאתה רוצה במקום שתוכל לבחור את מה שרוצה לקנות בכסף זה. לזה קוראים 'הימור' במובן הפשוט של המילה. לא נכנכס לשום הגדרות משפטיות.

לא יודע מה התביעה הזו אמורה 'להראות' לי חוץ מאדם ממורמר שאיבד פריטים בהימורים באתרים צד ג' ושמנסה להציג את זה שואלב מציעה API התממשקות עם אתרים אחרים שתוכל להתחבר אליהם עם חשבון הסטים שלך (עשרות אתרים עושים זאת) כתמיכה וקידום של אתרי ההימורים האלה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים