swiss-the-engine כתב:אבל ביורוגיימר המגהמן הזה קיבל ביקורת די טובה
זו דעתם וסבבה והכל, אבל כשרוב הביקורות בסביבות ה-50-60... זה לא 75, שהיה גם מעט מאכזב, זה כנראה ממש קקי :/
swiss-the-engine כתב:אבל ביורוגיימר המגהמן הזה קיבל ביקורת די טובה
Laskin כתב:מאחר ולא שיחקתי בהם שאופן אישי יותר מכמה דקות שהלהיבו אותי בטירוף בגלל הסינמטיות והגרפיקה - אני לא יכול להביע דיעה רצינית בנושא. הוא קיבל ציונים מטורפים, לאותה תקופה זה היה הישג פסיכי....
משהו כמו GTA4, רק בלי הכיף
Laskin כתב:כן, הוא יצא עוד בתקופה שQTE לא היה כינוי גנאי...
Laskin כתב:נראה לי שINSIDE הולך להיות האינדי הכי טוב של השנה... אם הוא אינדי בכלל. הוא בהפצה של מיקרוסופט?
אם כן אז "העד" של ג'ונתן בלואו בטח ייקח את זה, או NMS אם לא יצליח לעמוד בחצי מההייפ שלו.
אני ראיתי רק 2 דקות ממנו בE3 האחרון וגם כן נמנע מספוילרים. הבנתי שזה משחק שחייבים להמנע מספוילרים בו, ממליץ לוותר על צפייה בסרטון של IGN, למרות שאין לי מושג כי רק שמעתי ולא ראיתי, אבל הם גם ממליצים בביקורת הזו להפסיק לצפות אם רוצים להגיע נקיים לחוויה.
יאללה, שהשבוע הזה יטוס כבר, אני מת כבר לשחק בו בסופ"ש הבא ולסיים אותו בישיבה אחת
swiss-the-engine כתב:הורדתי את המשחק אתמול... לא ידעתי שהוא כבר זמין...בילבלתם אותי פה
DrKeo כתב:swiss-the-engine כתב:הורדתי את המשחק אתמול... לא ידעתי שהוא כבר זמין...בילבלתם אותי פה
זמין ב-ONE, יוצא שבוע מאוחר יותר ב-PC. איך הוא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים