המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:העולם שלנו הוא ממש לא יופי טופי אבל אישה שמתלבשת איך שבא לה לא תורמת או מזיקה לעולם הזה.
bozeman כתב:DrKeo כתב:העולם שלנו הוא ממש לא יופי טופי אבל אישה שמתלבשת איך שבא לה לא תורמת או מזיקה לעולם הזה.
זה לא מה שטענתי, אני טענתי שאישה שמשתמשת (אקטיבית, למטרה זו) במיניות שלה לדברים שאינם קשורים זה לזה, היא פוגעת בתדמית הנשים.
Laskin כתב:האמת שהרשל היה כזה בWALKING DEAD וגם בעונה השנייה של סדרת הבת שלה יש לנו דמות שרוצה להגן על הזומבים מהמשפחה שלה...
אבל אם נהיה כנים לרגע, אז לפחות בכמה חודשים הראשונים - זה טבעי לגמרי. אם מישהו מהמשפחה שלי פתאום חולה מאוד אני לא אמהר לתקוע לו סכין בראש... ידרשו כמה חודשים טובים אם לא שנים - כדי לשכנע אותי שאין דרך חזרה (אלא אם יש גם פציעה איומה, מעיים בחוץ וכד', שברור שאין דרך חזרה בכל אופן)
MGS FREAK כתב:Laskin כתב:האמת שהרשל היה כזה בWALKING DEAD וגם בעונה השנייה של סדרת הבת שלה יש לנו דמות שרוצה להגן על הזומבים מהמשפחה שלה...
אבל אם נהיה כנים לרגע, אז לפחות בכמה חודשים הראשונים - זה טבעי לגמרי. אם מישהו מהמשפחה שלי פתאום חולה מאוד אני לא אמהר לתקוע לו סכין בראש... ידרשו כמה חודשים טובים אם לא שנים - כדי לשכנע אותי שאין דרך חזרה (אלא אם יש גם פציעה איומה, מעיים בחוץ וכד', שברור שאין דרך חזרה בכל אופן)
במצב כזה אתה צודק, זאת מחלה לכל דבר ויקח זמן אם בכלל עד שנסכים להרוג אותם. אני חשבתי על זומבים מהסוג של מתים שקמים לתחייה, שם המצב שונה.
בוזמן אל תשתמש בבקשה ב-Z וורד, אנחנו ב-2016 למען השם. קוראים להם נקרו-אמריקאים.
MGS FREAK כתב:מזגיר לי גם את הפרק עם הדגל של סאותפארק, ששינו אותו מהדגל הגזעני הזה:
לדגל הזה:
כי עכשיו זה בסדר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים