נושא ה-ppוליטיקה הרשמי

מוסיקה, סרטים, סדרות, ספרים וכל נושא שיחה רנדומאלי אחר שתרצו

המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: נושא ה-PP הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 יוני 2016, 15:21

אני לא צריך את המחקרים שלך קראתי על כך לא מעט ואני מניח שגם נדב יצא לו לקרוא וגם לאסקין וגם עוד הרבה אנשים, בדיוק כמוך. מכיוון שמחקרים הם לרוב משהו (במ-י-ו-ח-ד מחקרים חברתיים/סוציולוגיים) שסתם מציגים לשם חיזוק הטענה המובנת שלך אז אין ממש מה להתייחס אליהם. כמנו מחקרים שמספרים לי בוקר וערב שאישה עושה 1/X ממה שאני מרוויח.

לי נותר להשתמש במוח שלי (ע"ע חוויותיי, ההיכרות שלי עם נשים, והלוגיקה שלי), והטענה שבעולם המערבי של 2016 "ישנה תפיסה שאישה היא כמו מכונית, אני רוצה לנסוע אז אני לוקח אותה, ואין למכונית שום מחשבה בעניין. כך האישה נתפסת כסוג של מכשיר." היא מעבר לאבסורדית מהיסוד הוא משהו פשוט מופרך בקטע פשוט הזוי. באמת פשוטנ הזוי שאתה אפילו מסוגל לכתוב את זה כאילו אתה חושב שככה גברים חושבים על הנשים שלהם, בנות שלהם, אמא שלהם, וסתם בחורות בביקיני על חוף הים. באמת הזוי.

עריכה: אני חייב לחזור על זה... אני פשוט המום שכתבת משפט כזה, שזה מה שאתה חושב ש"המון" גברים חושבים. אני פשוט המום.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 יוני 2016, 15:25

לא - הבעיה היא שאתה חי בקרבת אנשים שלשמחת פחות מתנהגים ככה - אבל בהחלט יש רבים רבים מהם.
בנוסף ציפיתי שתרד קצת יותר לסוף דעתי שהדוגמא היא לא הסף התחתון שכולם מתחילים לחשוב שאישה היא מכונית - אלא שזאת דוגמא שתהיה ברורה להחפצה. בעיקר שאם תבין את העניין המופשט מאחורי ההחפצה. עניין שבו גבר חושב שאישה היא כלי שצריך לספק לו את היצרים שלו ללא תלות ברצונות שלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 יוני 2016, 15:32

"עניין שבו גבר חושב שאישה היא כלי שצריך לספק לו את היצרים שלו ללא תלות ברצונות שלה." ברור שהבנתי את זה. אני המום שאתה חושב ככה.

ולא זאת לא הבעיה, אני שם איזו התערבות שרק תרצה שאין כאן אדם אחד בפורום שיגיד לך שהוא כן חי בקרבת גברים כאלה. ומעבר לזה אני יגיד לך שרוב האנשים פה בפורום חייבים בקרבת נשים שמדברים על גברים "חתיכים" בדיוק באותה (טוב לא בדיוק בדיוק, בכל זאת גברים ונשים הם לא אותו הדבר לגמרי למרות מה שאנשים מסויימים רוצים להאמין) צורה שאתה מלין שגברים מדברים על נשים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 יוני 2016, 15:44

אתה יודע מה? לך בבקשה לכל הבנות שאתה מכיר ותשאל אותן האם הן לא חוו אי פעם משהו "יותר" ממבטים שבחנו אותם רק כאובייקט מיני. אני חושב שאתה תופתע.
(וסתם סיפר, יצא לי לשבת עם כמה חברים. מרחוק התקרבה מישהי נאה, ואחד החברים אמר "וואי, איזה כוסית". השני אמר לו "כן, אהה?" שניה אחרי זה החבר השני פתאום זיהה שזאת אחותו... ואז הוא אומר לראשון "תרגיע - זאת אחותי!" והראשון אמר "וואי איך גדלה"... כן, גם בעולם המתקדם בימינו ניתן להיות צבוע.)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יוני 2016, 16:03

פעם ביום כיפור במרכז חורב בחיפה, אולי כשהייתי בכיתה י'ב, בחורה זרה לגמרי שמעולם לא ראיתי ששוקלת פעמיים ממני, ערסית ברמות אחרות, צבתה לי את התחת ואמרה "וואהההה איזה חמוד". מקרה אחר שקרה לי בתקופת הצבא; היינו חבורה של חברים במסיבה ושתי בנות נגשו ואמרו שחברה שלהן בעניין. ראיתי את החברה, ראיתי שהיא לא אטרקטיבית במיוחד (בכל זאת, אני גבר מחפיץ וכאלה :)) ואמרתי שאני לא בעניין. החברות לחצו ובתור חצי בדיחה אמרנו להן שאני בכלל בקטע של גברים והן צחקו, ניהלו איתנו שיחה קצרה על זה ש"נו באמת" והלכו. אחת הבנות בחבורה שלהן הייתה דווקא אטרקטיבית במיוחד, יש מצב שהסתכלתי עליה כי היא הייתה אטרקטיבית (שוב, גבר מחפיץ וזה :)). אחרי בערך שעה, בזמן שאני ברחבה עסוק בענייני, פתאום החברה האטרקטיבית יותר דופקת לי עם האצבע על הגב; הסתובבתי והיא פשוט דחפה לי לשון לפה. אחרי בערך 20 שניות היא נסגה לאחור, אמרה משהו בסגנון של "רואה שאתה משקר שאתה הומו?" והלכה לה בחזרה לחבורת בנות שצחקקה (הבחורה המקורית שרצתה להתחיל איתי דווקא לא ממש).

זאת החפצה, לבוא ולקחת מה שבא לך בלי להתחשב בן אדם אחר בלי קשר בכלל לגברים או נשים. לצעוק לבחורה "ואו ואו ואו מה הייתי עושה לך" זאת לא החפצה, זאת סתם גסות רוח. הדוגמה שלך עם "ואו איזו כוסית" זה ממש אבל ממש לא החפצה. אתמול בגיא פינס (תראה במה אתה גורם לי להודות שאני צופה!) לירון ווייצמן הייתה בסוג של rampage חרמנות ואחרי כל כתבה שדברה על גבר מסויים היא זרקה הערות מיניות של "איך הייתי עושה אותו", מטום הידלסטון ועד האח של בר רפאלי. אנשים שבאים ופשוט נוגעים באדם אחר או ממש מבצעים אונס הם תת אנשים, לא האדם הממוצע בחברה שלנו. גברים לא מתיחסים לנשים כחפצים ב-2016, לפחות לא הגבר הממוצע. יש הרבה אנשים גסים, יש אנשים שממעיטים ביכולות של נשים, יש אנשים חצופים ממש ויש גם אנשים שחושבים שכל העולם בא לשרת אותם, אבל ממש החפצה כמו שהייתה לפני 500 שנה כמעט ולא קיימת חוץ מאשר בתרבויות ספציפיות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 יוני 2016, 16:17

חנן אני שאלתי את הדברים האלה לא פעם ולא פעמיים. אתה יודע מה יותר מזה? היה לא מזמן איזה סרטון על cat calling... עכשיו זה סרטון מגמתי והכל אבל תאכלס לגמרי אמרתי לכמה וכמה נשים שזה נראה לי מה זה לא סבבה וכולם... 100% אמרו לי "שטויות, אני אוהבת את זה וזה סתם סרטון מפגר". עכשיו אפשר לדבר על זה באופן יותר מעמיק כמובן אבל אין לי כוח לזה, אבל אני חושב שזה מעביר איזו נקודה שאתה צריך להיות קצת יותר ספקן לגבי מה שאתה כותב פה.

אה ומה שנדב כתב. חסך לי (או שצריך להגיד לבוס שלי:)) זמן כתיבה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 יוני 2016, 16:53

אני בהחלט לא מסכים, לצערי יש (לפי סקרים) הרבה אנשים שמרשים לעצמם לגעת, ללטף, להעיר ולהטריד בהצעות. זה לא אומר שאין שיפור, זה לא אומר שלא התקדמנו, אבל זה לא אומר שהעולם שלנו הוא יופי טופי וכל הנשים מתייחסים אליהן בדיוק כמו גברים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 יוני 2016, 17:06

העולם שלנו הוא ממש לא יופי טופי אבל אישה שמתלבשת איך שבא לה לא תורמת או מזיקה לעולם הזה.

סמל אישי של המשתמש
wraithbuster
Minion

הודעהעל ידי wraithbuster » 22 יוני 2016, 18:27

אני מסכים שיש בעייה בקולקטיב הנשי, אבל לא מהזווית ראייה חברתית-טוויטר שאתה מוצא בטוויטר שעוסקות בצינזורה, סקסיסטיות בבידור המוקצנת (דדפול הוא מאונן, ילדותי, וגחמני כך שזה מתאים לדמותו שהוא עונה על משולש הקסם, ולא סתם מאולץ :)), וחו' , שנובעות בחלקן כמו בגזענות תת מודע. לדוגמה בתופאה של פנייה למנהל בנוגע העלאת משכורת, ישנו פער רציני בהתייחסות לאישה שמבקשת העלאה לבין גבר, שנובעת בתפיסה שהאשה היא במקום מדוכא, נחות, בעוד שלגבר יש יותר פריווילגיה סתם ככה ללא קשר למריטוקרטיה. כמו בגזענות תת מודעת, שישנם גם מחקרים שמראים שחלקים במוח שקשורים לאמפתיה פועלים חלש יותר כשמודבר בסבל או מותו של מישהו מרקע אתני אחר, ואחת על כמה וכמה אם הוא שחור אפילו שהוא מאותו לאום בעצמו! כך בדומה גם ישנם הנחות שרווחות בנוגע לאיך שנשים צריכות להתנהג שבעקיפין משפיע, ועד חינוך שחל בבית לגבי אותן ילדות שרק מקצועות הומניים מתאימים להן, ולרדוף להיות נסיכה בחיים... אם לפני 60 שנים הבעייה האפלייתית הגזענית והנשים היה מבוטא בצורה ישירה-סקסיסטית, היום הבעייה כרוכה יותר בתת מודע. אם ליותר אנשים בחברה יהיו עם ערכים יותר של שוויון אמיתיים,כולל נשים, אז גם הנשים יקבלו יחס כזה.

בעניין שיותר bozeman, דיבר עליו, אני חושב שזה לגמרי מבחינת חופש של האשה להחליט איך להתלבש וחו', אבל כמו בתופאת זנות, אני חושב שטיפול בבעייה הזו כמו בסגירת מועדני חושפנות, ובתי זונות, זה לא ייעבוד. למען האמת, אם פרוצה עוסקת בזנות, אז כנראה שזה לא האספקט היחיד שלקויי בחייה, ודברים מתחילים עוד מהבית, וכך היא תמשיך להתבזבז. אני יכול לא לאהוב שאשה זוכה להגיע במקומה בחיים בזכות המראה שלה, או לנסות לחפות את הדעה שלי עלייה כמה שאני רוצה כדי שתשנה את ההתנהגות, אבל הבעייה כרוכה באופי שלה (כמו בדוגמאות שdrkeo הביא), נגיד כמו חוסר אחריות. ההתיחסות של ההחפצה בעולם האמיתי היא כבר יותר בשוליים בחברה היום, אבל אני מסכים עם הטענה שלך שההטרדה יכולה להיות לא בהכרח ישירה. ואכן הדרך עוד ארוכה. סה''כ אני מאמין שהאחריות והייחס הוא האפלייתי נופל בין הגברים לנשים אם הייתי צריך לקמט אותו, 70% גברים אשמים, והשאר נשים :)

בכול מקרה, נחמד לראות שיש פה פורום ot, ומקווה שכמה נשים יצתרפו לפורום הזה :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 יוני 2016, 19:08

DrKeo כתב:העולם שלנו הוא ממש לא יופי טופי אבל אישה שמתלבשת איך שבא לה לא תורמת או מזיקה לעולם הזה.

זה לא מה שטענתי, אני טענתי שאישה שמשתמשת (אקטיבית, למטרה זו) במיניות שלה לדברים שאינם קשורים זה לזה, היא פוגעת בתדמית הנשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 יוני 2016, 09:10

"אבל זה לא אומר שהעולם שלנו הוא יופי טופי וכל הנשים מתייחסים אליהן בדיוק כמו גברים."
אני לא יגיב כי אין לי מה להוסיף וסתם נהיה מעגליים אבל מה שכתבת פה זה סתם סוג של איש קש. אף אחד לא טען את זה. אין דבר כזה, בשום תחום לאף מגדר לאף עם אבל זה כבר עניין של אמונה אידיאולוגית כמובן בtragic view.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 29 יוני 2016, 07:40

bozeman כתב:
DrKeo כתב:העולם שלנו הוא ממש לא יופי טופי אבל אישה שמתלבשת איך שבא לה לא תורמת או מזיקה לעולם הזה.

זה לא מה שטענתי, אני טענתי שאישה שמשתמשת (אקטיבית, למטרה זו) במיניות שלה לדברים שאינם קשורים זה לזה, היא פוגעת בתדמית הנשים.

היא ממש לא פוגעת בתדמית הנשים: רק מי שמשליך מההתנהגות שלה על כלל הנשים הוא זה שפוגע בתדמית הנשים (וזה בלי להיכנס לנקודה שהתפיסה לפיה מיניות היא דבר שלילי היא שגויה).

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 29 יוני 2016, 10:17

ראה תשובתי לעיל (או בקיצור - ברור שזאת בעיה של מי שעושה את זה, אבל כמו שאתה לא תלך לטייל בשכונת פשע בלילה עד שינקו את השכונה, ככה גם פה)
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 29 יוני 2016, 10:52

http://news.walla.co.il/item/2974110

גבר "לא בינארי" זכה בתואר מלכת הנשף בתיכון. כי אין ניגוד בין ההחלטה לבטל את המין הביולוגי שלך כגורם במשוואה לבין קבלה של תואר שמתייחס למין מסוים, נכון ? s/

שמישהו ישנה את שם הנושא לנושא הקרינג' הרשמי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2016, 14:39

כן, בעד לשנות לנושא הקרינג' :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 יוני 2016, 18:08

אגב קרינג׳ - וואו IGN שברו פה שיאים, בביקורת שלהם לסרט החדש של טרזן... זה פשוט פסיכי, לאן הגענו?!
קבצים מצורפים
image.png
image.png (715.58 KiB) נצפה 12945 פעמים

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 יוני 2016, 08:11

אכן

תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 30 יוני 2016, 09:57

FOR FUCKS SAKE. מרגע לרגע אני מבין כמה העונה האחרונה של סאותפארק מדוייקת ושהיא מסמך היסטורי חשוב שבעתיד יהיה המניפסט של לוחמי חופש נגד משטרי PC דורסניים.

בדרך כלל אני צוחק ו\או מרחם על יציאות כאלה, אבל כאן זה אשכרה הכעיס אותי. הגורילות מצאו ילד וגידלו אותו, מבחינתו זה הבית שלו לכל דבר ועניין והוא חזר אליו אחרי השהות באנגליה בתור נייטיב של המקום. הן היו יכולות באותה מידה למצוא ילד אפריקאי נייטיב. הכתב הזה הוא בטח מהאנשים שמשתמשים במושג המגעיל "reverse racism" (כלומר גזענות נגד לבנים, כי ברירת המחדל היא שלבנים הם הגזענים ואם זה הפוך אז, זה הפוך.)

Bozeman, עצוב כמה שזה נכון, ביום שיתרוצצו פה זומבים יבואו זומבים אחרים להגנתם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 יוני 2016, 10:47

האמת שהרשל היה כזה בWALKING DEAD וגם בעונה השנייה של סדרת הבת שלה יש לנו דמות שרוצה להגן על הזומבים מהמשפחה שלה...
אבל אם נהיה כנים לרגע, אז לפחות בכמה חודשים הראשונים - זה טבעי לגמרי. אם מישהו מהמשפחה שלי פתאום חולה מאוד אני לא אמהר לתקוע לו סכין בראש... ידרשו כמה חודשים טובים אם לא שנים - כדי לשכנע אותי שאין דרך חזרה (אלא אם יש גם פציעה איומה, מעיים בחוץ וכד', שברור שאין דרך חזרה בכל אופן)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 30 יוני 2016, 10:53

השאלה היא פחות אם זה "לא לחסל אותם מייד" אלא "מה עם נציג הזומבים בסנט?" ולמה אין אפשרות לזומבים לקבל הקלות במבחנים? ברור שיש להם בעיה מוחית!"
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 01 יולי 2016, 11:59

Laskin כתב:האמת שהרשל היה כזה בWALKING DEAD וגם בעונה השנייה של סדרת הבת שלה יש לנו דמות שרוצה להגן על הזומבים מהמשפחה שלה...
אבל אם נהיה כנים לרגע, אז לפחות בכמה חודשים הראשונים - זה טבעי לגמרי. אם מישהו מהמשפחה שלי פתאום חולה מאוד אני לא אמהר לתקוע לו סכין בראש... ידרשו כמה חודשים טובים אם לא שנים - כדי לשכנע אותי שאין דרך חזרה (אלא אם יש גם פציעה איומה, מעיים בחוץ וכד', שברור שאין דרך חזרה בכל אופן)

במצב כזה אתה צודק, זאת מחלה לכל דבר ויקח זמן אם בכלל עד שנסכים להרוג אותם. אני חשבתי על זומבים מהסוג של מתים שקמים לתחייה, שם המצב שונה.

בוזמן אל תשתמש בבקשה ב-Z וורד, אנחנו ב-2016 למען השם. קוראים להם נקרו-אמריקאים.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 יולי 2016, 17:18

MGS FREAK כתב:
Laskin כתב:האמת שהרשל היה כזה בWALKING DEAD וגם בעונה השנייה של סדרת הבת שלה יש לנו דמות שרוצה להגן על הזומבים מהמשפחה שלה...

במצב כזה אתה צודק, זאת מחלה לכל דבר ויקח זמן אם בכלל עד שנסכים להרוג אותם. אני חשבתי על זומבים מהסוג של מתים שקמים לתחייה, שם המצב שונה.

בוזמן אל תשתמש בבקשה ב-Z וורד, אנחנו ב-2016 למען השם. קוראים להם נקרו-אמריקאים.

בד"כ הם אפריקאים משום מה , אז נקרו -אפריקאים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2016, 21:18

עכשיו הזכרת לי את הבלגן עם re5 וזה שכל הזומבים היו שחורים (התפרץ בכפר אפריקאי, הגיוני וזה) והיו טענות על זה ש״האדם הלבן בא לאפריקה להרוג שחורים״. אז זה גרם לקאפקום לדחוף דמות שחורה (שיבא) שהרגישה מיותרת לגמרי מבחינת העלילה (כלומר ברור שזאת הייתה דמות אחרת שהחליפו) ודחפו מלא זומבים לבנים סתם ככה. הרי זה נורא הגיוני שאני יורה עכשיו על שתי בלונדיניות וג׳ינג׳י באמצע כפר אפריקאי נדח.

כמובן שארבע שנים מוקדם יותר, כשיצא re4 וכל הזומבים בו היו ספרדים (כי הגעת לכפר ספרדי) זה היה בסדר כי הם לבנים מספיק.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 02 יולי 2016, 13:16

גם אני חשבתי על RE5. אתה יודע מה היה קורה אם אכן היית הורג בלונדינים באפריקה ? היו מזדעקים שמתעלמים מהמקומיים ומראים את אפריקה בתור יבשת לבנה וחוגגים את הקולוניאליזם והעליונות האירופאית. תמיד יהיה ל-SJWים על מה להתלונן.

מזגיר לי גם את הפרק עם הדגל של סאותפארק, ששינו אותו מהדגל הגזעני הזה:

תמונה

לדגל הזה:

תמונה

כי עכשיו זה בסדר :)

והעניין שיהיו SJWים שילחמו למען זכויות הזומבים מזכיר לי את אחת הדמויות מסדרת המשחק של אנדר שלא רצתה להשמיד וירוס קטלני כי לדעתה מצאה הוכחות שהוא יצור תבוני (וירוס לא חיידק. ובקונטקסט של הספר זה יותר מורכב, אבל עדיין)

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 03 יולי 2016, 13:28

MGS FREAK כתב:מזגיר לי גם את הפרק עם הדגל של סאותפארק, ששינו אותו מהדגל הגזעני הזה:

לדגל הזה:

כי עכשיו זה בסדר :)

אתה זוכר במקרה באיזה עונה ופרק זה שודר?
תמונה

חזור אל “פורום OT”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים