MGS FREAK כתב:אתה יודע שלפני איזה שבועיים הייתה מכירת הקיץ של GOG, נכון ? מקווה שקנית אז ולא עכשיו.
Stick כתב:אני קניתי רק את שתי ההרחבות של ביושוק אינפיניט, הגיע הזמן כבר לשחק בזה..
DrKeo כתב:Stick כתב:אני קניתי רק את שתי ההרחבות של ביושוק אינפיניט, הגיע הזמן כבר לשחק בזה..
מצפה לך פינוק נהדר. לא יודע אם הייתי שם אותם ברמה של אינפנט אבל הם בהחלט לא רחוקים משם.
DrKeo כתב:אני מת על brothers.
אני מתבאס שפספסתי כמה מבצעים ששקלתי ואמרתי לעצמי שאני אקנה אותם בסוף המכירה.
Klayman כתב:DrKeo כתב:אני מת על brothers.
Brothers הוא אחד ה-משחקים. באמת. ועל איזה מבצע אתה מתבאס? סביר להניח שאפשר להשיג אותו באותו מחיר/זול יותר בהרבה מקומות. רק לא תוכל להשתמש בארנק הסטים שלך
.
DrKeo כתב:Klayman כתב:DrKeo כתב:אני מת על brothers.
Brothers הוא אחד ה-משחקים. באמת. ועל איזה מבצע אתה מתבאס? סביר להניח שאפשר להשיג אותו באותו מחיר/זול יותר בהרבה מקומות. רק לא תוכל להשתמש בארנק הסטים שלך
.
בדיוק מה שמבאס אותי, השימוש בארנק. אבל לא נורא, השתמשתי בו היום בשביל לקנות את Inside בסטים שעליו ממילא אין מבצע
האמת שמה שאני באמת רוצה זה מבצע טוב על XCOM 2, העד ועל firewatch. אם אני אוכל לקנות את שלושתם ב-50$ שיש לי בארנק אני אהיה אדם מאושר
DrKeo כתב:אמרתי דולר? אמרתי ששלושתם ב50$ זה מחיר שהייתי שמח לשלם. אני חושב ש-20$ על XCOM, בערך 10$ על FIREWATCH ובערך 20$ על העד זה מחיר שנשמע לי הגיוני. אגב, XCOM 2 כרגע ב50 שקל בNUUVEM אבל האקטיווציה שלו סגורה לברזיל.
MGS FREAK כתב:לא עמדתי בפיתוי וקניתי את דום. אני אשחק בו אחרי שנסיים את מרתון המטאל גיר שלי, ואז אני אשחק באופן מלא לראשונה (רובנו גדלנו על גרסאת השיירוור לא ?) בדום 1 ו-2, ואז בו.
והעניין בחתימה לא עבד. למרות שמציינים בקניה שניתן לקבל ככה ודרך ביקורות קרדיט, ב-FAQ שלהם מ-2015 כתוב שזה כבר לא עובד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 37 אורחים