DrKeo כתב:ב2011 סמארטפונים לא היו מפותחים כמו היום ובטוח שלא זולים כמו היום. אז לבני 13 לא היה סמארטפון, לאבא שלהם היה. היום יש להם ולכולם יש עם כל הסמכרטפונים הסינים שעולים 150$. נחיה ונראה אבל לדעתי הניידת הבאה שלהם בחיים לא תמכור כמו ה3ds.
סתם רציתי לבדוק ,ב2010 יצא האיפון 4
המתחרה העיקרי שלו היה הגלקסי S2 ,ככה שב2011 מדברים למעשה על ה4S
זאת אומרת שה3DS ,יצא שהשוק המפותח בסמארטפונים ,כבר היה קים
חנויות אפליקציות ,משחקים בדולר בודד או הורדה בחינם
היה כבר טאבלטים ,בעיקר אפל מכרה טוב טאבלטים באותה התקופה ,אבל זה היה קים
ולא רק זה ,זה רק גדל לאורך החיים של ה3DS ,
למרות הכל ה3DS הצליחה למכור טוב ,כולל להיטי מכירות בתוכנה ,גם הN3DS מכרה טוב יחסית ,למרות שאין נתונים מדויקים שמפרידים בין הרגילה לN
זה שבישראל נינטנדו די נעלמה ,אחרי הWII (הDS לא היה כזה נפוץ פה) ,זה מצב די רגיל ,נינטנדו לא מפיצה פה רישמית קונסולות הרבה שנים
גם הWII לא הושק פה רישמית ,ככה שאין איזה פצצה במכירות כמו הWII ,ואז יש יבוא אפור ,המכירות מאוד קטנות באחוזים ,יחסית לארצות הברית
ששם נינטנדו ,כן מפיצה רישמית
כמה כבר 3DS יש בישראל ? ,זה מכשיר שמכר עולמית מעל 60 מיליון ,לא כישלון כמו הWIIU ,אנשים פה לא שמעו על המכשיר
ומופתעים לראות אותו (כרגע לי כמה פעמים )
לאומת זאת יותר ,למרות שלא הרבה שמעו על הויטה ,כישלון עולמי כמו הWIIU
וזה פשוט כי חלק ראו פוסטרים ,או ראו בחנות ,לי יצא לראות בחנויות בישראל ויטה ,ולא 3DS
לא אומר שאין חנויות שלא מחזיקות 3DS ,אבל אני מדבר על חנויות שמוכרות אלקטרוניקה בכללי ,ולא רק קונסולות
ובגדול אפילו בחנויות כמו סטימצקי אני חושב שזה היה ,ראיתי למכירה 360 ,וXBO ,אולי גם PS4 לא זוכר
כמובן אין אף קונסולת נינטנדו
MS משווקת פה רישמית קונסולות ,וגם סוני ,ככה שאנחנו לא מיצגים את השוק העולמי במכירות וידע בתחום של קונים פוטנציאלים
בסופו של דבר ,רוב הקונים קונים לפי מה שיש בחנויות ,ולא מהבנה טובה בתחום
רוב האנשים לא יודעים דברים בסיסים ,כמו שמאריו בילעדי לנינטנדו
אני זוכר שבתקופה שעבדתי בחנות ,שמכרה גם PS1 ,חלק שאלו עם יש מאריו לPS1
אז אתה מוכר להם קראש ,או שהם מורידים פרוץ ,ומסביר להם שלסוני יש את זה (היה בילעדי באותה התקופה )
בכל מקרה אני כן חושב שיורשת נידת תוכל למכור טוב ,טוב מבחינתי זה 50 מיליון אורך חיים ל6 שנים
בארץ כניראה עדין תיהיה די נדירה