נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 08 אוגוסט 2016, 13:22

אני משוכנע שהם יפתרו את כל הבלגאן הזה עם השלטים בPC בעתיד הקרוב, אבל אני עדיין אחכה עם ההזמנה שלי...
בכל אופן תכננתי לחכות עד ספטמבר, לא נראה לי שאאלץ לחכות אחרי אוקטובר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 09 אוגוסט 2016, 18:51

Klayman כתב:lol.. זה מראה לך כמה אני לא עוקב :). בכל מקרה, הנה הקוד שלי אם מישהו רוצה, אני לא ממש יכול לשחק הסופ''ש:

GKFBJ-DQZTQ-XMAYH

תודה, לקחתי וניסיתי.
הספקתי בערך שניים וחצי סיבובים לפני שהתייאשתי בגלל בעיות חיבור נוראיות (יכול להיות שזה קשור למחשב שעליו שיחקתי). בסך הכל משחק כיף ומרגישים את שרידי הUnreal Tournement שלו, פלוס הרבה מאד פוקוס על ורטיקליות ותנועה מהירה של הקלאסים השונים - בדיוק כמו שקיוויתי לקבל מאז הטריילר הראשון למשחק. אבל כמו רוב משחקי הארינה שיצא לי לשחק לאחרונה אני פשוט לא מצליח להתחבר למשחק כזה ולהתמיד בו זמן ממושך - כולם מרגישים לי משום מה קצת meh וטוויסט על משהו שהוא בסופו של דבר בדיוק אותו הדבר.

Kazz כתב:כפיים למיקרוסופט שמגבילה את השימוש בשלטים החדשים של הXB1 (עם הבלוטות') בוינדוס 10. אפשר רק לחבר שלט אחד דרך הבלוטות' ואם רוצים עוד אז שוב חייבים את המתאם האלחוטי שלהם

אתה מודע לזה שזו מגבלה של התקני בלוטות' בגלל ההספק הנמוך שלהם והoverhead של הפרוטוקול?
בגלל זה גם חברות אחרות משתמשות בדונגל יעודי שכנראה יש בו כמה חיבורים נפרדים: אם למשל תנסה לחבר PS4 להתקן בלוטות' סטנדרטי של מחשב אז במקרה הטוב אתה תצליח לחבר שני שלטים במקביל בלי נפילות (וגם זה אם יש לך הרבה מזל ואין הפרעות סטטיות). אתה צריך דונגל חיצוני או רכיב בלוטות' מיוחד של סוני (למשל על מחשבי vaio נדמה לי) בשביל שתוכל לחבר כמו שצריך כמה שלטים במקביל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2016, 14:07

אם מישהו חיכה ל-ZOTEC בשביל 1080GTX אז יצא בדיוק כרטיס נהדר, 1080 AMP! Edition, שנותן 10% יותר ביצועים על ה-1080 הבסיסי ועולה רק 639$ עם שלושה מאווררים שקטים.

DELL הוציאו מסך נהדר לגיימינג אבל הוא עולה 550$ (טוב נו, זה בערך המחיר של כל המסכים הטובים של דל) שכולל רזולוצית QHD ו-G-SYNC שנע בין 30HZ ל-165HZ שזה פשוט פסיכי. הדגם הוא S2417DG אם מישהו מרגיש בזבזן במיוחד ורוצה לשחק ב-150+ FPS. במקביל הם שחררו מסך FREE SYNC של 1080P אבל הנתוני FREE SYNC שלו מזעזעים (48HZ-75HZ), מצד שני הוא עולה רק 250$.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 אוגוסט 2016, 14:32

נחמד שדל מוציאים סוף סוף מסכי גיימינג כי ארגונומית יש להם את המסכים הכי מוצלחים, אבל זה פאנל TN מסריח וגודל של 24" - די מצוקמק בשביל QHD.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2016, 14:42

swym כתב:נחמד שדל מוציאים סוף סוף מסכי גיימינג כי ארגונומית יש להם את המסכים הכי מוצלחים, אבל זה פאנל TN מסריח וגודל של 24" - די מצוקמק בשביל QHD.

מצד שני 30HZ עד 165HZ, די מדהים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 אוגוסט 2016, 15:02

מדהים, אבל חסר פרקטיות: גם בהנחה וה-GSYNC מנצל את כל הטווח הזה, מתי בכלל יצא לך לראות משחק קופץ בין 30 ל-165 הרץ? ואפילו אם היה משחק כזה, אתה באמת חושב שתרגיש שיפור בהשוואה למסך שנותן מקסימום של "רק" 144HZ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2016, 15:09

swym כתב:מדהים, אבל חסר פרקטיות: גם בהנחה וה-GSYNC מנצל את כל הטווח הזה, מתי בכלל יצא לך לראות משחק קופץ בין 30 ל-165 הרץ? ואפילו אם היה משחק כזה, אתה באמת חושב שתרגיש שיפור בהשוואה למסך שנותן מקסימום של "רק" 144HZ?

קופץ בינהם? אני לא מתכנן לקפוץ בינהם אבל יש משחקים שירוצו ב-40FPS ויש משחקים שירוצו ב-130FPS (למשל OW) והמסך הזה ידע להתמודד עם שניהם נהדר, טווח כזה הוא די מדהים. לעומת זאת תסתכל על המסך 250$ שלהם, טווח זוועה, רק 48 עד 75. ברגע שאתה יורד ל-47 פריימים ה-VSYNC נכנס לפעולה ואתה נופל ל-30FPS, טווח קסטרופה. האם הייתי זורם עם טווח של 30 עד 144? ברור, איזו שאלה. מה שמלהיב הוא שהטווח כולל בתוכו 100% ממה שהיית רוצה ואפילו מפנק ביותר כשהוא עולה לקצת פסיכי של 175. כן, גם עם 120 הייתי מרוצה, סתם מציין שזה פסיכי לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 11 אוגוסט 2016, 15:21

נו, אבל זו הנקודה... כבד די מעטים המסכים שמציעים טווח כל כך מצומצם של 48 עד 75 (שמהם באמת הייתי מתרחק. כלומר אלא אם כן הבחירה היא בינם לבין מסך 60HZ קבוע כי אז זה בהחלט עדיף). אבל רוב המסכים כבר מציעים טווח הרבה יותר גדול.
אז ב-500 דולר אתה מקבל פה טווח שלא תצטרך (הרי על מסך 144HZ תראה את ה130FPS של אוברווצ' באותה המידה, ואני אפילו אהיה נועז ואגיד שבמסך של מקסימום 120HZ אתה לא תסבול מ120 פריימים בלבד) אבל מצד שני אתה מקבל מעט מאד מסך: עם פאנל TN זה אומר שבפועל המסך יודע לפענח רק 18 ביט של צבע, וזה לעומת 24 ביט של צבע במסכי IPS, שלא נדבר על המעבר היום ל30 ביט של צבע במסכי HDR. פאנל TN זה משהו שמיועד למסך תקציבי, לא למישהו ששופך 500$ על המסך שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2016, 15:40

לא מתווכח שהפנל מיושן יחסית, לא מתווכח שהוא יקר יחסית אבל הטווח שלו פשוט נהדר וזה ממש לא נפוץ. אם הייתה לך חלופה מעניינת במקום זה היה נחמד אבל לצערי אני לפחות לא מכיר יותר מדי מסכים שנותנים לך גם IPS וגם 144HZ, בעצם אני לא מכיר בכלל. הכי קרוב לזה שאני מכיר הוא ה-ASUS ROG SWIFT והוא רק 100HZ, ענקי (34") כי הוא מסך אולטרה רחב והוא עולה 1250$.

עריכה:
אה כן, יש את הפרדטור של אייסר, הוא 800$ אבל בהחלט יתן לך גם IPS וגם 27" ב-144HZ. לא הכרתי אותו, לפחות מהנתונים הוא פשוט נהדר במחיר טוב, אפילו יש לו גרסת FREE SYNC זולה יותר ועם נתונים פשוט מעולים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 אוגוסט 2016, 20:43

מיקרוסופט ממשיכים להציג למה זה חרא לקנות משחקי UWA\ משחקים בחנות חלונות 10. קניתם את QB שם? אז זובי עליכם לא תקבלו עדכון למשחק שיאפשר הרצה תחת DX11 כמו בגרסת סטים. תקנו את המשחק שוב אם אתם רוצים להנות מAPI בשל שיותר שקרוב לוודאי גם יציג ביצועים טובים יותר מאשר DX12 שנמצא בחיתוליו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2016, 11:48

Qb ימשיך לקבל עדכונים בחנות מיקרוסופט. המנהל קהילה של רמדי אמר שציטטו אותו לא נכון בנושא התמיכה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוגוסט 2016, 11:59

אוי! תראו מי אחראי לסילוף העובדות! בכיינים מגאף! אני באמת מופתע!! :roll:
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 אוגוסט 2016, 12:11

Kazz כתב:מיקרוסופט ממשיכים להציג למה זה חרא לקנות משחקי UWA\ משחקים בחנות חלונות 10. קניתם את QB שם? אז זובי עליכם לא תקבלו עדכון למשחק שיאפשר הרצה תחת DX11 כמו בגרסת סטים.

כדי להבין כמה מטומטמת הטענה הזו, צריך רק להיזכר שבחלונות 10 אין בכלל דבר כזה "DX11"... :roll:

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2016, 12:16

תמונה

כן. ממש סילוף.

והם מדברים על פאטצ'ים. עיקר השאלה היא האם גרסת ה W10 תקבל תמיכה בDX11. והעובדה שהתשובה לכך נשארה עמומה היא בדיחה.

סווים, לא יודע אם זה נכון ובכלל לא משנה לי. אם אני הייתי קונה את המשחק על חנות ה10 הדפוקה ואז מגלה שאני צריך לקנות את המשחק שוב כדי לשחק ב DX11 שאפשרי מאוד יישפר לי את הביצועים במשחק שכל כך צריך אותם - אני הייתי כועס. אם משום מה זה באמת נכון שאין דבר כזה שמשחק יכול לרוץ ב DX11 כשהוא נקנה מחנות חלונות 10 אז במינימום הייתי מעניק הנחה למי שקנה את המשחק ומעוניין לקנות אותו דרך סטים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוגוסט 2016, 12:48

יש לי בעיה עם איזו פלאגין אגרסיבי בשם utop.it.
לא ברור לי איך הוא הגיע למחשב שלי (כנראה הותקן ברקע של משהו שאבא שלי התקין בלי לחשוב), אבל הוא לא יוצא ממנו. חיפשתי לא מעט באינטרנט וניסית כמה פתרונות. ניסיתי להפעיל כמה תוכנות להסרת malware, ניסיתי לחפש תוכנות חשודות שמסתירות את הדבר הזה (ואין לי שום דבר כזה במחשב כרגע).

הצלחתי לכבות אותו דרך ההגדרות של כרום, אבל מסיבה כלשהי הוא עדין עובד, אבל רק באתר אחד - יורוגיימר. כשאני מסמן טקסט, קופץ לי חלון קטן של חיפוש. זה לא קורה תמיד. לפעמים כן. לפעמים לא.

מישהו נתקל בזה? למישהו יש רעיון איך לטפל במשהו כזה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 אוגוסט 2016, 13:42

Format c:\
בלינוקס זה לא היה קורה :ugeek:

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 אוגוסט 2016, 14:05

Kazz כתב:סווים, לא יודע אם זה נכון ובכלל לא משנה לי. אם אני הייתי קונה את המשחק על חנות ה10 הדפוקה ואז מגלה שאני צריך לקנות את המשחק שוב כדי לשחק ב DX11 שאפשרי מאוד יישפר לי את הביצועים במשחק שכל כך צריך אותם - אני הייתי כועס. אם משום מה זה באמת נכון שאין דבר כזה שמשחק יכול לרוץ ב DX11 כשהוא נקנה מחנות חלונות 10 אז במינימום הייתי מעניק הנחה למי שקנה את המשחק ומעוניין לקנות אותו דרך סטים.

בטח שזה בכלל לא משנה לך... כי הרי באת להתלונן בלי להבין אפילו על מה אתה מתלונן.
חלונות 10 הרי מגיע עם DirectX 12 בלבד, כשבתוכו יש כל מיני feature sets. משחק כמו quantum break בחנות של חלונות 10 יכול להיות שבכלל מלכתחילה רץ על feature set 11_0 - מה שאומר שיש לו תאימות לכל היותר לפיצ'רים הבסיסיים של DX11.0 ולא שום דבר מעבר לכך (ולהיפך אגב: משחק שרץ על חלונות 8 עם DX11 יכול דווקא לכלול חלק מה-feature set של 12).
זה כל כך מגוחך שאני כבר לא בטוח אם אתה מטריל או סתם קריקטורה. אתה אפילו עוד לא יודע איך המשחק ירוץ על מחשבים שמריצים אותו בסטים על חלונות 7, וכבר אתה בא וטוען שDX11 יציג שיפורי ביצועים (כשבפועל DX12 הוא API שאמור להוריד overhead). ואחרי כל זה אתה עוד דורש ממיקרוסופט (שבזמנו העניקו לאנשים שקנו את המשחק עותק לXbox ולPC במחיר של עותק אחד) שיעניקו הנחה לבעלי עותק של המשחק לגרסת הסטים שלו? הרי אפילו לא קנית את המשחק בגרסת החלונות 10 שלו... למה שמישהו שכן קנה את המשחק - מתוך כך שיש לו מחשב שניתן להריץ עליו את המשחק - יהיה בכלל מעוניין לקנות אותו שוב לאותה הפלטפורמה?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2016, 16:49

כי לא מן הנמנע שהמשחק ירוץ טוב יותר תחת DX11. כי אתה רוצה גרסת W32 שתאפשר לך את כל מה שלא מתאפשר בגרסת UWP. כי אתה מעדיף את השלט של סטים. כי כנראה המשחק יתמוך בפאמילי שיירינג וכך תוכל לחלוק את המשחק עם מישהו שאין לו DX12. כי בלעת צפרדע כשקנית אותו לחנות חלונות 10 במחשבה שלא הוא לא יגיע למקום אחר אז עכשיו אתה רוצה את הגרסה העדיפה.

ולא הבנתי, TR לא יצא בינואר כמשחק DX11 והיה בחנות חלונות 10 ורק לפני איזה חודש וחצי יצא לו עדכון ה DX12? אז מה השטות הזו שאי אפשר DX11 בחנות חלונות 10? ואם השטות הזו נכונה אז שייתנו לפחות הנחה לבעלי QB בחנות W10.
כאילו, אנחנו עומדים בפני מצב שמשחק מחשב שקנית ייקבל תמיכה ב API נוסף אבל שהתמיכה הזו לא תינתן לאילו ששילמו 60 דולר ותמכו במשחק ובמפתחת בשיגור ותחת פשרות ואתה מתנהג כאילו אין פה על מה להתרעם?

הביזארו וורלד נמשך.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 13 אוגוסט 2016, 21:46

אשמח לעזרה:
יש לי כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגיטל.
אבא שלי השתמש בו היום לצפייה במשחקי הכס (כן, רצוף, הכל על הכונן), וכנראה נדפק משהו בכונן.
כשאני מחבר את הכונן למחשב, הוא מחובר, אך אי אפשר לפתוח את התוכן. גם כשאני מנסה לעשות קליק ימני על האייקון של הכונן ב"מחשב שלי", המסך קופא.
חשבתי שאולי זה בגלל החום (שלא היה יוצא דופן) וחיכיתי כמה שעות, אבל לא עזר.
מה אפשר לעשות?

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 13 אוגוסט 2016, 23:22

אם הוא מזהה אותו (וזה נשמע שכן) אז אפשר לנסות להריץ איזו תוכנה שבודקת אותו ואולי מנסה לתקן פגיעות ולשחזר את טבלת הקבצים אבל זה מריח כמו תקלה מהסוג הפטאלי ואם אין לך שם שום מידע חשוב למעט תוכניות טלויזיה אז כנראה שאפשר לשלוח אותו למליסנדרה שתעלה אותו באש...

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 13 אוגוסט 2016, 23:53

יש המצלה למחשב נייד במחיר סביר שיכול להריץ את רוב המשחקים שיוצאים לPC כיום?
לא חייב על הגדרות הכי גבוהות במשחקים כי זה בטח יקר ועוד למחשב נייד.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 14 אוגוסט 2016, 02:01

יש מחשבים כמו הדל Inspiron 15 7000 באיזור ה5000 ש"ח.
הם רק לא באמת ניידים (לבנות של 2.5 קילו), הסוללות שלהם מתקשות להחזיק אותם וביצועי המשחקים הם סבירים אבל לא יותר. צריך סיבות מאוד טובות בשביל לקנות מחשב כזה ובגדול זה לא מומלץ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוגוסט 2016, 11:15

Kazz כתב:כי לא מן הנמנע שהמשחק ירוץ טוב יותר תחת DX11. כי אתה רוצה גרסת W32 שתאפשר לך את כל מה שלא מתאפשר בגרסת UWP. כי אתה מעדיף את השלט של סטים. כי כנראה המשחק יתמוך בפאמילי שיירינג וכך תוכל לחלוק את המשחק עם מישהו שאין לו DX12. כי בלעת צפרדע כשקנית אותו לחנות חלונות 10 במחשבה שלא הוא לא יגיע למקום אחר אז עכשיו אתה רוצה את הגרסה העדיפה.

גם לא מן הנמנע שהמשחק ירוץ פחות טוב בDX11. גירסת W32 תאפשר לי... מה בדיוק? ומי לעזאזל מעדיף לשחק במשחקים כאלה (או בערך בכל משחק) עם השלט של סטים?! והמשחק לאו דווקא יתמוך בפאמילי שיירינג...
קיצר - הרבה השערות ומעט מאוד עובדות. אני מציע שנחכה.

אם הוא אכן ירוץ הרבה יותר טוב בDX11 ויתמוך בSLI - אני מאוד מאוד אכעס על הגירסה שקניתי, ואחרים את החנות של מיקרוסופט בעתיד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2016, 12:06

Walle כתב:יש המצלה למחשב נייד במחיר סביר שיכול להריץ את רוב המשחקים שיוצאים לPC כיום?
לא חייב על הגדרות הכי גבוהות במשחקים כי זה בטח יקר ועוד למחשב נייד.

אם אתה רוצה משהו שיריץ את רובה משחקים, אפילו בהגדרות הכי נמוכות, אתה חייב כרטיס מסך יעודי במחשב. מנסיון עם הכרטיס המובנה של ה6700K (שהוא הכי חזק שיש לאינטל היום בשוק, כנראה חזק ממה שיהיה לך בנייד ללא GPU), כדי להריץ את OVERWATCH בהגדרות הכי נמוכות הייתי צריך לרדת ל-720P. כלומר מה שאתה לא קונה, חייב להיות שם GPU יעודי.

בנושא החנות של מיקרוסופט, זה הכל תלוי במפתחת. אפשר בקלות לעשות גרסה בחנות של מיקרוסופט שטובה בדיוק כמו זאת של סטים כמו למשל פורצה 6, הפורט PC הכי טוב מאז MGS5. גם אפשר לשחרר גרסת DX11 בחנות של מיקרוסופט, מי אמר שהיא לא תגיע לשם אם היא מגיעה לסטים?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 14 אוגוסט 2016, 20:23

הזמנתי את דאוס אקס מ-GMG ב-44 דולר..לרוב אני לאמזמין מראש אבל HR נמצא בטופ 5 שלי ורק היום נחת עלי סוף סוף כל ההייפ מMankind Divided אחרי שהייתי בmedia blackout ממנו בשנים בשנה האחרונה. מקווה שאני לא יאכל אותה עם איזו גרסאת PC סטייל Arkham Knight.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים