ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 13 אוקטובר 2016, 14:05

נראה מעולה, נח... עוד לא ראיתי בתנועה או קראתי רשמים, מקווה לטוב

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוקטובר 2016, 13:12

כל פיתוחי הvr האלה כנראה עולים המון כסף.. לכן ואלב התחילה לעקוץ את שחקני cs go על ספריי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2016, 16:40

Nucleus_Dawn כתב:הדבר הכי מעניין בעניין הזה, זה השקט. הייתי בטוח שאשמע בכי רם, שבין שאיפת אוויר וזעקת כאב תזדחלנה איזו "גזלנות" או "אנטי צרכניות", או לכל הפחות "מחסטת כסף בלתי נגמרת".
אבל לא... שקט מופתי. שקט כל כך רם שהוא רועש. :twisted:

כי במקום להגיב בחוסר תועלת כאן לאנשים שחושבים שכאילו נכנסתי לפינה, שלחתי לואלב איי-מייל בו אני מביע את אי הסכמתי ליישום הספריים הנוכחי.

ומתי אתם תשלחו מייל לבליזארד שיתחילו כבר לאפשר קנייה ספציפית של פריטים, החלפה בין שחקנים וכו'?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוקטובר 2016, 17:34

אבל לנו זה לא מפריע... לך זה מפריע ב ow, ואתה בכלל לא משחק בו. בכל מקרה, הם בהחלט נותנים לקנות בזהב משחק מה שרוצים באירוע הנוכחי, אז הם מקשיבים. לא רואה אותם מרימים מרקט שלם לow סטייל סטים בכל מקרה והדבר לא חסר לי, לכן אני לא חושב שאכתוב מייל בנושא.

רצינו לראות פעם אחת שתגיד שואלב עשו משהו לא טוב/אנטי צרכני.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 אוקטובר 2016, 20:48

ברור, רק לכם זה לא מפריע. לרוב שאר האנשים זה כן. לא יודע מה 'מקשיבים' בזה שהם פשוט חזרו למודל המקורי הבעייתי מאז יציאת המשחק במקום להמשיך את הביזיון של משחקי הקיץ בו הם שיכתבו ושינו את הכללים.

כל בר דעת יירצה את האפשרות לקנות ישירות פריטים בכסף אמיתי, להחליף פריטים בין חברים וגם לקנות את המטבע. כל בר דעת מבין שהדברים האלה יוסיפו ויועילו למשחק ולשחקנים גם אם הם עצמם לא ישתמשו באפשרויות האלה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוקטובר 2016, 23:17

כל בר דעת שמכיר אותך ויודע שאתה ראשון המלעיזים על כל שטות אחרת של חברות אחרות, היה מצפה לאותה יושרה מצידך בנושא הספריי. לא קרה.

אתה חושב שאנחנו משקרים לך/לעצמנו שזה לא מפריע לנו? כרגע OW הגיע ל20 מיליון שחקנים - יש לך נתון על ''רוב שאר האנשים'' שאתה זורק פה בחופשיות כזאת? אני אשמח לראות אותו.
?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 15 אוקטובר 2016, 14:04

וואלב וסמסונג משתפות פעולה, יוציאו טלוויזיות עם תמיכה בהזרמת סטים (במקום הסטים לינק ? סטים לינק מובנה ?):

http://www.polygon.com/2016/10/13/13268 ... -streaming

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2016, 17:01

כי לדעתנו מי שמשלם מלכתחילה 100$ לסקין של דמות מפגר ולא ממש אכפת לנו אם המפגר הזה מבזבז 1000$ בהגרלות או מוציא 2000$ ישירות על כובע, הוא מטומטם באותה מידה.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 אוקטובר 2016, 17:43

Klayman כתב:כל בר דעת שמכיר אותך ויודע שאתה ראשון המלעיזים על כל שטות אחרת של חברות אחרות, היה מצפה לאותה יושרה מצידך בנושא הספריי. לא קרה.

אתה חושב שאנחנו משקרים לך/לעצמנו שזה לא מפריע לנו? כרגע OW הגיע ל20 מיליון שחקנים - יש לך נתון על ''רוב שאר האנשים'' שאתה זורק פה בחופשיות כזאת? אני אשמח לראות אותו.

כמובן שקרה, שלחתי מייל שמביע את אי הסכמתי על כך. זה שאתם מנסים בכח לתפוס אותי בפינה זה בעיה שלכם. הרי ישר לגלגתם על 'שתיקתי' ברגע שהחלטתם שלא הגבתי על החדשה במגבלת הזמן שקבעתם לעצמכם.

למי אכפת שזה לא מפריע לכם - זו לא הפואנטה. הפואנטה שהיא שככל אחד יסכים שהתוספות האלה למשחק יישפרו את המודל העסקי ויתנו מענה להיבט המשחק שזכה להכי הרבה ביקורות.

DrKeo כתב:כי לדעתנו מי שמשלם מלכתחילה 100$ לסקין של דמות מפגר ולא ממש אכפת לנו אם המפגר הזה מבזבז 1000$ בהגרלות או מוציא 2000$ ישירות על כובע, הוא מטומטם באותה מידה.

ולי לא אכפת מה אתה חושב על מה אנשים מחליטים להוציא כסף. יש דרך פיירית לעשות עסקים ואת זה בליזארד לא עושה אלא דוחקת ודוחפת את השחקנים לקופסאות בלבד. אם לא אכפת לך אז אין שום סיבה שתתנגד להוספת האלמנטים האלה שחסרונם כן סופג ביקורת ושכן כל בר דעת בהסתכלות יבשה יגיד שזה ישפר את המשחק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוקטובר 2016, 18:18

קאזז - איפה הנתון על הרוב שזה כן מפריע לו? בכלל, לאחרונה, אתה לא עונה למה ששואלים אותך ורק מברבר מסביב.. אנחנו לא מתנגדים שיהיה שומדבר.. אנחנו פשוט מוכנים לקבל שככה בליזארד החליטה.. אתה מבין את ההבדל?

וזה יופי ששלחת מייל - אבל זה בהחלט חשוד שזה הדבר היחיד שעשית, ולא באת לדבר על זה בפורום ולהגיד ''זוכרים שכעסתי על בליזארד? אז הנה ואלב עושה דבר לא פחות גרוע''. על המערכת של בליזארד רשמת כאן קירות שלמים של טקסט, כשאתה בכלל לא משחק במשחק.. לא צבוע במקצת לא לכתוב כלום על ואלב? קיווית שזה יעבור לנו מתחת לרדאר, אולי? בכל מקרה, בוא נראה אם ואלב ישימו על המייל שלך. אני מנחש שלא :).
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2016, 20:41

בכל מקרה כל חפץ חדש בow עכשיו זמין בעבור זהב אז הכל טוב :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוקטובר 2016, 21:05

לא קראת למעלה? לא הכל טוב. צריך שיהיה מרקט.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוקטובר 2016, 21:13

Klayman כתב:לא קראת למעלה? לא הכל טוב. צריך שיהיה מרקט.

לא, לא צריך. לרוב המשחקים אין מרקט והנסיון היחיד שהיה לי עם משחק עם מרקט (דיאבלו 3) היה קטסטרופה איומה ונוראית בגללו. אם בליזארד לא יעשו יותר מרקט פלייס אי פעם אני אהיה אדם מאושר כי יש "אוי אוי אוי אני לא יכול לקנות ישירות בכסף אמיתי חפץ" ויש להשמיד את דיאבלו 3 מהשורש. אם אתה שואל אותי מה אני מעדיף? אני לוקח את האופציה הראשונה.

חוץ מזה מה צריך מארקט פלייס אם כל החפצים זמינים לקניה בעזרת זהב וזהב זה משאב שיש כמו זבל במשחק?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 אוקטובר 2016, 16:59

Klayman כתב:קאזז - איפה הנתון על הרוב שזה כן מפריע לו? בכלל, לאחרונה, אתה לא עונה למה ששואלים אותך ורק מברבר מסביב.. אנחנו לא מתנגדים שיהיה שומדבר.. אנחנו פשוט מוכנים לקבל שככה בליזארד החליטה.. אתה מבין את ההבדל?

וזה יופי ששלחת מייל - אבל זה בהחלט חשוד שזה הדבר היחיד שעשית, ולא באת לדבר על זה בפורום ולהגיד ''זוכרים שכעסתי על בליזארד? אז הנה ואלב עושה דבר לא פחות גרוע''. על המערכת של בליזארד רשמת כאן קירות שלמים של טקסט, כשאתה בכלל לא משחק במשחק.. לא צבוע במקצת לא לכתוב כלום על ואלב? קיווית שזה יעבור לנו מתחת לרדאר, אולי? בכל מקרה, בוא נראה אם ואלב ישימו על המייל שלך. אני מנחש שלא :).

בכל פעם שמדברים על המשחק מדברים גם על המודל העסקי הטעון שיפור שלו. ולמה פתאום 'רוב' או לא 'רוב' משנה בכלל? בגלל שזה יהיה נוח בשבילך להסתתר מאחורי זה?
אבל אתה לא מקבל שככה בליזארד החליטה - אתה מנסה להתפתל ולהדוף ולצייר תמונה אחרת מהמציאות. והמציאות היא שבליזארד החליטה ליישם מודל לא הוגן שבא לנצל את השחקנים.

הבעיה היא שאתה והאחרים כאן מסרבים להפנים זאת כי משום מה אתם לא יכולים להכיר בהיבט השלילי הזה ובו זמנית להמשיך ולהנות מהמשחק. כאילו זה לא ייתכן להמשיך ולשחק ב OW וגם להכיר בך שהמודל העסקי של המשחק רע מבחינה עובדית ויבשה וגם להכיר בכך שהמודל העסקי הזה כרגע לא מפריע לכם.

סליחה שלא עמדתי בדרישותך על איך אני אמור לבקר את ואלב.

בכל מקרה כל חפץ חדש בow עכשיו זמין בעבור זהב אז הכל טוב

לא כשאי אפשר לקנות את המטבע...
אז השתמשתי בזהב שיש לי ועדיין יש משהו שאני רוצה לרכוש. לשחק עוד מי יודע כמה שעות בשביל לצבור קרדיט או להמר בקנייה קופסה. זו השאלה שבליזארד רוצה שתשאל ועל פי כל המידע כנראה יש די והותר אנשים שיוציאו כסף על הקופסאות האלה. כי חלילה שתיתן לנו ממיטב כספך עבור מטבע המשחק! בליזארד מסרבים לתת לך לקנות משהו כי אז תוכל להוציא כמות ספיצית וידועה במקום לזרוק מי יודע כמה על קופסאות.

זה ממשיך להיות הדבר הכי פשוט בעולם: משחק שמאפשר תשלום כסף אמיתי רק עבור קופסאות רנדומליות הוא משחק עם מודל עסקי רע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2016, 17:10

תשחק -> תקבל. לא קבלת? שחק עוד ותקבל מספיק זהב. כל דבר במשחק אתה יכול לקבל פשוט על ידי לשחק, אצל VALVE זה לא המקרה כך שהמערכת שלהם לדעתי טובה פי מליון. לשחק ואז לקבל את מה שאתה רוצה VS לשלם 1450$ על כובע... תודה רבה אני לוקח את הראשון.

אגב, אתה תקבל כסף בכל תיבה, פשוט אתה לא יודע כמה. אין מצב ביקום שאם תשלם נניח 40$ לא תקבל את כל החפצים של ליל כל הקדושים סטטיסטית שזה בטח פחות מכובע אחד ב-TF2 בנושא ליל כל הקדושים.

והערה אחרונה, רציתי רק דבר אחד בליל כל הקדושים, הסקין (הסופר יקר, 3000 זהב) של רודהוג. תאמין או לא, על ידי משחק של כמה שעות פשוט קבלתי אותו. גם קבלתי את זה של ג'אנקראט ושל טרייסר ושל עוד דמות אחת. כלומר רק על ידי משחק (ולא שקחתי כל יום אגב), קבלתי 4 מתוך איזה 10 סקינים ואפילו לא עברנו חצי דרך לסוף ליל כל הקדושים (זה התחיל לפני 10 ימים ונגמר עוד 13). כלומר כנראה שעד סוף החג יהיו לי כל הסקינים, שקל לא הוצאתי וגם לא בדיוק שחקתי 10 שעות ביום.

כשכל מה שאתה מקבל במשחק הוא בסופו של דבר LOOT, החפץ הזה הופך להרבה יותר בעל ערך מאשר PAY TO HAVE. אני אומר את זה מנסיון מדיאבלו 3, לכולם היה את אותו סט מהכל כי יכלת פשוט ללכת ולקנות ואם לא היה לך אז היית מפגר מאחור כי כולם קנו. לפתוח תיבה זה כיף, אני נהנה מזה אפילו שאני "רק" מרוויח אותן לבד ולא קונה אותן בכסף. לא רק שלא אכפת לי באיזו שיטה הם משתמשים, אני מעדיף שהם ישתמשו בשיטה הזאת כי אני נהנה ממנה יותר מאשר קניה ישירה של דברים בעזרת זהב בלבד.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 אוקטובר 2016, 17:33

גם במשחקי ואלב אתה יכול פשוט לשחק ולקבל את הדברים.
דייייייי כברררררררררררר עם כובע ב 1450 דולר. למי אכפת המחיר?! מה ההשוואה הזו קשורה בכלל?! ההשוואה היא לשלם 3 דולר על סקין או לשלם מי יודע כמה דולרים על קופסאות וקפוסאות ועוד קופסאות כדי לקבל את הסקין. ההשוואה היא שאני יכול *גם* *גם* *גם* לקנות ישירות או לקנות קופסה. תודה רבה, אני אקח את האופציה שתאפשר לי לשלם ולקבל רק את מה שאני מעוניין בו, וואו! ומי שנהנה מהקופסה יכול בכיף לקנות עד שייחנק כי המפתחת לא מנסה לעשות מניפולציות ולכוון אותי להוציא כסף רק על הדבר היחיד שאפשר להוציא עליו כסף.

אף אחד לא גוזל את הכיף שלך בקבלת קופסאות. אתה עדיין מתקשה להבין שכל המערכות שדיברתי עלהן יכולות להתקיים ביחד יופי טופי?
דיאבלו 3 הוא לא דוגמה לכלום חוץ מאשר תכנון נוראי של משחק ומערכת סחר שבליזארד (ומגיבים אחרים פה) הגנו בחירוף נפש...עד שהם מחלו על כבודם והסירו אותה מכל אותם סיבות שהקהל השחקנים חשב שזה רעיון רע בהכרזה.

סליחה, אבל אני מעדיף לא להסתמך על סטטיסטיקות ועל מזל ועל RNG ועל אנקדוטות. תנו לי לשלם לכם כסף עבור מה שאני רוצה. אגב, לפי מה שהבנתי גם גירס 4 חוטא באותו דבר..

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 אוקטובר 2016, 17:36

תמונה

תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 אוקטובר 2016, 18:32

תגובה מעולה של ואלב. מחזירה את הכדור למועצת ההימורים שתצטרך לעבוד בשביל למנוע תופעות כאלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2016, 19:46

Kazz כתב:גם במשחקי ואלב אתה יכול פשוט לשחק ולקבל את הדברים.
דייייייי כברררררררררררר עם כובע ב 1450 דולר. למי אכפת המחיר?! מה ההשוואה הזו קשורה בכלל?! ההשוואה היא לשלם 3 דולר על סקין או לשלם מי יודע כמה דולרים על קופסאות וקפוסאות ועוד קופסאות כדי לקבל את הסקין. ההשוואה היא שאני יכול *גם* *גם* *גם* לקנות ישירות או לקנות קופסה. תודה רבה, אני אקח את האופציה שתאפשר לי לשלם ולקבל רק את מה שאני מעוניין בו, וואו! ומי שנהנה מהקופסה יכול בכיף לקנות עד שייחנק כי המפתחת לא מנסה לעשות מניפולציות ולכוון אותי להוציא כסף רק על הדבר היחיד שאפשר להוציא עליו כסף.

אף אחד לא גוזל את הכיף שלך בקבלת קופסאות. אתה עדיין מתקשה להבין שכל המערכות שדיברתי עלהן יכולות להתקיים ביחד יופי טופי?
דיאבלו 3 הוא לא דוגמה לכלום חוץ מאשר תכנון נוראי של משחק ומערכת סחר שבליזארד (ומגיבים אחרים פה) הגנו בחירוף נפש...עד שהם מחלו על כבודם והסירו אותה מכל אותם סיבות שהקהל השחקנים חשב שזה רעיון רע בהכרזה.

סליחה, אבל אני מעדיף לא להסתמך על סטטיסטיקות ועל מזל ועל RNG ועל אנקדוטות. תנו לי לשלם לכם כסף עבור מה שאני רוצה. אגב, לפי מה שהבנתי גם גירס 4 חוטא באותו דבר..

כמו שכבר הסברנו בערך אלף פעם, אם תקנה בערך 20 תיבות יהיה לך זהב לקנות את החפץ היקר במשחק, ב-19$ מקבלים 24 תיבות. אז זאת התשובה שלך, כל חפץ במשחק אפשר לקנות על ידי הוצאת 19$ ואת רובם על ידי הרבה פחות.
מ.ש.ל

ואף אחד אבל אף אחד לא הגן על האוקשן האוס של דיאבלו 3, לא שזכור לי לפחות. אני גיניתי את כל המשחק הזה רק על בסיס האוקשן האוס (טוב נו לא רק עליו) ועד היום שהם הסירו אותו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 אוקטובר 2016, 22:17

Kazz כתב:ברור, רק לכם זה לא מפריע. לרוב שאר האנשים זה כן.

Kazz כתב:בכל פעם שמדברים על המשחק מדברים גם על המודל העסקי הטעון שיפור שלו. ולמה פתאום 'רוב' או לא 'רוב' משנה בכלל? בגלל שזה יהיה נוח בשבילך להסתתר מאחורי זה?
אבל אתה לא מקבל שככה בליזארד החליטה - אתה מנסה להתפתל ולהדוף ולצייר תמונה אחרת מהמציאות. והמציאות היא שבליזארד החליטה ליישם מודל לא הוגן שבא לנצל את השחקנים.

הבעיה היא שאתה והאחרים כאן מסרבים להפנים זאת כי משום מה אתם לא יכולים להכיר בהיבט השלילי הזה ובו זמנית להמשיך ולהנות מהמשחק. כאילו זה לא ייתכן להמשיך ולשחק ב OW וגם להכיר בך שהמודל העסקי של המשחק רע מבחינה עובדית ויבשה וגם להכיר בכך שהמודל העסקי הזה כרגע לא מפריע לכם.

סליחה שלא עמדתי בדרישותך על איך אני אמור לבקר את ואלב.

אז לאיזה קאזז לענות? אתה זה שאמר, שלרוב שאר האנשים זה כן מפריע. בוא תוכיח לי שלרוב שאר האנשים (20 מיליון, נכון לנתון האחרון), מפריע המודל העסקי הזה, ורק ל10+ שחקנים כאן בווקסלים זה לא מפריע. אתה מנסה בכוח להתפתל ולהדוף ולצייר תמונה אחרת מהמציאות - לנו, האנשים שמשחקים במשחק - המודל לא מפריע. אתה יכול לקורא לנו שקרנים, ביזארו וורלד או מה שלא תרצה. כרגע, כל עוד אין שום נתון שתומך בטענה שלך ש''לרוב שאר האנשים זה כן'', אין מה להמשיך להתייחס לדברים.

אהה כן, ואני לא דורש ממך לעשות כלום. עצם העובדה שבחרת לשתוק על ואלב, מעידה על צביעות. קח את זה איך שאתה רוצה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוקטובר 2016, 23:29

וזה האירוני, השחקנים הכי כבדים כאן של OW, אלה שעדין משחקים אותו 5 חודשים אחרי היציאה שלו, לא ממש משנה להם. אבל זה שלא קנה אותו בכלל? אווהוו, כמה זה חשוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 אוקטובר 2016, 23:38

לא אם אתה רוצה ספריי צבעוני.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 אוקטובר 2016, 09:30

ננסה לסכם:
קאז - תתרגל לזה, כי זו השיטה שהולכת לשלוט בקרוב, ואני אישית מאוד אהנה לראות אותך "מתפתל וסובל" מזה שאתה לא יכול לקנות סקין מטופש למשחק שמעולם לא רכשת וכנראה גם לא תרכוש, כאילו יש לך איזה זכות יסוד לסקינים במשחקים, בזמן ש-99% משאר האנשים פשוט נהנים ממנה, כי בינתיים מכל השיטות השונות לעשות כסף ממיקרו תשלומים - זו המועדפת עליי (ואני מדבר מתוך נסיון דווקא בHS ולא OW), ומסתבר שעל עוד הרבה מאוד אנשים.
האנשים שקונים את המשחק או רוצים לרכוש אותו וזה מה שמפריע להם - הם מיעוט זניח וכמעט בלתי רלוונטי, בשביל להמשיך לדון בנושא.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 אוקטובר 2016, 11:39

Klayman כתב:

לא אם אתה רוצה ספריי צבעוני.

לא רק.

ב-CSGO אתה מוגבל לדרופ של ארגז (שדורש מפתח בתשלום)\ספריי\נשק shit tier מפול ספציפי (כלומר, אין סיכוי לקבל אחד מאלה שיסדר אותך ואת הנכדים כלכלית) פעם אחת בדרופ אקראי ופעם אחת עם עליית רמה בשבוע.

ב-TF2 מקבלים דרופים אקראים בתדירות יחסית גבוהה אבל גם הם מפול נפרד מאלה שניתן לקבל דרך ארגזים שפותחים עם מפתח בתשלום, ובניגוד ל-CS לא ניתן למכור אותם במרקט.

בדוטה 2 התדירות די נמוכה ומקבלים אייטם אולי פעם ב-4\5 משחקים אם בכלל, וקחו בחשבון שכל משחק שם הוא באזור ה-40 דקות אם לא יותר ודי מתיש מנטלית. גם שם החפצים לא ניתנים למכירה במרקט, אבל עד כמה שאני יודע קיים סיכוי (נמוך ביותר כמובן) לקבל את אחד מהחפצים היקרים בתור דרופ.

אם אני שם את השיטות הנ"ל מול זו של OW ? חוץ מסיכוי האפסי לעשות קצת כסף, השיטה של OW לוקחת בכל התחומים.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 אוקטובר 2016, 16:21

תמונה

HL3 confirmed ?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 45 אורחים