DrKeo כתב:שמועה חדשה על האייפונים בשנה הקרובה, נראה שאפל הולכת לדבוק באייפון 7S ו-7S פלוס (כלומר טלפון של 600$ ואחד של 700$) ובמקביל אליהם יהיה דגם שלישי שהוא יהיה האייפון "8" (הניחוש שלי - iphone x, חוגגים 10 שנים וה-X מתאים להסטורית מק OS שלהם) שיעלה 800$. הוא כנראה יהיה פרימיום עם כל הפיצ'רים שאנחנו שומעים עליהם לאחרונה (מסך קעור מצד לצד, הטענה אלחוטית, מצלמה כפולה, עיצוב חדש שיכלול זכוכית ומתכת וכו').
Klayman כתב:אבל זה כבר קיים מאז האייפון 6/פלוס... בפלוס תמיד יש פיצ'רים נוספים. וזה לא רלוונטי רק לאפל.
Klayman כתב:בין טלפון ב50$ לטלפון ב800$ יש הבדלים משמעותיים בחוויית שימוש. בין טלפון אנדרואיד ב-400$ לאחר ב700 אין הבדלים משמעותיים בימינו (במכשירים כמו OP3, נגיד). אם אתה מוכן לשלם יותר על עיצוב או פיצ'רים כמו מצלמה מתקדמת במיוחד וכו', אז סבבה.. לי זה לא כזה חשוב, כי אני גם ככה לא מצלם המון בטלפון, והעיצוב לא ממש משנה לי. עמידות למים היה יכול להיות ממש אחלה, אבל אני לא מוכן לשלם על כך עוד 350-400$.
Klayman כתב:לא זאת הייתה הנקודה בהודעה שלי, אבל בסדר.
DrKeo כתב:אכן נכון אבל יש הבדל בין אחד עם סוללה קצת משודרגת או מסך קצת גדול יותר מאשר עיצוב שונה לגמרי ושלל פיצ'רים גדולים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים