Laskin כתב:טרם!
בטח חשיפה עם הסקורפיו
Uncle Pey'j כתב:לא סביר בכלל,דסטני הוא משחק שהרבה יותר מזוהה עם סוני,מאמין שזה ימשיך גם עם דסטני 2. לדעתי המשחק שמיקרוסופט ישווקו כ"תראו איזה גרפיקת 6TFLOP מטורפת אנחנו יכולים להוציא מהדבר הזה,eat that sony!" יהיה פורזה 7. מי יודע,אולי נראה איזה in engine מהיילו 6 שרץ על הסקורפיו,אבל לא הייתי בונה על זה. בנינו,היילו 6 שנראה מדהים על הסקורפיו ולא יוצא ל-PC הוא כל מה שדרוש בשבילי בשביל להתקפל ולקנות אחד.
DrKeo כתב:פורצה כבר סגור, יש דיווחים שהוא כבר רץ ב4k 60 וגם יש הדגמת מנוע שלו ב4k 60 כך שאין מה לשער כי זאת עובדה. אין מצב שהוא יהיה שם לבד, עם כמה שפורצה נהדר וכו׳ הוא עדין משחק מירוץ כך שאני חושב שיהיה משחק ממיקרוסופט או צד ג׳ גדול.
למרות שאני לא חושב שצריך לקפוץ על משהו ספציפי, הרי כשהפרו יצאה המון משחקים תמכו בה עם פאטצ׳ ואני משער שכשהסקורפיו תצא יהיו כבר עשרות משחקים מוכנים עם פאטצ׳ ואלה שלא יהנו מבוסט מוד גדול פי כמה מונים מזה של הפרו.
Uncle Pey'j כתב:גם את גירס 4 לא אמורה להיות בעיה לשווק כscorpio ready,הכל כבר מוכן להם מגרסת ה-PC (: הייתי מאוד שמח לראות גם את היילו 5 מקבל patch שיעיף את הdynamic res שלו,לדעתי מדובר במשחק שיכול להיות מאוד מרשים גרפית אבל ה-IQ פשוט מרגישה דור קודם לפעמים. אני גם מאותו מיעוט שחושב שהיה עדיף אם 343 היו הולכים ALL IN על קמפיין מרשים ואפי סטייל Halo 3 ב-30FPS ומשאירים את המולטי ב-60.
Uncle Pey'j כתב:יהיה גם מאוד מעניין לראות איך האמולציה של ה-360 תפעל על הסקורפיו. אני מניח שזה יהיה בעיקר תלוי ב-CPU שיהיה,לפי ההימור שלי יהיה בטח מדובר באותו Jaguar מעפן רק בתדר יותר גבוה משמעותית,Ryzen כנראה לא יהיה שם
Uncle Pey'j כתב:אוקיי,שכחו מהתגובה האחרונה שלי,זה כנראה פייק לא נורמלי. ההכרזה של WB ב-8 למרץ היא כמעט בטוח ההמשך לshadow of mordor:
http://intl.target.com/s?searchTerm=Mid ... n-52315106
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 17 אורחים