ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 מרץ 2017, 13:30

זה פשוט מדהים,לא חשבתי שהמשחק יקבל כאלה ציונים מטורפים. כמובן שתיארתי לעצמי שהוא יהיה איכותי לאללה והכל אבל...אני רואה פה הרבה מאיות ומאתרים שהם בכלל לא נינטנדו biased. מרשים. ועלה דרך יש גם חדשות בנוגע ל-WII U: מסתבר שעניין הפריימרייט הרבה יותר חמור בה מאשר בגרסאת הסוויץ' (כאילו,ממש ממש יותר חמור) ובאופן כללי מתארים את העובדה שהמשחק רץ עליה בכלל כנס רפואי. אני כנראה אמנע מלשחק בו ב-WII U בינתיים כי אני כן רוצה לחוות את זה כמו שצריך. אפילו הייתי שוקל שוב את רכישה של הסוויץ' כי בסך הכל החסרונות שמצוינים בביקורות שלה הרבה פחות רלוונטיים עבורי אישית (אפס עניין באונליין,מחסור ביציאה אופטית לא מעניין,גם ככה לא מתכנן להוציא אותה מהדוק יותר מדי,עניין רק בבלעדיים של נינטנדו) אם לא כל הדיווחים המדאיגים האלה על הגוי קון וכל זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2017, 13:39

זה פשוט מדהים, הפעם הראשונה מאז 1998 שזלדה מתקדם, כל הכבוד להם. יש מצב ממש הזוי בדיסוננס בין הצוות חומרה של נינטנדו לצוות התוכנה. בצד החומרתי הכי קז'ואלי שיכול להיות, מכשירים חלשים עם כל מני שטיקים כדי למשוך בני 84. מצד שני הצוות תוכנה הולך ממש הארד קור. הזלדה הכי קשה אי פעם עם קפיצה אדירה ברמה של הגיימפליי, סופר הארד קור. מריו החדש חוזר לשורשי ההארד קור של סאנשיין ומריו 64, מה הולך פה?

כבר 40+ ביקורות, הממוצע עדין 98 :shock:
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2017, 13:43

מה ש"הולך פה" זה שנינטנדו שוב אדיוטים ומפספסים אותי בדור הרביעי ברציפות בערך...
וזה מרגיז במיוחד הפעם, כי אני כל כך רוצה להיות חלק מזה, אבל לא מוכן להוציא 300$ על קונסולה ממש חלשה שאני לא אשתמש בחיים בפונקציה הניידת שלה גם ככה...
אחכה לדור הבא, ואולי, אם הם לא שוב יעשו החלטות מטופשות - אני אשחק בגירסה אפילו עוד יותר מושלמת שלו :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2017, 13:46

Laskin כתב:מה ש"הולך פה" זה שנינטנדו שוב אדיוטים ומפספסים אותי בדור הרביעי ברציפות בערך...
וזה מרגיז במיוחד הפעם, כי אני כל כך רוצה להיות חלק מזה, אבל לא מוכן להוציא 300$ על קונסולה ממש חלשה שאני לא אשתמש בחיים בפונקציה הניידת שלה גם ככה...
אחכה לדור הבא, ואולי, אם הם לא שוב יעשו החלטות מטופשות - אני אשחק בגירסה אפילו עוד יותר מושלמת שלו :/

אני חושב שכולנו היינו מעדיפים סקורפיו ב400$ מנינטנדו עם השלט פרו וזהו בערך אבל הסוויטצ' הוא מה שיש לנו. אני רואה בה כקונסולת השלמה שלי, כל משחקי הWIIU שפספסתי, אולי כמה משחקי WII שפספסתי ובתקווה גם משחקי 3DS יגיעו אליה בגלל הניידות והמסך מגע. בשילוב עם בלעדיים שנראים ממש טוב כרגע (מריו וזלדה, אני בטוח שנקבל גם מטרויד ועוד כמה גדולים) אז יש לי מספיק מסה קריטית כדי לקנות אותה.

אבל כן, כולנו היינו רוצים את זלדה נראה כמו הורייזון, באסה :)

והנה עוד קונספט הזוי, לינק חליפת חלל עם מטרויד לידו:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2017, 14:04

אוי, להשתמש במטרויד בתוך משחק זלדה... זה כבר מתחת לחגורה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 מרץ 2017, 14:19

52 ביקורות...עדיין ממוצע 98. לא ייאמן. goty לדעתי לא שאלה בכלל בשלב הזה.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 02 מרץ 2017, 15:01

הממוצע ביקורות הזה מטורף לגמרי. ולחשוב שחששתי ש-Horizon Zero Dawn יגנוב את הפוקוס מהמשחק הזה!
לעזאזל, הצד האימפולסיבי שבי ממש יתקשה שלא לקנות את המשחק הזה דיגיטלית ל-Wii U מחר בבוקר עם הציונים האלה (הרגילו אותי לסיפוקים מידיים! מה זאת אומרת צריך לחכות עכשיו איזה שבוע עד שהסוויץ' תגיע מאיטליה!).

מצד שני, עכשיו כשראיתי תמונות קונספט של לינק אסטרונאוט נלחם בחייזרים אני די מבואס שהם וויתרו על הקונספט הזה :(

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 מרץ 2017, 15:06

אני עדיין לא מבין איך יכול להיות כאלו ציונים בזמננו. חשבתי שעברתי מצב של ציונים כמו בחירות בצפון קוריאה...
אבל אראה כמה - ואז אחכה לרשמים מחברי הפורום...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מרץ 2017, 15:54

המשחק קצת מעפן מבחינה טכנית. כנראה המשחק עם הFPS הכי גרוע שנינטנדו הוציאה אי פעם. העובדה שהוא גם נהנה מהביקורות הכי טובות שאי פעם קיבל משחק של נינטנדו, מלמדת שהוא עד כדי כך טוב - אפילו הבעיות הטכניות לא עוצרות אותו מלהיות פשוט מצוין.

איזה באסה שאין לי סוויטצ' ושלא יהיה לי בקרוב. הייתי מת לשחק בזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 מרץ 2017, 15:57

אני שוב כותב לפני שקאתי או ראיתי לעומק את הביקורות. אבל אני חושבתי שהתעשיה הגיע למקום שבו גם אם הכל נהדר אבל יש בעיות טכניות מורגשות הוא לא צריך לקבל ציון מושלם, ובכן כי הוא לא מושלם - יש לו בעיות. שיקבל 90 ומעלה, 95 וכו, אבל 100 מושלם?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 מרץ 2017, 16:12

כמו ש-Nucleus_Dawn אמר - כנראה שהוא פשוט עד כדי כך טוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מרץ 2017, 16:15

bozeman כתב:אני שוב כותב לפני שקאתי או ראיתי לעומק את הביקורות. אבל אני חושבתי שהתעשיה הגיע למקום שבו גם אם הכל נהדר אבל יש בעיות טכניות מורגשות הוא לא צריך לקבל ציון מושלם, ובכן כי הוא לא מושלם - יש לו בעיות. שיקבל 90 ומעלה, 95 וכו, אבל 100 מושלם?

יש בזה משהו.
מצד שני, יש משהו בתפיסה שציון מושלם הוא לא משהו שנותנים רק למשחק מושלם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2017, 16:17

Nucleus_Dawn כתב:המשחק קצת מעפן מבחינה טכנית. כנראה המשחק עם הFPS הכי גרוע שנינטנדו הוציאה אי פעם. העובדה שהוא גם נהנה מהביקורות הכי טובות שאי פעם קיבל משחק של נינטנדו, מלמדת שהוא עד כדי כך טוב - אפילו הבעיות הטכניות לא עוצרות אותו מלהיות פשוט מצוין.

איזה באסה שאין לי סוויטצ' ושלא יהיה לי בקרוב. הייתי מת לשחק בזה.

למישהו לא היה N64. לא היה שם משחק אחד שהגיע ל30FPS, זלדה OOT רץ ממש חלק כשהוא היה ב-20FPS. אבל בהחלט נכון שהחל מדור הגיימקיוב הם לא יודעים מה זה פחות מ-30FPS ומשחקים כמו מטרויד פריים היו מהחלוצים של 60FPS למשחקי קונסולה שהם לא מכות/מירוץ.

אבל עזוב אותך מזה, גיים כרגע אמרו לי שהסוויטצ' שלי נשלחת היום במקבץ הראשון שהם שולחים! יאי! זלדה אני קונה דיגיטלית, עם שלט פרו אני מחכה כדי לראות אם המכשיר עצמו נוח לי מספיק או לא וכרטיס זיכרון אני לא צריך עד החגים (מריו קארט + זלדה הם 20GB, המכשיר מגיע עם 26GB). בעצם רק קייס ואני מסודר.

חנן, הוויצ'ר 3 קבל ציונים מדהימים והמשחק היה שבור טכנית עד שהוא קבל כמה וכמה פאטצ'ים. בעצם רק ב-1.07 הוויצ'ר 3 באמת היה מתוקן, חודשיים אחרי היציאה שלו. סקיירים (בעצם כל משחק בת'זדה), כל משחק GTA אי פעם (GTA4 לא ידע מה זה 30FPS) ובעצם כל משחק עולם פתוח תמיד סובלים משיט. לזלדה יש בעיה אחת, פה ושם יש אזורים עם נפילות פריימים. זה לא שובר משחק, זה לא סייבים נמחקים, זה לא קווסטים שאי אפשר להשלים וזה לא דמויות שנופלות דרך העולם או תקיעות/התרסקויות וכו'. קצת בעיות FPS ספציפית כשהמשחק בדוק ואולי פאטצ' יתקן את זה מתישהו.

ציון 10 אומר שהמשחק הוא הקרם של הקרם שאפשר להציע. לתת 10 לאנצ'רטד 2 לא אומר שהשלב מצודה וטורקיה לא משעממים תחת. לתת 10 ל-HL2 לא אומר שאין במשחק המון שומן והוא יכל להיות קצר בשעתיים. כל משחק AAA סופר איכותי עם ממוצע מטורף תוכל למנות הרבה חסרונות או בעיות וכו'. כך לא סופרים משחק של 10.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 מרץ 2017, 16:25

Uncle Pey'j כתב:כמו ש-Nucleus_Dawn אמר - כנראה שהוא פשוט עד כדי כך טוב.

מה הציון של הסרט הכי טוב בכל הזמנים?

אני לא אומר שאתר לא יכול לתת ציון מושלם למשחק שהוא לא לגמרי מושלם. (ובעיות טכניות מציקות זה לא משהו שברור שאפשר להתעלם), אבל ממוצע של מושלם מכל האתרים? זה צפון קוריאה? זה לטעמי מראה על חוסר בשלות מסויים בעיתונות של התעשיה - שחשבתי שעברנו כבר. שיש מספיק אתרים שהם לא מעריצים שפוטים שישר יתנו 10.
זה לא פוסל שאתר כן יראה לנכון לתת - אבל כולם?

נדב - תתחדש! זה מגיע עם קוד מעקב ומשלח עם שליח? או שאתה נתון לחסדי הדואר?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2017, 16:31

bozeman כתב:
Uncle Pey'j כתב:כמו ש-Nucleus_Dawn אמר - כנראה שהוא פשוט עד כדי כך טוב.

מה הציון של הסרט הכי טוב בכל הזמנים?

אני לא אומר שאתר לא יכול לתת ציון מושלם למשחק שהוא לא לגמרי מושלם. (ובעיות טכניות מציקות זה לא משהו שברור שאפשר להתעלם), אבל ממוצע של מושלם מכל האתרים? זה צפון קוריאה? זה לטעמי מראה על חוסר בשלות מסויים בעיתונות של התעשיה - שחשבתי שעברנו כבר. שיש מספיק אתרים שהם לא מעריצים שפוטים שישר יתנו 10.
זה לא פוסל שאתר כן יראה לנכון לתת - אבל כולם?

נדב - תתחדש! זה מגיע עם קוד מעקב ומשלח עם שליח? או שאתה נתון לחסדי הדואר?

מה הציון של הסרט הכי טוב אי פעם איפה? בIGN? יש להם כמה וכמה עשיריות בכל תחום בידור כולל סרטים. בעיתונים שמדרגים סרטים שנים יש לרוב כוכב אחד עד חמישה וכל שנה כמה וכמה סרטים מקבלים חמישה כוכבים. כלומר בכל תחום בידור יש ציון "מושלם" כל הזמן. כלומר אלה אם אתה מדבר על ממוצע ואז אין לזלדה ציון מושלם, "רק" 98%.

ותודה רבה :)
פניתי לשירות הלקוחות שלהם, הם אמרו לי את מה שאמרתי עכשיו, כשהחבילה תשלח אני אקבל את המידע המלא ואז אני אדע. אבל הם אמרו שהמשלוח 3-6 ימים, לא נשמע לי כמו הדואר הפשוט.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מרץ 2017, 16:47

עכשיו שראיתי דוגמא של בעיות הפריימים בביקורת של EZA, אני מסכים עם חנן ואני לא רואה איך משחק עם בעיות טכניות עד כדי כך חמורות (ברמת ה"אי אפשר לשחק עד שהFPS לא מתאושש") יכול לקבל כל כך הרבה עשיריות.
אני מסכים גם עם EZA, אני מניח. הם לא נתנו לו 5 כוכבים, אלא את הציון הנמוך ביותר שהוא קיבל עד עכשיו בביקורות - 4.5 כוכבים.

אגב, הם הזכירו עוד משהו שהפריע להם פרט לבעיות הFPS הקשות. לינק, כמו בכל המשחקים בסדרה, לא מדבר. עם ההתקדמות של המשחק והדרך שבה האנשים בעולם מתקשרים עם לינק, זה מרגיש יותר מוזר מאי פעם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2017, 17:22

לא נראה לי שאתם מבינים איך ביקורות עובדות :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מרץ 2017, 17:42

DrKeo כתב:לא נראה לי שאתם מבינים איך ביקורות עובדות :/

לא נראה לי שאתה מבין איך ביקורות עובדות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2017, 17:54

Nucleus_Dawn כתב:

מוזר, כי נראה שכמעט כל ביקורת באינטרנט נתנה למשחק 10 ועכשיו יש לו את הממוצע הכי גבוה בהסטוריה כך שהביקורות לא מסכימות איתך. אני מבין יופי איך ביקורת עובדת, דיעה של כתב על משחק, לא רשימה יבשה של פרטים טכנים שמשתכללים בנוסחה לציון סופי. איך GTAV הביא את כל העשיריות האלה עם הFPS הבעיתי שלו?

אתה חושב שסרט שיש בו CGI חצי כוח או תלת מימד לא משהו לא יכול לקבל 5 כוכבים? ברור שהוא יכול, אם הוא ממש טוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 02 מרץ 2017, 18:08

DrKeo כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

מוזר, כי נראה שכמעט כל ביקורת באינטרנט נתנה למשחק 10 ועכשיו יש לו את הממוצע הכי גבוה בהסטוריה כך שהביקורות לא מסכימות איתך. אני מבין יופי איך ביקורת עובדת, דיעה של כתב על משחק, לא רשימה יבשה של פרטים טכנים שמשתכללים בנוסחה לציון סופי. איך GTAV הביא את כל העשיריות האלה עם הFPS הבעיתי שלו?

אתה חושב שסרט שיש בו CGI חצי כוח או תלת מימד לא משהו לא יכול לקבל 5 כוכבים? ברור שהוא יכול, אם הוא ממש טוב.

מי אמר שהמשחק לא יכול לקבל 5 כוכבים? בסה"כ אמרתי שאני לא חושב שמגיע לו, עם בעיות FPS כל כך קשות. למי אכפת אם "הביקורות לא מסכימות איתך"? מה אני, רונן?
לכל אחד יש את הגבול שלו שמתחתיו בעיות טכניות צריכות להוריד ניקוד לדעתו. המצב של זלדה נמצא מתחת לגבול הזה עבורי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 מרץ 2017, 18:21

נדב - העניין הוא שעניינים כאלו צריכים להתפלג נורמאלית, לא באופן אחיד שכולם נותנים לו ככה את הציונים. יהיו כאלו שיתעלמו ויהיו כאלו שלא. ממוצע של 98 אחרי כ"כ הרבה ביקורות מראה על חשיבה אחידה מדי - דבר שחשבתי שעברנו כלפי הביקורות בתעשיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 02 מרץ 2017, 18:39

שאלת על תעשיית הסרטים חנן?
http://www.metacritic.com/browse/movies ... ?sort=desc
מונלייט מהשנה האחרונה עומד על ממוצע 98, וBoyhood מלפני שלוש שנים על ממוצע 100.

אתה מבלבל לגבי התפלגות נורמלית: במובן של התעשייה הרחבה התפלגות נורמלית אומרת שפעם בכמה זמן כן צריכים להופיע משחקים שנמצאים בקצה העליון (והתחתון) של הסקאלה, ובהתחשב בזה שבפעם האחרונה שבה הופיע משחק עם מעל 95 היתה כשיצא GTA V אז זה בסך הכל די הגיוני. ובמקרה של המשחק הבודד מלכתחילה לא מדובר אף פעם בהתפלגות נורמלית, מאחר והציון של המשחק נקטע ב-100 (או ב0) בעוד התפלגות נורמלית היא כזו שלא נקטעת בקצוות.

האם זה אומר שהביקורות נכונות? לא, כי אין דבר כזה "נכונות" - אבל זה כן אומר שמבחינת הרוב המוחלט של המבקרים זלדה הוא משחק שמגיע לו הציון הגבוה ביותר האפשרי מבחינתם.
האם זה אומר שהביקורות ניטראליות? לא, כי יכול להיות שהמשפט נשפט כ"משחק נינטנדו" או כ"משחק זלדה" ואולי למבקרים יש הטיה מובנית בעדו כי חלקם גדל על הסדרה (בדיוק כמו שיש הטיה מובנית בעד/נגד משחקים אחרים).
האם זה אומר שהמבקרים יודעים על מה הם מדברים? לא. מבקרי משחקים הם לא באמת אוטוריטה, ורובם הגדול (במיוחד בשנים האחרונות) הוכיח את עצמו כלא מקצועי בעליל. אבל כשהקונצנזוס כל כך גדול זה אומר שהסטטיסטיקה עובדת - וכנראה הרוב המוחלט שישחק במשחק יהנה ממנו מאד וירגיש שהוא הצדיק את ההשקעה, גם אם עבורם זה לא יהיה המשחק הכי טוב שבו שיחקו אי פעם.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 מרץ 2017, 19:10

הכוונה שלי שאמורה להיות התפלגות נורמאלית של דעות, אם כולם אומרים שזה 100 זה כבר מחשיב בעיניי (בהנחה ש"כולם" אומר למעלה מ-50, לא 2) כלומר קשת של דעות של 90-100 הגיוני בעיניי בעולם של היום, בו יש סטנדרט למשחקים, יש ציפיה מה אמורים לקבל, ערכי הפקה וכו.
כשיש אחידות דעים כזאת - זה נראה לי בעייתי, זה מה שקצת מוזר בעיני. ובעיקר שזה לא קורה עם משחקים שכנראה גם היו צריכים להינות מאותה גישה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 מרץ 2017, 19:34

לא כולם אומרים שהוא 100, הרבה אומרים שהוא 90 כמו למשל EZA ששחר הביא כדוגמה (4.5 כוכבים). אם אנצ'רטד 4 היה מקבל ממוצע כזה גם היית מרגיש מוזר לגבי זה? הרי זה לא שמבקרי המשחקים תאמו בינהם ציונים, כולם התפרסמו כמעט באותה דקה בגלל אימבארגו. הדיעה הרווחת היא שמדובר באחד המשחקים הכי טובים שנעשו אי פעם, אז מה רע בממוצע 98? זה חריג? בהחלט, אבל כמה צוותים ברמה הזאת כבר יש בתעשיה ונראה שהם שחררו "ביצים כחולות" של 10+ שנים של התקעות באותה נוסחה משמימה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 02 מרץ 2017, 19:48

בהחלט הייתי מרגיש מוזר גם אם משחק אחר היה מקבל ממוצע כזה - ואפילו ME... כי ברור לי שיש אנשים שיתנו 100 למשחק מסיבותם - אבל ברור לי גם שצריכים להיות כאלו שלא יאהבו אותו. שהתעשיה כבר בשלה לבחון כמו שצריך את כל הפגמים ולשקלל וזה צריך להתבטא בציונים.
ואם "הרבה אומרים שהוא 90" הממוצע לא היה צריך להיות 98. אני מרגיש שברמה שאנו נמצאים היום אין משחק שיכול (או צריך?) לקבל מעל ממוצע של 94-95 (וזה כמובן ל"משחק המושלם")
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים