היה לי משימה ראשונה באיירונמן שאיבדתי חיילים. אחד מת ושתיים נשארו במשימה (משימה ראשונה על זמן באיירונמן) איזה באסה זה היה בשליש האחרון שקלטתי שאני הולך לאבד כמעט את כל המחלקה. בקושי היה לי זמן לרוץ לנקודת חילוץ. נזכור את כל הנופלים

DrKeo כתב:סיימתי אתמול את Titanfall 2, איזה משחק נהדר, ממש לא ה-FPS הסטנדרטי. במבט ראשון הוא נראה כמו COD בתוספת רובוטים אבל כבר מהשניה הראשונה ברור שזה לא המקרה. סדרת COD אבדה ממזמן את מה ש-COD4 עשה, נסיון לריאליזם, פייסינג אדיר וגיוון שנע בין אקשן יחסית גבוה לדקות ארוכות של שקט. למרות ש-TF2 מתחיל בחמש דקות של גלי אוייבים שצריך לקטול, מה שישר העביר לי בראש את המחשבה "אוי לא, עוד COD", אחרי החמש דקות הללו מצאתי את עצמי מקפץ על פלטפורמות בין מצוקים באזור פתוח למדי, מחפש חומר גלם מסויים וללא אף אוייב בסביבה חוץ מאשר חיות המסתובבות בין העצים. בשלבים מאוחרים יותר הם כבר התחילו להציג מכניקות שמשתמשים בהן אך ורק באותו שלב וחלקן לא היו מביישות את זלדה.
מדובר ב-FPS מאוד מיוחד. הפייסינג פשוט מעולה, על כל סצנת אוקטאן גבוה תבוא סצנה רגועה עם התגנבות, שיחות, פלטפורמה, חידות או סתם חקירה של הסביבה. כשיש חידות הן מהנות וקלות למדי כך שלא נתקעים לעולם, כשיש אקשן הוא עשוי ברמות הכי גבוהות בתעשיה. הגרפיקה מדהימה (WTF? מבוסס על מנוע סורס 1 משודרג? המשחק הזה באזורי הפרא נראה יותר טוב מכל דבר שראיתי) ורוצה נעול ב-60FPS, הגיימפליי סופר הדוק כאשר כל פעולה שעושים מרגישה כאילו ילד עבד בסין ליטש במשך שנים והמשחק מגוון ועם פייסינג מצויין.
המלצה מאוד חמה. סיימתי אותו בשלוש ישיבות כך שהוא בסביבות ה-8 שעות, ממתק נהדר ומפתיע שמחבר בין HL, COD ואולי אם נהיה באמת חצופים - זלדה.
SHAPIRA500 כתב:אהלן חברה לא יודע מי זוכר אותי השתחררתי לא מזמן ואני רק חוזר לעניינים.
בכל אופן התחלתי את horizon zero down, בינתיים נחמד מאד מקורי ומלוטש וכן הוא נראה מהמם גם לא ב4K.הסיפור מעניין למרות שעוד לא התחלתי להביןעשירית ממה שהולך בעולם המשחק. הסייד קווסטים עד עכשיו די פשטניים ולא מתוחכמים כמו פולאאוט או מאס אפקט.
DrKeo כתב:כלומר אני מאוד מחבב את סינדיקט, כל דבר בו עשוי בין לא רע לטוב. הוא רפטטיבי בטרוף, העלילה חסרת ערך והמערכות שלו לא מצליחות באמת להתרומם רמת aaa אמיתית אבל הדמויות נורא חביבות, העיר מהנה והמשימות הראשיות ממש חמודות. פשוט קצת מאכזב אותי לשמוע שזה הטוב ביותר שיש לסדרה להציע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים