במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 מרץ 2017, 15:38

כן אקס קום. לא יודע כמה זמן אבל הרבה. הייתי חולה אז היה לי כמעט שבוע של איזה שש שעות משחק ביום.

היה לי משימה ראשונה באיירונמן שאיבדתי חיילים. אחד מת ושתיים נשארו במשימה (משימה ראשונה על זמן באיירונמן) איזה באסה זה היה בשליש האחרון שקלטתי שאני הולך לאבד כמעט את כל המחלקה. בקושי היה לי זמן לרוץ לנקודת חילוץ. נזכור את כל הנופלים :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2017, 21:39

תקרא להם בשמות של אנשים שאתה מכיר, זה עושה את זה כואב יותר.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2017, 09:30

יאי, גם אני הייתי חולה קצת אז השלמתי מעט זמן גיימינג :)
אז כרגע אני מתרכז בלסיים את ההרחבה של הוויצ'ר, ובמקביל לא יכולתי להתאפק והתחלתי לשחק בהורייזן כמו שצריך...
אני חייב להודות שלמרות שהציפיות שלי כבר היו ממש גבוהות - אני מופתע כל הזמן מחדש מכמה שהורייזן מלוטש ומהנה.
למשחק הזה יש עולם פתוח כל כך מרהיב שלפעמים אני לא מאמין שזו לא סצינה "מבויימת" של משחק לינארי מרוב הפירוט והיופי שעל המסך... וכשמשחקים במקביל לוויצ'ר רואים ממש את ההבדל, הוויצ'ר נראה כמו ציור צבעוני לידו, הרבה פחות אמין, איכשהו. והגיימפליי? אין מה להשוות, בהורייזן הכל סינמטי ומהנה כל כך.
לרגע לא חשבתי שהוא אשכרה ישתווה לוויצ'ר מבחינות מסויימות (בטח ובטח לא בעולם הפתוח) אבל הוא כל כך כן, ובחלק מהדברים פשוט לא רואה אותו בכלל.

אני עדיין די בהתחלה, ואני מנסה לעשות כל מה שאני רק יכול לפני שאני מתקדם בסיפור, מקווה שימשיך להרשים אותי ככה, אם כן יש פה מועמד רציני למשחק העולם הפתוח האהוב עליי... אבל די ברור שזה ישתנה עם RDR2 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2017, 12:32

סיימתי אתמול את Titanfall 2, איזה משחק נהדר, ממש לא ה-FPS הסטנדרטי. במבט ראשון הוא נראה כמו COD בתוספת רובוטים אבל כבר מהשניה הראשונה ברור שזה לא המקרה. סדרת COD אבדה ממזמן את מה ש-COD4 עשה, נסיון לריאליזם, פייסינג אדיר וגיוון שנע בין אקשן יחסית גבוה לדקות ארוכות של שקט. למרות ש-TF2 מתחיל בחמש דקות של גלי אוייבים שצריך לקטול, מה שישר העביר לי בראש את המחשבה "אוי לא, עוד COD", אחרי החמש דקות הללו מצאתי את עצמי מקפץ על פלטפורמות בין מצוקים באזור פתוח למדי, מחפש חומר גלם מסויים וללא אף אוייב בסביבה חוץ מאשר חיות המסתובבות בין העצים. בשלבים מאוחרים יותר הם כבר התחילו להציג מכניקות שמשתמשים בהן אך ורק באותו שלב וחלקן לא היו מביישות את זלדה.

מדובר ב-FPS מאוד מיוחד. הפייסינג פשוט מעולה, על כל סצנת אוקטאן גבוה תבוא סצנה רגועה עם התגנבות, שיחות, פלטפורמה, חידות או סתם חקירה של הסביבה. כשיש חידות הן מהנות וקלות למדי כך שלא נתקעים לעולם, כשיש אקשן הוא עשוי ברמות הכי גבוהות בתעשיה. הגרפיקה מדהימה (WTF? מבוסס על מנוע סורס 1 משודרג? המשחק הזה באזורי הפרא נראה יותר טוב מכל דבר שראיתי) ורוצה נעול ב-60FPS, הגיימפליי סופר הדוק כאשר כל פעולה שעושים מרגישה כאילו ילד עבד בסין ליטש במשך שנים והמשחק מגוון ועם פייסינג מצויין.

המלצה מאוד חמה. סיימתי אותו בשלוש ישיבות כך שהוא בסביבות ה-8 שעות, ממתק נהדר ומפתיע שמחבר בין HL, COD ואולי אם נהיה באמת חצופים - זלדה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2017, 12:38

TF2 יושב אצלי כבר איזה חצי שנה ועוד לא הפעלתי אותו :(
אבל אם זה רק 8 שעות אני אולי אתחיל אותו בהקדם... מה שאומר חורף 2018 ככה :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2017, 13:02

מציע לך להקדיש לו סופ"ש, הוא רק איזה 7-8 שעות והוא נהדר. יש יותר מדי משחקי עולם פתוח של 100 שעות לאחרונה, זה כיף לסיים משחק תוך 8 ככה בכמה ריצות. גם RE7 היה נהדר בצד הזה, סיימתי אותו בריצה מאוד יסודית ופדנטית, כמעט 100% השלמה, ולקח לי 13-14 שעות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 מרץ 2017, 13:27

לכאורה יש באמת יותר מדי משחקי עולם פתוח לאחרונה, אבל פעם ב- יש כאלו שאי אפשר לפספס... כרגע זה הורייזן :)
מסיים אותו במקביל לוויצ'ר, ואז סוף סוף את TLG שאני כל כך אוהב, ורק אז אתפנה אולי לTF2

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2017, 14:44

לקחת הפסקה של שלושה ימים בין משחקי עולם פתוח זה לא מילה גסה, קצת רענון פלטה :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 19 מרץ 2017, 14:48

DrKeo כתב:סיימתי אתמול את Titanfall 2, איזה משחק נהדר, ממש לא ה-FPS הסטנדרטי. במבט ראשון הוא נראה כמו COD בתוספת רובוטים אבל כבר מהשניה הראשונה ברור שזה לא המקרה. סדרת COD אבדה ממזמן את מה ש-COD4 עשה, נסיון לריאליזם, פייסינג אדיר וגיוון שנע בין אקשן יחסית גבוה לדקות ארוכות של שקט. למרות ש-TF2 מתחיל בחמש דקות של גלי אוייבים שצריך לקטול, מה שישר העביר לי בראש את המחשבה "אוי לא, עוד COD", אחרי החמש דקות הללו מצאתי את עצמי מקפץ על פלטפורמות בין מצוקים באזור פתוח למדי, מחפש חומר גלם מסויים וללא אף אוייב בסביבה חוץ מאשר חיות המסתובבות בין העצים. בשלבים מאוחרים יותר הם כבר התחילו להציג מכניקות שמשתמשים בהן אך ורק באותו שלב וחלקן לא היו מביישות את זלדה.

מדובר ב-FPS מאוד מיוחד. הפייסינג פשוט מעולה, על כל סצנת אוקטאן גבוה תבוא סצנה רגועה עם התגנבות, שיחות, פלטפורמה, חידות או סתם חקירה של הסביבה. כשיש חידות הן מהנות וקלות למדי כך שלא נתקעים לעולם, כשיש אקשן הוא עשוי ברמות הכי גבוהות בתעשיה. הגרפיקה מדהימה (WTF? מבוסס על מנוע סורס 1 משודרג? המשחק הזה באזורי הפרא נראה יותר טוב מכל דבר שראיתי) ורוצה נעול ב-60FPS, הגיימפליי סופר הדוק כאשר כל פעולה שעושים מרגישה כאילו ילד עבד בסין ליטש במשך שנים והמשחק מגוון ועם פייסינג מצויין.

המלצה מאוד חמה. סיימתי אותו בשלוש ישיבות כך שהוא בסביבות ה-8 שעות, ממתק נהדר ומפתיע שמחבר בין HL, COD ואולי אם נהיה באמת חצופים - זלדה.

אני שומע על הקמפיין הזה רק שבחים. אני אשמח מאוד אם התעשייה תלך בכיוון של דום ויהיו יותר FPSים שבהם הקמפיין הוא הפוקוס ושבTF3 זה היה המצב. במקרה של דום הדיסוננס בין הסינגל למולטי פשוט זוועתי :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 מרץ 2017, 15:17

את המולטי עשתה חברת צד ג', קווייק הולך להיות המבחן האם id עדין יודעים לעשות משחק מולטי כי הם לא עשו כזה מאז Q3 בשנת 99' (אלה אם מחשיבים את team areana שיצא שנתיים מאוחר יותר).

הקמפיין של TF2 נהדר למרות שיש לו פוקוס לא קטן על מולטי. לא הרגשתי שהקמפיין נפגע בצורה כלשהי, הוא מלוטש, באורך מתאים וערכי הפקה של AAA אמיתי. הייתי שמח לראות אותם עוברים לסורס 2 אבל באמת שהמשחק נראה מדהים באזורים הפתוחים. סורס 2 ישדרג משמעותית את הדמויות והאזורים הפנימיים ויש לא מעט משני אלה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 מרץ 2017, 19:35

סימתי כרגע את Tearaway Unfolded
משחק שמאוד הפתיעה אותי ,כי חשבתי שזה איזה משחק אינדי קטן ,וקיבלתי אותו בחינם כמתנה למנוי זהב
שעשיתי לחודש באיזה 4 שקל

בפועל רק כרגע גיליתי שזה מהמפתחת של LBP
בכל מקרה ממליץ בחום לבעלי PS4 ,שאוהבים משחקים יחסית מקורים
המשחק הרגיש לי מאוד מרענן ,ומספיק ארוך

היו חלקים שחשבתי שהמשחק יהיה קצר ,אבל זה לא המצב ,בגדול מי שרוצה להשלים כל דבר
יכול גם לבחור שלבים ,אבל אני לא מרגיש צורך לעשות 100%

המשחק עושה שימוש טוב בזיהוי תנועה ,ובמשטח מגע של הדול שוק 4

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 מרץ 2017, 11:42

בערך 6 שעות בתוך זלדה, נהנה מאוד. העולם של המשחק הזה גדול בצורה הזויה. הוא מחולק ל-11 אזורים, אתמול רצתי במשך 20 דקות באזור בודד כדי להגיע לקצה שלו ועדין לא הגעתי למטרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 מרץ 2017, 20:22

זלדה מתחיל להיות משחק הRPG עולם פתוח האהוב עלי אי פעם :)

סמל אישי של המשתמש
SHAPIRA500
Trainee

הודעהעל ידי SHAPIRA500 » 23 מרץ 2017, 21:32

אהלן חברה לא יודע מי זוכר אותי השתחררתי לא מזמן ואני רק חוזר לעניינים.
בכל אופן התחלתי את horizon zero down, בינתיים נחמד מאד מקורי ומלוטש וכן הוא נראה מהמם גם לא ב4K.הסיפור מעניין למרות שעוד לא התחלתי להביןעשירית ממה שהולך בעולם המשחק. הסייד קווסטים עד עכשיו די פשטניים ולא מתוחכמים כמו פולאאוט או מאס אפקט.
"It wasn't impossible to build Rapture at the bottom of the sea. It was impossible to build it anywhere else."
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 23 מרץ 2017, 23:40

SHAPIRA500 כתב:אהלן חברה לא יודע מי זוכר אותי השתחררתי לא מזמן ואני רק חוזר לעניינים.
בכל אופן התחלתי את horizon zero down, בינתיים נחמד מאד מקורי ומלוטש וכן הוא נראה מהמם גם לא ב4K.הסיפור מעניין למרות שעוד לא התחלתי להביןעשירית ממה שהולך בעולם המשחק. הסייד קווסטים עד עכשיו די פשטניים ולא מתוחכמים כמו פולאאוט או מאס אפקט.

ברוך השב! הורייזון נכנס אצלי לרשימה של המשחקים שצריך לקנות כשיהיה מבצע טוב... כרגע יש זלדה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מרץ 2017, 16:58

סיימתי את AC:S.

איזה משחק נהדר :D הוא הדגיש עבורי עד כמה יוניטי היה פספוס. כל החידושים הטכניים שהוא הכניס לסדרה היו בדיוק מה שהיא היתה צריכה, אבל כמעט כל דבר אחר נעשה בו פשוט נורא. אם זה הדמות הראשית המשעממת, או הסיפור חסר המשמעות. סינדיקייט מתקן בערך הכל ולוקח את כל מה שהיה טוב ביוניטי הלאה.
הסיפור מעניין, הדמויות מוצלחות, הכתיבה נהדרת, המוזיקה מדהימה והעיר. הו, העיר. לונדון פשוט מושלמת. הצליחה להתעלות על רומא של ברודרהוד מבחינתי. כל כך נהניתי בה. כל כך נהניתי לנהוג בכרכרות, להשתמש בgrappling hook כדי לחצות בזריזות את הרחובות הרחבים שלה, או כדי לטפס במהירות על ביג בן.
אני חושב שמדובר במשחק הטוב ביותר בסדרה. הוא לא טוב לזמנו כמו שהיו 2 וברודרהוד, אבל הוא טוב מהם בפחות או יותר הכל. גם הסוף המזורז ובאיכות הנמוכה שהיה מנת חלקה של הסדרה מאז AC:R והיה ממש ממש בולט ב4, לא נמצא הפעם. סיום מוצלח, עם קרב נחמד מאוד מול אחת מהאויבים הכי כריזמטיים שיצא לי לפגוש במשחק מחוץ לגבולות המשחקים של קן לווין.
מאוד נהניתי מכך שהם השתמשו בsecondary missions לא רק כדי לכוון אותך לאן אתה צריך ללכת, אלא ממש להציע לך דרכים מעניינות לבצע את המשימה. המשחק נותן לך המון חופש לביצוע כל משימה (בטח ובטח במשימות ההתנקשות המרכזיות והמעוצבות לעילא), אבל נהניתי הרבה יותר ללכת דווקא בדרכים שהוצעו לי בעדינות.

פשוט תענוג. התחדד לי גם כמה עייפות היתה מהסדרה הזאת. אם המשחק היה יוצא בסוף שנה שעברה, אין לי ספק בכלל שהוא היה מקבל הרבה יותר קרדיט על כל הטוב שהוא עשה. נותר לי רק לקוות שהתגובה המוגזמת והאלימה לעיתים מכל מיני חורים באינטרנט, לצד ההחלטות הלא מוצלחות של יוביסופט, לא יגרמו לזניחה של כל מה שהמשחק הזה עשה טוב. אין ספק שצריך רענון, אבל אני מקווה שהמפתחים ידעו גם לשמור על מה שצריך. יש להם משימה לא פשוטה ובעוד פחות משלושה חודשים כנראה נראה לראשונה איך הם עמדו בה.

28 השעות שביליתי בלונדון הויקטוראיאנית (כולל שעתיים בלונדון של מלחמת העולם הראשונה) היו תענוג. בזמן הזה הספקתי להרוג 2300 אנשים בדיוק, להגיע לרמה המקסימלית עבור המתנקשים שלי, לשחרר כמעט את כל פריטי הציוד הכי טובים שיש במשחק (חסר לי רק מsword cane המסתורי), לשחרר את לונדון כולה משליטתה של כנופיה, לשחרר עשרות ילדים מעבדות, להציל את הכלכלה של לונדון, להציל את חייה של המלכה ולמנוע עלילה לפוצץ את בניין הפרלמנט, על כל יושביו.

לכבוד סוף המשחק (כלומר, סיום הפרק התשיעי וביצוע המשימות עבור V), טיפסתי בפעם האחרונה על ביג בן. זה היה בדיוק בזריחה והעיר היתה מכוסה ערפל. האור הוורוד של השמש התחיל לשטוף את העיר תחתיי. נהר התמזה מלא הסירות הבריק באור הבוקר. מכל עבר ארובות פלטו עשן שחור לשמים. הסתכלתי על בניין הפרלמנט המפואר, כנסיית ווסטמינסר, ארמון באקינגהאם וגם לצד השני של העיר, עם השכונות העניות ומלאות החיים שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2017, 18:07

אוי לא, זה המשחק הטוב בסדרה?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 מרץ 2017, 18:37

DrKeo כתב:אוי לא, זה המשחק הטוב בסדרה?

לא לזמנו. 2 וברודרהוד עדין השיא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2017, 18:47

כלומר אני מאוד מחבב את סינדיקט, כל דבר בו עשוי בין לא רע לטוב. הוא רפטטיבי בטרוף, העלילה חסרת ערך והמערכות שלו לא מצליחות באמת להתרומם רמת aaa אמיתית אבל הדמויות נורא חביבות, העיר מהנה והמשימות הראשיות ממש חמודות. פשוט קצת מאכזב אותי לשמוע שזה הטוב ביותר שיש לסדרה להציע.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 מרץ 2017, 18:49

נכון לזמנו, אני חושב ש Brotherhood היה הכי טוב בסדרה. אני זוכר שכ''כ נהניתי בו. אחריו כבר באמת התחלתי להתעייף, כולל 4 המהולל, עם הקרבות הימיים המעצבנים שלו :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 מרץ 2017, 18:57

DrKeo כתב:כלומר אני מאוד מחבב את סינדיקט, כל דבר בו עשוי בין לא רע לטוב. הוא רפטטיבי בטרוף, העלילה חסרת ערך והמערכות שלו לא מצליחות באמת להתרומם רמת aaa אמיתית אבל הדמויות נורא חביבות, העיר מהנה והמשימות הראשיות ממש חמודות. פשוט קצת מאכזב אותי לשמוע שזה הטוב ביותר שיש לסדרה להציע.

אתה מצפה מAC לא להיות AC. כל משחק בסדרה זהה בבסיסו לקודמיו, גיימפליי פשטני לצד אתגר שטוח ורפטטיביות אין סופית. לא להיות אחד מאילו זה לא להיות AC. מי שאוהב ימשיך לאהוב, מי שלא סובל ימשיך לא לסבול.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2017, 20:27

AC זה קונספט, רעיון, הוא לא חייב להיות הדבר הממוצע הזה שיוביסופט עושים. זה גם מה שאמרו לי כשאמרתי שזלדה צריך להיות עולם פתוח עם חידות מבוססות פיסיקה ולנטוש את הקונספט הבנאלי של צינוקים :)

יש לסדרה הזאת פוטנציאל אדיר, יובי לצערנו מעדיפה מכירות שנתיות מאשר לרומם את הסדרה לגובה חדש. אני מחזיק אצבעות לאמפייר שיוצא השנה אבל הפרנצ'ייז הזה צריך לנוח ולעבור כיוון מחדש במשך כמה שנים, לא שנה אחת של מנוחה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 25 מרץ 2017, 21:32

בעיניי זה דווקא המשחק החלש ביותר בסדרה, ככה שאפשר להגיד שזה מתקזז :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 מרץ 2017, 23:26

עכשיו אני כבר לא יודע :/
נו, אז לפחות תגיד מה לדעתך הכי חזק בסדרה כדי שנוכל לאגד דיעה מוצקה יותר :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מרץ 2017, 00:17

הדירוג שלי:
1) ברודרהוד
2) 2
3) סינדיקט
4) רווליישנז
5) 4
6) 1
7) יוניטי
8) 3

מקומות 4 ו5 די בתיקו ולשלושת המשחקים הפחות טובים בסדרה יש ממש המון קרדיט בלהוסיף שלל מכאניקות ורעיונות בסיסיים, ששיפרו את הסדרה באופן מאוד משמעותי. אם זה פשוט יצירת הקונספט של המשחק המקורי, הקפיצה הטכנולוגית האדירה והיצירה מחדש של מערכת הטרוורסיה של יוניטי, או התוספת של טיפוס על מגוון גדול יותר של דברים בסביבה והריגות ללא הפסקת תנועה של 3.
הם לא כיפיים בעצמם (כל אחד מסיבותיו), אבל הם מאוד חשובים בלהפוך את המשחקים שבאו אחריהם לטובים יותר.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 6 אורחים