Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אפריל 2017, 20:30

יש מצב uncapped בrottr לפס4 פרו, זה אחד משלושת המצבים האופציונאלים שהם מספקים. וכן, 99% מהמשחקים מעוצבים ספציפית לfps מסויים אבל בדיוק בגלל זה מצב uncapped
כל כך מעניין. הרי המשחקים הללו שנעולים ל30, מאחורי הקלעים רצים ב30+ וגם ב40+ (ע״ע gow3 למשל), כך שלתת למפתחים אופתיה לפתוח למשחק את הצ׳קרות זה מאוד נחמד; ביחוד שמשחקים מסויימים כבר היום נותנים מוד unlocked.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 אפריל 2017, 20:33

משחקי החודש:

תמונה
תמונה

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 03 מאי 2017, 21:16

חברת 505 Games חתמה עם Remedy על הסכם הפצה עולמי למשחק הבא של החברה.
אני לא יודע אם זה אומר שמעכשיו כל המשחקים של החברה יוצאים גם לPS4 או סטייל Insomniac שחלק אקסקלוסיבי וחלק לא אבל אפשר להגיד שזה הפסד נוסף של מייקרוסופט שגם ככה מחזיקה במספר מצומצם של מפתחות צד א'.
http://www.remedygames.com/505-games-si ... rtainment/

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 מאי 2017, 21:38

המשחק הזה ייצא לכל הפלטפורמות. טוב, לא לסוויצ'..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2017, 22:34

Walle כתב:חברת 505 Games חתמה עם Remedy על הסכם הפצה עולמי למשחק הבא של החברה.
אני לא יודע אם זה אומר שמעכשיו כל המשחקים של החברה יוצאים גם לPS4 או סטייל Insomniac שחלק אקסקלוסיבי וחלק לא אבל אפשר להגיד שזה הפסד נוסף של מייקרוסופט שגם ככה מחזיקה במספר מצומצם של מפתחות צד א'.
http://www.remedygames.com/505-games-si ... rtainment/

הם כבר אמרו שהם מתנתקים ממיקרוסופט, אני חושב שהם נושמים לרווחה שהם לא נכנסו למיטה עם סוני.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 מאי 2017, 22:35

אני בטוח נושם לרווחה! ישמצב טוב שמשחק שלהם היה שובר אותי לקנות PS...
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מאי 2017, 22:38

ולחדשה מבאסת במיוחד,לפחות עבורי: 343i הודיעו שלא נראה הכרזה על halo 6 ב-e3 וגם לא בגיימקסום. לרגע לא חשבתי שהם יעזו חלילה להראות גיימפליי מהמשחק :roll: אבל ראבק,טיזר CGI קצר כמו שהם עשו שנה וחצי לפני היציאה של היילו 5 היה יכול להיות נחמד כדי ליצור עניין. זה נראה כאילו מיקרוסופט מנסים להרוג לעצמם את ההייפ מ-E3 עוד לפני שבכלל התערוכה התחילה. אני לא יודע אם זה חלק מאיזושהי מדיניות של מיקרוסופט להראות משחקים כשהם יותר קרובים ליציאה שלהם,אבל אני בספק אם הכרזה על היילו 6 ב-E3 2018 והתחלה של פוש שיווקי רק אז תעשה טוב לפרנציי'ז,שנמצאת בשפל הכי חזק שלה מבחינת מכירות אחרי היילו 5 (שאני דווקא מאוד אהבתי,המולטי הכי טוב בסדרה בפער אבל בעיות מאוד מאוד מהותיות בסינגל ובעיקר בעלילה השאירו טעם רע). בקיצור,אכזבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2017, 22:43

אני חושב שזה דווקא חכם, היילו נמצא בשפל שלו והפרנצ'ייז צריך לצאת מאור הזרקורים לתקופה ולעבור רענון רציני. היילו 5 נראה כמו היילו 4HD, הגיע הזמן להמציא את הפרנצ'ייז הזה מחדש. דברנו פה כבר בעבר על היילו עולם פתוח או לפחות בעל שלבים שהם אזורים גדולים ופתוחים, המכניקות קרב שלו מתחננות שהוא יקבל טיפול MGS5. אני לא חושב שהכרזה של היילו 6 הייתה גוררת התלהבות בE3 הקרוב, היילו 5 עדין טרי מדי בראש של כולם ורק יצא היילו וורס 2. מיקרוסופט מיבשת את הפרנצ'ייז כמו שיובי עשתה עם AC או ארטיוויז'ן עם COD.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 מאי 2017, 22:51

אני לא חושב שdevelpoment cycle של 3 שנים זה מילקינג לפרנצ'ייז. זה הזמן שעבר מ-4 ל-5 ועדיין אין לי ספק שנראה את 6 בחגים 2018. אני מסכים לגבי הדרישה לשלבים פתוחים יותר סטייל היילו 3,אבל בכנות,לא חושב שזה צפוי לקרות: כל עוד 343 מתרכזים ב-60fps בקמפיין הם יהיו צריכים להקריב משהו,ב-5 זה היה ספליט קרין וסקייל: השלבים הפתוחים ב-5 הם באמת בדיחה, הם יותר גדולים מהשלבי מסדרון של 4 (שלפרוטוקול,אני דווקא חושב שהיה לו סינגל סבבה לגמרי אם אני מתייחס אליו כ-corridor shooter) אבל ב-4 לפחות היה להם את התירוץ של חומרת 360 ושידרוג גרפי ענק מהקודם. 5 גם לא נראה טוב וגם חסר סקייל כמו 4. וזה עוד בלי להזכיר בעיות אחרות כגון אורך סופר קצר ועלילה מגוחכת לחלוטין.
אני מקווה ש-343 למדו את הלקח וייצמדו ל-30fps בקמפיין בשביל סקייל דומה להיילו 3 (הקרב עם שני הסקארבס מדהים בעיניי עד היום,ולא חוויתי את אותה תחושה באף סינגל היילו מאז למרבה הצער).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מאי 2017, 23:27

עם איך ש5 נראה, הוא צריך להיות משחק עולם פתוח ב60FPS. אני לא חושב ש60FPS זה תירוץ, יש משחקי עולם פתוח ב60 (למשל MGS5 שנראה הרבה יותר טוב מהיילו 5) וגם אם הם לא מסוגלים, לא יכול להיות ש60FPS יחזיק את המשחק בעבר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 14 מאי 2017, 18:51

אתם מפספסים נקודה חשובה ,שהילו 1-2 יצאו ,לא היו הרבה FPS איכותיים בקונסולות ,ובטח לא הרבה שנבנו במיוחד לקונסולות
הרבה מהFPS באותם הזמנים לקונסולות ,היו פורטים מהPC ,שהתכנון הראשוני היה לPC

הילו היה סוג של פנינה כמו גולדנאי בN64

שהילו 3 יצא ,עם אני זוכר נכון ,הוא יצא לפני COD4 ,ובאותה התקופה התחיל מעבר ,שמשחקים מהרבה זאנרים ,כולל FPS
מפותחים במחשבה מראש לקונסולות וPC ביחד

סך הכל החומרה יתקרבה ,וגם DX בXBOX ,ואופן GL בPS3
שהילו 4 יצא ,השוק כבר היה מוצף בFPS טובים לקונסולות ,וגם שהילו 5 יצא

התחרות חזקה מאוד בזאנר הזה ,וMS צריכה להביא או משהו שונה מספיק בסדרה לאומת המתחרים
או לחלופין להוציא כותר טוב מהמתחרים ,וזה ממש לא קל

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2017, 02:17

פאנטום דאסט יוצא מחר סופסוף, רימאסטר שפחות או יותר נותן רזולוציה/FPS/טקסטורות. הקטע הטוב? חינם, הוא יהיה מחר חינם בחנות של האקסבוקס ושל חלונות 10 כך שלקפוץ ולתפוס עותק.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 מאי 2017, 14:46

kririn כתב:אתם מפספסים נקודה חשובה ,שהילו 1-2 יצאו ,לא היו הרבה FPS איכותיים בקונסולות ,ובטח לא הרבה שנבנו במיוחד לקונסולות
הרבה מהFPS באותם הזמנים לקונסולות ,היו פורטים מהPC ,שהתכנון הראשוני היה לPC

הילו היה סוג של פנינה כמו גולדנאי בN64

שהילו 3 יצא ,עם אני זוכר נכון ,הוא יצא לפני COD4 ,ובאותה התקופה התחיל מעבר ,שמשחקים מהרבה זאנרים ,כולל FPS
מפותחים במחשבה מראש לקונסולות וPC ביחד

סך הכל החומרה יתקרבה ,וגם DX בXBOX ,ואופן GL בPS3
שהילו 4 יצא ,השוק כבר היה מוצף בFPS טובים לקונסולות ,וגם שהילו 5 יצא

קשקוש - משחקי FPS שמפותחים במקביל לקונסולות ולPC היו עוד לפני ה-360, והתחרות על הקהל היתה רצינית עוד הרבה לפני היילו 3.
ההבדל הפשוט הוא שהצוות המקורי של באנג'י ידע לעשות משחקים חדשניים ומוצלחים שמתעלים גם מעבר לתחרות, אבל השנים עוברות ואנשים עוברים בתעשייה ממקום למקום ובסופו של דבר הצוות של 343 שנכנס לנעליים שלהם פשוט היה פחות טוב (זה מורגש משמעותית כבר בין היילו ריץ' והיילו 4).
בסופו של דבר זה מזכיר מאד את הסיפור עם Bioware ועם מאס אפקט שעבר לסטודיו פנימי חדש שלא הצליח לספק את הסחורה, או עם מה שקרה לסדרת Gears of War.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 מאי 2017, 19:25

בתקופת ה32\64 ביט ,היו המון משחקי PC בזאנר הFPS ,שפותחו קודם למחשב ,ואז קיבלו פורטים לקונסולות
קוויק 1-2
דיוק ניוקם 3D
HL1
אנריל ,וכו וכו
חלק כמו דום לדוגמה ,פותחו לפני ,ואז קיבלו פורט לקונסולות

עם תיקח את גולדנאי לN64 לוגמה ,תיראה מה זה משחק בזאנר שפותח במיוחד לקונסולה ,אבל רובם סובלים מבעיות ,בגלל שהתכנון מראש לא יתחשב בקונסולות
חלקם קיבלו שינוים מאוד גדולים ,לדוגמה דום 64 ,מאוד שונה מכל דום רישמי אחר (לא רשמית הוציאו מוד לזה לPC ) ,אבל דום לPS1 ,זה גרסת הPC פחות או יותר
כולל בעיות מסוימות ,בגלל שזה פורט ולא תוכנן מראש לקונסולה

דברים כמו שהכוונת חצי אוטומטית בהמון FPS היום לקונסולות ,וגם לPC בשימוש בגימפאד
לא היה נפוץ בPC ,מאז שהרוב עברו לעכבר ומקלדת

יש גם שינוי בתנועה ,בPC היה נהוג בהתחלה 4 חצים במקלדת ,ומאוחר יותר WSAD ,מה שיש גם היום
אבל זה פחות יעיל ,בגימפאד אנלוגי

בגדול אנחנו היום בשלב שמפתחות בכללי ,מתחשבות גם במקלדת ועכבר ,וגם בגימפאד אנלוגי
גם בקרוב למסך ,וגם רחוק מהמסך ,וזה ברוב הAAA היום מפותח מראש

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 18 מאי 2017, 17:14

אני מבין שהיית בתרדמת במהלך הדור החמישי? על הXbox המקורית שמעת? אתה מודע לזה שיצאו לה המון משחקי FPS אחרים מלבד היילו? המעבר התחיל שם, לא עם COD4.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 18 מאי 2017, 20:01

אני מדבר על משחקים שתוכננו מראש לקונסולות ,או לPC וקונסולות ביחד
ולא על פורטים ,שהגרסה העיקרית ,הייתה PC

לדוגמה דום 3 וHL2 ,קיבלו פורט לXBOX הראשונה ,אבל הגרסאות העיקריות היו PC
הילו 1-2 נבנו במיוחד לXBOX ,ומרגישים ככה ,כמו שגולדנאי ניבנה במיוחד לN64

מבחינת COD4 ,אני מדבר על מעבר משמעותי מאוד ,שמפתחות מתחשבות מראש בקונסולות ,וזה מורגש מאוד באיך שהמשחק יוצא
במקום משחק פה ושם בזאנר ,שמתחשב מראש בקונסולות
הולכים למצב כמו היום ,שרוב הגדולים מתחשבים בקונסולות מהתחלה

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 20 מאי 2017, 00:30

רידיק, timesplitters, Brothers in Arms, גוסט רקון 2, בלאק, דארקווטצ', COD2, Rainbow 6 Vegas... אני צריך להמשיך?
אלו רק כמה משחקים שחלקם לא הגיעו לPC וחלקם יצאו במקביל אבל עם פוקוס דווקא על גרסת הקונסולה (דאוס אקס 2 השאיר הרבה אנשים על הPC מאד ממורמרים בגלל שליטת הקונסולה של המשחק). אתה לחלוטין חיית במערה באותה תקופה אם אתה חושב שרק בCOD4 היה איזשהו מעבר משמעותי להתפקסות על הקונסולות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 מאי 2017, 16:56

גם לSNES יצאו מספר מכובד של FPS ,זה לא אומר ששם היה המרכז בזאנר
גם COD3 יצא רק לקונסולות

אבל מי היו הגדולים בזאנר באותה התקופה ? ,HL2 ,ודום 3 ,כן קיבלו פורט לXBOX המקורית
אבל העיקרי היה לPC

אני מדבר על מגמה ענקית ,שמאז היה קשה למצוא FPS גדול ,שתוכנן בעיקר לPC ,ורובם תוכננו גם לגם
אני מעריך את זה ,בערך בCOD4 ,אתה לא חייב להסכים ,הזכות שלך

היו משחקים כמו סריוס סם ,HL2,דום3 ,אנריל טורנמנט וכו וכו
רוב המולטי המקוון באותה התקופה היה בPC ,הLIVE היה בהתחלה ,בתקופת הXBOX1 ,אפילו זה לא הושק בהתחלה של הקונסולה
זה בלי לדבר שהXBOX הראשונה מכרה 20+ מיליון אורך חיים ,והרבה מבעלי הקונסולה לא יתחברו לשרות אינטרנט

הדרימקסט מתה תוך שנתיים

לPS2 היה שרות אונלין צולעה

לקיוב היו ממש משחקים בודדים בשרות אונלין ,ככה שמפתחות שפיתחו FPS ,שלחלקן כבר שנים הרכיב מולטי מקוון היה משמעותי
היה בעיתי כלכלית ,לתת תמיכה חזקה לקונסולות

כן היו פורטים ,אבל הרבה מהם לא תוכננו לקונסולות מראש

זה כמו שדוק ניוקם 3D קיבל גירסאות לסאטורן ,PS1 וN64 ,ובברזיל אפילו למגדריבר ,זה לא אופך את התמיכה לחזקה

שאתה משחק FPS היום במחשב ,ומחבר גימפאד 360\XBO ,ומקבל תמיכה אוטומטית מלאה ונוחה מאוד
ועיצוב השלבים גם מתאים
ואפשרות נוחה לשחק על מסך גדול ממרחק של כמה מטר ,אתה מבין שבשלב מוקדם בפיתוח חשבו על זה ,תשחק אפילו משחק כמו טורוק
בN64

שמאוד מוכר לבעלי N64 ,ונחשב משחק חצי חצי ,והוא לא קרוב לנוחות של גולדנאי על אותה הקונסולה

אולי הרימיק שונה ,לא יודע
גולדנאי והילו ,תוכננו לקונסולה וזה מורגש

יש סרטון ביוטיוב של כמה שעות על כל משחקי הFPS לגנסיס\מגדריבר ,זה לא אומר שהקונסולה טובה לFPS
כי שמפיצה מריחה כסף ,יכולה לזרוק הרבה פורטים

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 21 מאי 2017, 13:23

תפסיק לחפור לעצמך בור קרירין, את אף אחד לא מעניין שהיה גם איזה FPS איזוטרי כזה או אחר עם תיבת נוח לSNES.
להזכירך, אתה טענת קודם על זה שלפני COD4 לא היו מתחרים רציניים בשוק הFPS לקונסולות. אני ציינתי מספיק דוגמאות לכמה מהFPSים הכי גדולים בכמה שנים הטובות שהקדימו את COD4 ונבנו עבור הקונסולות בלבד/קונסולות תחילה - זה מספיק כדי להמחיש כמה הטענה הזו שגויה מהיסוד. כאילו, אפילו COD2 מאותה הסדרה עצמה מספיק בשביל להפריך את הטענה הזו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 21 מאי 2017, 18:25

תקראה טוב ,לא אמרתי שלא היו מתחרים חזקים בזאנר לקונסולות

אני דיברתי על מגמה ,שרוב הזאנר התחיל פיתוח ,גם לPC וקונסולות ביחד ,דבר מאוד שונה

גולדנאי יצא לפני HL1 ,הכל טוב ויפה ,משחק שפרץ דרך בזמנו
אבל רוב הFPS הטובים בזמנו פותחו במיוחד לPC ,וחלקם קיבלו פורט לקונסולות ,זה מה שאמרתי

כבר אז הרבה FPS יתבססו על מולטי מקוון ,זה לא היה דבר חזק בדרימקסט ,XBOX אורגינלי ,PS2,קיוב
המעבר האמיתי היה ב360\PS3

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 23 מאי 2017, 20:55

משחקי יוני:
תמונה
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 מאי 2017, 10:28

חודש נחמד מאוד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 מאי 2017, 11:37

כן, הוא אחד החזקים של הדור הזה עם משחק כמו WD, התוסף של פאנטום דאסט ושני משחקים די גדולים מה360.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 מאי 2017, 12:10

על חודש מאי ויתרתי בגולד כי לא היה משהו. יש מצב שאני אחדש בסוף מאי בשביל Watch Dogs, אבל השאר זה קצת meh (כלומר, המשחקים בסדר, אבל די ישנים ואת כולם כבר היתה הזדמנות לקבל בחינם על פלטפורמה כזו או אחרת).
kririn כתב:תקראה טוב ,לא אמרתי שלא היו מתחרים חזקים בזאנר לקונסולות

כשאתה תכתבאה טוב, אני אקראה טוב.
מזכיר לך מה כתבת כי במהלך שלוש תגובות כנראה שאיבדת את חוט ההיי תראו יש פה עכבר:
אתם מפספסים נקודה חשובה ,שהילו 1-2 יצאו ,לא היו הרבה FPS איכותיים בקונסולות ,ובטח לא הרבה שנבנו במיוחד לקונסולות

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 מאי 2017, 14:13

אני מרגיש שאני חייב לתת פה איזה תיקון על משהו שאמרתי מזמן..המשחקי 360 אכן נשארים בחשבון גם אחרי שהמנוי לייב מסתיים,והם עובדים גם ב-one כרגיל.
מקור: אני,נגמר לי הלייב החודש והדבר הראשון שעשיתי היה לבדוק אם beyond good and evil hd עדיין עובד ואכן עבד,וגם כל משחק 360 אחר שקיבלתי במסגרת המנוי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים