Laskin כתב:המשחקים של חודש יולי בPS PLUS היפני מצויינים:
KILLZONE, CHILD OF LIGHT, GRAVITY RUSH REMASTERED
הלוואי ויגיעו גם למערב החודש
Stick כתב:בשעה טובה ומוצלחת, רכשתי PS4 pro![]()
תגידו, איפה אתם קונים משחקים? יש לי משתמש אמריקאי שלא מקבל את האשראי שלי (עוד מימי תחילת הps3 כשמשחקים דיגיטלים היו הזייה).
האם עדיף לקנות כסף לpsn (אם כן, איפה?) או שעדיף לי לקנות cd key מלאים (אם כן, איפה?)
כנ"ל לגבי ps+ שאני מניח שאני גם לא יכול לרכוש ישירות.
ועוד שאלה קטנה, יש לי pro, הבנתי שיש משחקים שקיבלו פאץ' תמיכה מיוחד ויש משחקים שלא, האם אלו שלא פשוט לא הותאמו במיוחד או שבכלל אין שינוי בביצועים?
Stick כתב:בשעה טובה ומוצלחת, רכשתי PS4 pro![]()
תגידו, איפה אתם קונים משחקים? יש לי משתמש אמריקאי שלא מקבל את האשראי שלי (עוד מימי תחילת הps3 כשמשחקים דיגיטלים היו הזייה).
האם עדיף לקנות כסף לpsn (אם כן, איפה?) או שעדיף לי לקנות cd key מלאים (אם כן, איפה?)
כנ"ל לגבי ps+ שאני מניח שאני גם לא יכול לרכוש ישירות.
ועוד שאלה קטנה, יש לי pro, הבנתי שיש משחקים שקיבלו פאץ' תמיכה מיוחד ויש משחקים שלא, האם אלו שלא פשוט לא הותאמו במיוחד או שבכלל אין שינוי בביצועים?
DrKeo כתב:היי תראו, מעריץ בניאוגאף בנה בUE4 שלב שאנמו 3. אה רגע, זה ממש שאנמו 3? המשחק הרשמי? אה.
המשחק מיועד לסוף 2018, במקור הוא היה אמור לצאת עוד כמה שבועות. ב-E3 2015 צחקתי עליו שהוא משחק 2019 אבל נראה שהפרזתי כי אם זה יוצא לפני 2020 אני צנצנת.
omerkot כתב:אתמול הגיע לי האנצ'רטד מבייס אבל רק שלשום סיימתי את זלדה ואני קצת באוברלואד...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים