סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

idan
Veteran

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי idan » 09 אוגוסט 2017, 07:51

Nucleus_Dawn כתב:אני רוצה משחק לקיץ... כלומר, אני רוצה משחק שיספיק כל הקיץ!
יש רק דבר אחד קטן שמגביל אותי - כסף. כלומר, העדרו של הכסף. אז התקציב שלי הוא 30$. המשחק שאני רוצה צריך להיות ארוך מאוד, אז המועמדים העיקריים הם פיינל פנטזי 15 ופרסונה 5 (גם פיינל פנטזי 14 סבבה, אם יהיה ב20$).

וזה איפה אתם נכנסים - אם מישהו במקרה רואה את אחד המשחקים האלה ב30$ ויכול לעדכן כאן כדי שאשים לב, זה יהיה מהמם מצידם!

FFXV ב 25$ בחנות האמריקאית, 37$ עם ה Season Pass .

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2017, 10:14

אני מחכה לגירסת משחק השנה, בטח תצא בחגים ואולי יהיו שם בונוסים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2017, 11:26

idan כתב:
Nucleus_Dawn כתב:אני רוצה משחק לקיץ... כלומר, אני רוצה משחק שיספיק כל הקיץ!
יש רק דבר אחד קטן שמגביל אותי - כסף. כלומר, העדרו של הכסף. אז התקציב שלי הוא 30$. המשחק שאני רוצה צריך להיות ארוך מאוד, אז המועמדים העיקריים הם פיינל פנטזי 15 ופרסונה 5 (גם פיינל פנטזי 14 סבבה, אם יהיה ב20$).

וזה איפה אתם נכנסים - אם מישהו במקרה רואה את אחד המשחקים האלה ב30$ ויכול לעדכן כאן כדי שאשים לב, זה יהיה מהמם מצידם!

FFXV ב 25$ בחנות האמריקאית, 37$ עם ה Season Pass .

תודההההה

אתמול עברתי על החנות ולא ראיתי את זה :) זה אפילו מתחת לתקציב שלי. הידד. ואפילו יש את המבצע גם באמאזון, אז אני יכול פשוט לקנות. :D :D :D

עריכה:
אהה לא... אין את זה באמאזון. זה הseason pass ב25$. לרוב הם משווים מחירים ואני רואה שהמבצע עד ה15.08. אחכה כמה ימים, כי אני מעדיף לקנות באופן ישיר ולא דרך כרטיס עם יותר כסף ממה שאני צריך בשביל המשחק עצמו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2017, 12:02

איזה קטע. אוגוסט בחבילה החודשית של האמבל באנדל היה ממש אחלה, גם pillers of eternity, גם offworld trading company וגם NBA 2K17 (וכמובן עוד כל מני אינדים פחות מעניינים). מכולם עניין אותי רק NBA כך שאת השאר שמתי ב-G2A. החבילה עלתה לי 12$, כל המשחקי השאריות נמכרו בסך של 20.27$. זה פשוט לא יאומן, בעצם קבלתי 8.27$ בכדי לרכוש את NBA :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2017, 12:09

אבל עוד חודש יוצא NBA 2K18 :/
נערך לאחרונה על ידי Laskin ב 09 אוגוסט 2017, 12:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אוגוסט 2017, 12:12

אוי, אז קבלתי את NBA2K17 ועוד שלמו לי על זה 8$ ועוד חודש יוצא המשך? :)
זה בסדר, אני אשרוד עם 17. אין יותר מדי הבדל מאז 14 עד היום (לפי מה שאני יודע, יש מישהו שיכול לתקן אותי?) ולא שחקתי באחד מאז 2K09 כך שאני לגמרי בסדר עם זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2017, 12:13

אה, מעולה. חשבתי שאתה קונה כל שנה או משהו...
יש את אלה שחשוב להם לראות את השחקנים בצורה הכי מעודכנת שיש, אני כמובן לא אחד מאלה כי אני לא משחק בהם בכלל... לדעתי משחק הספורט היחיד ששווה את הזמן זה ROCKET LEAGUE

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2017, 12:52

טוב, לא חיכיתי... קניתי 30$ באמאזון ועכשיו אני מוריד FFXV. זה ממש מרגש לי, למען האמת. עוד כמה שעות אשחק בפיינל פנטזי בפלייסטיישן. לא יודע איך אתמודד עם כל כך הרבה נוסטלגיה.

אז עכשיו יש לי 4.99$. נקווה שיהיה איזה ראטצ'ט וקלאנק במחיר הזה בקרוב :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2017, 13:41

ראית גם את פרקי האנימה? זה חשוב רק כדי להכיר את הרקע של הדמויות, אבל בכל זאת כדאי.
את ה-5 דולר תשמור לך לDLC של הורייזן או משהו :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2017, 13:59

Laskin כתב:ראית גם את פרקי האנימה? זה חשוב רק כדי להכיר את הרקע של הדמויות, אבל בכל זאת כדאי.
את ה-5 דולר תשמור לך לDLC של הורייזן או משהו :)

ראיתי בהחלט. יש בסרט ובאנימה באמת מלא רקע לדמויות. לא שיחקתי עדיין במשחק עצמו, אבל אני מניח שלצפות בהם לפני משפר אותו לא מעט.

לא חושב שאקנה את הDLC של הורייזן. אני מרגיש מאוד מסופק ממה ששיחקתי ולא מדגדג לי לשחק עוד ממנו. בטח ידגדג לי כשייצא ההמשך.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2017, 14:10

וואלה? אני אשמח לכל תירוץ להחזיר אותי לשם :) ואם הם יפתיעו באיכות שלו כמו שהפתיעו עם המשחק עצמו - אז בכלל זה יהיה חובה.
תנו לי איזה 2 אוייבים חדשים, סביבה חדשה (לפי איך שזה נראה - מדובר בשמורת הטבע ילוסטון), איזה נשק חדש וסיפור מרכזי סבבה - ואני בפנים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2017, 14:24

Laskin כתב:וואלה? אני אשמח לכל תירוץ להחזיר אותי לשם :) ואם הם יפתיעו באיכות שלו כמו שהפתיעו עם המשחק עצמו - אז בכלל זה יהיה חובה.
תנו לי איזה 2 אוייבים חדשים, סביבה חדשה (לפי איך שזה נראה - מדובר בשמורת הטבע ילוסטון), איזה נשק חדש וסיפור מרכזי סבבה - ואני בפנים.

יש לי חוסר משיכה לDLC מסיבה לא מובנת. הDLC היחיד שקניתי היה של ביושוק אינפיניט. מאז לא התחשק לי לחזור לאף משחק. לא משנה כמה נהניתי מהמשחק הבסיסי.

הDLC נראה מאוד מגניב. אזור חדש עם מראה ממש מעניין. באמת לא עקבתי - יש נשק חדש? רובוטים חדשים?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אוגוסט 2017, 14:49

אמרו שיהיו רובוטים חדשים, לא הרבה פרטים נחשפו עדיין.

אני גם לא חסיד של DLC, אבל כשהוא טוב - לא אכפת לי איך יקראו לזה, אני רואה את זה כמשחק זול :)
נגיד של הוויצ'ר היה חובה. גם ביושוק, לפחות 2 מהם... וגם של TLOU היה מעולה.
אם זה יהיה איכשהו קרוב לרמה הזאת אני לגמרי בפנים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אוגוסט 2017, 14:53

Laskin כתב:אמרו שיהיו רובוטים חדשים, לא הרבה פרטים נחשפו עדיין.

אני גם לא חסיד של DLC, אבל כשהוא טוב - לא אכפת לי איך יקראו לזה, אני רואה את זה כמשחק זול :)
נגיד של הוויצ'ר היה חובה. גם ביושוק, לפחות 2 מהם... וגם של TLOU היה מעולה.
אם זה יהיה איכשהו קרוב לרמה הזאת אני לגמרי בפנים.

אתה צודק לחלוטין. באמת שאין לי מושג מה מקור הbias הזה נגד DLC. בטח לא כאלו של TLOU שלא ברור לי למה לא שיחקתי, או של הורייזן שבאמת נשמע כמו אחלה פרק נוסף בסיפור.

נו... אולי לקראת היציאה של משחק ההמשך הוא יחולק בחינם בPSN+ ואז אשחק בו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 אוגוסט 2017, 10:23

לא נראה לי שבPLUS חילקו אי פעם DLC למשחק שדורש את המשחק המקורי... זה לא STANDALONE ולא נראה לי שזה גם יהיה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אוגוסט 2017, 11:41

Laskin כתב:לא נראה לי שבPLUS חילקו אי פעם DLC למשחק שדורש את המשחק המקורי... זה לא STANDALONE ולא נראה לי שזה גם יהיה.

אהה... הנחתי שזה standalone מסיבה כלשהי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 אוגוסט 2017, 14:03

אני יקח את זה קדימה, גם משחקי המשך לא באמת מושכים אותי לרוב. אני משחק בהם ונהנה לרוב במידה כלשהי אבל גם כש(כמעט תמיד)ההמשך מקבל שדרוגים נצרכים זה עדיין מאבד כל כך הרבה מהקסם הראשוני של משחק ראשון שזה פשוט לא "זה"
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 אוגוסט 2017, 14:34

אני ממש לא מסכים.
זה אומנם ממש לא תמיד המקרה, אבל ברוב המקרים משחק ההמשך יהיה טוב יותר בכמעט כל קטגוריה מהמשחק הראשון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 אוגוסט 2017, 15:12

Stick כתב:אני ממש לא מסכים.
זה אומנם ממש לא תמיד המקרה, אבל ברוב המקרים משחק ההמשך יהיה טוב יותר בכמעט כל קטגוריה מהמשחק הראשון.

אני מסכים עם שניכם, במידה מסוימת.

למשחק ראשון בIP יש (בהנחה והוא לא איזה העתק של משחק אחר) "בונוס" של חדשנות. העולם חדש. הסגנון חדש. הדרך שבה מכאניקות עובדות חדשה. בהמשך (שוב, בהנחה שזה לא איזה פיינל פנטזי בו כל המשך שונה לגמרי), גם אם הוא משפר הכל ומלטש הכל, אין את בונוס החדשנות, אז הוא יכול לרגש פחות. זה תלוי עד כמה הוא מחדש. אם הוא לוקח הכל לרמה אחרת לגמרי (נניח, מה שאנצ'רטד 2 עשה), אז הוא יהיה יותר כיף. אם הוא "רק" משפר הכל בצורה מתבקשת (נניח, דיסהונורד 2?), אז הוא יכול להרגיש פחות מוצלח.

בעצם, המשחק הקודם בסדרה העלה את הרף עבור ההמשך, אז הסטנדרטים שונים. בגלל זה גם אם משחק ההמשך יהיה ממש באותה הרמה מכל בחינה, הוא ירגיש פחות טוב (נניח גירס 3, או אנצ'רטד 3).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אוגוסט 2017, 16:32

דווקא בניגוד לסרטים, במשחקי וידאו המשכים הם לרוב טובים יותר. אני משער שזה קורה בעיקר כי התעשיה עדין בחיתולים כך שכל התקדמות טכנולוגית משפרת משחקים ובשילוב עם העובדה שהם כבר נעלו את המכניקות ויכולים להשקיע את הזמן בלשפר את המשחק, לרוב המשכים יוצאים טובים יותר. ברור שיש המון דוגמאות להמשכים פחות טובים מהמקור אבל זה מרגיש כאילו לרוב המשכים בתעשית המשחקים הם מוצלחים למדי בניגוד לתעשית הסרטים שבה הם לרוב פחות טובים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 10 אוגוסט 2017, 16:33

Stick כתב:אני ממש לא מסכים.

אבל איך זה קשור למה שאמרתי? שמת לב שכתבתי את זה כן? "אבל גם כש(כמעט תמיד)ההמשך מקבל שדרוגים נצרכים".

זה פשוט המשך... נגיד היו נותנים לי את מאס אפקט הראשון והשני ביחד והייתי חייב לשחק בהם לפי הסדר אז היה נמאס לי, גם אם פתאום באמצע המשחק הירי מרגיש טוב יותר ועוד כל מיני שדרוגים שונים למשחק, זה פשוט כשמו כן הוא, המשך, אז בשביל ירי יותר טוב? קצת דיאלוגים טובים יותר? פחות באגים? מערכת קאבר קצת יותר מלוטשת? עזוב אותך בחייך זה אותו משחק בסוף רק שהוא פי 2 יותר ארוך.

נ.ב
אבל אני גם ציינתי בכמה דיונים שהיו במרוצת השנים שאני גם אוהב משחקים קצרים. בשבילי משחק של 6-8 שעות זה מספיק ב90+ אחוז מהמשחקים בשוק.

עריכה:
נכיוון שגם נדב איכשהו לא הבין אז אני מבהיר. ברור (במשחקים) שההמשך טוב יותר כמעט בכל המקרים. יענו מאס אפקט 1=85 מאס אפקט 2=90. אין לזה קשר לעובדה שבסוף כשאני משחק במשחק אין לי ממש התלהבות שכן הייתה שם במשחק הראשון של הIP, ונראה לי שהרגשות שלי קצת דומים למה ששחר מרגיש בהקשר של DLC.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 10 אוגוסט 2017, 18:52

אני מבין לגמרי את מה שסוויס אומר. בשבילו הראשוניות היא המדד הכי משפיע ולכן כמעט תמיד שיפורים אחרים, גם אם משמעותיים לא יצליחו לגבור על אבדן הראשוניות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 אוגוסט 2017, 16:15

או במילים אחרות, להמשכים יש תועלת שולית פוחתת. אני חושב שזה נכון בד״כ.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 אוגוסט 2017, 17:48

כנראה שמדובר כאן בעניין של טעם, אבל אני לא רואה את מה שאתם מדברים עליו.
אם מישהו מבחוץ יבוא ויגיד לי שהוא רוצה לשחק באנצ'רטד מסוים אני לא אגיד לו ללכת על הראשון כי הראשוניות שלו היא משהו מיוחד, הרי גם ככה זה משחק שלא המציא כמעט כלום, אני אגיד לו ללכת על אנצ'רטד 2 כי הוא משחק הרבה יותר טוב.
אבל גם במשחקים שחידשו, נניח AC או דימון סולס, עדיין בלי שום ספק אני אמליץ על ההמשך שלקח את הקונספט והייחודיות (והראשוניות?) וליטש הכל לרמה הרבה, הרבה יותר מוצלחת.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 אוגוסט 2017, 17:54

אני רק אציין בנוסף שכמובן ישנם יוצאים מן הכלל, TLOU לדוגמה זה משחק שאני חושב שכמעט כולם לא רצו לראות לו המשך, וזה עוד בלי לדעת בכלל מה האיכות של אותו המשך תיהיה.
הסיבה היא פשוט כי TLOU הוא משחק שבאיכויות שלו הרבה יותר מזכיר סרט מאשר משחק, החוזקות שלו הן העברת הסיפור והרגשות שהוא מנסה להעביר ולא המכניקות, שאני מניח צפויות להיות משופרות במשחק הבא.
אבל גם עם מכניקות משופרות המשחק הבא בכלל לא צפוי להיות טוב יותר, בדיוק בגלל זה. TLOU הוא כמובן היוצא מן הכלל בעולם המשחקים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים