במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 אוגוסט 2017, 22:10

זהו... סיימתי. לקח לי בערך 50 שעות. סיימתי ברמה 65.

היה מופלא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 27 אוגוסט 2017, 22:43

שמח לשמוע שנהנית. עשית לי חשק לחזור למשחק,אני מרגיש שנטשתי אותו הרבה יותר מדי מוקדם,וזה אפילו לא בגלל שלא נהניתי,סתם החיים האמתיים שנתקעו באמצע באותה תקופה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 27 אוגוסט 2017, 22:49

Uncle Pey'j כתב:שמח לשמוע שנהנית. עשית לי חשק לחזור למשחק,אני מרגיש שנטשתי אותו הרבה יותר מדי מוקדם,וזה אפילו לא בגלל שלא נהניתי,סתם החיים האמתיים שנתקעו באמצע באותה תקופה :)

הגעת לחלק השני, אהבתי אותו הרבה יותר. הזכיר לי את הימים הטובים של FFX, רק עם ערכי הפקה מודרניים וכל מיני רעיונות מעניינים וקטעים אדירים.

אגב, מומלץ להשיג את כל הנשקים המיוחדים (אלא שאתה מוצא בקברים). זה קל יחסית וזה גורם לכל מיני דברים בהמשך להראות הרבה יותר מגניבים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 28 אוגוסט 2017, 10:04

סיימתי על איירונמן. בדיעבד גם השלב האחרון היה לי קל. לא זכרתי שאת המשימה לפני אחרונה עושים עם רק 3 חיילים! סעמק, יכלתי "לקנות" עוד חייל למשימה ולא רכשתי לי שדרוג כזה כי זה הפתיעה אותי וחשבתי אולי יהיה דבר כזה במשימה האחרונה. אז זה כבר הוריד לי את הביטחון וגם נפגע לי הקוסמת! בכלל נכנסתי לסטרס. משימה באמת אחרונה עשו לשחקן שיש לו ציוד חשוב עליו (ריפוי, mimic beacon) מארב כמות של קודקסים והוא הלך במהלך אחד. כבר התחלתי לחשוש שהגעתי עד לפאקינג סוף ואני יכשל. חטפתי גם מהלך מקשה די על ההתחלה של החדר הסופי עם האוואטרים.

קיצר המשימה האחרונה החזירה את הפחד! היה כיף!
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2017, 17:00

אני ממש חייב לחזור אליו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 ספטמבר 2017, 13:08

ללא ספק איפשהו בטופ של הזאנר. יאללה הלוואי שעד בלאק פרידיי יהיה מבצע על כל הdlc. אנסה את כוחי על הרמה הכי קשה.

איזה מניאקים לא קיבלתי אציוומנט על האיירונמן! רק ברמת קומנדר! טירוף! זאת הרמה שסיימתי בה את המשחק הרגיל! מעניין אם גם ברמה הזאת אני ירגיש עכשיו הבדל ברמת קושי.

באסה שאין כמעט אף אחד במולטי
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 03 ספטמבר 2017, 12:48

סיימתי אתמול את INSIDE. הולי שיט, ציפיתי ללימבו 1.5 במקרה הטוב, לא ללימבו 15.0 :) . לא הגזמתם עם כל השבחים עליו, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות, אני לא יכול לחכות למשחק הבא של הסטודיו הזה.

אגב, רק לי הוא היה קל מאוד ביחס ללימבו ? אני לא חושב שנתקעתי בפאזל יותר מ-5 דקות. סטים אומר לי ששיחקתי בלימבו 10 שעות, ובאינסייד 5 שמתוכן לא הייתי במחשב איזה שעה.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 03 ספטמבר 2017, 13:31

הרצתי כמה סיבובים בבטא של WW2 (מצאתי קוד ברדיט). לפחות בגזרת המולטיפלייר זה מרגיש בול אותו דבר, והאחרון ששיחקתי עוד היה MW2.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 ספטמבר 2017, 02:03

אני כותב את זה בזמן שהכתוביות של the lost legacy רצות מאחוריי ו..וואו. וואו,וואו,וואו. אני פשוט לא מאמין ש-ND עשו זאת שוב,או שאולי בעצם כן? בשלב הזה החבר'ה האלה פשוט בלתי ניתנים לעצרה בעיניי. איזו חוויה,פשוט רכבת הרים. הכל במשחק הזה כל כך מלוטש שזה כבר פשוט הזוי. אני חושב שהדבר היחיד שלא התחברתי אילו הייתה העלילה הפעם שהרגישה קצת מבולגנת ולא מפוקסת,שזה קצת מפתיע בהתחשב בזה שהמשחק הרבה יותר קצר מהאחרים.
ולגבי השאר,וואו כבר אמרתי? אם יש דבר אחד שthe lost legacy מוכיח באופן חד משמעי,הוא שאנצ'רטד יכולה להמשיך כסדרה יופי גם בלי נייתן דרייק,חד וחלק. קלואי ונאדין היו שילוב פנטסטי,ובלי לספיילר שום דבר,יש fan service מטורף במשחק הזה שפשוט לא הייתי מסוגל למחוק את החיוך מהפנים בשני הפרקים האחרונים. אני ארחיק ואומר שאני בכנות חשוב שהפרק האחרון במשחק הזה היה הפרק המרשים ביותר שראיתי אי פעם במשחק של ND,וכפועל יוצא אני מניח שיש מצב שבכל משחק אחר. מה שהולך שם עד כדי כך מטורף.
למי שעל הגדר,לקנות,ומהר.

אגב,אם זה לא היה ברור,גרפית המשחק הזה עוצר נשימה. אין לי מושג אם הם עשו שיפורים במנוע או לא,אבל אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר שה-Art style המוצלח עוזר להבליט הפעם כמה המנוע של ND ליגה אחת מעל כולם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2017, 10:30

MGS FREAK כתב:סיימתי אתמול את INSIDE. הולי שיט, ציפיתי ללימבו 1.5 במקרה הטוב, לא ללימבו 15.0 :) . לא הגזמתם עם כל השבחים עליו, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות, אני לא יכול לחכות למשחק הבא של הסטודיו הזה.

אגב, רק לי הוא היה קל מאוד ביחס ללימבו ? אני לא חושב שנתקעתי בפאזל יותר מ-5 דקות. סטים אומר לי ששיחקתי בלימבו 10 שעות, ובאינסייד 5 שמתוכן לא הייתי במחשב איזה שעה.

יכול להיות ששיחקת בלימבו פעמיים? :)
בכל אופן INSIDE זה באמת משחק של 3.5-6 שעות, תלוי כמה אתה אוהב לחקור... וזה לא אנחנו ששיבחנו, זה בערך כל מי ששיחק בו. לדעתי הוא באמת מושלם לז'אנר שלו.
אגב, יש טיזר של המשחק הבא, אבל זה יהיה מחברה אחרת, כי הבנתי ש-2 האנשים הכי מרכזיים בPLAYDEAD נטשו אחרי אינסייד.
מצאת את כל ה"סודות"? יש חידה אחת סודית שבשבילה אתה צריך למצוא את כל האיזורים הסודיים קודם (אלו שאתה מנתק כבל מ"מחשב" כזה)... זה לא ממש שווה את זה, אבל רק שתדע שזה קיים :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 ספטמבר 2017, 11:01

לא שיחקתי בלימבו שנים, אבל אני זוכר אותו כחוויה "אטומה" יותר בחלק מהפאזלים. ב inside נראה שהם ממש יודעים מה הם רוצים לעשות, ובלימבו זה היה נראה שבחלק מהמקומות הם לא כ"כ הסכימו אז הלכו על פשרות לא ברורות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2017, 11:23

טיפה התבלבלת, רק מיסד אחד עזב ונשמע שהוא כמעט נדחף החוצה, המון חילוקי דיעות. דווקא יש תמונת טיזר אחת למשחק הבא של PLAYDEAD (או שאולי זה ART, מי יודע עם החבר'ה האלה):
תמונה

במקביל יש גם טיזר ראשוני למשחק של JUMPSHIP, החברה שאליה עבר המיסד שעזב. הם עשו 70% מהמשחק לפני שהוא הגיע אבל כנראה יש סיבה למה הוא בחר לעבור דווקא ל-JUMPSHIP. זה הטיזר למשחק של JUMPSHIP:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2017, 12:44

הSOMERVILLE הזה נראה כמו הדבר הכי יפה שיש, אליו התכוונתי... יש לי ציפיות מאוד גבוהות ממנו, עוד יותר מהבא של PLAYDEAD.
הוא גם בטח יצא הרבה קודם :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2017, 14:01

הטריילר עם אוירה טובה אבל אתה לא יודע כלום על המשחק של PLAYDEAD ובניגוד ל-JUMPSHIP אשכרה יש להם track record מושלם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 ספטמבר 2017, 14:40

נכון, אבל הטיזר הזה ממש הלהיב אותי... התחושה של סרט אנימציה עוברת כל כך טוב בז'אנר הזה, וSOMEVILLE נראה פשוט חוויה לעיניים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ספטמבר 2017, 18:07

הטיזר נראה ממש טוב אבל אין לי מושג מה זה. אני ממש אשמח אם זה יהיה משחק ברמה של PLAYDEAD, הלוואי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 ספטמבר 2017, 23:50

משחקי הPS+ של החודש זמינים, אז התחלתי לשחק באינפיימוס. הוא לא נראה משהו, התנועה ממש מוזרה וfloaty, העיר נראית די meh (מרגישה מאוד סטטית ומתה).
הקרבות די כיפיים. הacting והכתיבה לא רעים (הדמות הראשית מעצבנת נורא, אבל זה לא בהכרח דבר רע - נראה אם זה ימאס).

משחק חביב. הבנתי שגם התנועה הופכת להרבה יותר כיפית ברגע שמקבלים עוד סוג של כוח, אז אני בהחלט מצפה לזה.

מהמעט ששיחקתי מרגיש חביב. פחות או יותר בדיוק מה שציפיתי ממנו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 06 ספטמבר 2017, 11:21

ה-PS4 הגיע אחרי שבוע בדיוק מאמזון ארה"ב, מוריד כרגע ראצ'ט וקלאנק ו-Last of Us. המהירות נוראית.. חשבון אירופאי בנוסף לאמריקאי יזרז את העסק?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 ספטמבר 2017, 13:51

לא הייתי בונה על זה... כמו כן - הורייזון :D

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 ספטמבר 2017, 15:26

Laskin כתב:
MGS FREAK כתב:סיימתי אתמול את INSIDE. הולי שיט, ציפיתי ללימבו 1.5 במקרה הטוב, לא ללימבו 15.0 :) . לא הגזמתם עם כל השבחים עליו, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות, אני לא יכול לחכות למשחק הבא של הסטודיו הזה.

יכול להיות ששיחקת בלימבו פעמיים? :)
בכל אופן INSIDE זה באמת משחק של 3.5-6 שעות, תלוי כמה אתה אוהב לחקור... וזה לא אנחנו ששיבחנו, זה בערך כל מי ששיחק בו. לדעתי הוא באמת מושלם לז'אנר שלו.
אגב, יש טיזר של המשחק הבא, אבל זה יהיה מחברה אחרת, כי הבנתי ש-2 האנשים הכי מרכזיים בPLAYDEAD נטשו אחרי אינסייד.
מצאת את כל ה"סודות"? יש חידה אחת סודית שבשבילה אתה צריך למצוא את כל האיזורים הסודיים קודם (אלו שאתה מנתק כבל מ"מחשב" כזה)... זה לא ממש שווה את זה, אבל רק שתדע שזה קיים :)

היו כמה פאזלים בלימבו שהפיתרון שלהם היה כרוך בדיוק על המילימטר של הנקודה שאתה קופץ ממנה או מתי, ברמה כזאת שזנחתי בהתחלה את הפיתרון (הנכון) כי חשבתי שכנראה הוא לא נכון ועשיתי נסיונות אחרים שסתם שרפו לי זמן.

כן שמעתי על זה, אולי אנסה לעשות אותה.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 06 ספטמבר 2017, 17:12

Laskin כתב:לא הייתי בונה על זה... כמו כן - הורייזון :D

בסדר, בסדר, הוא יהיה שם גם בבלק פריידיי :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 ספטמבר 2017, 19:07

BiA כתב:ה-PS4 הגיע אחרי שבוע בדיוק מאמזון ארה"ב, מוריד כרגע ראצ'ט וקלאנק ו-Last of Us. המהירות נוראית.. חשבון אירופאי בנוסף לאמריקאי יזרז את העסק?

אני על אירופאי וגם לי זה איטי מאוד. PSN פשוט רשת פח.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 06 ספטמבר 2017, 22:32

InterAl כתב:
BiA כתב:ה-PS4 הגיע אחרי שבוע בדיוק מאמזון ארה"ב, מוריד כרגע ראצ'ט וקלאנק ו-Last of Us. המהירות נוראית.. חשבון אירופאי בנוסף לאמריקאי יזרז את העסק?

אני על אירופאי וגם לי זה איטי מאוד. PSN פשוט רשת פח.

מעניין. אצלי בבוקד ממש מהיר (עכשיו אחרי המעבר) הורדה סטנדרטית נעה בין 10-50MB/S
תמונה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 06 ספטמבר 2017, 22:34

האמת שגם אצלי ההורדות מהירות מאוד..

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 ספטמבר 2017, 00:56

המשחק ממשיך להדגים באופן מאוד חד למה Sucker Punch לא בליגה של המפתחות מהשורה הראשונה של סוני. למעשה, אפילו לא הייתי מציב אותם במפתחות מהשורה השניה.
המשחק בינוני מאוד, בערך בכל דבר שהוא עושה. יש שימוש חוזר בכמות מגוחכת של assets ברחבי העיר, מה שגורם לה להראות עוד יותר גרוע מהפלקט החקוק באבן שהיא מלכתחילה. היא איכשהו גם מרגישה קטנה וגם כאילו אין בה באמת מה לעשות.
מערכת הקרב לא מוצלחת במיוחד. היא יותר טובה מאינפיימוס הראשון, אבל זה לא באמת מרשים. היא מאוד לא זורמת ומאוד לא גמישה.

מה שכן טוב, זה שסוף סוף קיבלתי את כוח הניאון והוא העלה את השאלה - למה בכלל יש את הכוח עשן? הרבה יותר מרשים מבחינת המראה והאנימציה. הרבה יותר כיף לנוע בעיר איתו. הקרבות עדיין לא משהו, אבל לפחות עכשיו זה נראה יותר טוב עם הוורוד והתכלת הבוהקים. אפילו עם השיפור של הכוחות החדשים, עדיין לא מרגיש כל כך טוב להסתובב בעיר. מערכת הטיפוס מעפנה (לא זוכר משחק שעשה את זה כל כך גרוע בשנים האחרונות. הייתי בטוח שאם מישהו רוצה מערכת טיפוס, הוא כבר יודע שפשוט צריך להעתיק את AC). אני שעות בתוך המשחק ואני פחות מטפס ויותר נאבק בזה ש80% מהניסיונות שלי לטפס נכשלים ללא סיבה (אחרי 3-4 פעמים של חזרה על אותה הפעולה, פתאום הוא כן קופץ מספיק גבוה ואוחז ledge).

לא במקרה, קבלת הכוח החדש מתרחשת בלילה. העיר נראית הרבה יותר טוב מאשר ביום. בכללי, התאורה במשחק הזה קצת דור קודם. קצת הזוי, נניח, שאפילו אין god rays מהשמש, דרך העצים בעיר. במהלך היום ובמהלך השקיעה התאורה היתה מאוד שטוחה וזה גרם לעיר להראות רע. גם ההשתקפויות הסטאטיות בכל רחבי העיר לא עושים למשחק הזה טוב. בלילה פתאום יש מלא מקורות תאורה pre baked בזכות כל הניאון וזה ממש נחמד. גם פה הביצוע רחוק ממושלם וקל מאוד לראות את ה"תפרים".

בינוני מאוד. אחלה של דבר בהתחשב בכך שקיבלתי אותו "בחינם". מעניין אם במשחק ההמשך הם יצליחו לעשות את קפיצת המדרגה המתבקשת, או שימשיכו להיות third tier. סה"כ אם אני משווה את זה למשחק הראשון בסדרה, אני לא מזהה קפיצה משמעותית באיכות (ביחס לתקופה) וזה די מאכזב.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים