Uncle Pey'j כתב:שמח לשמוע שנהנית. עשית לי חשק לחזור למשחק,אני מרגיש שנטשתי אותו הרבה יותר מדי מוקדם,וזה אפילו לא בגלל שלא נהניתי,סתם החיים האמתיים שנתקעו באמצע באותה תקופה
MGS FREAK כתב:סיימתי אתמול את INSIDE. הולי שיט, ציפיתי ללימבו 1.5 במקרה הטוב, לא ללימבו 15.0. לא הגזמתם עם כל השבחים עליו, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות, אני לא יכול לחכות למשחק הבא של הסטודיו הזה.
אגב, רק לי הוא היה קל מאוד ביחס ללימבו ? אני לא חושב שנתקעתי בפאזל יותר מ-5 דקות. סטים אומר לי ששיחקתי בלימבו 10 שעות, ובאינסייד 5 שמתוכן לא הייתי במחשב איזה שעה.
Laskin כתב:MGS FREAK כתב:סיימתי אתמול את INSIDE. הולי שיט, ציפיתי ללימבו 1.5 במקרה הטוב, לא ללימבו 15.0. לא הגזמתם עם כל השבחים עליו, פשוט משחק מצויין מכל הבחינות, אני לא יכול לחכות למשחק הבא של הסטודיו הזה.
אגב, רק לי הוא היה קל מאוד ביחס ללימבו ? אני לא חושב שנתקעתי בפאזל יותר מ-5 דקות. סטים אומר לי ששיחקתי בלימבו 10 שעות, ובאינסייד 5 שמתוכן לא הייתי במחשב איזה שעה.
יכול להיות ששיחקת בלימבו פעמיים?![]()
בכל אופן INSIDE זה באמת משחק של 3.5-6 שעות, תלוי כמה אתה אוהב לחקור... וזה לא אנחנו ששיבחנו, זה בערך כל מי ששיחק בו. לדעתי הוא באמת מושלם לז'אנר שלו.
אגב, יש טיזר של המשחק הבא, אבל זה יהיה מחברה אחרת, כי הבנתי ש-2 האנשים הכי מרכזיים בPLAYDEAD נטשו אחרי אינסייד.
מצאת את כל ה"סודות"? יש חידה אחת סודית שבשבילה אתה צריך למצוא את כל האיזורים הסודיים קודם (אלו שאתה מנתק כבל מ"מחשב" כזה)... זה לא ממש שווה את זה, אבל רק שתדע שזה קיים
Laskin כתב:לא הייתי בונה על זה... כמו כן - הורייזון
BiA כתב:ה-PS4 הגיע אחרי שבוע בדיוק מאמזון ארה"ב, מוריד כרגע ראצ'ט וקלאנק ו-Last of Us. המהירות נוראית.. חשבון אירופאי בנוסף לאמריקאי יזרז את העסק?
InterAl כתב:BiA כתב:ה-PS4 הגיע אחרי שבוע בדיוק מאמזון ארה"ב, מוריד כרגע ראצ'ט וקלאנק ו-Last of Us. המהירות נוראית.. חשבון אירופאי בנוסף לאמריקאי יזרז את העסק?
אני על אירופאי וגם לי זה איטי מאוד. PSN פשוט רשת פח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 19 אורחים