Stick כתב:או שעדיף להם לקחת את הסיכון, להאמין שהם ימשיכו להוביל גם בעתיד ןמקסימום לא אז שמייקרוסופט יעשו את "הבחירה הנכונה" ויאפשרו זאת גם כשהם יובילו..
DrKeo כתב:אני חושב שחברה כמו סוני יוצאת בהנחה שהיא המובילה והיא תשאר מובילה, הם לא חושבים אפילו על "מה אם ידרסו אותנו?". בדיוק ממקומות כאלה מגיעים ביטויים כמו "יקר לכם 600$? אז תמצאו עבודה שניה" או חוסר היחס של נינטנדו למפתחות בדור הN64. שאננות של מקום ראשון, לכולם יש את זה.
swiss-the-engine כתב:שוב לא יודע למה זה כל כך ברור לך שזאת ההחלטה ה"נכונה". למה לא לתת לכל מכשיר להריץ קוד פלייסטיישן ולמכור את המשחקים שלהם גם לשחקני נינטנדו? יכול להיות שבטווח הארוך זה יועיל להם ואולי לכולם, בוודאי יועיל למי שקונה ומשחק במשחקים. לא ברור שזאת החלטה נבונה.
Stick כתב:ומה עם:
- זה יפגע במכירות המשחקים לקונסולה שלהם?
סוני היום היא המובילה, ולכן רוב קהילות השחקנים נמצאות אצלה. לדוגמה אני רוצה לקנות את פיפא 18 שיוצא לכל הפלטפורמות והסיבה היחידה שאני עומד לקנות אותו לps4 ולא לpc( שם יותר נוח לי לשחק אותו, כי אני רגיל לשחק בסאונד נמוך מאוד עם איזה פודקאסט ברקע) היא בגלל שלחברים שלי יהיה אותו בps4.
סוני היום היא המובילה, ולכן רוב קהילות השחקנים נמצאות אצלה. לדוגמה אני רוצה לקנות את פיפא 18 שיוצא לכל הפלטפורמות והסיבה היחידה שאני עומד לקנות אותו לps4 ולא לpc( שם יותר נוח לי לשחק אותו, כי אני רגיל לשחק בסאונד נמוך מאוד עם איזה פודקאסט ברקע) היא בגלל שלחברים שלי יהיה אותו בps4.
DrKeo כתב:Stick כתב:ומה עם:
ביחוד עכשיו שיוצאת הX וכל משחקי צד ג' ירוצו עליה הכי טוב. אז למה לא לקנות את פיפא או COD ל-X אם אני יכול לשחק מול החברים שלי בפלייסטיישן?
וקליימן, אם תהית למה חלקו את הראשון בחינים בדיוק לפני שבועיים...
Laskin כתב:לגבי מצב הבאטל רויאל של פורטנייט - מסתבר שהוא יהיה חינמי לכולם, החל משבוע הבא, כשהוא יצא ב-26 לחודש.
מגניב מאוד, מקווה שיהיה שווה ויצליח ללמד את הבסיס של המשחק עצמו וימשוך שחקנים רבים לקנות אותו... למרות שאני לא מתחבר לאלמנטים של הבנייה - הוא ממש מושקע ואני מת על הסגנון האמנותי שלו.
Klayman כתב:כנראה שכן... לא נראה לי שהם המציאו את מצב המשחק הזה או שהם יוכלו להגן על כך בבית המשפט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים