במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 ינואר 2018, 20:08

למה? עושים עוד ריצה :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 02 ינואר 2018, 21:32

avive כתב:
swiss-the-engine כתב:war of the chosen כל כך טוב! מרגיש כאילו המשחק המקורי היה חצי גמור.

הבטחתי לעצמי שאני מתחיל את ההרחבה WOTC אחרי הסשן שאני משחק עכשיו עם מוד LONG WAR 2, אבל כמו השם שלו, הוא ממש ארוך ולא נגמר :D .
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 03 ינואר 2018, 12:35

אני משחק בבוקס... אין לי מודים :(
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 03 ינואר 2018, 15:10

swiss-the-engine כתב:למה? עושים עוד ריצה :)

אגב ריצה, באמת שאלתי את עצמי איך אנשים מתייחסים לאקסקום, משמע משחק עם קמפיין שמשחקים ומסיימים או משחק כמו CIV ש"אמורים" לשחק בו שוב ושוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2018, 21:10

הוא די באמצע אבל אני חושב שהוא קרוב יותר לקמפיין שמשחקים פעם אחת או פעמיים מאשר CIV שאפשר לשחק עשרות פעמים אבל אני משער שזה תלוי באישיות של האדם שמשחק. יש עלילה, לא יותר מדי טובה אבל יש עלילה כך שאחרי שראית אותה פעם אחת אתה כבר מכיר אותה ואת המשימות המתוסרטות העלילתיות. אני לא חושב שיש במשחק מספיק אלמנט של רנדומאליות כמו בCIV בכדי לשחק בו המון פעמים אבל אין ספק שכשיוצאת חבילה כמו war of the chosen שווה לשחק אותו פעם שניה כי כמות התוכן מוכפלת, מתווספים אלמנטים של עלילה והגיימפליי מתרחב משמעותית.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 04 ינואר 2018, 12:08

כן, לדעתי לא שווה ערך בכלל לCIV בהקשר הזה.
Benjamin Franklin

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 04 ינואר 2018, 16:05

DrKeo כתב:הוא די באמצע אבל אני חושב שהוא קרוב יותר לקמפיין שמשחקים פעם אחת או פעמיים מאשר CIV שאפשר לשחק עשרות פעמים אבל אני משער שזה תלוי באישיות של האדם שמשחק. יש עלילה, לא יותר מדי טובה אבל יש עלילה כך שאחרי שראית אותה פעם אחת אתה כבר מכיר אותה ואת המשימות המתוסרטות העלילתיות. אני לא חושב שיש במשחק מספיק אלמנט של רנדומאליות כמו בCIV בכדי לשחק בו המון פעמים אבל אין ספק שכשיוצאת חבילה כמו war of the chosen שווה לשחק אותו פעם שניה כי כמות התוכן מוכפלת, מתווספים אלמנטים של עלילה והגיימפליי מתרחב משמעותית.

התכוונתי לכתוב על המוד פוסט שאני אסיים אותו אבל אם כבר העלית את העניין,
חוץ מהעלילה שנשארת ללא שינוי, LW2 מוסיפה למשחק כל כך הרבה רבדים ושינויים שניתן להתייחס אליו כאל חבילת הרחבה בפני עצמה, חוץ מזה שה-AI של המשחק עדיין מאכיל אותי קש גם בשלבים המתקדמים של המשחק.
יש פה פירוט של כל השינויים:
https://www.pavonisinteractive.com/long ... atures.htm
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 ינואר 2018, 16:57

הסופ"ש חזרתי לשחק קצת, אחרי תקופה ארוכה שבה פשוט לא היו לי אנרגיות.

משחק אחד שהתחלתי הוא דוקי דוקי מועדון ספרות. משחק שנראה כמו סתם משחק דייטינג אנימה בתקציב נמוך, אבל אמור להיות בו איזה טוויסט סופר מוצלח. אין לי מושג מה הטוויסט ועוד לא הגעתי אליו. שיחקתי איזה שעתיים ומדובר במשחק של 4 שעות בערך.

שיחקתי קצת בWARFRAME. המשחק לא הכי מלוטש בעולם ורואים בבירור שהוא יצא גם בדור הקודם. בעצם נראה כאילו מדובר בדסטיני, רק בחינם, עם כמות לא נגמרת של תוכן ועיצוב אומנותי שאינו גנרי באופן פושע. גם יש תנועה בסגנון VANQUISH. התנועה זה כנראה הדבר הכי מלוטש במשחק הזה והיא באמת מרגישה ממש מעולה. משחק חביב. עם כמה חברים אני רואה איך הוא יכול להיות באמת משהו כיפי להעביר איתו את הזמן.

שיחקתי כמה משחקים במוד הבאטל רויאל של FORTNIGHT. הדבר הראשון ששמים לב, הוא שמדובר בחתיכת פיסת תוכנה מלוטשת. הכל עובד סופר חלק. לא זוכר מתי הפעם האחרונה שראיתי במשחק כל כך מעט ג'נקיות. מורגש שעובדים על המשחק הזה כבר איזה חצי עשור. גם העיצוב האומנותי ממש כיפי (יש עכשיו אירוע חג מולד, אז יש אורות חג מולד מסביב לשיחים ומסביב לאוטובוס שממנו קופצים בהתחלה). ראיתי ממש הרבה סטרימים של PUPG וקל מאוד לראות מה ההבדלים בין המשחקים. יש הרבה פחות הרגשה של אימה (אם כי לא חסר) בFN, אבל הקצב של המשחק הרבה הרבה יותר מהיר. כנראה בגלל שהמפה קטנה יותר, הרבה פחות סביר "להנות" ממשחק בו אתה לא רואה אף אחד עד שהורגים אותך.
עוד לא השקעתי מספיק באלמנטים של הבנייה, אבל שחקנים ברמה גבוהה בהחלט משתמשים בזה (בעיקר בend game). הצלחתי לסיים מקום 8 פעם אחת ונשארתי עם השחקן שהרג אותי. הוא ניצח את המשחק. הצלחתי גם לסיים 3 פעמים בטופ 25.
משחק ממש כיפי. גם עשה לי המון חשק למשחק המלא, עם הזומבים והמשימות. אין לי ספק שאשחק בו לא מעט כשהוא ייצא במתי שזה לא יהיה. אני מת לשחק גם בקבוצה, כי נראה לי שזה משדרג משמעותית את כל העניין. מומלץ מאוד (ואם יש למישהו PS4, אז בכלל מומלץ כדי שתשחקו איתי).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 ינואר 2018, 20:47

ועכשיו סיימתי מקום שני. הולי שיט!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 ינואר 2018, 12:15

אני גאה בעצמי! הגעתי מקום 9 בכל המזרח התיכון!

9.jpg
9.jpg (131.59 KiB) נצפה 14383 פעמים
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ינואר 2018, 13:10

תעודת כבוד או תעודת עניות? :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 ינואר 2018, 14:15

כרגע כבוד...
תמונה

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 11 ינואר 2018, 19:40

יש אופצייה לראות מאיזה מדינה כל פרופיל מגיע?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 ינואר 2018, 20:19

שני דברים - אכן כל פרופיל מכיל מדינה. אולם גם להרשמה לאתר הוא מאתר מאיפה אתה. מכיוון שהחשבון שלי אמריקאי אני מניח שהם בחרו לפי החשבונות שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 ינואר 2018, 21:02

שוב סיימתי מקום שני בFORTNITE.

איזה משחק מעולה. איכשהו עזבו אותי לבד בבית באיזו עיר והיו בו מלא נשקים לא רעים. אם רק היה לי רובה צלפים בסוף, סביר להניח שהייתי מנצח, אבל הייתי ממש קרוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 ינואר 2018, 12:22

סיימתי את אקס קום על legendary.
*feeling satisfied*
איזה מכור הייתי... ישר מחקתי את המשחק אחרי שסיימתי
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 ינואר 2018, 13:10

ועכשיו תחושת הריקנות...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 ינואר 2018, 13:23

:lol: :lol: :lol:
Benjamin Franklin

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 15 ינואר 2018, 22:47

Nucleus_Dawn כתב:שוב סיימתי מקום שני בFORTNITE.

איזה משחק מעולה. איכשהו עזבו אותי לבד בבית באיזו עיר והיו בו מלא נשקים לא רעים. אם רק היה לי רובה צלפים בסוף, סביר להניח שהייתי מנצח, אבל הייתי ממש קרוב.

המפה מקבלת עדכון: http://www.eurogamer.net/articles/2018- ... tern-world

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 ינואר 2018, 14:42

סיימתי את YS 8 ,לצערי לא ידעתי שתצא בעתיד גרסת NS
אז שיחקתי בגרסת הויטה בגלל הנידות

המשחק גם זמין בPC וPS4
בגדול למי שאוהב את הסדרה ,מאוד מאוד ממליץ
לטעמי המשחק הטוב בסדרה

בגדול זה אקשן RPG ,מאוד פשוט ,אבל ממכר ,וגם די ארוך

התחלתי שני משחקים ,האחד מאריו אודיסי ,אני משחק במצב ניד בעבודה ,שיש לי זמן
והמנהל לא במקום ...
את האמת לא מלהיב אותי יותר מידי ,אבל אני רק בהתחלה

המשחק השני שהתחלתי זה זינובליד קרוניקל X ,לWIIU ,ההתחלה היתה די משעממת
אבל כמו המשחק הראשון ,התחלתי ליתמכר לגרינדין ,ואני מתחיל ליכנס לזה עמוק
יש לי גם את זינובליד קרוניקל 2 לNS ,אבל אני רוצה לסיים את X לפני

אני חושב שהסדרה הזאת לא מתאימה לכל אחד ,בגלל הגרינדין ,פשוט שמטילים בעולם רואים יצורים שחלקם חזק מידי ליתמודד איתם
ולנצח אותם צריך לילחם הרבה ביצורים חלשים יותר ,ויש המון יצורים בסדרה
אותי זה ממכר ,לפחות בסדרה הזאת ,אני רוצה לעלות יותר ויותר רמות ,ולנצח כל יצור שאני רואה ,גם ככה הסיפור העיקרי מחייב גרינדין
ויש המון משימות צד

עם לא היה מגוון יצורים כל כך גדול ,זה היה משעמם ,אבל יש מה שנותן עניין

חוץ מזה טכנית המשחק לא מושלם ,האויבים ממש טיפשים
ויש מקומות שהתקפות עוברות דרך מחסומים פיזים ,גם לשחקן וגם לאויבים

גם הכתוביות קטנות מידי לטעמי ,שיושבים מרחוק ,מרגיש כאילו שמו אותם לאיזה משחק PC ,ולא לקונסולה
ולא מצאתי דרך לשנות את זה ,לא במשחק ,ולא שינוי רזולוציה לנמוכה יותר בקונסולה עצמה

במשחק הראשון ,לא הייתה בעיה כזאת ,ככה שזה די מוזר
בכל מקרה זה JRPG ,שלא מנסה להיות מערבי ,ככה שטוב למי שאוהב את הזאנר

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 19 ינואר 2018, 00:32

טוב אז סיימתי את hollow knight ובמילה אחת - וואו.
זה ללא ספק משחק השנה שלי מ2017, ועוד לחשוב שעד לפני חודש לא שמעתי עליו..
אני אומר שסיימתי אותו מאוד בעדינות, כי בפועל פשוט הפעלתי את הסוף ה"פשוט" שלו, אבל יש לי עוד המון מה לעשות במשחק ועוד אזורים שלמים לחקור שיביאו אותי בסופו של דבר לסופים אחרים (אני לא מדבר רק על לחזור אחורה עם כל היכולות פתוחות ולאסוף קולקטיבלס כמו כל מטרואידבניה, אלא ממש אזורים שלמים וחדשים שממשיכים את הסיפור לכיוון אחר).
יש לי גם את שני הdlc החינמיים שכבר יצאו לעבור עליהם.. וכל זה אחרי כמעט 30 שעות שהמשחק כבר נתן לי.

והוא פשוט מדהים, אני לא אוהב משחקים מאוד ארוכים בדרך כלל כי אני נוטה להשתעמם מהם באיזשהו שלב, אבל המשחק הזה כל כך עשיר וכל כך מגוון בשלבים ובעולמות שלו.. זה בצורה חד משמעית המטרואידבניה המודרני הכי טוב ששיחקתי בו, ואני בהחלט עומד לחזור ולחקור את העולם שלו ולקבל את שאר הסופים. משחק פשוט מדהים.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 19 ינואר 2018, 00:50

עד כדי כך טוב? וואלה
האמת שהמשחק על הרדאר שלי כבר שנה, אני זוכר שהוא קיבל ביקורות טובות ותגובות מאוד חיוביות מאנשים שאני מעריך את הטעם שלהם, פשוט שהוא יצא היה כל כך הרבה משחקים אחרים שלא הספקתי להגיע אליו ושכבר יש לי זמן הם אמרו שהם עובדים על גרסה ל switch אז החלטתי לחכות כי בא לי לשחק בו על המסך הקטן, גם ככה אני נוטה לפעמים להתחיל משחקי אינדי כאלה על המחשב ולשכוח מהם מהר מאוד.
אבל אני בטוח יתן לו הזדמנות שהוא יגיע לשם, נשמע מעולה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 19 ינואר 2018, 15:39

טוב אז חזרתי היום לDOKI DOKI ואני לא רוצה להגיד שום דבר עליו. תפנו 3-4 שעות ותשחקו בו. הוא בחינם וזה ממש שווה את הזמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 19 ינואר 2018, 16:03

בדיוק השבוע שיחקתי בו. היו כמה אלמנטים נחמדים ומקוריים (מה שכולם התלהבו ממנו..) אבל חוץ מזה, לא היה שם בשר, רק מוזיקת מעליות מחרפנת. אבל בהחלט מגניב למשחק הראשון של סלבטו.

אני ממש נהנה מהקמפיין של TF2, התחיל חלש אבל אני בדיוק אחרי Effect and Cause שהיה שלב פשוט כיפי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ינואר 2018, 18:52

Tf2 טוב וקצר :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 6 אורחים