אחרי שהתקדמתי קצת בNiho אני רוצה קצת לחזור בי - המשחק עדיין מצוין, אבל הרבה פחות דומה לדארק סולס ממה שנראה בהתחלה.
בבסיס של הבסיס הם צומחים מאותו השורש, ובגלל זה בהתחלה לפני שהמשחק נפתח זה נראה מאוד דומה, אבל הוא הולך למקומות אחרים לגמרי.
אפשר להגדיר אותו די כשילוב של דארק סולס וfor honor, מערכת הקרב שלו מאוד עמוקה ומפותחת הרבה יותר מזו של דארק סולס, והוא הרבה יותר מתמקד על קרבות 1v1 מהירים וברוטאלים מאשר קרבות איטיים ומחושבים וניהול מספר רב של אויבים מולך כמו בדארק סולס.
בבחינה הזאת הוא באמת משהו מיוחד, אני מאוד אוהב את דארק סולס אבל מהבחינה הזאת Niho לא רואה אותו בכלל, מערכת הקרב שלו מדהימה וכוללת הרבה יותר עומק. היא טקטית בטירוף ותוך כדי מהירה בצורה קיצונית.
אבל.. הסיבה שעדיין (בינתיים) הייתי שם אותו מאחורי דארק סולס בסך הכל היא שלא רק במערכת הקרב הוא לוקח כיוון אחר, גם בבניית העולם והשלבים וגם בloot.
השלבים עצמם הם נפרדים אחד מהשני (כמו דימון סולס) שזה בסדר אבל חסר להם את העומק והעיצוב הלופי שכל כך טוב בדארק סולס, גם הסטינג של העולם הרבה פחות רציני ולוקח את אותך פנימה (אולי יהיו כאלה שיאהבו את זה אבל בעיניי זה חסרון סופר משמעותי). בנוסף המשחק אוהב לתת לך 2 ו3 משימות שונות באותו השלב, כשהאויבים והמטרה משתנה כל פעם. זה.. קצת חוזר על עצמו בסופו של דבר. גם האויבים הם די אותם אויבים כל הזמן ואין אויבים שייחודיים לכל מקום כמו בדארק סולס.
גם מבחינת הloot המשחק שונה לגמרי ועש מערכת שמזכירה את זו של דיאבלו, אתה מוצא לוט ברמות שונות ובנדירות שונה וזה קצת מתסכל, בדיאבלו הנשק רק משנה לך את הנזק וההתקפות הן אותן התקפות אז זה עובד אבל במשחק כזה לכל נשק יש צורת משחק שונה לגמרי שבאה איתו ואני יכול למצוא גרזן סופר חזק ונדיר אבל אני בכלל רגיל להלחם עם שתי חרבות קטנות ומהירות..
בכל מקרה, המשחק עדיין מאוד טוב. מערכת הקרב היא מהמוצלחות ששיחקתי בהן אי פעם והיא לבדה שווה כל רגע, וזה לא שחסרים למשחק עוד פלוסים שפחות התייחסתי אליהם.
סך הכל זה משחק הסולס-לייק הכי טוב והכי שונה וייחודי ששיחקתי בו, ואני מאוד אוהב את הז'אנר ככה ששיחקתי ברובם.

מאוד מומלץ.