Uncle Pey'j כתב:אנצ'רטד גם לוקח במכניקת הירי,ואם משווים את ROTR ל-4 זו אפילו לא תחרות.
Stick כתב:אני חושב שאנצ'רטד 4 עשה קפיצה די גדולה בנושא. יצא לי לשחק קצת ברימסטר של אנצ'רטד 2 לפני כמה חודשים (אחרי שסיימתי את 4) והאמת שהוא מתחיל להתיישן קצת, הוא עדיין מהנה ולא נמצא במצב של אנצ'רטד 1 (שהוא כבר ממש לא שחיק בהנאה מלאה היום) אבל בעיקר במערכת הירי הוא מרגיש שנמוך רציני אחרי 4.
שיחקתי את כל TR ורק קצת מROTR אבל אני חושב שחוץ מהאקספלוריישן (שאותי די שיעמם גם ככה, אני לא אוהב "חצי עולם פתוח" כזה, או שילכו עד הסוף או שלא יעשו בכלל. גם באנצ'רטד 4 ובTLL יש שלב או שניים כאלה והם בהחלט הנקודה החלשה גם ביחס לTR וגם בלי) אין לTR שם אלמנט שעולה על אנצ'רטד 4, החל ממערכת הקרב, לפלטפורמינג, סיפור, דמויות, גרפיקה, סט פיסס.. הכל. אנצ'רטד 4 מרגיש ברמה אחרת לגמרי ממשחקי TR.
Laskin כתב:הפלטפורמה בשני המקרים, למען ההגינות - די נוראית.
אם מרחק הקפיצה שלך משתנה בהתאם לסיטואציה (וזה נכון בשני המשחקים הללו) - אז יש חרא של פלטפורמה
Laskin כתב:גם בTR זה מסלול מאוד לינארי, ודווקא בROTTR הוא הרבה יותר מתוסרט מאשר במשחק הראשון, ויותר מאנצ'רטד 4, מהמעט ששיחקתי בו (בקטע שאתה לוחץ קפיצה והוא עושה לך הכל אוטומטי, וגם הרבה "קאטים" לסצינות מעבר).
אבל שוב, בשני המקרים זה לא ממש נחשב פלטפורמה ויותר סתם טיפוס לשם הסינמטיות ותחושת הגודל של השלבים.
DrKeo כתב:Laskin כתב:הפלטפורמה בשני המקרים, למען ההגינות - די נוראית.
אם מרחק הקפיצה שלך משתנה בהתאם לסיטואציה (וזה נכון בשני המשחקים הללו) - אז יש חרא של פלטפורמה
אני שונא פלטפורמה סטיקית, אין לזה באמת שום מטרה, אבל אם כבר החולרע הזה אז של TR טוב בהרבה. אני משער שמוסיף לזה העיצוב היחסית פתוח של TR כך שיש לך כמעט תמיד כמה כיוונים לקפוץ אליהם בזמן שבאנצ'רטד זה לרוב מסלול לינארי בודד (שוב, לא שחקתי ב4 אז אני מתיחס ל1-3).
DrKeo כתב:Stick כתב:אני חושב שאנצ'רטד 4 עשה קפיצה די גדולה בנושא. יצא לי לשחק קצת ברימסטר של אנצ'רטד 2 לפני כמה חודשים (אחרי שסיימתי את 4) והאמת שהוא מתחיל להתיישן קצת, הוא עדיין מהנה ולא נמצא במצב של אנצ'רטד 1 (שהוא כבר ממש לא שחיק בהנאה מלאה היום) אבל בעיקר במערכת הירי הוא מרגיש שנמוך רציני אחרי 4.
שיחקתי את כל TR ורק קצת מROTR אבל אני חושב שחוץ מהאקספלוריישן (שאותי די שיעמם גם ככה, אני לא אוהב "חצי עולם פתוח" כזה, או שילכו עד הסוף או שלא יעשו בכלל. גם באנצ'רטד 4 ובTLL יש שלב או שניים כאלה והם בהחלט הנקודה החלשה גם ביחס לTR וגם בלי) אין לTR שם אלמנט שעולה על אנצ'רטד 4, החל ממערכת הקרב, לפלטפורמינג, סיפור, דמויות, גרפיקה, סט פיסס.. הכל. אנצ'רטד 4 מרגיש ברמה אחרת לגמרי ממשחקי TR.
אתה חושב שהפלטפורמה באנצ'רטד טובה מ-TR? יש לאנצ'רטד את המערכת פלטפורמה אולי מהגרועות שראיתי אי פעם במשחק וידאו, כוון את הסטיק ולחץ על X. זה בייסיקלי QTE, בעיקר כי זה נועד לאירועים המתוסרטים שלהם ולא כדי שזה יהיה כיף בזמן המשחק עצמו.
Nucleus_Dawn כתב:ממשיך לי עם BB. חביב ביותר.
יש לו את הבעיה/יתרון שיש לכל משחק סולס - הוא מכניס אותך למוד סופר מרוכז ולחוץ. אתה כל הזמן on edge. מצד אחד, זה נעשה בגלל שהמשחקים אימנו אותך שאתה עלול להתקל באויב כל רגע. זה גם סופר מספק כשבאמת תוקפים אותך בהפתעה ואתה לא עושה שטויות וישר מגיב בדיוק כמו שצריך. מצד שני, הרבה זמן לא תוקפים אותך בהפתעה, אז אתה פשוט נשאר לחוץ. נשאר על קצה הכיסא. זה ממש מתיש. הבדל של שמים וארץ ממריו שגם הצריך רמת סקיל לא מבוטלת, אבל הרגיש כאילו הוא ממלא אותך באנרגיה בכל דקה שאתה משחק.
בכל מקרה, כיף ביותר. לא מתתי כל כך הרבה פעמים. בערך 80% מאלה היו רק בפאזל פלטפורמינג המעפן במגדל, שצריך ליפול לאט לאט למטה ובשלב כלשהו אתה אפילו לא יכול לראות מה הפלטפורמה הבאה שעליה צריך ליפול.
מצד אחד הקטע של לשים לב לסטמינה יוצר איזון מעניין, אבל מצד שני הייתי שמח אם היו מוסיפים מערכת החזרת סטמינה דומה לני-הו. אני מניח שזה היה הופך אותך ליותר מידי OP, אבל לא באמת כזה מעניין לחכות כמה שניות שהמד יתמלא ואז לעשות עוד קומבו בלתי עציר (תלוי באויב, כמובן). אולי בBB2 שאני די משוכנע שהוא המשחק שמאחורי הטיזר.
אני עכשיו באזור שיש לי בערך 3 דרכים נפרדות לגמרי. במעלה המדרגות, מול הכנסייה הענקית. אם אני לא טועה, בכנסייה יש קרב בוס. בצד שמאל יש איזור שלפי הכניסה שלו אני מנחש שהוא ביצה מעצבנת ובצד ימין יש לי ירידה לאזור שאם אינני טועה מצפה לי בה קרב לא פשוט מול ציידים. אתאושש קצת ואמשיך הלאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים