במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 מרץ 2018, 22:15

אנצ'רטד גם לוקח במכניקת הירי,ואם משווים את ROTR ל-4 זו אפילו לא תחרות. אבל כן,TR עושה כמה דברים יותר טוב ומצליח להיראות גם כן מדהים תוך כדי. מחכה מאוד להמשך.
ובנושא אחר,התחלתי באיחור ענק לשחק במקס פיין 3 ובינתיים נהנה מאוד. אני משחק על Hard ואני מניח שאני באמצע השליש האחרון של המשחק. למרות שיצא ב-2013 הוא עדיין נראה מעולה,לפחות ב-PC אבל הפורט פשוט זוועה כשזה מגיע ליציבות-התמודדתי עם מספר גבוה של קריסות,גליצ'ים גראפיים ופאקים בנקודות שמירה שחייבו אותי לחזור אחורה ואם המשחק לא היה כל כך מוצלח כבר הייתי נוטש אותו.
גיימס מ'קאפרי עושה עבודה מעולה כמקס והוא ללא ספק במיטבו בשלישי ושמחתי לראות גםפ כל מיני אזכורים קטנים למשחקים הקודמים ואת ה-reflections של מקס עליהם.
מבחינת גיימפלי,הוא מהיר,אכזרי וכיפי בטירוף ו...דרש,לי לפחות,התרגלות רצינית לשליטה שלו שאני עדיין חושב שמסורבלת משהו,אבל כשאני יורה באויב והוא מגיב לכדורים ולפגיעות באיזורים שונים בצורה אמינה הכל נשכח זה רק מזכיר לי כמה רוקסטאר אלופים בללטש את המשחקים שלהם עד הפרטים הכי קטנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 מרץ 2018, 23:07

אני לא חושב שיש לאנצ'רטד מכיקת ירי טובה במיוחד, היא מאוד בסדר. לא שחקתי ב4 כך שיכול להיות שהמצב ממש השתפר, אני יודע שמ-1 ל-2 הוא מאוד השתפר, אבל אני לוקח את החץ וקשת של TR הריבוט על גבי הירי באנצ'רטד 1-3 בכל יום. כנ"ל על הפלטפורמה, החידות והחקירת עולם.
We're just normal men. We're just innocent men

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 10 מרץ 2018, 23:08

Uncle Pey'j כתב:אנצ'רטד גם לוקח במכניקת הירי,ואם משווים את ROTR ל-4 זו אפילו לא תחרות.

אני לא בטוח כמה אפשר להשוות את מכאניקת הירי שבPS4 יש לך אוטו איים אוטומטי בגלל הקונטרולר לעומת עכבר ומקלדת בטומב ריידר במחשב, אבל את המשחק האחרון של אנצרטד ששיחקתי בו היה לפני שנתיים פלוס אז אולי אני כבר לא זוכר.
מה גם שברוב המשחק בטומב ריידר אתה משתמש בחץ וקשת כי התחמושת של הרובים נגמרת די מהר ואת זה אין לך בכלל באנצרטד.

מקס פיין 3 נמצא אצלי בויישליסט המון זמן וכל הביקורות מדברות עליו כמשחק הכי פחות מוצלח בסדרה, עשית לי חשק לנסות אותו למרות הביקורות שקראתי עליו.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2018, 10:37

אפשר להשוות די בקלות, אם פשוט מחברים למחשב בקר של 360 או וואן או משהו :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 מרץ 2018, 10:58

אני חושב שאנצ'רטד 4 עשה קפיצה די גדולה בנושא. יצא לי לשחק קצת ברימסטר של אנצ'רטד 2 לפני כמה חודשים (אחרי שסיימתי את 4) והאמת שהוא מתחיל להתיישן קצת, הוא עדיין מהנה ולא נמצא במצב של אנצ'רטד 1 (שהוא כבר ממש לא שחיק בהנאה מלאה היום) אבל בעיקר במערכת הירי הוא מרגיש שנמוך רציני אחרי 4.
שיחקתי את כל TR ורק קצת מROTR אבל אני חושב שחוץ מהאקספלוריישן (שאותי די שיעמם גם ככה, אני לא אוהב "חצי עולם פתוח" כזה, או שילכו עד הסוף או שלא יעשו בכלל. גם באנצ'רטד 4 ובTLL יש שלב או שניים כאלה והם בהחלט הנקודה החלשה גם ביחס לTR וגם בלי) אין לTR שם אלמנט שעולה על אנצ'רטד 4, החל ממערכת הקרב, לפלטפורמינג, סיפור, דמויות, גרפיקה, סט פיסס.. הכל. אנצ'רטד 4 מרגיש ברמה אחרת לגמרי ממשחקי TR.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 11 מרץ 2018, 11:10

TR הוא משחק תת רמה בהשוואה לאנצ׳רטד. במיוחד בכל מה שקשור לקרבות - אנצ׳רטד מאתגר, מאוזן ומגוון. TR לא מאתגר בשיט, לא מאוזן בשיט, לא מגוון בשיט. גם בכל הנוגע לסט פיסס, עלילה, דמויות - TR הוא צל חיוור בהשוואה לאנצ׳רטד.
נערך לאחרונה על ידי InterAl ב 11 מרץ 2018, 11:12, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2018, 11:12

אני אהבתי את החידוש של TR, אבל ההמשך שלו לא ממש הצליח "לתפוס" אותי, וזנחתי אותו אחרי שעתיים בערך... אני חושב שיום יבוא ואחזור אליו. בעצם אולי בקרוב כי אני לא מצליח למצוא דרכים להעביר את הזמן עד שGOW יוצא :)
בכל אופן, סדרת אנצ'רטד מרגישה מלוטשת כל כך, שTR באמת מחווירה לעומתה, לפחות בעיניי... אולי זה אחד החסרונות באמת בעולם סמי-פתוח. אבל גם מבחינת הגיימפליי, אני מעדיף את הגישה הישירה של אנצ'רטד במקום הגישה של "אתם יכולים לשדרג הכל ולבנות דברים רק כדי שהמשחק יהיה 25 שעות במקום 8"... זה כאילו שדחפו לשם מלא דברים רק כדי לנפח את האורך והעומק שלו ובעיניי זה מרגיש מאולץ ולא תורם הרבה לחוויה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2018, 12:02

Stick כתב:אני חושב שאנצ'רטד 4 עשה קפיצה די גדולה בנושא. יצא לי לשחק קצת ברימסטר של אנצ'רטד 2 לפני כמה חודשים (אחרי שסיימתי את 4) והאמת שהוא מתחיל להתיישן קצת, הוא עדיין מהנה ולא נמצא במצב של אנצ'רטד 1 (שהוא כבר ממש לא שחיק בהנאה מלאה היום) אבל בעיקר במערכת הירי הוא מרגיש שנמוך רציני אחרי 4.
שיחקתי את כל TR ורק קצת מROTR אבל אני חושב שחוץ מהאקספלוריישן (שאותי די שיעמם גם ככה, אני לא אוהב "חצי עולם פתוח" כזה, או שילכו עד הסוף או שלא יעשו בכלל. גם באנצ'רטד 4 ובTLL יש שלב או שניים כאלה והם בהחלט הנקודה החלשה גם ביחס לTR וגם בלי) אין לTR שם אלמנט שעולה על אנצ'רטד 4, החל ממערכת הקרב, לפלטפורמינג, סיפור, דמויות, גרפיקה, סט פיסס.. הכל. אנצ'רטד 4 מרגיש ברמה אחרת לגמרי ממשחקי TR.

אתה חושב שהפלטפורמה באנצ'רטד טובה מ-TR? יש לאנצ'רטד את המערכת פלטפורמה אולי מהגרועות שראיתי אי פעם במשחק וידאו, כוון את הסטיק ולחץ על X. זה בייסיקלי QTE, בעיקר כי זה נועד לאירועים המתוסרטים שלהם ולא כדי שזה יהיה כיף בזמן המשחק עצמו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2018, 12:23

הפלטפורמה בשני המקרים, למען ההגינות - די נוראית.
אם מרחק הקפיצה שלך משתנה בהתאם לסיטואציה (וזה נכון בשני המשחקים הללו) - אז יש חרא של פלטפורמה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2018, 12:50

Laskin כתב:הפלטפורמה בשני המקרים, למען ההגינות - די נוראית.
אם מרחק הקפיצה שלך משתנה בהתאם לסיטואציה (וזה נכון בשני המשחקים הללו) - אז יש חרא של פלטפורמה :)

אני שונא פלטפורמה סטיקית, אין לזה באמת שום מטרה, אבל אם כבר החולרע הזה אז של TR טוב בהרבה. אני משער שמוסיף לזה העיצוב היחסית פתוח של TR כך שיש לך כמעט תמיד כמה כיוונים לקפוץ אליהם בזמן שבאנצ'רטד זה לרוב מסלול לינארי בודד (שוב, לא שחקתי ב4 אז אני מתיחס ל1-3).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2018, 13:13

גם בTR זה מסלול מאוד לינארי, ודווקא בROTTR הוא הרבה יותר מתוסרט מאשר במשחק הראשון, ויותר מאנצ'רטד 4, מהמעט ששיחקתי בו (בקטע שאתה לוחץ קפיצה והוא עושה לך הכל אוטומטי, וגם הרבה "קאטים" לסצינות מעבר).
אבל שוב, בשני המקרים זה לא ממש נחשב פלטפורמה ויותר סתם טיפוס לשם הסינמטיות ותחושת הגודל של השלבים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2018, 13:15

Laskin כתב:גם בTR זה מסלול מאוד לינארי, ודווקא בROTTR הוא הרבה יותר מתוסרט מאשר במשחק הראשון, ויותר מאנצ'רטד 4, מהמעט ששיחקתי בו (בקטע שאתה לוחץ קפיצה והוא עושה לך הכל אוטומטי, וגם הרבה "קאטים" לסצינות מעבר).
אבל שוב, בשני המקרים זה לא ממש נחשב פלטפורמה ויותר סתם טיפוס לשם הסינמטיות ותחושת הגודל של השלבים.

שחקתי רק כמה דקות בשני אבל אם הוא כמו הראשון, אני משער שההתחלה לינארית למדי ואז זה נפתח לאט לאט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 11 מרץ 2018, 13:34

DrKeo כתב:
Laskin כתב:הפלטפורמה בשני המקרים, למען ההגינות - די נוראית.

אני שונא פלטפורמה סטיקית, אין לזה באמת שום מטרה, אבל אם כבר החולרע הזה אז של TR טוב בהרבה. אני משער שמוסיף לזה העיצוב היחסית פתוח של TR כך שיש לך כמעט תמיד כמה כיוונים לקפוץ אליהם בזמן שבאנצ'רטד זה לרוב מסלול לינארי בודד (שוב, לא שחקתי ב4 אז אני מתיחס ל1-3).

אנצארטד 4
יותר פתוח מ1-3
יש יותר מרחב פעולה ,עדין המשחק לינארי
אבל פחות מרגיש ככה ,הייתי מגדיר את זה
כמו כביש רחב יותר ,שיש יותר מקום לתמרון

גם בלחימה נגד האויבים ,יש יותר אפשרויות

בגדול אני לא יודע מה עדיף tr או אנצארטד
את האמת הייתי רוצה tr כמו הסדרה הישנה
רק בהפקה מודרנית
היה הרבה יותר מאתגר ,הרבה פחות אוטומטי

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 מרץ 2018, 13:46

DrKeo כתב:
Stick כתב:אני חושב שאנצ'רטד 4 עשה קפיצה די גדולה בנושא. יצא לי לשחק קצת ברימסטר של אנצ'רטד 2 לפני כמה חודשים (אחרי שסיימתי את 4) והאמת שהוא מתחיל להתיישן קצת, הוא עדיין מהנה ולא נמצא במצב של אנצ'רטד 1 (שהוא כבר ממש לא שחיק בהנאה מלאה היום) אבל בעיקר במערכת הירי הוא מרגיש שנמוך רציני אחרי 4.

אתה חושב שהפלטפורמה באנצ'רטד טובה מ-TR? יש לאנצ'רטד את המערכת פלטפורמה אולי מהגרועות שראיתי אי פעם במשחק וידאו, כוון את הסטיק ולחץ על X. זה בייסיקלי QTE, בעיקר כי זה נועד לאירועים המתוסרטים שלהם ולא כדי שזה יהיה כיף בזמן המשחק עצמו.

שניהם לא נמצאים בטופ של הטופ, אבל אני יחסית מחבב את אנצ'רטד במובן הזה.
לא כל כך בזכות המכניקת טיפוס עצמה שהיא כאמור סטיקית ואוטומטית, אלא יותר מכל המסביב. האנימציות הנהדרות, הפלטפורמות עצמן. אלו דברים שמוסיפים ונמצאים כמה רמות מעל באנצ'רטד מול TR.
אגב גם הפלטפורמה באנצ'רטד 4 נמצאת רמה מעל השאר, היא עדיין מאוד סטיקית ומאוד אוטומטית ככה שאל תצפה למשהו אמיתי אבל היא פשוט מרגישה לי טוב ונראת נהדר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 מרץ 2018, 13:54

גם אני הרבה יותר אוהב את אנצ'רטד "במובן הזה", אבל לא הייתי מכנה את זה "פלטפורמה" אלא טיפוס.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 11 מרץ 2018, 14:29

בשני המשחקים החלק של הפלטפורמינג הוא החלק היותר חלש לדעתי.
בטומב ריידר לקחו החלטה שלדעתי חכמה כדי להתבדל מאנצרטד, הם התרחקו מסצינות שבהם מחסלים פלוגות של שכירי חרב בקרב יריות, רוב המשחק אתה מתמודד מול חוליות יותר קטנות ויש לך הרבה יותר אפשרויות לנטרל אותם באמצעים של הסחות דעת וירי במשתיקים וחץ וקשת.
החיסרון בזה זה שהם ויתרו לגמרי על מרדפים ולחימה על כלי רכב/שיט שהיו זכורים לי ממש לטובה מסדרת אנצרטד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 מרץ 2018, 14:49

אנצ'רטד זה הכל ספקטאקל, פלטפורמה תחת אבל אנימציות יפות של "כמעט נפלתי" בזמן ששלוש משאיות מתהפכות מעליך.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 12 מרץ 2018, 13:08

סיימתי את GOW כשיצא כי חבר טוב לא הפסיק לדבר עליו. לא ממש אהבתי בזמנו, אני לא חולה על הז'אנר בכלליות - אבל גם ככה באותה תקופה בכלל הייתי יותר בקטע של DMC3.. והתעלמתי לגמרי מההמשכים. לפני חודש אמרתי שזה הזמן המושלם לתת עוד צ'אנס ושבוע שעבר סיימתי את הטרילוגיה לראשונה :)

קפצתי מ-2 ב-PCSX2 (אמנם 1080 עם enhancements כאלה ואחרים אבל בכל זאת) לרימאסטר של 3 ב-PS4 בהפרש של יום, זה היה כיף. בכל אופן נהניתי - 2 ו-3 איבדו את זה עלילתית אבל הם מלוטשים ופשוט כיפיים בהרבה מהראשון. סצנת הפתיחה של 3 היתה אדירה.

אני מוכן לאפריל!

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2018, 13:38

לא יודע עד כמה הם איבדו את זה עלילתית, פשוט גם ככה לא היה להם את זה כל כך מלחתכילה :)
עם זאת עדיין מאוד נהנתי גם מהסיפור, פשוט צריך להכנס ל"ראש" שלו ולזרום.. אי אפשר להגיד שלצאת במסע נקמה רצחני על פאקינג האלים האולימפיים זה לא פרמיס הזוי ומספק..
בכל מקרה אני מניח שלעבור ישר מGOW2 ל3 זה סוג של חוויה בפני עצמה, הוא הרי המשך ישיר שלו ופתאום לעבור את הקפיצה המדהימה הזאת שהמשחק עשה ברמה הטכנית וההפקה נשמע לי מעניין. אנחנו חיכינו 3 שנים אחרי הסוף הזה של 2 כדי לפגוש שוב את זאוס :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 12 מרץ 2018, 14:05

באמת לא היה להם יותר מדי מלכתחילה, אבל דווקא מיעוט ההתרחשויות בראשון התאים בול. כן היתה שם תחושת שליחות שבהמשכים אין.

אגב, לא שיחקתי במשחקים ל-PSP אבל הבנתי שחלקם מסבירים לא רע למה קרייטוס נהיה יותר שמוק ככל שמתקדמים בסדרה. אבל בטריילרים של החדש דווקא פחות אהבתי את הניסיון לתת לו עומק, לשחק אותו בתור פלקט עצבני היה כל הכיף.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2018, 14:10

שני המשחקים של הpsp מעולים (בעיקר השני, ghost of sparta) ושומרים על אותה רמה עם הסדרה הראשית ככה שאם בא לך עוד כמה שעות מאותו הדבר זה מאוד מומלץ.
כן הם מקדמים קצת את הסיפור ומספרים עוד כמה סיפורים באותו עולם, אבל שוב זה לא שיש איזה עומק נסתר ביקום הזה והם שופכים עליו אור, סתם עוד שתי סאגות שמתחברות לסיפור של קרייטוס.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 מרץ 2018, 14:11

ממשיך לי עם BB. חביב ביותר.

יש לו את הבעיה/יתרון שיש לכל משחק סולס - הוא מכניס אותך למוד סופר מרוכז ולחוץ. אתה כל הזמן on edge. מצד אחד, זה נעשה בגלל שהמשחקים אימנו אותך שאתה עלול להתקל באויב כל רגע. זה גם סופר מספק כשבאמת תוקפים אותך בהפתעה ואתה לא עושה שטויות וישר מגיב בדיוק כמו שצריך. מצד שני, הרבה זמן לא תוקפים אותך בהפתעה, אז אתה פשוט נשאר לחוץ. נשאר על קצה הכיסא. זה ממש מתיש. הבדל של שמים וארץ ממריו שגם הצריך רמת סקיל לא מבוטלת, אבל הרגיש כאילו הוא ממלא אותך באנרגיה בכל דקה שאתה משחק.
בכל מקרה, כיף ביותר. לא מתתי כל כך הרבה פעמים. בערך 80% מאלה היו רק בפאזל פלטפורמינג המעפן במגדל, שצריך ליפול לאט לאט למטה ובשלב כלשהו אתה אפילו לא יכול לראות מה הפלטפורמה הבאה שעליה צריך ליפול.

מצד אחד הקטע של לשים לב לסטמינה יוצר איזון מעניין, אבל מצד שני הייתי שמח אם היו מוסיפים מערכת החזרת סטמינה דומה לני-הו. אני מניח שזה היה הופך אותך ליותר מידי OP, אבל לא באמת כזה מעניין לחכות כמה שניות שהמד יתמלא ואז לעשות עוד קומבו בלתי עציר (תלוי באויב, כמובן). אולי בBB2 שאני די משוכנע שהוא המשחק שמאחורי הטיזר.

אני עכשיו באזור שיש לי בערך 3 דרכים נפרדות לגמרי. במעלה המדרגות, מול הכנסייה הענקית. אם אני לא טועה, בכנסייה יש קרב בוס. בצד שמאל יש איזור שלפי הכניסה שלו אני מנחש שהוא ביצה מעצבנת ובצד ימין יש לי ירידה לאזור שאם אינני טועה מצפה לי בה קרב לא פשוט מול ציידים. אתאושש קצת ואמשיך הלאה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2018, 14:13

לקראת יציאת המשחק החדש - הערוץ הזה עשה אחלה של תקציר לכל המשחקים, בסדר הכרונולוגי... זה החלק הראשון, מתוך 6:

ממליץ לצפות בכולם אלא אם בדיוק סיימתם את כל המשחקים, זה אחלה "תקציר" (שעתיים בערך לכל הקטעים ביחד, אבל עדיין...) שלא מפספס שום נקודה חשובה ומסביר כמה דברים יותר לעומק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2018, 14:20

ובהמשך להודעה הקודמת של שחר על ON EDGE בסדרות המשחקים של סולס - הנה בחור שללא ספק נמצא שם:

הסטרימר הזה מומחה לא קטן בסדרת סולס, והוא ניסה לסיים את שלושת המשחקים *ברצף* ו*מבלי להפגע אף פעם* על ידי אוייבים לפחות (לפעמים יורד לו נזק כשהוא נופל בדרך לקיצור או משהו).
העניין הוא שהוא כבר נכשל מספר פעמים, אחת מהן מדכאת במיוחד - בבוס האחרון של המשחק השלישי, אחרי שהצליח לא להפגע בשני המשחקים הקודמים, וגם בשלישי:

https://clips.twitch.tv/SmallSleepyMarjoramEagleEye

אז הוא החליט להפוך את הסדר, בגלל הבוס האחרון הזה, ולשחק קודם בשלישי, אז בשני ואז בראשון, ואחרי הרבה יותר מדי זמן - הצליח... מי שרוצה לראות הכל כאן:

https://www.twitch.tv/videos/236615452

ומי שרוצה לראות רק את הרגעים האחרונים - שיקפוץ ל07:21:00 בערך (כן, זה 7 שעות ו-21 דקות... תחשבו מה זה לקבל מכה קטנה מאיזה אוייב או חץ, אחרי יותר מ-7 שעות משחק)...

קיצר - מגניב, ולא ייאמן שאנשים אשכרה מצליחים לעשות את זה במשחק כל כך מאתגר.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 מרץ 2018, 14:22

Nucleus_Dawn כתב:ממשיך לי עם BB. חביב ביותר.

יש לו את הבעיה/יתרון שיש לכל משחק סולס - הוא מכניס אותך למוד סופר מרוכז ולחוץ. אתה כל הזמן on edge. מצד אחד, זה נעשה בגלל שהמשחקים אימנו אותך שאתה עלול להתקל באויב כל רגע. זה גם סופר מספק כשבאמת תוקפים אותך בהפתעה ואתה לא עושה שטויות וישר מגיב בדיוק כמו שצריך. מצד שני, הרבה זמן לא תוקפים אותך בהפתעה, אז אתה פשוט נשאר לחוץ. נשאר על קצה הכיסא. זה ממש מתיש. הבדל של שמים וארץ ממריו שגם הצריך רמת סקיל לא מבוטלת, אבל הרגיש כאילו הוא ממלא אותך באנרגיה בכל דקה שאתה משחק.
בכל מקרה, כיף ביותר. לא מתתי כל כך הרבה פעמים. בערך 80% מאלה היו רק בפאזל פלטפורמינג המעפן במגדל, שצריך ליפול לאט לאט למטה ובשלב כלשהו אתה אפילו לא יכול לראות מה הפלטפורמה הבאה שעליה צריך ליפול.

מצד אחד הקטע של לשים לב לסטמינה יוצר איזון מעניין, אבל מצד שני הייתי שמח אם היו מוסיפים מערכת החזרת סטמינה דומה לני-הו. אני מניח שזה היה הופך אותך ליותר מידי OP, אבל לא באמת כזה מעניין לחכות כמה שניות שהמד יתמלא ואז לעשות עוד קומבו בלתי עציר (תלוי באויב, כמובן). אולי בBB2 שאני די משוכנע שהוא המשחק שמאחורי הטיזר.

אני עכשיו באזור שיש לי בערך 3 דרכים נפרדות לגמרי. במעלה המדרגות, מול הכנסייה הענקית. אם אני לא טועה, בכנסייה יש קרב בוס. בצד שמאל יש איזור שלפי הכניסה שלו אני מנחש שהוא ביצה מעצבנת ובצד ימין יש לי ירידה לאזור שאם אינני טועה מצפה לי בה קרב לא פשוט מול ציידים. אתאושש קצת ואמשיך הלאה.

בעקבות הכניסה של המשחק לפלוס יש עכשיו איזה אירוע קהילה כזה וכולם חוזרים לשחק בו, והמולטי אמור להיות די פעיל בשבוע הקרוב.
אז זה גרם לי לרצות לשחק בו קצת, ואכן כך עשיתי, אני לא מתכנן לסיים אותו שוב פעם או משהו אלא סתם לזרוק אליו כמה שעות..
בכל מקרה, הדבר הראשון ששמתי לב אליו ישר זה עד כמה משחק הסולס המהיר והאגרסיבי ביותר, זה שהפרמיס שלו היה משחק אגרסיבי במקום טקטי, הוא איטי ומחושב למול ניהו שהתרגלתי אליו בחודש האחרון.
זה ממש שמיים וארץ, איפה bb ואיפה ניהו בקומבואים המתחברים שלו והחזרת הסטמינה האינסופית. גרם לי להעריך הרבה יותר את ניהו על השדרוג שלו למערכת הזו.
עם זאת, נזכרתי עד כמה from עושים את המשחקים האלה הרבה יותר טוב מכל חברה אחרת. מערכת הקרב שלהם כבר צריכה רענון אבל אין שני לעיצוב השלבים המדהים, לאווירה, לעולם הזה שהם יוצרים.. שוב, איפה bb ואיפה ניהו בשלבים הנפרדים והדי ליניארים שלו.

בכל מקרה המשחק באמת קל מאוד בתחילתו כשאתה כבר מכיר את העסק, הגעתי עד לאולד ירנהם ולא מתתי אפילו פעם אחת (אגב האזור פלטפורמינג הזה שתיארת הוא ללא ספק אחד הקטעים הכי דפוקים במשחק, אני לא מבין איך כל משחק מאז דימון ועד היום הם תוקעים איזה קטע מפגר כזה שלא עובד) אבל באיזשהו שלב הוא מתהפך לגמרי גם בתמה שלו ויחד עם זה גם בקושי, אתה תבין שזה הגיע כשזה יגיע :).

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים