DrKeo כתב:החבר'ה שעושים את Rogue Galaxy עשו סרטון של 5 דקות שהיה אמור לשכנע את EA לתת להם לפתח משחק סטייל רוג סקוודרון, EA סרבו. הדמו מ-2016 והוא היה שחיק אך קצת מכוער:
Laskin כתב:אני סקפטי עד שאראה טריילר
Uncle Pey'j כתב:אני תוהה כמה זמן יעבור עד שענקיות כמו גוגל,אפל ואמזון יכנסו כשחקניות מהשורה לגיימינג. ברור,אפל תמיד השקיעה בתחום ולראיה יש ב-App Store טאב שמיועד רק למשחקים אבל עד כמה שידוע לי הם לא מחזיקים צוותי פיתוח פנימיים,כנ"'ל גוגל. אמאזון כנראה משקיעה בצורה הכי אגרסיבית מבין שלושתן כרגע,וגם היא עדיין רחוקה שנות אור מלהיות שחקנית משמעותית.
Uncle Pey'j כתב:אני תוהה כמה זמן יעבור עד שענקיות כמו גוגל,אפל ואמזון יכנסו כשחקניות מהשורה לגיימינג
DrKeo כתב:אני לא חושב שהדוד פי ג׳יי מדבר על שירותי ענן בaws ש99.99% מהגיימרים אפילו לא מכירים, הוא מדבר על קונסולה עם אימפאקט על השוק וצד א׳ נרחב.
DrKeo כתב:אני לא חושב שהדוד פי ג׳יי מדבר על שירותי ענן בaws ש99.99% מהגיימרים אפילו לא מכירים, הוא מדבר על קונסולה עם אימפאקט על השוק וצד א׳ נרחב.
Klayman כתב:DrKeo כתב:אני לא חושב שהדוד פי ג׳יי מדבר על שירותי ענן בaws ש99.99% מהגיימרים אפילו לא מכירים, הוא מדבר על קונסולה עם אימפאקט על השוק וצד א׳ נרחב.
זה לא באמת משנה למה הדוד התכוון... אל תפריע ב Flexing.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים