תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ינואר 2018, 02:25

החבר'ה שעושים את Rogue Galaxy עשו סרטון של 5 דקות שהיה אמור לשכנע את EA לתת להם לפתח משחק סטייל רוג סקוודרון, EA סרבו. הדמו מ-2016 והוא היה שחיק אך קצת מכוער:
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ינואר 2018, 12:36

DrKeo כתב:החבר'ה שעושים את Rogue Galaxy עשו סרטון של 5 דקות שהיה אמור לשכנע את EA לתת להם לפתח משחק סטייל רוג סקוודרון, EA סרבו. הדמו מ-2016 והוא היה שחיק אך קצת מכוער:

EA קיבלו את הדבר הכי קל, בטוח וברור מאליו בעולם ולא עשו איתו כמעט כלום. כבר חצי מהחוזה שלהם עבר והם בעיקר עשו פשלות עם הIP של מלחמת הכוכבים. אני מתאר לעצמי שגם דיסני מאוד לא מרוצים מהם. אחת האכזבות הכי גדולות שלי בשנים האחרונות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ינואר 2018, 13:31

אני די משכונע שבשנייה שיחשפו את משחק ה-AVENGERS של SQUARE ENIX המנהלים שם בדיסני יבינו איזו טעות הם עשו כשחתמו על חוזה עם EA ויבטלו אותו.
טוב, לא משוכנע, אבל מאוד מקווה... הם פשוט לא ראויים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ינואר 2018, 23:21

פוקס קנו (אולי בעתיד זה יהיה של דיסני :)) אולפן יחסית חדש, רק בן שנה וחצי, בשם Cold Iron Studios במטרה שיפתחו בשבילם פרנצ'ייז משחקי וידאו שמבוסס על הנוסע השמיני. אולי האולפן חדש אבל הוא מפוצץ בותיקי תעשיה מ-irrational games (כלומר ביושוק) וחבר'ה מרטרו (כלומר מטרויד פריים 1-3).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ינואר 2018, 11:58

אני סקפטי עד שאראה טריילר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ינואר 2018, 13:45

Laskin כתב:אני סקפטי עד שאראה טריילר

קנו אותם אתמול, אתה תראה טריילר אולי עוד שנתיים. גם להבנתי המחלקה הזאת של פוקס שמה לעצמה על הדגל לעשות משחקי MMO וחלק מהצוות כולל עובדים שעבדו על פרוייקטים כמו city of heroes ו-neverwinter כך שיש שם בהחלט נסיון MMO בחברה, כלומר יש סיכוי טוב שזה יהיה סוג של MMO או לפחות סוג של "דסטיני".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ינואר 2018, 14:49

הכוונה שאני סקפטי לגבי האיכות... בסוף יתברר שזה משחק מובייל :D

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 21 ינואר 2018, 20:42

התלבטתי אם לשים את זה פה או בנושא המוזיקה, שיהיה פה :)

גיליתי מישהו (מסתבר שהוא יחסית מוכר) שיוצר שירים בהשראת משחקים. נשמע קרינג'י, אבל האמת שהם די טובים ותופסים בול את הרוח של המשחק. לדוגמה:

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 21 ינואר 2018, 21:13

השירים של דום ושל דארקסולס נחמדים, מזכירים קצת את הסגנון של disturbed.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2018, 13:30

THQ nordic קנו את Koch מדיה ב-121 מליון דולר. זרוע המשחקים של Koch היא deep silver כך שעכשיו THQ נורדיק הם גם הבעלים של saints raw, dead island, anno, homefront, סדרת metro ועוד. יש לנורדיק קטלוג די גדול של משחקים עוד לפני שהם קנו את koch כמו למשל gothic, spellforce, painkiller, dark siders, red faction, titan quest, בערך כל סימולטור טיסה (למשל אפצ'י ו-f22 lightning) ועוד המון משחקים. יש להם חיבה לקנות מפיצות יחסית קטנות ולבלוע את הקטלוגים שלהן, כשהם קנו את THQ הם הוסיפו את השם לשם שלהם (במקור קראו להם nordic games) כי זה היה השם המוכר הראשון שבבעלותם.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 14 פברואר 2018, 15:24

כן, THQ Nordic (על הגלגולים השונים של השם שלה) זו חברה עם נטייה סדרתית לבלוע מפיצות ומפתחות שבדרך כלל על סף פשיטת רגל בשביל המותגים שלהן. הקנייה של Deep Silver די חריגה בנוף הזה, כי מדובר במפיצה הרבה יותר גדולה ופעילה (רק עכשיו הם הפיצו את Kingdom Come Deliverance) ורכישה הרבה יותר יקרה, שאולי תעזור להם "לעלות ליגה" עם קטלוג משחקים בר השוואה למפיצות הגדולות יותר.

אנקדוטה נחמדה בכל הסיפור הזה היא שאחרי כל הגלגולים האלו, Volition בעצם חוזרים עכשיו להיות סטודיו תחת THQ. משחק Saints Row חדש, מישהו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 פברואר 2018, 18:25

הנשיא של קרייטק, ירלי סבאט, יורד מתפקידו ויחליפו אותו שני האחים שלו אבני ופארוק שיהיו CEO בשיתוף. ירלי ישאר בעל מניות משמעותי אבל הוא התרחק מראש החברה כי בחודשים האחרונים היו בעיות קשות של תשלום משכורות בחברה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2018, 13:24

אמזון קנו את GameSpark ב-10 מליון דולר, סטארטאפ שעושה כלים לפיתוח קל של server side למשחקים כשירות. הם מספקים כל מני SDK שונים כמו leader boards, קוד רשת למשחקי זמן אמת או בתורות, מאטצ'מייקינג וכו'. הקניה הזאת יחד עם לאמברג'ק, נראה שאמזון מנסה לבסס לעצמה סוג של AWS לגיימינג.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 07 מרץ 2018, 15:58

אני תוהה כמה זמן יעבור עד שענקיות כמו גוגל,אפל ואמזון יכנסו כשחקניות מהשורה לגיימינג. ברור,אפל תמיד השקיעה בתחום ולראיה יש ב-App Store טאב שמיועד רק למשחקים אבל עד כמה שידוע לי הם לא מחזיקים צוותי פיתוח פנימיים,כנ"'ל גוגל. אמאזון כנראה משקיעה בצורה הכי אגרסיבית מבין שלושתן כרגע,וגם היא עדיין רחוקה שנות אור מלהיות שחקנית משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 מרץ 2018, 20:54

Uncle Pey'j כתב:אני תוהה כמה זמן יעבור עד שענקיות כמו גוגל,אפל ואמזון יכנסו כשחקניות מהשורה לגיימינג. ברור,אפל תמיד השקיעה בתחום ולראיה יש ב-App Store טאב שמיועד רק למשחקים אבל עד כמה שידוע לי הם לא מחזיקים צוותי פיתוח פנימיים,כנ"'ל גוגל. אמאזון כנראה משקיעה בצורה הכי אגרסיבית מבין שלושתן כרגע,וגם היא עדיין רחוקה שנות אור מלהיות שחקנית משמעותית.

אני מקווה שאם כבר מישהי תכנס אז אפל, היא כמו סוג של נינטנדו רק יותר טק-ית (שזה מבאס כי לפני 15 שנים נינטנדו הייתה הכי טק-ית שיש), היא בטח תעשה משהו מעניין.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 08 מרץ 2018, 11:47

Uncle Pey'j כתב:אני תוהה כמה זמן יעבור עד שענקיות כמו גוגל,אפל ואמזון יכנסו כשחקניות מהשורה לגיימינג

עד כמה זמן יעבור!? כל שחקניות הענן כבר ממזמן שם, אבל הפוקוס שלהן הן כלי פיתוח: לגוגל יש את Firebase על כל השירות הנלווים שלו ואת Youtube כשירות וידאו, למיקרוסופט יש את Azure ולא מזמן היא קנתה שירות דומה בשם Playfab והשקיעה בMixer בשביל הסטרימינג. ולאמזון יש על AWS מלבד המנוע של Lumberyard וGamespark גם את Gamelift ואת Twitch. כולן רוצות מפתחי משחקים אצלן ומפתות אותם עם כל מיני שירותים כדי שאחר כך יבנו תשתיות על הענן שלהן.
למיקרוסופט יש מן הסתם גם את הXbox כפלטפורמה וכלי פיתוח בסביבת Visual Studio, אבל גם אמזון נכנסה לטריטוריה של פיתוח משחקים לא מזמן עם כמה רכישות ומשחקים בקנה, וגוגל עשתה רעשים כאלו עוד ב-2013 כשהיא הביאה בזמנו את נח פלשטיין מלוקאסארטס ו3DO אבל בינתיים לא יצא מזה כלום ואחרי 4 שנים שזה התמסמס הוא פרש: http://www.theinspiracy.com/noahs-arkiv ... e-designer.

היחידה שיוצאת דופן היא אפל שמתפקדת רק על תקן של חנות ולא מספקת שום דבר מעבר לזה. היא לא מוכרת שירותי ענן ולא מתעניינת במשחקים בשיט... יש יותר סיכוי לראות את סמסונג או פייסבוק נכנסת לתחום הזה מאשר אפל (טוב, בעצם יש יותר סיכוי לראות את פיצה מטר נכנסת לתחום הזה מאשר אפל).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 מרץ 2018, 12:18

אני לא חושב שהדוד פי ג׳יי מדבר על שירותי ענן בaws ש99.99% מהגיימרים אפילו לא מכירים, הוא מדבר על קונסולה עם אימפאקט על השוק וצד א׳ נרחב.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 08 מרץ 2018, 12:56

DrKeo כתב:אני לא חושב שהדוד פי ג׳יי מדבר על שירותי ענן בaws ש99.99% מהגיימרים אפילו לא מכירים, הוא מדבר על קונסולה עם אימפאקט על השוק וצד א׳ נרחב.

בדיוק. אני לא בקיא ב-behind the scenes activity של החברות האלה,ואני לא בטוח שאפשר להגדיר את Azure כהשקעה בגיימינג,כלומר,כן,מייקרוסופט מריצים על השרתים האלה את כל שירות הלייב אני מניח אבל הסביבה הזו לא נוצרה ספציפית לגיימינג. כל מה שראיתי מאמזון עד היום היה איזה hero brawler שנראה מאוד בינוני.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 מרץ 2018, 10:12

DrKeo כתב:אני לא חושב שהדוד פי ג׳יי מדבר על שירותי ענן בaws ש99.99% מהגיימרים אפילו לא מכירים, הוא מדבר על קונסולה עם אימפאקט על השוק וצד א׳ נרחב.

זה לא באמת משנה למה הדוד התכוון... אל תפריע ב Flexing.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 11 מרץ 2018, 13:14

Klayman כתב:

זה לא באמת משנה למה הדוד התכוון... אל תפריע ב Flexing.

:lol: :lol: :lol: :lol:
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 11 מרץ 2018, 14:35

הסאונדטראק התורן שמנתגן אצלי במחשב.
לפי הביקורות גם המשחק מצויין.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מרץ 2018, 10:06

טראמפ הציג סרטון שמראה אלימות משחקי וידאו לפני כמה ימים בעקבות הטבח בבית ספר והטענות שלו על משחקי וידאו אלימים, זה הסרטון למי שרוצה לראות:
[ign]http://www.ign.com/videos/2018/03/08/president-trumps-violence-in-video-games-highlight-reel[/ign]

זה בייסיקלי 90% מ-COD ועוד קצת מ-TEW, FALLOUT, יום שישי ה-13 ו-sniper. ברוכים הבאים ל-1998.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 מרץ 2018, 13:50

מתאים יותר לנושא ה-PP
:P

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 12 מרץ 2018, 15:31

הנקודה היא ש"קונסולה עם איפקט וצד א' נרחב" זה בדיוק הצעד ההגיוני הבא לחברה שכבר מציעה שירותי ענן (ועם יכולת מוכחת גם ביצור חומרה).
אמזון היא כבר בתכלס "שחקנית מהשורה" בתעשיית המשחקים (עם סטודיואים, משחקים ומנוע משלה), וגוגל בתורה גם עשתה לפעמים רעשים בכיוון של פלטפורמת משחקים עם איוש משרות גיימינג ורכישות של סטודיואים (פשוט בסופו של דבר נראה שהכיוון שלה הוא של פלטפורמת VR - הם רכשו לא מזמן את Owlchemy Labs). שתיהן דה-פקטו כבר חלק מהתעשייה.
אבל לאפל אין שירותי ענן, והיא עד היום התרחקה ממשחקים כמו מאש. הגישה הזו כנראה שלא תשתנה בזמן הקרוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 מרץ 2018, 23:21

אני בספק אם אמזון או גוגל יעשו קונסולה (אמיתית, לא איזה ספינאוף אמזון פייר), שירותים זה הביזנס שלהם וזה רק עוד שוק של מליארדים שהם מנסים לנגוס בו. אמזון רוצים שתריץ את המולטי של PUBG על השרתים שלהם, לא לפתח את PUBG.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים