תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי swym » 13 מרץ 2018, 09:32

תראה, אמזון לפחות בוודאות רוצים לפתח גם את PUBG הבא. אני בעצמי לא בטוח שקונסולה שתייצר עוד פרגמנטציה בשוק היא הדבר הכי חיובי, אבל לחברות האלו יש כבר את כל המערך שצריך מסביב בשביל לייצר קונסולה ומשחקים, ובמקרה הספציפי של אמזון גם מערך הפצה פיזי ולא רק דיגיטלי.

בדרך כלל דברים כאלו שאפתניים גם נופלים בדרך בגלל שאנשים בעמדות מפתח בחברות כאלו לא באמת מבינים משחקים - ובהיבט הזה אפל היא האנטיתזה לנינטנדו (למעשה זה סוג של נס ששום דבר לא טורפד אצל מיקרוסופט בדרך לאקסבוקס. או בעצם גם אחריה), אבל זה יהיה נהדר פשוט אם החברות האלו ישקיעו עוד ועוד מהמיליארדים שלהן בפיתוח משחקים שמהווים showcase לטכנולוגיות האחרות שלהם.
אמזון כבר שם עם משחקים ראשונים בפיתוח, וגוגל גם עשתה לסירוגין רעשים בכיוון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2018, 11:08

גם לבנק לאומי יש את היכולת להוציא קונסולה, זה לא אומר שהם יוציאו קונסולה. בקיצור, לא זאת ולא זאת ולא זאת הולכות להוציא בקרוב קונסולה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2018, 11:14

אמאזון, להפך מאפל ובנק לאומי - פתחו סטודיו למשחקים ב-2014:
https://en.wikipedia.org/wiki/Amazon_Game_Studios
כך שהם הרבה יותר קרובים לזה... אני לא חושב שהם ירצו להכנס לתחום ממש בקרוב, אבל לא אופתע אם בעתיד, אחרי שיכבשו עוד כמה תחומים הם יעשו זאת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2018, 12:39

הם לא ממש קרובים לזה, היה להם רצון מסויים לעשות טיפה פיתוח AAA לפני 4 שנים שהתמסמס מאז. דווקא אפל עם האפל TV של לפני שנה וחצי דחפו חזק לגיימינג, זה נכשל קשות אבל הם כן דחפו לכיוון הגיימינג. כן, אפל היו אנטי משחקים לפני 11 שנים כשהאייפון היה רק בפתח וסטיב ג'ובס עמד בראש החברה, היום זה לא המצב. אפל אוהבים להשתלט על שווקי בידור, גיימינג מעניין אותם והם מוציאים "קונסולות" כל הזמן. לדעתי הם המועמדים הראשונים מהחבורה להוציא קונסולה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2018, 12:43

כל עוד אין להם חטיבה שמפתחת משחקים אני לא מסכים שהם קרובים יותר מאמאזון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2018, 13:36

Laskin כתב:כל עוד אין להם חטיבה שמפתחת משחקים אני לא מסכים שהם קרובים יותר מאמאזון.

גם לאמזון אין באמת, הם די התמוססו. לאפל יש את הנסיון החומרתי, לאפל יש את הנסיון במערכות הפעלה, לאפל יש את הזיקה האדירה למדיה, לאפל יש עדר מעריצים אינסופי נאמן, לאפל יש את הפיננסים ונראה שמתעורר אצלם לאט לאט עניין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2018, 14:24

אני לא אומר שאפל לא מתאימה לשוק, אלא שהיא לא קרובה כמו אמאזון כי אפל מספקת פלטפורמה אבל לא תוכן, ולדעתי לשום קונסולה אין זכות קיום ללא תוכן בלעדי איכותי, ואת זה עושים ע"י סטודיו פנימי (או צד ג', אבל אני לא מאמין שזו הדרך להצלחה מסחררת).
נסיון חומרתי לא חייב להיות להם, יש מספיק כסף כדי לקנות את הטובים ביותר בתחום, מערכות הפעלה? לא יודע כמה זה יהיה מסובך עבור אמאזון... כנראה נשאר חלוקים פה.

החטיבה הזו באמאזון כולה הוקמה לפני 3-4 שנים, זה לא הרבה זמן, ייתכן ויש שם גם פרוייקטים גדולים יותר או שהם באמת חושבים לטווח ארוך ואת הגדולים שלהם ירצו להביא בבלעדיות למכשיר העתידי שלהם...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2018, 14:32

Laskin כתב:אני לא אומר שאפל לא מתאימה לשוק, אלא שהיא לא קרובה כמו אמאזון כי אפל מספקת פלטפורמה אבל לא תוכן, ולדעתי לשום קונסולה אין זכות קיום ללא תוכן בלעדי איכותי, ואת זה עושים ע"י סטודיו פנימי (או צד ג', אבל אני לא מאמין שזו הדרך להצלחה מסחררת).
נסיון חומרתי לא חייב להיות להם, יש מספיק כסף כדי לקנות את הטובים ביותר בתחום, מערכות הפעלה? לא יודע כמה זה יהיה מסובך עבור אמאזון... כנראה נשאר חלוקים פה.

החטיבה הזו באמאזון כולה הוקמה לפני 3-4 שנים, זה לא הרבה זמן, ייתכן ויש שם גם פרוייקטים גדולים יותר או שהם באמת חושבים לטווח ארוך ואת הגדולים שלהם ירצו להביא בבלעדיות למכשיר העתידי שלהם...

הם קמו לפני 4 שנים, הוכרזו שלושה משחקים לפני שנתיים, הייתה עזיבה המונית לפני שנה. אני לא חושב שהחברות של אמזון קיימות יותר, הכישרון בטוח כבר לא שם כי הכרזות גדולות כמו קים סוויפט כבר עזבו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2018, 14:41

יש מצב... בכל אופן אני מקווה שגם הם וגם אפל יכנסו לשוק חזק יותר.
יותר אמאזון, כי מאפל אני לא מצפה למשחקים כמו GOW, TLOU או DMC, וזה יותר מה שאני מחפש בקונסולה...
ובשביל משחקים לכל המשפחה בהפקה פחות גרנדיוזית יש כבר את נינטנדו. אם כי גם שם לא תזיק תחרות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 מרץ 2018, 14:44

דווקא אפל עמדה מאחורי SKY שזה הסגנון של סוני. אני לא יודע אם אתה שם לב לשירות הזרמה של אפל שהולך להתחיל ב-2018 אבל פחות או יותר כל הכישרון שהם החתימו הם אנשים סופר מוכשרים ויחסית נישתיים. אם זה מעיד משהו על מה שהם יעשו ביום שהם יהיו בעולם הקונסולות כנראה זה אומר שהם יותר יתעסקו עם חבר'ה כמו PLAYDEAD מאשר אקטיוויז'ן (כמו שכבר ראינו עם SKY בIOS).

אגב, אני לא חושב שאף אחת מהן יכנסו לעולם הקונסולות בזמן הקרוב, סתם חלום נחמד :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 מרץ 2018, 14:57

SKY? נראה לי שהבלעדיות זמנית... וזו לא הפעם הראשונה שיש משחק בלעדי לאייפון, או לפחות באופן זמני, כמעט בכל הכרזה של מכשיר חדש מביאים מישהו מEPIC או משהו כזה שיעשה להם תצוגה שתשוויץ בגרפיקה.

אגב, שייצא כבר הSKY הזה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2018, 02:41

Laskin כתב:SKY? נראה לי שהבלעדיות זמנית... וזו לא הפעם הראשונה שיש משחק בלעדי לאייפון, או לפחות באופן זמני, כמעט בכל הכרזה של מכשיר חדש מביאים מישהו מEPIC או משהו כזה שיעשה להם תצוגה שתשוויץ בגרפיקה.

אגב, שייצא כבר הSKY הזה...

נכון, הבאתי אותו כדוגמה לזה שאפל גם חובבים משחקים סטייל "סוני" כך שאם הם ילכו על קונסולה, יש לי הרגשה שהם יהיו יותר סוני מאשר מיקרוסופט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מרץ 2018, 10:46

יותר כמו נינטנדו, רק בלי צד א'...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 מרץ 2018, 11:13

אה, שכחנו לציין (או שלא שמתי לב) שאמאזון רכשו גם את TWITCH לפני שנה או שנתיים או משהו כזה...
ועכשיו הם הכריזו שמי שמצטרף לTWITCH PRIME יקבל 5 משחקים בחינם בכל חודש.
החודש זה:
Superhot
Shadow Tactics
Tales from Candlekeep
Oxenfree
Mr. Shifty

חודש הבא זה יהיה:
Tales from the Borderlands
SteamWorld Dig 2
Kingsway
Tokyo 42
Dubwars

לא להיט מטורף, אבל עוד צעד של אמאזון בתחום הגיימינג אז חשבתי לשתף פה כל עוד אנחנו בדיון הזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 מרץ 2018, 16:09

למכור גיימינג אין להם בעיה, זה הבסיס של החברה הזאת, להיות חנות.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 מרץ 2018, 13:26

DrKeo כתב:הם לא ממש קרובים לזה, היה להם רצון מסויים לעשות טיפה פיתוח AAA לפני 4 שנים שהתמסמס מאז. דווקא אפל עם האפל TV של לפני שנה וחצי דחפו חזק לגיימינג, זה נכשל קשות אבל הם כן דחפו לכיוון הגיימינג.

אתה טועה בשני המקרים:
- במקרה של אמזון, הכיוון שלהם לפני 4 שנים היה למשחקי "ביניים" שלא נופלים לקטגוריה של AAA או אינדי, אלא איפשהו באמצע וניתן להרים תוך שנה-שנה וחצי. הכיוון הזה נפל תוך שנה, למרות שהם כן הוציאו בפועל כמה משחקים קטנים לפלטפורמות ניידות. לפני שנתיים הם שינו כיוון למשחקים שתהיה להם אינטגרציה חזקה לטוויץ', הכריזו על שלושה משחקים בפיתוח משלושה סטודיואים שונים שהם פתחו, וגייסו אליהם כמה ותיקים אחרים מהתעשייה (ג'ון סמדלי מSOE ולואי קסטל מWestwood). בתעשייה הזו תמיד יש פרוייקטים שנופלים באמצע הדרך, אבל אם אמזון היו נוטשים את הכיוון של פיתוח משחקים הם היו סוגרים את הסטודיואים בעוד בפועל הם ממשיכים להרחיב אותם.

- האפל TV לעומת זאת היה הכי אנטי-גיימינג שיכול להיות: עזוב את זה שאפל עצמה לא טרחה לממן שום משחק מצד ראשון או שלישי שיהיה תצוגת תכלית לפלטפורמה, אלא שהיא לא טרחה להציע את המכשיר עם גייפאד נורמלי כדי שמפתחי משחקים יוכלו לסמוך על זה שבסיס המשתמשים יכול לשחק במשחק שלהם.
מה שאפילו יותר ביזארי היה שאפל חייבה מפתחים שרצו להוציא משחקים/אפליקציות ל-tvOS לתמוך בצורה מלאה בשלט המוגבל של האפל TV - מה שאוטומטית פוסל 90% מהמשחקים עם פוטנציאל להצליח על פלטפורמה כזו. זה בדיוק מסוג הצעדים שמראים לך מה הmindset של חברה מסוימת בנושא, ובינתיים לא ראיתי אותו משתנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 מרץ 2018, 14:18

אפל TV שמו כן הוא, נועד לצפות בטלביזיה. אם ראית את הקינוט שלהם על האפל TV הזה, עם כמה מעפן וכושל הוא, אז ראית שהם התחילו לקרוץ לכיוון הגיימינג ונתנו זרקור די גדול לתחום בתצוגה. בנוגע לאמזון, כלום לא יצא מזה, זאת ההגדרה של מבער אחורי, פיתוח המשחקי וידאו של אמזון לא יגיע לשום מקום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מרץ 2018, 14:49

גזרנו ושמרנו :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 מרץ 2018, 14:23

CDPR קנו חברה בשם Strange New Things שמורכבת מפליטי techland (החבר'ה פולנים שעשו את call of jarez ואת דד איילנד), IO (החבר'ה של היטמן) ו-CDPR. עכשיו הם נקראים CD Project Wrocław והם בעיקר יעבדו על סייברפאנק.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 26 מרץ 2018, 22:54

כמו שחלקכם אולי יודעים,יש כתובת פיקטיבית (אדירה!) של Kaz Hirai בטוויטר ומסתבר שרנדי פיצ'פורד חשב שהיא אמיתית ו..:

והתגובה של "קאז" לא איחרה להגיע,וואו כמה שהיא spot on.. :lol:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 מרץ 2018, 12:36

דקה של גיימפליי מפריי 2 שבוטל:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 מרץ 2018, 13:55

DrKeo כתב:דקה של גיימפליי מפריי 2 שבוטל:

לא נראה משהו... מאוד אוהב את פריי של שנה שעברה. משחק מעולה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אפריל 2018, 10:25

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אפריל 2018, 14:27

הרשיון של GTA4 לרוב השירים בתחנה הרוסית הולכים לפוג. בקרוב יצא פאטצ' שיעלים אותם מהמשחק; רוקסטאר מבטיחים שהם יביאו שירים חדשים במקומם. אז אם מישהו בקטע חזק של פופ רוסי, אל תעדכנו את GTA4!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 אפריל 2018, 14:48

אז כל מה שצריך כדי להשאיר אותם זה להגדיר את התכנה של רוקסטאר כך שלא תתחבר לאינטרנט? :D
זה כזה מוזר לי הקטע הזה של הרשיונות... תארו לעצמכם שהרשיון של סטאר וורס המקורי להשתמש במנגינה של ג'ון וויליאמס יסתיים בקרוב ואתם תסטרימו אותו בנטפליקס או משהו - ותהיה מגינה אחרת לגמרי בפתיח :)
אוקיי, אז הוא נכתב במיוחד בשבילו... אז תתארו לעצמם כל סרט אחר שלא משתמש במנגינה מקורית, קרציות :P

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים